| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 21:27
- Nahlásit
davidkova renatato tu musela nějak zapadnout bo co..nechápu jak je to možný
woe ty seš zapadnutá, dyk sem tu za celej den hovno byla a vím to
Hlavně aby si vzal rukáf, aby z vobran něco bylo
Jo a Dáša bé kousat přecí!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 21:31
- Nahlásit
Biluška
Děkuji už chápu-postup je jasný nejdřív sehnat někoho kdo chce kokršpaněla a až pa jít lovit kokršpaněla.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 21:32
- Nahlásit
Crysa
Hlavně aby si vzal rukáf, aby z vobran něco bylo
rukáf má gerda f autě uš asi měsíc )))))
jo a vrátila sem se páč sem vám chtěla říct,že ten malej sloník dneska umřel..
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 21:33 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
kejtlinjá do kufru naložím běžně i 4 velký psy a mí psi se snesou i v kufru bez potíží s cizíma
jako přectava že ti moji kreténi začnou zubama na jižní spojce řešit to, že se na ně někdo po 189ý někdo navalil, tak mě nějak ta vize nenaplňuje.. rozkopávání a šití psů na 3 proudofce
dyš pojedu za tebou tak se mi stratíš a proč by ses měla někde tratit?? jako vééélkááá bííílááá dodáfka se fakt po Praze nezapadne, navíc jedem jako k Letňanům, neodbočíme na výstaviště ale jedeme pooooráááát direkt furt a furt a furt rovně, v pravym pruhu pěkně, až na Průmyslový najedeme na spojku a jedééém furt a furt a furt a furt, na koci spojky na Barandovskym mostě se natlačíme na svodidla do prava a jedem fůůrt a fůůůrt a u žlutý zastávky uhejbáme na Hlubočepy a dolůů z kopce a jsme jako tam.
Jako na tom není nic složitýho abys byla totál vkozená někde
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 21:33
- Nahlásit
Crysa
vo rukávě nemluf, ten příšernej smrad vozim v autě už asi 14 dní a páchne mi po celym autě, už nechci vozit rukáf!!!!!!!!!!!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 21:34
- Nahlásit
davidkova renata
jo a vrátila sem se páč sem vám chtěla říct,že ten malej sloník dneska umřel..
víme, Monty to sem psala ráno , já fakt věřila, že to dá
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 21:36
- Nahlásit
Gerdavo rukávě nemluf, ten příšernej smrad vozim v autě už asi 14 dní a páchne mi po celym autě, už nechci vozit rukáf!!!!!!!!!!!!!!!
jooo, si to umí někdo zařídit
smrad nezáávidíím zlatá dodáfka, kdy si smrdej psové s vercajkem vzadu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 21:41
- Nahlásit
Crysa
Jako na tom není nic složitýho abys byla totál vkozená někde
já bohužel jakmile se jedná o ztrácení, bloudění a podobné aktivity jsem vkozená často, ale jo zkusíme to tak, že až pojedeš a budu mít volno,tak pojedu za tebou, když budeš tak hodná a vezmeš mě jako závěs
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 21:41
- Nahlásit
Hele budeme mít asi v ČR krokodýlí jatka... http://zpravy.idnes.cz/cesko-bude-evropskou-vyjimk ou-umozni-porazku-krokodylu-pey-/domaci.asp?c=A110 506_175443_domaci_hv
esli pak bude i maso pro pséky... teda, ale né za 600kaček...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 21:45
- Nahlásit
Crysa
no tak si to představ ve třídvéřáku s kufrem, co se nedá otevřít ))) ultrasmrad!!!!!!
Dnes jsme dělali venku chůzi s odložením vsedě. A to nám nejde. Maryje si lehá. Myslím, že neví, že je rozdíl mezi sedni a lehni. Zná to jen s ukázánim ruk. U sedni jí nesmim nic řikat, to si pak sedne a zůstane sedět, lehnutí teď už zas dělá furt, jak ho dělat nechtěla, tak teď si lehne na sebemenší pohyb rukou a opožďuje se na chození, páč čeká, že už si bude mět lehnout. Sem to celý chození nějak pokadila....ale má perfektní otočky, je u nohy furt, ať se hnu, jak se hnu. Dec ól.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 21:46 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
kejtlinže až pojedeš a budu mít volno,tak pojedu za tebou, když budeš tak hodná a vezmeš mě jako závěs
já to tedy beru šééfe už za mnou jelo dostatek lidůch a žádnýho jsem neztratila
hmm, teď koukám do kalendáře ááá 14. je výstava, to nic.. 21. je Jílový, takže taky nic.. 28. je voříškiáda, takže taky nic..
F červnu ? můžeš?
edit: a 16.6. taky nemůžu, máme ZM s Crysou..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 21:56
- Nahlásit
Crysa
F červnu ? můžeš?
až to bude aktuální tak se domluvíme
Gerda
před tím odložením se chováš jinak, pes to pozná, rozfázuj si to, nejdřív jí nauč sedni a vzdal se od ní, postupně chvilky prodlužuj, neuspěchej to, když toto bude zvládat,tak ji odkládej z vodítkem a na chvíli se zastav při odložení, když ji budeš posazovat a postupně se zastavuj na menší amenší chvilku a pak odouráš i vodítko, který je při odložení podpůrný prostředek
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 21:57
- Nahlásit
Crysa
hmm, teď koukám do kalendáře ááá 14. je výstava, to nic.. 21. je Jílový, takže taky nic.. 28. je voříškiáda, takže taky nic..
F červnu ? můžeš?
edit: a 16.6. taky nemůžu, máme ZM s Crysou..
4. 6. taky nemůžeš páč sou Rosákojc v Jílu, a 15. 6. jsou Kundratice
davidkova renata
tak si to zejtra s Jiříkem užij gdyž na něj bééš sama samička
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 21:59
- Nahlásit
Gerda
Paní kámoška s malo psem dělala sedni za chuze vokolo lavičky na kerý měla buchty páč buchty umístěné ve výšce psých očí po průchodu okolo způsobovaly zastavení a sednutí ku žranici daného psa leč Marije jest inteligentní tož nevím jestli by to ocenila.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 21:59
- Nahlásit
Gerda
Myslím, že neví, že je rozdíl mezi sedni a lehni. Zná to jen s ukázánim ruk. U sedni jí nesmim nic řikat, to si pak sedne a zůstane sedět, lehnutí teď už zas dělá furt, jak ho dělat nechtěla, tak teď si lehne na sebemenší poh
hele já měla a máím tendel problém s barunou, a teprf když mě sledoval známej tak mi řekl že to nemůže rozpoznat páč používám téměř stejnou intonaci. Tak teď řikám sed na sedni a lehni na lehni. Vopčas to klapne
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 22:00
- Nahlásit
kejtlin
spíš jsme ještě ani nikdy odložení za sedu nedělali, tak se to učíme, nejdřív zastavuju s ní, nechám sedět a udělám kročeků pár kupředu, hned se vracim a chválim a vyrazím a zase znova. Umí vykročit aji z lehu, pak chci ještě učit odkládnutí vstoje. Už asi jen tak. A to volno ))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 22:02
- Nahlásit
Alexa
Aha, tak to musim nějak víc rozlišit teda....a zapomněla i vstaňky...asi se znemožníme v závodě.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 22:03
- Nahlásit
Alexa
mám ten samej problém jak ty, začala jsem zdůrazňovat sssssedni na začátku, taky to opčas nevyjde no
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 22:12
- Nahlásit
kejtlin
Pani jak ste to popsala přesně tak sme se to učili a naučili sme se to pěkně moc a stejně sem pakoně přistihla při fikci že poprvé si dycky sedne a po druhé lehne jak to zavelím opačně tak je pomaten a vyrobí polosedoleh(houslový klíč tvořený pakoním tělem)do ted nevím esli je to psem nebo mnou.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 22:19
- Nahlásit
danajasa
tak mu zkus upevnit jak leh při odložení tak sed, vrat´ se o krok zpátky a až bude mít jedno 100% tak začni s druhým od začátku, já dokud nemám dotažený jeden cvik tak nezačínám s druhým
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 22:27
- Nahlásit
kejtlin
Já ho spíš podezřívám,že von čumí po mojem držení těla(takový ty tiky,že u lehni se víc přihnu)tak ted skouším já pochodovat soustředím se na sebe a eště krátké sedni a dlouhé je lééhnííí a nejdelší je vsssttááánnn.Škoda,že si ze psem nemožu sednout na kafe a pokecat si co von na to jako
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 22:33
- Nahlásit
danajasa
já začínám s druhým cvikem až je první na takové úrovni,kdy pochoduju a za pochodu jen pustím vodítko s nakláněním pomáhám na začátku pak už ne a nezačínám dřív s druhým než mám upevněno první, ale je to můj způsob na tvého psa třeba funguje jiný
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 22:45
- Nahlásit
kejtlin
Já ho podezřívám,že mě má prokouklou ve sve nekonečné vychc...a tím pádem na mě kašle pacholek Du hají bucí de duchařský seriál bém se s hmyzopsem bubujozně bát
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 22:59
- Nahlásit
jdu taky spát ještě chvíli budu číst, doufám, že jako včera do 3 do rána, tu knížku jsem prostě musela přečíst celou tak dobrou
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 00:36
- Nahlásit
Alexa
přeji hodně štěstí v neděli ty schhA a já zv1 tak ať se nám to povede
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 06:27 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
Dobrý krásný jarní den fšem,
Uplně jsem tušila že ten sloník umře,proto jsem se na něj nikdy nekoukala v tv a nechtěla o něm ani číst, tydle choulostivý zvířata mi vaděj
ad Mlíkoše:
Hele vy jste nenapsali seznam věcí co máme mít s sebou viz:
holínky, ešuš,pláštěnka,4xponožky,5xspoďárů,2x teplý svetr, čepice proti slunci,kynedryl....hodně moc chlastu/aspirin a tak
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 06:32
- Nahlásit
fstávat a makat lemuřice lemuřácký, de se dřít
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 06:35
- Nahlásit
Biluškaja uz opet dru od peti hodin!jsem zvedava na ty moje zkousky v pondeli!!
all
vsem preju nadherny slunickovy den!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 06:46
- Nahlásit
nemethova5
Dneska máme kanystrové zkoušky. Jsem taky velmi zvědavá, páč tam jde jistá slečna co už byla minule s jiným psem. Dávala velmi velkokynologické povely začínající slovy "kur.." .Teď nastupuje s mladší fenkou a už dopředu mě upozorňovala na některé výrazy, které prý bude lepší přeslechnout. Velmi se těším, neboť některé ještě vůbec neznám
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 06:47
- Nahlásit
Biluška
Teď nastupuje s mladší fenkou a už dopředu mě upozorňovala na některé výrazy, které prý bude lepší přeslechnout. Velmi se těším, neboť některé ještě vůbec neznám
a neni to ségra moje?..to vypadá na ní
|