| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:58
- Nahlásit
ježiš co furt drásáte? Dočetla jsem asi čtyři strany a víc prostě nestihnu
Jenom vám řeknu, že Liptaň má asi čtyři čísla sněhu, nechutně to láme stromy, budu to muset nějak omést či co. Dneska jsem byla ve Vidnavě, to je nahoře v horách (pro ty znalé zeměpisu jako třá Gerda, nebo Davídková ) a tam bylo asi tak deset čísel. Normálně jsem si musela odhrábnou sníh z auta než jsem vyjela z parkoviště
Stran toho zvedání psů. Fšichni co si myslí, že zachrání malopsa před rozzuřeným velkopsem zvednutím do náruče by si měli dát mokrý hadr na hlavu a uvědomit si jak je takový velkopes velký a v jaké výši má asi tak hlavu. Mu toho malopsa krásně naservírujete až do tlamy, aby si nemusel ohýbat hřbet . Správně to dělá akorát Bonc a tudíž má pochvalu před nastoupenou jednotkou. A du zase dřít
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 14:02
- Nahlásit
Marush
jsem zanedbaný hydrocefalus
Aha, no tak to já asi taky...hydrocefaloidní muš nebo co.
Včera jsme s kamarádkou potkaly dalšího chytrýho kynologa. Měl na jojo vodítku skorokokra nebo co to bylo, pes se mohl zbláznit, když viděl ty naše, vyjížděl a štěkal po nich. Pán psovi říkal: To jsou kamarádi, buď na ně hodnáááá. Hodná buď.Tak jsme si ty naše radši zavolaly k sobě, ale mezitim se pes vytrhnul i s tím jojem a běžel k nám. Pán nám mezitim vysvětloval, že je máme nechat, protože oni si to všechno řeknou a že my na ně přenášíme nervozitu a zlobu. Oni by to bez nás prý zvládli.... No tak jsem psa trochu nakopla, když mi šel po feně a šly jsme radši dál. Abysme na ně nepřenesly tu zlobu.
To je hrozný, kolik těch kreténů ještě tak potkám???
Že já blbec vůbec ty psy beru ven.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 14:04
- Nahlásit
Biluška
Dneska jsem byla ve Vidnavě, to je nahoře v horách (pro ty znalé zeměpisu jako třá Gerda, nebo Davídková )
Jak je znám, tak tudy určitě jezdí do Jílovýho
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 14:08
- Nahlásit
Už mě to v práci neba, asi zdrhnu o hodinu dřív dom.
Skočím se osolárkovat a nakoupit a bude. Čus
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 14:09
- Nahlásit
co blbnete s těma hlavama vy hydrocefalové??? bestak nevim gde se to měří a a nemám ani kaničku a nějak nestojim vo zveřejnění míry mýho kvjetáku mohlo by to býti kompromytující..nicméně jsem nepochybně typ pyknický jak cituje maruš z jakéhosi vjedeckého zdroje.Vysvětluju si to tim,že se pravidelně účastnim pyknyků u cest tagže jiná možnost neni
Venta
No tak jsem psa trochu nakopla, když mi šel po feně a šly jsme radši dál. Abysme na ně nepřenesly tu zlobu.
to je myslim rozumný..přenášet můžeš f klidu třá pohlavní choroby,ale zlobu...
du dřít vy hovátka.-)))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 14:11
- Nahlásit
leyenda
no musela jsem napsat aspoň o číslo víc než mám já ne
hele ta růže je suprová, ale to by v našich zeměpisných podmínkách, momentálně pod sněhem asi nepřežilo co
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 14:15
- Nahlásit
Eldoguero
Pani, ta ruze sama vo sobe asi neprezije nigde jinde nez v tropech, ja ji taky planuju jako vnitrni kvetinu, stejne jako baobab, ten by venku rovnez neprezil. Budu to pestovat v modu bonsaj, vite? Pokud ta semena teda vubec vyklici
jdu drit, pujcila jsem si malobagr, budu hloubit prikopy
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 14:25 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
já si to myslela, že to nejni nic pro mě, já doma zahubím skoro každou květinu, zahubila jsem i dracénu, která prý dle paní v květinářství, přežije vše ...
Asi si budeme muset nechat jedno malodoze opravdu, páč teď se honěj jak paka s dcérou po obýváku a kuchyni, děsně si spolu rozuměj, když vezmu Bjútinku vyčůrat, Vikule děsně ječí, buďto jí musím udat ideálně hned, nebo vůbec, páč za chvíli bych neměla to srdce je oddělit od sebe
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 14:34
- Nahlásit
Nazdar kreténci,našla jsem Trixovi další díru na hřbetě, už je zatažená a není tudíž poznat, jestli je to hluboký nebo ne. Asi mu z toho strhnu strup, abych to mohla normálně vyčistit a zjistit hloubku. Jinak je vcelku dobrej, má lehce zvýšenou teplotu, ale už není tak unavenej, jen ho to pořád svědí a bolí, tak musí nosit límec...
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 14:38
- Nahlásit
obvod hlavy zdravého DOSPĚLÉHO muže pohybuje v rozmezí cca od 54 cm do max. 59-60 cm
tagže sem malý muž no, to by mnohé vysvětlovalo
Správně to dělá akorát Bonc a tudíž má pochvalu před nastoupenou jednotkou
ty chystáš na lvy něco hodně vošklivýho viď? Se začínam bát čim dál víc, nejdřív to odhalení pravdy o Bruntálu v hlavnim vysílacim čase a teď todle....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 14:41
- Nahlásit
bonc
ty chystáš na lvy něco hodně vošklivýho viď?
Si pyš . Lefi budou brutální...teda bruntální sem chtěla říct
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 14:45 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Marush Bin Ladin
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 14:50
- Nahlásit
Biluška
bruntální
to je superlativ od brutální
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 14:53
- Nahlásit
Maky a Trix
další díru? Ty vado, chudák, tak tu sme přehlídli teda. Hlavně ať je mu co nejdřív dobře a zaroste.
Víte jak se říká hořícímu polákovi?
Plápolák!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 14:56
- Nahlásit
Gerda
Plápoláááku pláápolej, plááápoláku spívej!
A VY PANI PROSIM KOUKEJTE DRŽET PALCE I TY CO NEMÁTE, ŇÁKY SI KLIDNĚ PUČTE. Sádlo je uš u veterináře.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:01
- Nahlásit
PetraK
Co je se slečnou Sádlo?
bonc
to je superlativ od brutální
To je tady běžně používaný terminus technikus
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:02
- Nahlásit
PetraK
A VY PANI PROSIM KOUKEJTE DRŽET PALCE I TY CO NEMÁTE, ŇÁKY SI KLIDNĚ PUČTE. Sádlo je uš u veterináře.
ŠIŠ TAK TO JE SNAD JASNÝ, DRŽIM ÚPLNĚ VŠECHNY PALCE, CO MÁM!!!!!!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:13 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Biluška
edit podruhé: tak nic
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:17
- Nahlásit
Vy s těma vodnatelnejma hlavama: jsem si naměřila míň, héééč!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:20
- Nahlásit
Simvás, kdo zas natáčel davítkovou, dyš má blbou náladu??????
http://www.stream.cz/video/580976-panda-v-akci
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:20
- Nahlásit
Maky a Trix
Nechápu co nic, ale budiš, du dřít Ten sníh mi leze na nervy
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:34
- Nahlásit
Jsem utrácela v tescu. Koupila jsem si nový prádelní koš, podnos (když grilujeme, tak abych to měla všechno na co naskládat), skleničky slevněný o 50 procent a to nejdůležitější - klasickou číšnickou VÝVRTKU.
Ale jsem totální neuvěřitelný degen, protože jsem si ZAPOMNĚLA koupit víno. Co teď??????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:37
- Nahlásit
pawLINka
to nejdůležitější - klasickou číšnickou VÝVRTKU.
jsem si ZAPOMNĚLA koupit víno
))) ty si jeliman největší )) A eště ty kulky prokouslýýý )))
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:41
- Nahlásit
Gerda
Se nesměj, to je velice vážná věc. Fakt jsem se těšila, že si dám a já si ho nekoupím. Hlavně že vybírám vývrtku. Debil su.
Asi budu muset skočit aspoň do večerky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:44
- Nahlásit
pawLINka
Debil su.
šak jasné, dyš máš vývrtku a nemáš víno, můžeš si leda vyvrtat koleno. Pro korunu. Bych taky chlastala víno, kdyby mi chutnalo. Ale smrdí mi strašně moc, cejtim víno a chce se mi blejt, nejhůř šampíčko, to už radši slivovicu nebo jinej průhlednejch chlast, ale to zas čék nemůže pít doma krs alkoholismus. Tak šupkaj do večerky, děfče dírohlavé.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:46
- Nahlásit
pawLINka
stav se ke mě, já tam jedno mám a já víno nepiju
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:47
- Nahlásit
Gerda
šak jasné, dyš máš vývrtku a nemáš víno, můžeš si leda vyvrtat koleno
Bych taky chlastala víno, kdyby mi chutnalo. Ale smrdí mi strašně moc, cejtim víno a chce se mi blejt
jsem na tom paní úplně stejně
nejhůř šampíčko, to už radši slivovicu
až na toto, šáňo ještě jo, ale slivovici ani za boha
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:50
- Nahlásit
Monty
To půjdu radši do večerky.
Monty
Ale smrdí mi strašně moc, cejtim víno a chce se mi blejt, nejhůř šampíčko, to už radši slivovicu nebo jinej průhlednejch chlast, ale to zas čék nemůže pít doma krs alkoholismus.
Tý jo, to jde, aby někomu víno nechutnalo?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:52 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
pawLINka
Tý jo, to jde, aby někomu víno nechutnalo?
jo jde - mě a Gerdičce
To půjdu radši do večerky
asi jo, budeš dříve doma, než kdyby jsi musela cestovat do Ostravy
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:59
- Nahlásit
Nic děcka, už pomalu, ale jistě valím domů
mejte se papa, stejně se asi doma brzy připojím, protože v tomhle počasí nepůjdu se Sophyjí na dlouho
|