Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7443 . 7444 . 7445 . 7446 . 7447 . 7448 . 7449 . 7450 . 7451 . 7452 . 7453 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:24
- Nahlásit

kejtlin
kolečku vedle díry nebo jen tak na zemi vedle díry
Takže na vás leze jaro a podvědomě chcete něco opravdu velkého sázet(třá kokosovou palmu nebo klobáskovník-ten mi nechce růst)

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:24
- Nahlásit

Marush
Obvod mám 56.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:25
- Nahlásit

Marush
muj vobvod hlavy jest 54 cm

jbat
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:25
- Nahlásit

Gerda
Marush
vy dvje skočte do zdi a pozdravujte cihly laskavje, jsem se dochcala úplně moc a židlu mi jako nevymění, že.
Jinak školitelka mluví jak uspávačka hadůch, tzn. kdyby tady byl Blbís, již by ho nikdy neprobudil...

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:26
- Nahlásit

Marush
Čekám na gerdoslavu teda jakou má kebul
no já tu nemám metr ani tkaničku, tak to změřim až doma, ale já mám zas jako docela dost malou hlavu, zejména v poměru k tělu, něco jako brontosaurus. Možná sem právě blbá proto, že mám malou hlavu....Chemickou masku sem měla velikosti 3, ale to je normální, tak snad sem blbá jen tak nějak od přírody a ne krs hlavu.

bonc
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:26
- Nahlásit

Marush
hlásim taky 54cm. A představuju si přitom, jak všici u těch kompů teď chytaj provázky a měřej si hlavy

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:27
- Nahlásit

Marush
máš taky velkou hlavu, todle nemůžem eště zprůměrovat,musí nás bejt víc
zprumerujem taky moje holky, as prijdou ze skoly, budou mit urcite taky velky hlavy
Gerda
oooo tak tu pouštní růži ti závidim úplně extrémně.
se s tebou rozdelim, muzem si pak porovnavat, kdo je lepsi micurin.
urcite ty, mne skoro vsechno umre.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:28
- Nahlásit

kejtlin
máš pěkně hustý sny koukala jsi do snáře co to znamená, krom toho klobásovníku co psala danajasa teda

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:30
- Nahlásit

fšem co si měřej hlavy jak největší lamy

tak vidíte...mám největší hlavu tady,sem to věděla už musim jít,sem se ptala mámy jestli mám velkou hlavu a vona řikala že ne,jen že mám prej vzít čepici a koupit 5kilo brambor...

Crysa
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:30
- Nahlásit

Degéni, to je zas ouchylka to měření
hlásím nakoupíno a vobvot hlavy 58cm. Takže esli má Maruš 62cm, nechť si přitáhne gumou vot tepláků voctátý uši k hlavě a bé mít 53

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:31
- Nahlásit

Eldoguero
snář nevlastním

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:31
- Nahlásit

bonc
představuju si přitom, jak všici u těch kompů teď chytaj provázky a měřej si hlavy
no a to ja musela do botniku pro adidasku a pak prohrabat holkam supliky v honbe za zlomenym pravitkem
Me to teda nikdy nenapadlo, ze mam nejakou velkou hlavu, este z vas dostanu kompleks nakej, raci us se nemerte!

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:32
- Nahlásit

Marush
Tak sm našla probvázek, holyk mě tu změřily a mám 57, takže vše je v pořádku. Kejtlin a Boncovna maj malohlavu.

leyenda
se s tebou rozdelim
a jak se to dá? To by neumřela poštou? Musim jít do tý zahrady pro ta semínka baobabí, ať mám taky stromek jako ty. Rovnou ti poštou pošlu české seménko, třeba bude aklimatizovaný na tu zimu líp. oooo budeme mít krááásné květiny!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:32
- Nahlásit

děte do řiti s těma hlavama, sem si musela dojít pro 25 metrový pásmo, abych si změřila hlavu, která měří jen 56 cm

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:33
- Nahlásit

leyenda
no a to ja musela do botniku pro adidasku
a co dělá Adidaska u tebe v botniku???? Takže ona se nejezdí vystavovat po světě, ona u tebe dělá botu! No, dobrej džop, co by ne, jen jí nenoste na úklid stájí.

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:33
- Nahlásit

Marush
vona řikala že ne,jen že mám prej vzít čepici a koupit 5kilo brambor...

De pan po schodech a tahne za sebou za nohu chlapecka, "pane, spadne mu cepicka" povida outlocitnej soused; "Nespadne, ma ji pribitou"

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:34
- Nahlásit

Crysa
hlásím nakoupíno a vobvot hlavy 58cm

ty si to měříš přes uši ty jelítko?! Bez uší musíš nad ušima se měří hlava proboha

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:35
- Nahlásit

kejtlin
škoda, já jo, ale nevím kde

Crysa
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:36
- Nahlásit

Marush měřeno bez uší, páč mi nikde při měření ani nepřekážely

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:37
- Nahlásit

Gerda
a co dělá Adidaska u tebe v botniku?
jsem cekala, kdo se chytne, ba ne, ani to nebyla adidaska, byla to converse
Objednam seminka, rostlinky neprodavaji a urcite by umrely, jako ty dva baobabci

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:37
- Nahlásit

Tak vyburcovat tady všechny si jít měřit hlavy,to bé zřejmě zatim můj mástrpís zde

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:40
- Nahlásit

toš jdu zase spát,poněvač du zas večer na noční chodit do deště,trochu jsem se najedla, měla jsem míchaný vajíčka s rohlíkem,pak rohlík s marmeládou a pak chleba a zavináče, přemejšlím ještě o jogurtu, ale nechám si ho do práce

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:41
- Nahlásit

leyenda
jsem cekala, kdo se chytne
))) blbec já ))))))

Objednam seminka, rostlinky neprodavaji a urcite by umrely, jako ty dva baobabci
Takže baobábci už ti umřeli? Jooo to byly ty rostlinky! Semínka ještě žijou, půjdou do země, až se nafouknou, jo? Ouplně se na ně těšim, jsou to opravdu moc hezký stromky a pouštní růže je velice krásná a má hustotrny. Pak si všichni uděláme věneček.

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:44
- Nahlásit

ty si to měříš přes uši ty jelítko?! Bez uší musíš
Blbost pak ty uši nedostanete pod čepku páč bé malá a budete si muset dokoupit Otíkovy velkosluchátka se zateplením.

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:45
- Nahlásit

tak pozor:
Průměrný obvod hlavy dospělého muže v naší populaci je cca 57,6 cm. Podle typu kostry (leptosomní, atletická, pyknická, robustní) se obvod hlavy zdravého DOSPĚLÉHO muže pohybuje v rozmezí cca od 54 cm do max. 59-60 cm. Pokud by se Vám obvod hlavy do dosažení věku 18 let zvětšil například na 61 cm jedná se již o patologický rozměr (makrocefalii) protože je nad hranicí 97.percentil!!! Nepodceňujte tento vývoj protože se může jednat o příznak závažného geneticky přenosného onemocnění (makrocefalie je zpravidla vázána na poruchy v prenatálním vývoji a je v některých případech vázána na geneticky podmíněnou poruchu )nebo v závažnějším případě o zanedbaný hydrocefalus

Vidíte jsem zanedbaný hydrocefalus,jsem to věděla a to nejsem muš ani........ du pryč

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:47
- Nahlásit

Poslušně hlásím, že jsem si též změřila kebulu a mám 56 cm.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:48
- Nahlásit

všichni máme makrocefálii a moje dítě k ní zřejmě směřuje taky, páč m na roce a půl 49 cm, to jí určitě doroste aspoň do 57 cm
všichni jsme zanedbaný asi

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:50
- Nahlásit

Gerda
ja bych chtela tuhle, myslim, ze ani nema trny, ale krasna,
vid?

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:53
- Nahlásit

Eldoguero
určitě doroste aspoň do 57 cm
co naznacujes?
To ma Marus urcite z naky stary prezity publikace, jak znamo, furt se lidi zvetsujou, takze maj taky logicky vetsi a vetsi hlavy, ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:54
- Nahlásit

Marush
ty si debil a eště zanedbanej hydrocefalus )))))))))))) umírááááám )))))

leyenda
ta je nádherná, přenádherná a úžasná!!!!!!!!!!!!!!!! Trny má jiná, spletla sem si jí, tahle je jako rozkvetlej malobaobab!

<< 1 ... 7443 . 7444 . 7445 . 7446 . 7447 . 7448 . 7449 . 7450 . 7451 . 7452 . 7453 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání