Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7497 . 7498 . 7499 . 7500 . 7501 . 7502 . 7503 . 7504 . 7505 . 7506 . 7507 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 06:56
- Nahlásit

Marush
Není, ale dle slovníku by k vám zapadla

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 07:09
- Nahlásit

Biluškaa to je dovoleno?jako takove vyrazivo?hm,tak to bude velice zajimave!

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 07:17
- Nahlásit

Není, ale dle slovníku by k vám zapadla
stydík,hehe

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 07:19
- Nahlásit

nemethova5
a to je dovoleno?jako takove vyrazivo?hm,tak to bude velice zajimave!No tak právě není to příliš žádoucí

Jedu, nedrásejte

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 07:27
- Nahlásit

Biluška
Lovu zdar!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 07:42
- Nahlásit

dobré ráno fšem

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 08:00
- Nahlásit

Dobré jitro blázni staří Dupina rajtuje po garsonce už od půl sedmé. Chtěla bych do jiného domu. Ne, chtěla bych bydlet nad ní.

Marush
tyjo no joooo, musíme si říct ten seznam věcí do kufru, jak sme to měli na tábor, já ho teda měla od mámy nalepenej uvnitř kufru, abych si při balení odškrtala všechno, co sem si přivezla, páč sem jednou z tábora nedovezla skoro ni, co sem tam navezla, to sem eště nelpěla na majetku a bylo mi šest....když sem pak už uměla číst, tak sem měla seznam. Páč sem byla na táboře furt. Budeš mít spacák? Já teda peřinu, když už postel, tak i peřinu. Nesnášim spát ve spacáku. Čék se nemůže rozprostřít.

Dnes je opravdická sobota )

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 08:09
- Nahlásit

čau vššm
tak HOKEJ byl gůůůůůt,chtěla jsem jít na tu pedigrí procházku,ale to je na hovno,jdu na trh koupit psům maso a zejtra hurá do lesa

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 08:24
- Nahlásit

brezen2008
a vyhráli jsme teda?

laguna
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 08:26
- Nahlásit

Gerda
Jasně že jooo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 08:29
- Nahlásit

laguna
Tak mám taky radost

laguna
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 08:43
- Nahlásit

Gerda
Marush
tady máte seznam nehodící si vyškrtněte.

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 09:13 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

laguna
Gerda

výborné no peřinu si možná vemu ty jo,taky nesnášim bejt ve spacáku,ale spacák mám!

hlavně plátenou tašku na špinavý prádlo..ne igelitku...to by se zapařiloooooo

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 09:47
- Nahlásit

Dobre rano zumpicky, nemam sice vubec cas, ale musim vam napsat muj sen - zdalo se mi, ze Davidkova vydelavala 350 000 Kc mesicne!!! Docetla jsem se to v Blesku, kde s ni byl rozhovor, jako ze je jedna z nejlip placenych lidi ve skolstvi. Taky v tom rozhovoru mluvila o Zumpe a o Bilusce. Kdyz jsem se probudila, chvilku jsem nevedela, jestli je to pravda nebo sen... jsem si totiz opravdu v noci pred spanim chvilku cetla Blesk. Pak mi to bylo lito, ze to neni pravda. jako pro Davidkovou lito.
Vas seznam na viko kufru je moc hezky, ja jsem strasne spatny balic zavazadel. pokud jedu s rodinou, tahnu vzdycky strasne moc veci, ktere pak vubec nepotrebujeme. Sama jezdim lehkovazne.

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 09:54
- Nahlásit

leyenda
Davidkova vydelavala 350 000 Kc mesicne!!! Docetla jsem se to v Blesku,

pokud ses to dočetla v Blesku i třá ve snu...musí to bejt pravda! , pak nechápu proč nekoupí Nyný dyjamantovej vobojek, příde mi to vůči tomu psovi dost neslušný

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 10:01
- Nahlásit

Marush
pokud ses to dočetla v Blesku i třá ve snu...musí to bejt pravda!
vidis, to je fakt, a taky nam muze koupit dyjamantovy vobojky, budeme ji blahorecit

impact
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 10:07
- Nahlásit

Ty ve kámoš se včera vysekal v autě.. Jel za městem z vedlejší na hlavní a díky slunci a billboardu přehlídl kamion. Ten jel po rovině a v plné rychlosti. A kámoš mu v té plné rychlosti vletěl někam pod tahač, tam ho to nabralo, vyhodilo, otočilo, zadkem vletěl ještě pod návěs a ta rána ho vymrštila asi 15m do pole. Jeho auto totálně na kaši, kamion na kaši, že pro něj musela přijet odtahovka. A kámoš ani šrám. Byl teda úplně zelenej a úplně studenej, když jsme se potkali po pár hodinách. No masakr největší.

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 10:17
- Nahlásit

impact ty kámošíš s Čakem Norysem? Tak že mu gratuluju k těm andělům strážnejm, co nad ním lítaj, páč to musí bejt rychta jako prase..

leyendaDavidkova vydelavala 350 000 Kc mesicne!!! Docetla jsem se to v Blesku,
jenže to se ti jako nezdálo, to jen Davítkojc dělá aby to před lidma nevypadalo že je krkna, taxi pronajímá garsonku a když k ní někdo má přijít, tak si přejede do garzonky, (z tý vilky na Vořechofce o který dělá že neví, i když tam bydlí, tím Hummrem H2 o kterym tvrdí že není její a že řídit neumí) a dělá chuděru vyhublou nenajedenou s vyhublym psem a děckem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 10:22
- Nahlásit

impact
no ty woe

impact
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 10:25
- Nahlásit

Crysa a kejtlin
Jako hustý. Říkal, že si pamatuje jen jak seděl, držel se pevně volantu a točil se ve vzduchu. Ani mu nevystřelili airbagy. A taky říkal, že se těší domů, až obejme syna. Což se mu ani nedivím...

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 10:31
- Nahlásit

impact já bych se z nervů dodatečně ještě minimálně zeblila jak je mým dobrým zvykem když zjistím že jasem něco přežila a bylo toho fakt nárazově moc.. strachy bych se posrala už asi jak bych viděla kam se řítím.. v šoku musel bjt pořádnym ale.
A taky říkal, že se těší domů, až obejme syna. třeba mu to mělo ukázat jinej směr života. Hlavně že jsou všichni živi zdrávi.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 10:32
- Nahlásit

impact
pojd´ na fb nebo icq jestli můžeš, potřebuju ti něco říct

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 10:33
- Nahlásit

Děcka du něco konat, po O ještě muším na schůzi.. hezký sluníčkatý den vinčuju, doufám že je u vás stejně krásně jako u nás, že se mě i vokna začalo chtít umejt (asi na mě leze moribundus)

agáta12
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 16:25
- Nahlásit

laguna

kapesné 200,- bohatě stačí

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 17:20
- Nahlásit

uf, sme doma. Sem úplně mrtvá, nějak už mě to menťákování zmáhá

leyenda
Proč se ti nezdálo, že sem ty prachy vyhrála já?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 17:22
- Nahlásit

Biluškacus a co ta slecna,co permanentne sproste nadavala?udelala to taky?

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 17:27
- Nahlásit

nemethova5
neudělala, ale nebylo to kvůli nadávkám.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 17:28
- Nahlásit

Biluškaaha,no skoda,ze amin je moc ostry a nejak se s lidma kamosit nechce,bych sla taky delat canisku.a co mela vubec za psa?jako plemeno.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 17:42
- Nahlásit

nemethova5
Australskýho ofčáka. Podle mě na to ta fenka má, ale musí trochu zamakat na kontaktnosti s lidma.

Jo a ještě sem vám chtěla říct, že se dneska odstěhoval Žufánek, pořídil si svoji babičku v Bruntále .Uš mám jenom patnáct psů, to je šílený nezvyk

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 17:46
- Nahlásit

Biluškavsak to jsou klidasove a pohodari co znam.

<< 1 ... 7497 . 7498 . 7499 . 7500 . 7501 . 7502 . 7503 . 7504 . 7505 . 7506 . 7507 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání