| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:16
- Nahlásit
Gerda
to já vím, ale kdybych si ji nechala za sebou, tak jako psi jsou docela rychlí, že, bych se parkrát otočila a ani bych se nenadála a pes by ji roztrhal, kdyby chtěl, ale naštěstí to byl hodný rotvík, jen jsem dostala paniku, že tam nikdo poblíž nebyl.
Asi bych ji hodila někomu na zahradu, ovšem tak je tady dost psů, takže by bylo nebezpečí, že bych ji z jedné smrti hodila do dhuré, ale jak říkám, naštěstí to nehrozilo
jinak já mám spíše problémy s lidma, kteří mají štěňata velkých psů a dělají země histerku, když si začnu Sophi od nich brát, má mnoho velkých kamarádů, co si s ní hrajou opatrně, ale nesnáším, když mi třeba 35 kilové štěně ovčáka, začne pacama podhrabovat si Sophyji pod sebe a pak ji chce ještě zalehnout a jeho majitelka neřekne ani slovo a já tam po ní a po psovi musím řvát
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:20
- Nahlásit
ty jo, teď jsem zjístila, že někdo ukradl fotky od Sophyjiného (otce) majitelky a vydává se, že to jsou její fotky.
Myslíte, že bych jí to měla říct???
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:22
- Nahlásit
Monty
Měla.
Zdar dámy!
Tady hnusácky lije a je zima. Jsem se rozhodla, že do Brna nepojedu a tudíž dnes neuvidím přednášku o Einsteinovi. To mě tedy velmi mrzí!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:26
- Nahlásit
Monty
To je fakt, někde jsem četla, jak štěně dobrmana při hře zlámalo jorkovi žebra tak, že chudák malopes nepřežil (tuším, že před pár lety to psali v PPČ) a to si spolu opravdu jen hráli.
náš kanárek, když si hrál s malým stafbulíčkem na cvičáku, tak se taky nejdřív musel naučit, že po štěňátku se nešlape, že se nezalehává, že se polyká jen zčásti, aby aspoň ocásek koukal.
Ale zase stafbulík je za prvé spíš středně velký pes a za druhé maximálně gumový zvíře
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:26
- Nahlásit
Vlčáčková
sranda je, že ona toho psa vydává za fenu, přitom je to pes, no vlastně dva psi (jako, že dva různí psi, jeden importovaný angličan a druhý je Sophyjin otec), pak tam má fotku, kde je Archie (otec Sophyje) s jeho dcerami - Sophi a její sestříčkou, no má štěstí, že napslala, že ten její pes je ta ségra, kdyby napsala, že moje Sophi, to bych ji dala
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:27
- Nahlásit
tak vám oznamuje že tu právě začly padat bílý mrtky
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:29
- Nahlásit
Prosím vás lidi, sněží ještě u někoho, si připadám jak blázen, páč mi za chvíli fakt definitivně zapadáme sněhem a všude okolo jen prší
Monty
určitě jí to řekni, minimálně je to neslušný
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:29 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Monty
Každopádně je to krádež, podvod a porušování autorských práv. Jsi po tom.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:30
- Nahlásit
Gerda
Sova letěla!! je teda velmi oryjentační, páč vlastnim jenom provázek a 30cm pravítko
Beluška nesnášela jakejkoliv dotyk cizích psů, štítila se jich a hrát si uměla jenom na lehkou okusovanou - bez pohybu, lehneš si, otevřeš hubu a mručíš Svýho poddanýho Berta zpacifikovala dokonale, rád by si hrál normálně, ale buď musel přijmout její pravidla nebo žádná hra. Takže ve výsledku leželi oba na boku, otevřený huby proti sobě a řvali. Byla ochotná si hrát jenom s nim jako se svym osobnim sluhou, jenom občas a jenom na její pokyn. S cizíma vůbec, nikdy. 1. dámou se stala v jednom roce - to uznala že běžnej psí život se pro ní nehodí a začala se chovat dle protokolu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:31
- Nahlásit
Alexa
tak vám oznamuje že tu právě začly padat bílý mrtky
hurááááááá
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
twe tady taky pomrtkovává
Gerda
Hej Hombréééé, naval míry, nebo vodprásknu tu ženskou! )))
timdle bych maruš nevyhrožovala )
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
hurááááááá
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:32
- Nahlásit
Eldoguero
jo no, já nemám ráda ty strašné nepoměry, Sophi má 7,5 kg a oproti tomu 35 kilovými ovčákovi, je to strašně málo, on je strašně divoký a neopatrný, podle mě ani opatrný nikdy nebude, protože ho k tomu nikdo nevede no škoda, při tom je to tak krasný pes.
Alexa
u vás sněží???? to je masakr počasí se zbláznilo
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:33
- Nahlásit
AlexaEldoguero
šmarjá, neděs te mě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:35
- Nahlásit
bonc
1. dámou se stala v jednom roce - to uznala že běžnej psí život se pro ní nehodí a začala se chovat dle protokolu
))))) tak to je krásnýýýýýý ))))))))) Dááámička ))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:38
- Nahlásit
davidkova renata
timdle bych maruš nevyhrožovala
já právě nevěděla jakou ženskou,ale asik tebe viď když ses přihlásila
Gerda
se změřim tady f práci,protože ten psychickej tlak moje něžná duše už prostě nemůže ustát a hned bych se zhroutila...
jako sněžííííííí?! Kurvadráááááááááááááááát
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:42
- Nahlásit
Marush
já právě nevěděla jakou ženskou
neznáš Hombré? Tu uvázanou přece....tam je přece póleček ňůmeneček nejkrásnější a nejdrsnější, prostě úplnej úžasňák...
ten psychickej tlak moje něžná duše už prostě nemůže ustát a hned bych se zhroutila...
no, tak to budeme mít komplet )))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:43
- Nahlásit
bonc
koukejte si kousek od nás vzít, huš mám zasněžené celé auto, zahradní židličky a půl mětrovou trávu a už mě to neba
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:45
- Nahlásit
Tady tak leje, že se mi nechce ani do schránky pro oběd.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:45
- Nahlásit
Montyinak já mám spíše problémy s lidma, kteří mají štěňata velkých psů a dělají země histerku, když si začnu Sophi od nich brát,
Tak na to fakt bacha. Známé při hře zalehl berňák malou kníračku a ta to málem nepřežila. Měla vnitřní krvácení, vyžádalo si to náročnou operaci. Taky to byly jen 2 štěnda, co si hrály... Naštěstí kníračka to přežila a teď je to již téměř desetiletá dáma.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:52
- Nahlásit
Gerda
neznáš Hombré? Tu uvázanou přece....tam je přece póleček ňůmeneček nejkrásnější a nejdrsnější, prostě úplnej úžasňák...
neznám ty vé,ale newmanešek byl boží krásňajs uznávám...moji kolegové si myslej že jsem magor,bo jsem odešla na hajzl s nabíječkou(jediný co je jakoby provázek)a s pravítkem...vůbec nechci vědět co si mysleli že tam jdu dělat takže ti to posílám to zlo...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:52
- Nahlásit
pawLINka
já vím, že je to nebezpečný. Já ji to říkám pořád, že jí může nechtíc něco hodně vážného udělat, ale ona si stojí asi na uších
Já tu krávu bohužel potkávám často, on po ní zase dával ty mohutné pracky a malá se bránila tím, že po něm už klapala a co ona na to neřekla:
vaše ho chce sežrat, tak můj ji chce zešlápnout
jsem myslela, že mě jebne, tak jsem si malou připla, aby šla u mě v bezpečí, protože kdyby se u mě o něco pokusil, tak bych ač nerada do něj kopla.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:58
- Nahlásit
Marush
neznám ty vé,ale newmanešek byl boží krásňajs uznávám
http://www.youtube.com/watch?v=MCeGBrKe1rE&feature =related
moji kolegové si myslej že jsem magor,bo jsem odešla na hajzl s nabíječkou(jediný co je jakoby provázek)a s pravítkem...vůbec nechci vědět co si mysleli že tam jdu dělat takže ti to posílám to zlo...
)))) budeš mít strašnou vostudu v práci )))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:15
- Nahlásit
proč mrtkuje f květnu??????my uš topíme!!!! , jedu koupit čoklům grancle a zas pokračovat ve spaní
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:18
- Nahlásit
u nás nesněží, ale je tam festovně hnusně
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:19 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
Gerda
tak to tam máš, jsem zjistila že mám velmi souměrnou postavu, úpa jako miss ČR,akorát když to znásobíš 3X změřim si eště vobvod hlavy..nějak mě to chytlo..tušim že budu mít velmi objemnou moskovnu
Monty
nenašla jsem vůbec žádnýho zmutovanýho Westa,asik nejvíc zmutovanej West byl ten co sem s nim chodila ,ale to byl Westmore..to se nepočítá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:22
- Nahlásit
Marush
Bezvadňácký, už to mám, teď už chybí jenom Nemetka, ta nedodala vůůůbec žádnej rozměr, ale tu necháme se střihem až na konec, eště že vy ste slušný lidi.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:23
- Nahlásit
Marush
sakra, a já se tak těšíla
asik nejvíc zmutovanej West byl ten co sem s nim chodila ,ale to byl Westmore..to se nepočítá
tak teď jsi urazila mojí ještě nenarozenou holčičku
Ona bude Faith (no more) když si dáš dohromady West a more tak maš westmore, a jako ona se ještě nenarosila, takže nevíš, jestli bude zmutovaná Sophyje je, tak snad druhá už bude trochu "normální"
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:24
- Nahlásit
Gerda
vobvod hlavy 62cm...je to možný?! jako mám vobvod hlavy jako má bejt pas?!....moje hlava nad čelem jest ideálním pasem...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:24
- Nahlásit
Gerda
a to si necháváte dělat jen vesty nebo bude zase nějaký mýtyng???
|