Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7497 . 7498 . 7499 . 7500 . 7501 . 7502 . 7503 . 7504 . 7505 . 7506 . 7507 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 12:16
- Nahlásit

Už jsem to vymyslela. Budeme spolu sami jezdit lovit kešky. Sednem na bus/vlak ráno, zajedem na místo, odlovime a pojedem dom. Pak půjde spát a já půjdu s ostatníma na velkou procházku. Jinak budem chodit všichni menší.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 12:25
- Nahlásit

Sme byli trénovat coursing. Texálek suprový, ten je prostě profík Lajdaška s Lasičkou po dvou bězích pochopili vo co gou a metly jak fretky Ale Getka, ta mě teda nakrkala. Nejenže odmítla honit kus igelitu, ale ještě se dožadovala, abych běžela s ní Jsem jí pracně vysvětlovala,že panička schválně jela na kůrsing a nikoliv na agi proto, aby běhali pejskové a nikoliv ona Nepochopila to a furt chtěla, abych dohnala igelit a nejlíp si ho ještě sama zakousla Příště ji nechám doma a zkusím to s Lilátkem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 13:04
- Nahlásit

Gerda
Zprávy z místa činu: bajkonur : ipo 1 mise splněna. Bára, fenka z tune, schha mise splnena. Jupi!

supééér, žumpácííí sou nejlepšíííí

cilka
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 13:14 - Změnil/a: cilka
- Nahlásit

Biluška
Biluš prosím Tě jukni na darovací psy , nabízím krásnou a velmi hodnou labradorku své zákaznice . Jablůnka mi píše žes měla taky nějakou fenku a mělas na ní vícero zájemců - tak kdyby ...
Díky
Ještě doplním , že fenka by byla vhodná i na kanisku , je nesmírně šikovná , učenlivá , má dobré přivolání i v lese ...

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 13:20
- Nahlásit

cilka
Chodíš k modrým? Tam chtěla labroušku paní s nickem Žanyn. Zkusím najít přímo tu diskuzi.
Pak mám ještě nějakého zájemce v mailu, ale někde zapadlého, dohledám ho. Ty co telefonovali jsem si bohužel neukládala

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 13:22
- Nahlásit

cilka
Diskuze zde - http://www.psycholog-psu.com/poradna/viewtopic.php ?f=3&t=6805 . Kontakt na Žanyn pošlu mailem.

cilka
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 13:26
- Nahlásit

Biluška

Chodíš k modrým?
Nevím co to je ...to je nějaké fórum ? Chodím jen sem a to sporadicky ...
Dej mi odkaz kdyžtak , pokusila bych se jí vyhledat . Jukni , budu ráda za solidního zájemce , nijak to nespěchá ....ale přijít to musí ...bohužel .

cilka
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 13:27
- Nahlásit

Biluška
jj už to vidím než sem to dotˇukala tak už to tu je . No kdysi sem tam byla i registrovaná ...zkusím .. díky moc .

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 13:28
- Nahlásit

cilka
Odkaz už jsem hodila o příspěvek výš. Zase nejedou členové tak se nedostanu na tvůj mail. Ozvi se mi když tak na libuse.kotkova zavináč seznam.cz ať ti pošlu telefon na Žanyn.

Ještě jsem nestáhla inzeráty na tu naši labrošku, tak je tam nechám a pokud se někdo ozve přepošlu ho k tobě.

cilka
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 13:55
- Nahlásit

Biluška

poslala sem Ti mejla Díky .

katulinda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 14:15
- Nahlásit

kejtlinkejtlin

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 14:45
- Nahlásit

katulinda
copak??

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 15:28
- Nahlásit

čus paka
tak už sem dom. Mám mocinky velkou radost z Barušky. Překvapila mě pěknou chůzí, nepřekvapila mě 0 za vysílačku, při který to nabrala směrem na maketu u který stála asi fotografka. Bajkovka má moc čikovnýho Bajkonůra

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 15:40
- Nahlásit

Alexa
jste moc dobrý holky, obě, velká gratulace

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 15:53 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

čus fšicííí voskouškovaný!!!
veeelmi velká gratulace všem amatérům z pikniků u cest .by mi zajímalo gde se todle zastaví..
tady máte medaili jelýtka a zas du,mám práci

Baico
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 15:56
- Nahlásit

Čus bus cambus!
Tak jsem doma!! Moc gratulujeme Alexe s Baruškou. My s Bajkonůrem jsme velmi vysílení. Až budou fotky od fotografky, dám sem odkaz,já ztahuju ty z pískovny.
Ale musím říct, že se čím víc zkoušek mám za sebou, tím víc jsem před tim na nervy.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 15:58
- Nahlásit

Baico
paní bezvááá i vám obrovská gratulace jste dobrej tým

Baico
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 16:01
- Nahlásit

kejtlin
paní bezvááá i vám obrovská gratulace jste dobrej tým

Panu rozhodčímu za nás ještě jednou poděkuj, protože nás mohl písknout na stopě, ale necha nás jít dál.
davidkova renata
veeelmi velká gratulace všem amatérům z pikniků u cest

Ty si fakt blbá Můj defenzivně diskomfortní pes má za obranu nejvíc bodů ze všech disciplín, kdo by to do tý veverky řekl, co?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 16:05
- Nahlásit

Baico
Panu rozhodčímu za nás ještě jednou poděkuj, protože nás mohl písknout na stopě, ale necha nás jít dál.

jj dám si s ním za tebe panáka měla jsi to přiléhavý triko???

Baico
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 16:09
- Nahlásit

kejtlin
měla jsi to přiléhavý triko???

Měla jsem normoš triko a přes to vestu.Takže oblečením to fakt nebylo.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 16:14
- Nahlásit

Baico
Měla jsem normoš triko a přes to vestu.Takže oblečením to fakt nebylo.

tak to nebylo no, ale Luboš kouká hodně na vztah mezi psem a psovodem, mě taky pořád chválí že neustále buduju se psy vztah...

Baico
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 16:20
- Nahlásit

kejtlin
mě taky pořád chválí že neustále buduju se psy vztah...

No já jsem po obranách tak intenzivně chválila a radovala jsem se, že jsem sebou řízla o zem

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 16:21
- Nahlásit

Biluška
.....nebo ten sajrajt co doma nadělají když je venku bahno
tak to znám moc dobře, mně tady blato donese jen 12 tlapek, navíc ještě rády hrabou v dešti díry na zahradě, a to pak prolítnou dovnitř - ven několikrát, protože mám trvale otevřeno ven, tak vlastně jen dokola uklízím blatíčko všude... Obdivuju všechny s mnohočetnýma smečkama, to musí být fakt síla, ale zase tolik psí lásky pohromadě to bohatě vynahradí

Baico
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 16:26
- Nahlásit

Tak dnešní procházkové album je zde
A tady je jedna skupinová

Dáška
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 16:28
- Nahlásit

Zdar žumpo, sme doma z coursingové víkendovky, na které si psi ani jednou nezaběhli coursing.

Jinak Biluše je naprosto nechutný menťák a můj pes ji po včerejšku nenávidí. A taky mě Biluše zmlátila, tak a teď víte, jak je hrozná. A nesnáším odvolávání psa od kabanosu protože je to proti přírodě.

A jinak gratulujem Žufíkovi k novému domovu, snad jim to bude klapat

Dáška
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 16:36
- Nahlásit

danajasa
my jsme našli jednou fenu u vepřova, všeci od ní dali ruce pryč a vzali ji nakonec měšťáci z kromclu, ale museli napsat, že jsme ju našli u kromclu, nezkoušelas jim zavolat?

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 16:39
- Nahlásit

Dáška
Jinak Biluše je naprosto nechutný menťák a můj pes ji po včerejšku nenávidí.
mě nenávidí většina psů, kteří se mnou měli co do činění

A taky mě Biluše zmlátila, tak a teď víte, jak je hrozná
Sem musela křičet "baník,pi.."baník" a ty ses tam motala

A jinak gratulujem Žufíkovi k novému domovu, snad jim to bude klapat
Zatím nikdo nevolal a nechtěl ho okamžitě dovézt zpátky tak to snad funguje.

Gratuluju Baico i Alexe k dalším diskomfortním zkouškám

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 16:40
- Nahlásit

Dáška
Jinak Biluše je naprosto nechutný menťák
atak to víme)))))) je na tom z nás nejhůř,chuděra
Baico
Můj defenzivně diskomfortní pes má za obranu nejvíc bodů ze všech disciplín, kdo by to do tý veverky řekl, co?
hele ty dyzgomforte a víš že já jo? ale já sem amatérskej piknikář,to se nepočítá samosebou))) bo hovnu rozumim a nečtu z fotek,to je jasná vjec...
a jak tu sedim,taxe s tebou fsadim,že nás porazíte f Té jedničce,jednak samosebou ve stopě bo tu já prostě nedělám a dvanak v poslušnosti bo jí máte klidnou a tim pádem bez zvytečnejch chyb narozdíl od zbrklý nandy a třetak f obraně páč vy tam máte aspon nějakou poslušnost pokud to nezdrhne za fíkem a nenapdne ho vodzadu.-)))),zatimco my máme projef spíše prý živelný

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 16:41
- Nahlásit

Baico
No já jsem po obranách tak intenzivně chválila a radovala jsem se, že jsem sebou řízla o zem

ne sebe nehled´ hlavně že jste to dali

Baico
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2011 16:44
- Nahlásit

davidkova renata
jednak samosebou ve stopě bo tu já prostě nedělám

No nevim, dnes byl dost znechucen, když se radostně přihnal k nášlapu a najednou zjistil, že je to opět zase jen moje stopa. Fakt ho to už neba.
třetak f obraně páč vy tam máte aspon nějakou poslušnost
No ale zase celkem hrozí že se urve, že.
No jsem na to za 14 dní velmi zvědavá. Příští neděli už jsem na to domluvila trénink ve Zlovsi.

<< 1 ... 7497 . 7498 . 7499 . 7500 . 7501 . 7502 . 7503 . 7504 . 7505 . 7506 . 7507 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání