| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 16:45
- Nahlásit
Baico
Příští neděli už jsem na to domluvila trénink ve Zlovsi.
počki!! dyk je ta výstava né???
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 16:49
- Nahlásit
davidkova renata
počki!! dyk je ta výstava né???
To sice ju, ale my jdeme jen v sobotu. Takže já mám nedělu volnou.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 16:52
- Nahlásit
Tady vám posílá Fanda, aby ste obdivolaly jeho krásné synovce a neteře
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 16:58
- Nahlásit
Baico
ten vzadu je nějaké žluté...
s nedělí nefim páč esi nikdo nepojede tak se tam nedostanu a gerdice je s filátkem myslim...jedině atuše eště
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 17:02
- Nahlásit
davidkova renata
s nedělí nefim páč esi nikdo nepojede tak se tam nedostanu
Tak vy ste si zatrénovali včera. Ale počítej, že tě toho 21. do Jílu svezu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 17:06
- Nahlásit
Baico
Ale počítej, že tě toho 21. do Jílu svezu
jj..sice mermomocí tvrdí Fanda že pojede,ale neni na něj spolech,je to sameček to bysem mohla ject s nim a po cestě nabrat zlatovlásku a toho Pétu,ten prej jede tutově a bé figurovat ,zrušil kuli tomu aji zkoušky nějaký..ty bys teda f tom případě mohla nabrat bambiho,kerýmu teda snad aj figurovat ZM..budem eště jednat operatííívně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 17:08
- Nahlásit
Bré odpoledne všichni mistři a ministři, krásní a bezvadní jste byli a moc vám gratulírujeme ještě jednou, forově!
My už sme taky doma, jdem se válet k mamince na gauč před lednici. Krásná pískovna bezvadňácká byla, jenom Maryje měla svou tetu Atušku a u ní se ukrývala, aby nemusela do vody. A pak se zamilovala do Asíčkový, ale ta se zamilovala do Olinky a Máňu milovat nechtěla. Takže Asíčková si bere žíhanou boksinu Olinu a budou mít žíhané maliny, samé fenkiiii.
Všichni hezky cvičili, jenom béháčkáři ne. Neradno podceňovat BH, je to děcka sakra těžká zkouška.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 17:21
- Nahlásit
Tšus hysteričtí dyzkomforti!
Baico
Gratulace, klobouk dole! Fotil vás někdo na těch zkouškách? Jsou tu fotky něgde? Teď jsem si četla co to IPO vobsahuje a jakože třá aport šplhem? Hustýýýýýýýýýý
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 17:21
- Nahlásit
Gerda
Neradno podceňovat BH, je to děcka sakra těžká zkouška.
To máš sice pravdu, ale to co tam dneska na BH předvedli, tak takhle Baico nezacvičil ani tenkrát, když měl ty kožní problémy a začal se mi u chůze bez vodítka drbat. I tak jsme to tenkrát dali za 42 bodů, což je limit na splnění zkoušky. Na tohle co předvedli bych žaludek neměla.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 17:28
- Nahlásit
Marush
Gratulace, klobouk dole!
Děkujeme!
Fotil vás někdo na těch zkouškách?
Fotky budou .-)
třá aport šplhem?
Tak ten jsme zrovna nedali, to je aport přes áčko
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 17:58
- Nahlásit
Baico
Fotky budou .-)
výborně!
Lidi mě je převelice blbě...ale fakt moc!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 18:00
- Nahlásit
Marush
Lidi mě je převelice blbě...ale fakt moc!
si zas chlastala???? máš jezdit s náma do zlejch fsích atak rači..to ti neni nigdy nic dokonce ani alergie se nekoná
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 18:03
- Nahlásit
cus co je noveho???jinak gratuluji zkouskujicim,nevim kdo byl a kdo udelal a jake delal,no mi si s aminem jeste pockame,bo to hovadoi cerny napada na voditku kde koho,vcera prisel kamos,co delame kurz spolu na navstevu do prace a ma stafose,fajny pes,pohodar,co asi mylsite,co ten cerny kokotenko delal????jarek jen rekl,ze by k nemu ani nevlezl,ze se ma rad,pak prisla jirka,tak to mu svinakovy zasvitili ocicka,jenze mel smulu,zadny vrazdeni nebylo.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 18:05
- Nahlásit
davidkova renata
si zas chlastala???? máš jezdit s náma do zlejch fsích atak rači..to ti neni nigdy nic dokonce ani alergie se nekoná
no jistě jsme měli velkou akci zde fčéra...bylo to velmi velké zlo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 18:17
- Nahlásit
v pátek mám rande, jdeme na kešky
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 18:22
- Nahlásit
kejtlin
v pátek mám rande, jdeme na kešky
s tamtim jak ses na něj ptala,nebo s někym jinym? Furt randíš čéče
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 18:46
- Nahlásit
Brej podvečír.Gratulace všem co plnily a splnily DáškaPaní živočich zmyzel z ulice hned po té co sem napsala na kokr v nouzi esli néni někdo poblíž co by se ujmul,páč mě se nepodařilo ho odlovi(doufám že ho čapl někdo na cokoli jiného než na guláš) Dneska mě po ránu bacila megamigréna do oběda sem ůpěla v ráhnoví eště ted trpím.:mad ále sem jela vyvětrat pakoně a po cestě sem byla ulovit v obchodě zelí k vrabcům nechala sem stáhlý vokýnko a jak na svinu šly měštáci pakůn se samonasral a plivnul krz mříž krz tu škvíru v okně véééélkou táhlou slinu přímo na muže zákona(byl nasrán pucoval se kapesníčkem)čekala sem za rohem až vodejdou rači páč nevím esli se to nedá pokutovat
Tímto zdravím Lilátko je to nakažlivý asik
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 19:16
- Nahlásit
Marush
s tamtim jak ses na něj ptala,nebo s někym jinym? Furt randíš čéče
s jiným, sem neměla žádný rande ještě....to je první od tý doby co nejsem s lakomcem
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 19:23
- Nahlásit
kejtlins lakomcem,prisla jsem vo neco????
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 19:23
- Nahlásit
Baico
Blahopřejeme, veverky, ste dobrý!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 19:25
- Nahlásit
nemethova5
s lakomcem,prisla jsem vo neco???
néé to je bejvalej
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 19:26
- Nahlásit
impact
Samolepící elastické bandáže s potiskem
Paní u nás v lékárně je maj modrý teda bez potisku za nákejch cca60kč a ty dražší sportovní 170kč ináč je to výborný páč to na sebe lepí jak suchý zip takže jakolif zavázaná psí noha drží a nesjíždí to jek obvaz kerej odjede dycky mám to zkoušený drží to výborně a dá se to použít výckrát je to super.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 19:30
- Nahlásit
danajasa
Jenom za šede? Na netu je všude kilo plus poštovný.. Myslíš, že bych tě po vejplatě zlomila, že bys mi dvě koupila a poslala obyč poštou?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 19:37
- Nahlásit
impactNa netu je všude kilo plus poštovný..
nene, já to kupovala loni u nás v lékárně od 42Kč- 62Kč dle šířky a výrobce
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 19:41
- Nahlásit
Crysa
Aha, tak já zkusím ještě vet lékárnu u nás.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 19:45
- Nahlásit
Teda, aby to nevyznělo, že mu ty nohy chci motat. To ne, po tom, co psala kejtlin. Jen jsem si už kolikrát říkala, že by nebylo špatný mít ze dvě v psí lékárničce. A nějak jsem se ještě nedokopala k tomu to řešit. A pak se taky budou hodit, když mu na to doma večer fláknu kostivalovou mast.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 19:45
- Nahlásit
impact
Maj to v lékárnách normoš jak praví Crysa
Já sem tam naklusala jak debil a žádala sem ty obvazy co se na sebe lepí a našla mi je paní byla chápavá
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 19:46 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
impact
my jsme měli tohle Idealast color
http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=idealast&min=& max=&o=3
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 19:52
- Nahlásit
impact
http://www.zbozi.cz/items?q=samolep%C3%ADc%C3%AD%2 0obinadlo&qc=0&r=zbozi1&prevItemType=new&pId=iDDpP hFPZ_ZZ1BA5KweU&order=cheap&forceScreen=newItems&p age=1
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 19:58
- Nahlásit
Jinak dneska večír běží film natočenej Atušovou: "Líbáš jako Bůch"
|