Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7497 . 7498 . 7499 . 7500 . 7501 . 7502 . 7503 . 7504 . 7505 . 7506 . 7507 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 22:00
- Nahlásit

Eninkajo to maji,to je fakt,nedala bych je ani za nic oba dva.

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 22:00
- Nahlásit

impact taky jsem řešila co se staroušnek dědouškem Fanouškem když byl stár a už s náma nejezdil na výlety všude, páč mě přišlo jako tejrání, že by měl jet na obrany, on to vždycky strašně prožíval, prostě srdíčkovej obranář, a představa že se šťaví v autě nebo někde uvázanej, ostatní koušou a on ne, páč by mohl jedním skokem ochrnout, tak prostě nejezdil. Ale vymysleli jsme hru, hrál jí rád a byl rád že někam vypadneme
Páč ta hra spočívala v tom, že jsem mu porůznu poschovávala mňamky, některý na delší kousání, některý ihned sněditelný, jako třá sušený střívka, morkový kosti, barevný tyčky z bůvolí kůže a tak. A přesně věděl, že jak se vodlepí auto od vrat, že ho čeká velký dobrodrůžo, a hledal a mlsal a mlsal a hledal a mockrát jsem ho přistila po návratu, že ležel v pelechu před boudou, měl takovej ten velkej plastovej lavor, tam žužlal něco z těch trvalejších poživatin a koukal jak z jara, proč jako že už jsme zas doma, že on ještě má nějaký žraso. A když šlo o vycházky, tak jemu letěl ouplatek když jsem šla dlouhý vycházky a nebo třá s Cidlou, kterýho poslední roky neměl rád, a krátil si dobu mlsáním a on chodil jako poslední, po svačinkách, a tím jak nemaj odhad na to, jestli ty před ním byli na dýl nebo ne, tak domů jsme docházeli a ostatní už stíhali žárlit a on se vrátil z vychajdy jak pan vrchní velitel, jako že "teď jsem byl jáááá" a dělali jsme si víc mazlicí a seděli jsme a kochali se a honili balonky a povidali si.. taky jsme z toho měla strach, že on, Falco sám veliký hrdý pán, že bude se cejtit odstrčenej a neměla jsme z jeho chování ten pocit, Prostě měl zas svoje jiný privilegia a snažila jsem se mu to vynahradit jinak.

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 22:04
- Nahlásit

nemethova5

přesně vím, o čem mluvíš

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 22:09
- Nahlásit

Eninka
já mám 13 pesů a nedala bych ani jednoho

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 22:11
- Nahlásit

impact
já chodím zatím se všema,jdu pomaleji tedy aby stíhali i důchodci, ale od tý doby co mají Alavis pro koně se pohyblivost zlepšila o 100%, ale oni neměli vyloženě potíže....jen po delší prochajdě se jim třeba hůř vstávalo

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 22:26
- Nahlásit

kejtlin
13 svých vlastních pejsanů? a velký nebo malý... skoro ti je závidím...já jsem ještě hodně uzvažovala přibrat do smečky saarlosáčka, ale mám obavu, aby nás tady nesežral všechny 4 baby

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 22:31
- Nahlásit

Eninka
no mám kavkazana,ovčáky, kolii, jezevčíky, krysaříky a čivavy

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 22:33
- Nahlásit

kejtlin
tak to seš dobrá, od každýho "něco", mám co dělat ukočírovat 3 fenky... to fakt smekám

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 22:33
- Nahlásit

Eninka
je to fajn večer koukám na tv obložená psama-doslova navíc jsou závisláčci na mě no ta závislost je teda vzájemná no

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 22:35
- Nahlásit

Eninka
hele ono je jedno jestli máš 3 nebo 10, je fakt že celkem poslouchají a na prochajdy chodíme všichni, ale oni se učí od sebe navzájem, bohužel i to špatný....

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 22:36
- Nahlásit

kejtlin
tys mě normálně nechtěně popostrčila do toho Saarlose. Já si říkala, abych se 4 pesanama nebyla za "blázna", protože už těď na mě koukaj skrze prsty, že mít tři je šílenost, to dík....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 22:40
- Nahlásit

Eninka
no lidi co je potkávám na prochajdě a mají jednoho vzpínajícího, řvoucího psa na vodítku mě taky obdivujou, ale mě nepřijde, že by to bylo nějak náročný mít víc psů.
hmm Saarlos to je ale někde jinde no, mě se líbí a mám ráda všechna plemena jediný co nemusím jsou číňani, ne kvůli tomu jak vypadají, ale kvůli povaze....

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 22:42
- Nahlásit

kejtlin
a spíte společně??? Já mám totiž nakvartýrovanou celou smečku v posteli a musím teda říct, že je to úžasnej pocit, Saarlos se tam určitě ještě vejde...ale jsi fakt dobrá s takovou smečkou a mít ji vpohodě...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 22:46
- Nahlásit

Eninka
krom velkých ty mám venku krom kolie ta je doma, je už babička malý střídám, mám teda velkou postel fakt obří, ale každý z nich chce být přitisknutý ke mě i když já se hodně melu, ale technicky je to nemožné, dost špatně totiž spím....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 22:48
- Nahlásit

a jdu psi už koukaj kdy zavelím k odchodu do ložnice, dobrou

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 22:52
- Nahlásit

kejtlin
tak to musí být super nechat se olepit tolika pesanama, já si taky připadám jak obloženej chlebíček, postel mám taky fakt velikou 220x240 cm a stejně spíme všechny na půl metru, já se v noci nemůžu ani hnout, jsem natlačená na dřevěným rámu postele, ale ten pocit za to stojí, jak lehnu, tak se ve stejný poloze vzbudím, pohnout se je skoro nemožný, a to si ještě bordera lehne na mě, aby se nemusela tlačit okolo

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 07:09
- Nahlásit

fstávat a makat lemuřice lemuří. Gdo objednal to škaredé počasí gdyž jedu se saní na kursing?

impact
já nechávám důchodce normálně doma. Svého času jsem chodila se všema dohromady, loni na jaře se to všechno automaticky rozčlenilo. Jednak k nám přišel Kofík, který skoro nechodí.Jeho maximální vycházky mají cca půl kiláku a jde takovým tempem, že si za chůze stíhám vyluštit křížovku. Za druhé se vyostřili vztahy na frontě Puma x Geta-Ora až za hranici únosnosti. Takže jsem to chtě nechtě musela rozčlenit do skupin, aby se mi nepozabíjeli. No a pak ještě přišli akity, ty jsou zcela samostatná skupina. Tím vznikly ty čtyři venčící skupiny a nikomu nepřijde divné, že teď nejde, páč ví, že půjde potom s jiným družstvem.
Je fakt, že já se děsně nalítám a zabiju tím děsnýho času Na faktu, že se do ničeho nevlezu to bohužel nic nemění Na rozdíl třá od Hipíka a smečky

Eninka
tak to musí být super nechat se olepit tolika pesanama,
Já jich mám momentálně patnáct. Ještě v zimě jich bylo osmnáct. To je nejvyšší absolutní "trvalý" stav. Netrvalých bylo nejvíc loni v létě - 32 (počítáni domácí, štěňata, gulak a hoteloví). To už byl fakt brutus.
Ono i těch nynějších patnáct je horror když si uvědomíš tu negativní stránku věci. Třeba nákup odčervovadel na 630 kilo psů....očkování.....nebo ten sajrajt co doma nadělají když je venku bahno. Půlka z nich si umí otvírat dveře, tak když už je to venku v dešti neba tak někdo otevře a 60 zabahněných tlapiček ti proběhne barákem až do postele a zpět Bomba. Bych občas brečela

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 07:52
- Nahlásit

Nazdar děcka, hlavně nazdar zkouškařííí! Moc vám všem držíme palec, za chvíli za váma vyrážíme i s podporou a hrtanama a plochýma dlaněma ku potlesku!
Měli sme včéra tuze krásnej den, nejdříf sme se bincali na louce, kde si davítková s bránila, s atíkem, džínou, zizikem i máňou. Pak sme se s Atuší vydali do zveráku, koupili máně lososový brit kéry a nějaký pařátky, pak sme se plácli k Atušům na zahradu a Atuš-mamka nám dala oběda. Pak sme vyrazli do lomu, kde nás ostřeloval divný muš na kole bez kožené brašny. Pak sme spěchali a jeli s Džínovejma a Pikslovejma do lesa na pívo a na muflóny. Pak sem vyklopila Atuši doma a jela dělat Mařkoj véču. V půl na jedenáct. Byla hladová a unavená a bylo to úplně super! A teď už musíme jet zas.

ympakte
vidim to jako Cryska, nemůžeš Mafouše tahat, když pak nemůže chodit, udělej to, jak Cryska řiká, ať si furt zachová svůj status velkopsa smečky. Maruše mi taky stárne, nikdy mě nenapadlo, že může bejt po vejletě unavená, už jí taky musim dávkovat a hlídat, aby nebyla na slunku atd atd. Až bude úplně staručká, budem jezdit jenom na bránění a na cvičák, kde se může placatit po loučce a loudit si dobroty od lidůch.

Jdu plavat do sprchy, ať zas nepřijedu pozdě. DOufám, že bude mooooc medailí a zkoušek!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 08:08
- Nahlásit

zdar,tak včera to bylo gůůt,až na ten hokej,ten sem ořvala,škoda slováci,škoda,ale fany byl hezkej film,tedy až ten konec - pan divoký mohl jít dál,no No byl krásnej a sex ve městě byl dokonalej
ted hurá do sekáče a sebou psí sporty abych se cestou nenudila

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 08:45
- Nahlásit

včara jsem zas vybrala tady trh s tím bio masem,pro psi - žlázy,srdce,ledvinky,veverku a kosti a vše hovězí a tak jsem vzala milého dastyho sebou a pak si to nesl,hovězí srdce v tlamě a večer měl véču s rejží ,holky mělai taky,ale ti nic v drežce nenosej

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 08:58 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

brezen2008
ahoj
Eninka
No mně to teda přijde jako rozdíl. Já si procházku se třema psama užiju, se čtyřma tolik ne. Prostě tři psy a víc dobrovolně už ne (nejde o plemena ale já se čtyřem na procházce nezvládnu věnovat)
Impact
U veta jsme si nechávali posoudit hýbáním - ne rentgeny a tak, stav kloubů.
já to u Vendulky dělala tak (a to budeš od koňů umět líp než já), že jsem jí patlala hřejivou mastí před procházkou, chladivou (a nátepníčky, balení je velmi potupné pro pitbula) po příchodu

impact
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 09:02 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka
kdybych si je chtěla nasoukat a viděla se, že vypadám jak špatně nacpaná tlačenka...
Chápu. Vim, o čem mluvíš.
Jako já myslím, že to není tak špatný s ním. Nic zase extra tragickýho, páč pořád lepší, jak problémy se srdcem, ledvinama... To nás doufám ještě chvíli nečeká. Vitamínů tu má pěknou zásobu teda.. Jenom to céčko? Jaký to má význam dávat ho víc?

Crysa
No, to si myslím, že by nezvládnul. Protože on si nikdy doma nic nevzal. Jednou šlohnul bráchovi kus masa na guláš, ale jinak co pamatuju nic. Nevzal si ani chleba se salámem, co jsem nechala ležet u postele na stolku. Nikdy by si nedovolil vzít kus nějakýho jídla, když jsem pryč a nějak asi pochybuju, že by se to naučil na starý kolena.

kejtlin
No, on vyloženě kulhá, no. Po dlouhé tůře teda.

Biluška
já nechávám důchodce normálně doma.
Pamatuješ, jak mi ochcával ty sušáky s prádlem, jak jsme to řešily spolu? Toho se bojím.. Že si bude myslet, že jsem ho vyměnila za mladší psy a dědek už mě neba. Budu mu to muset kompenzovat jinak, no. To jsou starosti.. Ale asi to muselo přijít. Teď už na to jenom naskočit a jet v tom.

Gerda
ympakte
vidim to jako Cryska, nemůžeš Mafouše tahat, když pak nemůže chodit

Kurde kdyby měl aspoň pět kilo jak ti malí šušni. Bych si pořídila batůžek na psa a nosila ho.

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 09:06
- Nahlásit

Impact
já to u Vendulky dělala tak (a to budeš od koňů umět líp než já - jsem to od nich okopčila), že jsem jí patlala hřejivou mastí před procházkou, chladivou (a nátepníčky, balení je velmi potupné pro pitbula) po příchodu. Nebo el dečku na místečko, ať se pak prospí v teple.

impact
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 09:13
- Nahlásit

kachna_
No, přiznám se, že jsem o tom přemýšlela. Že bych mu tu packu před prochajdou stáhla trochu. Mám tu aj kostivalovou mast, jsem mu to mohla večer máznout kurde. Teď už nekulhá zase. On to do rána vždycky rozchodí.

impact
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 09:24
- Nahlásit

Todle mu koupím. Samolepící elastické bandáže s potiskem.

http://www.vetko.cz/?node=3&prid=549

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 10:11
- Nahlásit

impact
Že bych mu tu packu před prochajdou stáhla trochu
jestli má artrózu tak mu to nestahuj, znám to od sebe, když si dám bandáž na koleno, když už bolí fakt hodně, tak to sice pomůže, ale když ji sundám, tak bolí o dost víc než předtím a taky to neprospívá postiženýmu kloubu-to vím od mýho ortopeda,lidskýho
all
dobré ráno, zdravím jak jinak než z hokny

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 11:00
- Nahlásit

impact
kejtlin
jestli má artrózu tak mu to nestahuj,
jo, to je vlastně fakt, já na to dávala nátepníček z dětskejch ponožek od vietnamců, aby to měla v teple porád (jedny s sebou, když bude na cestě voda, že) a asi i kvůli sluníčku, aby mu nespálilo tu ošetřenou kůži.
A ještě si pamatuju, že jsem jí tu artrozu nechala pousoudit veterináře (taky říkal, zkrátit procházky).

impact
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 11:42
- Nahlásit

Tak on snad artrozu nemá. Nebo je to artroza? Vetka říkala, že má srostlý kůstky v zápěstí. A že mu mám valit chondra. Zbytek - analgetika - se uvidí až časem. Jiný pohybový potíže nemá, zatím. Problém je jen to levé zápěstí. Ono kdyby taky nebyl takovej mamut celej život, tak to mohlo vypadat jinak.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 11:58
- Nahlásit

Zprávy z místa činu: bajkonur : ipo 1 mise splněna. Bára, fenka z tune, schha mise splnena. Jupi!

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 12:03
- Nahlásit

impact
problém je jen to levé zápěstí.
no ale jestli kejtlin píše, že stažením to nebude bolet, tak je to fakt blbý, protože to bude víc zatěžovat.
Gerda
posílám gratulace na místo činu

<< 1 ... 7497 . 7498 . 7499 . 7500 . 7501 . 7502 . 7503 . 7504 . 7505 . 7506 . 7507 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání