| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 15:59
- Nahlásit
Monty
slivovici ani za boha
joo tydle ovocný pitíčka já mám moc ráda, japkovici, hruškovici...každou ici
pawLINka
Tý jo, to jde, aby někomu víno nechutnalo?
no jasně, je hnusné a smrdí. Jediné, kdy mi chutnalo, když sme byli v itošce a místňácííí k vobědu položili na stůl PĚT!!! flašek vína, sem myslela, že vrhnu, že to vůbec nedám, ale nechtěla sem urazit, tak sem to do sebe klopila, překvapivě mi moc chutnalo, jemňounký, slabounký, bez smradu kyselýho hnusnýho vínovýho, jedna flaška byla taková malilinko bublavá, ale fakt jen malilinko...no vyžahli sme všech pět kousků, kupodivu sme skoro nebyli ožralí. Tak to mi chutnalo. Jinak ale ne.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 16:15
- Nahlásit
Tý jo, to jde, aby někomu víno nechutnalo?
Jistě stoupám si do řady,vínoneradičů(max svařák s tunou cukru)u mě je to voto horší že máme vinohrady a eště sme to měli k maturitě to someliérství naštěstí sem si to nevytáhla ináč bych vyletěla jak fukušima. Děcká byli sme venku tady je tak hnusně že všecko živé zmizelo jako ptáci zvěř hmyz žáby prostě níííc.Tak dělám pořádek doma ve skříních-už sem našla asi milion vzorků jak sem dělala avon-krémy vypatlám a vzorky vonavek sou prej výborný do aroma lampy místo volejů
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 16:17
- Nahlásit
Crysa
Marush Bin Ladin
si přectafte, jak si nás vzali do huby. Asi podáme protest.
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/232321-ge ronimo-zabit-v-akci-slysel-obama-a-oddechl-si.html
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 16:18
- Nahlásit
Gerda
A eště ty kulky prokouslýýý
to má taky?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 16:20
- Nahlásit
Lola1
A eště ty kulky prokouslýýý
to má taky?
Pawlinka? No jasně, je děsná flundra.....
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 16:20
- Nahlásit
Crysa
si žebráš vyloženě vo vymazlenou koláž z Vlčár,ale Usámu mám ráda naštěstí to mi nevadí
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 16:22 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
tyjo vy mi dáváte měla jsem nasmlouvaný lidi v mekáči a fakt jako mi bylo blbý tahat šňůrku a měřit si hlavu, měřila sem až doma mam velkou hlavu - 57cm, a víno mi nechutná nepiju ho ani náhodou, a moc lidí mě to chce učit, že mi chutnat musí. Kecy.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 16:25
- Nahlásit
Gerda
pošli mi prosím přes nějakou úschovnu ty videa a fotky se Syrečkem musím to ukázat mužovi
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 16:36
- Nahlásit
pawLINka
to jde, aby někomu víno nechutnalo?
jde, mne taky nechutna zadny vino, nedavno kvuli mne otec Karolinky vztahu oteviral vselijaky superspecialni vina a nutil me, ze mi urcite nejaky bude chutnat, zvedal se mi zaludek a taky trapne mi bylo, ze se nedokazu napit.
Ale mam vino rada v lahvi jako colection item, mam vina ze vsech moznych pro me dulezitych dulezitych let, a pak mimoradne zdarila vina, prevazne sbiram Rioju. Vloni se muz spletl a omylem vypil lahev Rioji z 1995, jsem se s nim nebavila, dokud ji nenahradil stejnym exemplarem.
Bagrovani je strasne blba cinnost. Priste najmu bagr + bagristu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 16:39
- Nahlásit
Maky a Trix
jojo, budou dva maily, každej po cca 150 MB, jinak to má přes 300 a to neproleze.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 16:40
- Nahlásit
Marush
Usámu mám ráda
nejsi segra my nejmladsi dcerky? Ta vcera plakala, ze Usamu nigdo nema rad a ani hrobecek mu neudelali. Pohadala se kvuli tomu i se svou nejlepsi kamaradkou a se svym tatinkem.
Atusch
vitam do klubu padesatisedmicentimetrovejchhlaf
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 16:45
- Nahlásit
Gerda
jsi moc hodná, pustíme si to večer místo televize (na kterou nekoukáme) díky!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 16:46
- Nahlásit
leyenda
Ta vcera plakala, ze Usamu nigdo nema rad a ani hrobecek mu neudelali. Pohadala se kvuli tomu i se svou nejlepsi kamaradkou a se svym tatinkem.
Víš co ve svym oboru patřil k špičkám a já nesnášim amíky, to jsme měli společný
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 16:51
- Nahlásit
leyenda
Bagrovani je strasne blba cinnost. Priste najmu bagr + bagristu.
a co bagruješ?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 16:54
- Nahlásit
leyenda
Bagrovani je strasne blba cinnost.
Tak máte chovat menší kytky třá ředkvičky to je jasný,že na vrostlé baobaby hol bé záhonek hlubší
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 16:59
- Nahlásit
Jste všichni divní. Až na makrel a jablůnku, které víno taky rády.
danajasa
Ty máš vinohrad? A kde? Koupím něco kdyžtak. Mušovi do archívu a mi na pití. Miluju víno.
all
Hubne tu někdo krom davídkové? Co říkáte na tuto kalkulačku? http://www.kaloricketabulky.cz/
Ňák mi narostl pupek a nemůžu asi do plavek. Se mi líbí, že si tam napíšeš, co sem jedla a co jsem dělala a vono mi to řekne, jestli toho bylo moc nebo málo. Problém ale je, že nemám doma váhu, a tak jsem ji jen odhadla...
A teď jdu ven s hafózama. Tak si vás dočtu večer nebo ráno.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 17:01
- Nahlásit
Marushsi žebráš vyloženě vo vymazlenou koláž z Vlčár,ale Usámu mám ráda naštěstí to mi nevadí
a já tě tím právě chtěla potěšit dyšsi psala že béš jeho nástupec
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 17:11
- Nahlásit
Marush
já nesnášim amíky
ani ty mariny namakany? tra...
hele, tak asi nejste segry, pac mala americany miluje, ona totiz miluje vlastne vsechny lidi
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 17:12
- Nahlásit
Crysa
a já tě tím právě chtěla potěšit dyšsi psala že béš jeho nástupec
Seš hodná,dík...voni mě ale asik nechtěj, zatim se mi neozvali vůbec, což nechápu teda
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 17:14
- Nahlásit
Gerda
a co bagruješ?
prikopy zavlazovaci
danajasa
na vrostlé baobaby hol bé záhonek hlubší
na vzrostle jo, ty moje este ani nevyklicily
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 17:15
- Nahlásit
leyenda
hele, tak asi nejste segry, pac mala americany miluje, ona totiz miluje vlastne vsechny lidi
jo tak to já lidji všechny ne,ne,ne.... Ale jako já třá i Obamu můžu celkově černý amíky spíš jo, ale bílý moc ne,jsu rasista asik
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 17:19
- Nahlásit
Marush
jo tak to já lidji všechny ne,ne,ne.
No, chapu. Ona je v tomhle dost vyjimecna, teda v nasi rodine aspon
třá i Obamu můžu
clovece, toho ja zrovna ne, ale to ze jsem spis republikanskej volic, to ani nema s barvou nic spolecnyho
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 17:36
- Nahlásit
Já miluju víno a všechny divný lidi, hlavně pokud mají svaly a jsou to chlapi!!!! a zas du makat
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 17:40
- Nahlásit
leyenda
clovece, toho ja zrovna ne, ale to ze jsem spis republikanskej volic, to ani nema s barvou nic spolecnyho
no jooo to já jsem úpa liberál demokrat levicovej kavárenskej povaleč víš co..já nesnášela Bushe samozřejmky
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 17:42
- Nahlásit
makrel
Já miluju víno a všechny divný lidi, hlavně pokud mají svaly a jsou to chlapi!!!! a zas du makat
tu tvou divnočičintu viď?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 17:42
- Nahlásit
Marush
nejen tu, je jich víc :-D
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 17:48
- Nahlásit
toš za cca půl hod´ky odjíždím do práce, sic přestalo pršet, ale zase začne.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 17:51
- Nahlásit
makrel
nejen tu, je jich víc :-D
hele můj ubohej divnobratr se chlubí že má bicák 40čísel už,je to dobrý nebo úpa ubohý?...když seš ten vodborník na nasypance
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 17:53
- Nahlásit
Marush
40 je slušný!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 17:55
- Nahlásit