Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7452 . 7453 . 7454 . 7455 . 7456 . 7457 . 7458 . 7459 . 7460 . 7461 . 7462 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 08:33
- Nahlásit

dobré ráno dezoši,
teda YMpakt a Byluška nejsou dezoši, to jsou velkovyjednavačky. gratulacééé!!!! akorát mi řekněte, gdo vám bude uklízet v tý ubytovně? essi nikoho nemáte, doporučuju davítkojc.
a co to bylo původně, že je to takovej komplex velikej??

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 08:45 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Vyhláška o volném pohybu psů
Děcka pomoc - přijde vám tato vyhláška normální? Je v pořádku?

Jsem velmi nasraná, že Hulín už má taky upravený volný pohyb psů. Dokonce je zakázaný výcvik na veřejném prostranství (tzn. že nemůžu už dělat individály ).
http://www.hulin.cz/vyhlasky-mesta

impact
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 08:48 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Dáška
No dovol.

jbat
Uklízečka je ješte volná, ale ráno jsem myslela na Monty. Páč Bilu bude ředitel, ympakt hoteliér a kynovložka 1 a možná to dotáhnu aj na sekretářku ředitele a paw kynovložka 2. Ty wole, mám nejvíc funkcí bo jsem nejvíc hamtivá. Každopádně si myslim, že funkcí bude daleko víc a bude prdelka to zorganizovat.
Jo a původně v dobách pravěku to byl internát.

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 08:52
- Nahlásit

impact
dík jsi hodná

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 08:56
- Nahlásit

Taky chci funkci!!!!

Dáška
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:00
- Nahlásit

pawLINka
Děcka pomoc - přijde vám tato vyhláška normální? Je v pořádku?
Jo, jelikož vymezili prostor na volný pohyb, tak si myslím, že je ok. Standartní bych řekla, jako jinde. Já s tím souhlasím, lidské ludry se chovají jako hovada, třeba ve Zlíně je vyhláška taky tak, ale poldové se neobtěžují zasahovat, takže tady neustále otravují nevychovaní psi nás, děti, cyklisty. Bydlíme vedle cyklostezky a je to tu neúnosné. Jasně že na to doplácí slušně vychovaní psi, ale to je život.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:05
- Nahlásit

Dáška
A je normální to, že se nesmí cvičit psy????

A navíc to, že se můžou volně pohybovat jen s košem (krom malých plemen ). Mi je to jedno, moji psi koš nosí, ale i tak...

Jdu starostovi poslat mejla, kde se ho poptám na to cvičení. Pač tady na cvičáku nejsou žádné kurzy pro veřejnost a já cvičím individuály právě na těch veřejných prostranstvích.

Dáška
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:08
- Nahlásit

pawLINka
A je normální to, že se nesmí cvičit psy????
No já myslím, že je to kvůli tomu, aby člověk nepustil psa na volno a pak třeba neříkal, že cvičí chůzi navolno nebo přivolání nebo tak něco... Dej pak vědět, co ti odpoví, to mě zajímá

Jinak ty malé plemena - to je trapné, fakt.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:11
- Nahlásit

Dáška
Jdu to sesmolit a uvidím. Upozorním ho, že v Hulíně není kde jinde cvičit, když místní cvičák pro veřejnost nefunguje.

Jinak včera jedna paní byla v parku se svým odrostlým vepřadorem a učila ho právě tu chůzi u nohy a odložení. Před sebou měla kočárek s malomiminem, který pořád kontrolovala. Když ji tam ještě uvidím, tak ji půjdu upozornit, že právě porušuje vyhlášku města a může být pokutována.

To je moc toto...

Dáška
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:13
- Nahlásit

pawLINka
Eště mu tam přidej diskriminaci skrze ty malé plemena, ať si počte

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:15
- Nahlásit

ach jo, začíná mě nějak bolet v krku

Marush
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:16
- Nahlásit

Bré den! Si tady rozdělujete nějaký funkce,jo? Ste zas úpa hysterický nejvíc....

pawLINka
A navíc to, že se můžou volně pohybovat jen s košem (krom malých plemen

dyk picbumácí jsou docela malé vemeno..ty můžou asik nahoře bez

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:19
- Nahlásit

Dáška
Eště mu tam přidej diskriminaci skrze ty malé plemena, ať si počte
Musím slušně, aby se se mnou bavil.

Jsem mu napsala něco ve smyslu, že jelikož v Hulíně nejsou žádné kurzy ovladatelnosti, tak mě čas od času někdo požádá a já mu pomáhám vycvičit jeho psa atd. No a pak jsem tam napsala - znamená to tedy, že tímto porušuji vyhlášku města?

Dáška
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:19
- Nahlásit

pawLINka
Hele ale cvičit můžeš přece na tom prostoru pro "volný" pohyb, ne? :-P

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:20
- Nahlásit

bré den,jelýtka,zde je scela jasno a slunko,leč teploty se pohybují v mínusových hodnotách,nejsem si jista,zda půjdu dnes k rybníčku...

jinak sem se dočetla že máme Žumpoland ,to je samosebou výborná zpráva!! budem stát ve státě jako za komančů Slušovice,kolemjdoucím asi nebé chutnat vobjet ..to mě bohužel jo
ofšem děcka...důležitá vjec!!!!!! musíme mít KASIČKU!!!!!!!! ta se samo umístí dyzgrétně na vrata měly by se pohledat nějaký modely co?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:21
- Nahlásit

Dáška
Na polních cestách?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:24
- Nahlásit

davidkova renataměly by se pohledat nějaký modely co?
To je jednoduchý - musí být ve tvaru kadibudky.

Marush
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
Žumpoland

něco jako Mumuland?

jbat
Člen
- Nahlásit

impakt

no tak intr to musí bejt vééééélkýýý.
můžeš dělat ještě kuchařku, vrátnou a údržbáře, když chceš moc funkcí. já bych chtěla být nástěnkář, vždycky jsem chtěla. budetet mít nástěnku?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:27
- Nahlásit

Marush
něco jako Mumuland
přesně!
pawLINka
musí být ve tvaru kadibudky.
dobrej nápat! a může bejt aji velikostí ve tvaru kaďyboudy..aby se tam vešlo hodně peněs jako

Marush
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:27
- Nahlásit

impact
jbat

můžu taky mít funkci? Třá dvorního šaška nebo strašáka do zelí?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:29
- Nahlásit

Marush
můžu taky mít funkci
fšicíí béme mít funkci ne? osobně si zamlouvám obecního blba a ty bys vzhledem kvelikosti tý hlavy teda mohla razítkovat poklladní bloky třá

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:30
- Nahlásit

ad vyhláška
A je normální, že některé vymezené prostory pro venčení jsou na normálních silnicích?????

Marush
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:32
- Nahlásit

davidkova renata
osobně si zamlouvám obecního blba

no na toho jsem si právě myslela já , ale můžu bejt i nekulturní referent, to by mi taky šlo!

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:34
- Nahlásit

Brý den velkokynoložky a majitelky velkopodniků-dneska sem byla na rohlíky a zakoupila sem psí hračku co vypadá jak oškubaný sup a má v krku vábničku na kachny(smrtelný zvuk)následně se projevila povaha psů-hmyzopes jak to písklo to čapl a vraždil a zabíjel řvalo to jak kráva malopes byl v rauší,tak sem je vyhodila na dvůr docválal pakůn lištil hmyzopsa vzal to do držky jak to kvíklo položil to něžně na zem něžně do toho štouch tlapou kviklo to tak kroutil hlavou a pak se to pokoušel vzít něžně do huby aby to už nekvíklo takže mi to přines normálně na spodní čelisti se setiskem mámy vod mládat a položil mi to do klína on fakt neublíži ničemu ani gumě

Marush
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:37
- Nahlásit

davidkova renata

co Nanynka, ještě kulhá? Nyxina už má bouličku menší,ale ty prášky z ní udělali nechutnýho žrouta a furt chčije a pomalu se přesouvá ze stádia( bojim se aby jí nikdo nesežral)do stádia(bojim se aby nikoho nesežrala) což je lepší varianta samosebou

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:38
- Nahlásit

danajasa
pakůn lištil hmyzopsa vzal to do držky jak to kvíklo položil to něžně na zem něžně do toho štouch tlapou kviklo to tak kroutil hlavou a pak se to pokoušel vzít něžně do huby aby to už nekvíklo takže mi to přines normálně na spodní čelisti se setiskem mámy vod mládat a položil mi to do klína on fakt neublíži ničemu ani gumě

jéééééžiš, to je slatkýýýý. je to dobrý pes.

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:38
- Nahlásit

davidkova renata
fšicíí béme mít funkci ne?
Paní mohla bych si vzít na starostě vaření páč na to mám papír z razítkem kuhař čísník vrchní prchni

Marush
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:39
- Nahlásit

danajasa

pakoník mazlík

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:40
- Nahlásit

Děcka, pomožte mi s tou vyhláškou. Jak můžou dát jako prostor pro venčení psů bez vodítka s košem silnice??? A že jich tam je dost. Chci napsat tomu starostovi, tak bych potřebovala vědět, jestli je to normální.

<< 1 ... 7452 . 7453 . 7454 . 7455 . 7456 . 7457 . 7458 . 7459 . 7460 . 7461 . 7462 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání