| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:35
- Nahlásit
impactTodle právě nebude asi tak jednoduchý.
jak není jednoduchý? Prostě na nějakou plochu objednám od firmy odkládačky a firma přijede a vyskládá mi tam 10x čtyřboxový odkládačky nespojený se zemí a hotovo.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:36
- Nahlásit
Crysa
Tak takhle by to bylo jednoduchý, ale jinak moc ne, no. Tam je to majetkově takový dodivočený.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:36
- Nahlásit
impact
V tom smajlíku ti jedna šelmyje přebývá, mám jich jenom šest
Mě uvedli do strasu během prvních deseti metrů.
V tom případě s tebou něco není v pořádku. Asi si nějaký úchyl a vadí ti pohled na pejsčí radost Dáme si na tebe pozor
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:37
- Nahlásit
BiluškaJak malíře, tam budu malovat já Konečně dostanu pořádný prostor gde se můžu realizovat
twl ale to tam dostane hned mezi dveřma každej druhej epileptickej záchvat z barevný haluze co uvidí, ne? tak to tam zařiď i veterinární vyšetřovnu a pokoj lékaře lickýho, kterej bé vošetřovat ty co vyskratujou
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:37
- Nahlásit
Biluška
impact
Damy, velmi vam gratuluji, jste velmi sikovne vyjednavacky, kdyz se vam podari vyjednat takovyhle obrobjekt za skoronic. Preju vam spoustu dobrych napadu a hodne stesti. Je to tak velky, ze tam muzete udelat i jezdecky klub a poradat indoor zavody
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:38
- Nahlásit
Biluška
V tom smajlíku ti jedna šelmyje přebývá, mám jich jenom šest
Tys nespočetla kindrvjaca.
V tom případě s tebou něco není v pořádku. Asi si nějaký úchyl a vadí ti pohled na pejsčí radost Dáme si na tebe pozor
No jakoby tobě nevadil pohled na rýčbejčí radost.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:38
- Nahlásit
Crysa
Prostě na nějakou plochu objednám od firmy odkládačky a firma přijede a vyskládá mi tam 10x čtyřboxový odkládačky nespojený se zemí a hotovo.
Tak já bych to zase viděla jednoduše stran pozemků, ale neviděla bych to jednoduše stran financí Gdo mi asi tak ty odkládačky zasponzoruje, co?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:39
- Nahlásit
impactTam je to majetkově takový dodivočený.
hele to není stavba, nic, je to prostě dřevená kysna co stojí samonosně na zemi, když by to jednou krachlo, tak to zas prodáš. To je jako si tam postavit auto, stan, karavan, paletu s dlaždičkama.. stejně tam vyprskneš odkládačky a v případě problému přemístíš, prodáš..
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:39
- Nahlásit
Crysa
dostane hned mezi dveřma každej druhej epileptickej záchvat z barevný haluze co uvidí
No tak bude Biluška dělat psího a lidskýho psychologa a každýho kynologa a každýho psa se bude ptát, co mu ty malby na stěnách připomínaj, ne?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:40
- Nahlásit
leyenda
kdyz se vam podari vyjednat takovyhle obrobjekt za skoronic
Vona kecá, nevěř jí. Tam bude platit nájem desetitisíce měsíčně. A hlavně mě jako správce. Beru nejmíň litr na den.
Je to tak velky, ze tam muzete udelat i jezdecky klub a poradat indoor zavody
Tak to jsi dovedla k dokonalosti.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:41
- Nahlásit
BiluškaGdo mi asi tak ty odkládačky zasponzoruje, co?
kdo.. kdo.. nájemcí. Deset běhů tábora, každej ti vydělá na jednu 4 boxovou odkládačku. Deset běhů = deset týdnů, tedy za prázdniny tam stojej, tedy každý týden o jednu bednu se 4 boxama navíc tam bé stát.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:42 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Biluška
Gdo mi asi tak ty odkládačky zasponzoruje, co?
Crysa.
Jako pod vokna by se vešly, jenže to budeme spát se řvoucíma psama. Teda já ne, já bych spala doma. Potřebujem ještě pozemek na odkládačky.
Crysa
Jenže ty pozemky jsou někoho jinýho.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:42
- Nahlásit
impact
Vona kecá, nevěř jí. Tam bude platit nájem desetitisíce měsíčně. A hlavně mě jako správce. Beru nejmíň litr na den.
smarja, nekaz dojem pro kolemjdouci
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:44
- Nahlásit
impact
Co kecáš, tvůj plat zahrnu do toho nájmu třistapadesáti korun měsíčně a ještě si na to u města vyřídím dotace
Gdyž budeš hodná dovolím ti nad ohništěm pěstovat mrkef a rajčata, tím si můžeš přilepšovat rodinný rozpočet
Venta
No tak bude Biluška dělat psího a lidskýho psychologa a každýho kynologa a každýho psa se bude ptát, co mu ty malby na stěnách připomínaj, ne?
To je dobrý nápad paní. Každýmu poradím, aby změnil dýlera, páč to zboží mu nesvědčí . Od novýho dýlera, kterýho mu dohodím budu dostávat provizi . Si ty nápady budu muset začít zapisovat, začíná jich být nějak moc
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:45
- Nahlásit
impact
Potřebujem ještě pozemek na odkládačky.
co nacpat cokly do tech busu, co tam stojej? S kockama to taky slo, batohy tam urcite tabornici naky zapomenou...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:46
- Nahlásit
Biluška http://www.zvire.cz/boudy-a-kotce-boxy-odkladaci-b oxy-3-boxy-standard-985_679.html
jako tohle je běžná cena pronájmu na týden cvičáku.. tohle monstršílený areálisko na týden za cenu týhle jedný votkládačky, ti budou líbat prdel a ještě šoupat nohama!!
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
impact
Jenže ty pozemky jsou někoho jinýho.
Nekaž dojem kolemjdoucím . Pro nás je dobře, že pozemky jsou někoho jinýho a ten je vůbec nechce páč mi je díky tomu máme zadara
A ty odkladačky dáme do toho rohu k autobusákům a k tomu hloupýmu setrovi co chtěl sežrat Lajenku Za trest
|
impact
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Gdyž budeš hodná dovolím ti nad ohništěm pěstovat mrkef a rajčata, tím si můžeš přilepšovat rodinný rozpočet
Pochcaný od čoklůch, žeáno.
Crysa
Deset běhů tábora, každej ti vydělá na jednu 4 boxovou odkládačku. Deset běhů = deset týdnů, tedy za prázdniny tam stojej, tedy každý týden o jednu bednu se 4 boxama navíc tam bé stát.
Tak v tom případě se Bilu stěhuje sem.
leyendasmarja, nekaz dojem pro kolemjdouci
To je zmatení nepřítele.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:48
- Nahlásit
leyenda
co nacpat cokly do tech busu, co tam stojej? S kockama to taky slo, batohy tam urcite tabornici naky zapomenou..
Ježíší, ty jsi blbááááááááááááá. Pocem, okamžitě a polez mi umejt to víno z monitoru.
Biluška
A ty odkladačky dáme do toho rohu k autobusákům a k tomu hloupýmu setrovi co chtěl sežrat Lajenku. Za trest
Jako myslíš k tý stěně plotový?
|
Venta
Člen |
- Nahlásit
BrendaBenji
Tak jsem ti hned odpověděla a překopírovala to tam. Došlo to?
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
impactJenže ty pozemky jsou někoho jinýho
a co máte pronajatýho? těch sto pokojů? neříkej mi, že tam béš vznášedlem lítat ke vsupu a nesmíš mimo pokoj šlápnout. Snad je tam nějakej pronájem na ty plochy a co není se zemí stran základů spojený je běžná postavená věc a snad se počítá s tím, že když mám něco pronajatýho, že si tam nesmím pokládat věci. Třá jako postavenej trvale agi parkur nebo tak...
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
impact
si to umej
Tak v tom případě se Bilu stěhuje sem.
Kdo dneska vykřikoval, že dá v práci výpověď a bude dělat hoteliéra? Já budu akorát inkasovat prachy
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
impact
a hnojit muzes produktama koni a kozy
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:50
- Nahlásit
impact
Jako myslíš k tý stěně plotový?
Jo. Páč to budou pod oknama řvát svým majitelům. My budem v klubovně v levým křídle a budou nám fuck
Crysa
Máme to i s těma pozemkama, neboj. Impakt mate kolemjdoucí a dělá jim v tom hokej
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:52
- Nahlásit
Biluška
Impakt mate kolemjdoucí a dělá jim v tom hokej
Pšt.
My budem v klubovně v levým křídle a budou nám fuck
Uděláme si z toho bejvák.
Kdo dneska vykřikoval, že dá v práci výpověď a bude dělat hoteliéra? Já budu akorát inkasovat prachy
No já. Budu dělat hoteliéra a ty mě po inkasování budeš platit. Ale po patnáct nejdu.
leyenda
Kozi mám moc, ale nehnojej.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:53
- Nahlásit
Venta
už jo, jdu na to Sláva slávinka, prošťouchly jsme káble
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:57
- Nahlásit
nic jdu spát, na zítra mám nachystanou zimní bundu, dobrou
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:57
- Nahlásit
BrendaBenji
No sláva Už jsem chtěla prohodit notebook oknem a nebo aspoň něco udělat s tim outlookem nebo mozilou či co to tu mám.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:59
- Nahlásit
impact
Kozi mám moc, ale nehnojej.
Páč máš jenom dvje. Musíš mít tři jako já, ta třetí už hnojí
Uděláme si z toho bejvák.
OK, mám na půdě křesílka, na zbytek nábytku vyhlásíme sbírku
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 22:02
- Nahlásit
Biluška
Páč máš jenom dvje.
Dvje, ale mega.
OK, mám na půdě křesílka, na zbytek nábytku vyhlásíme sbírku
Koberce, hlavně koberce. To musím pak pořešit v Kojotíně.
|