Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7443 . 7444 . 7445 . 7446 . 7447 . 7448 . 7449 . 7450 . 7451 . 7452 . 7453 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:40
- Nahlásit

Marush
kam ty na to chodíš???

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:41
- Nahlásit

Marush
Ty voe, já jsem si říkala, žes to zvládla nějako rychle.

Tak jak bude čásek, tak najdu nějaké fota a pošlu ti je. Chtěla bych výřezy hlaviček, abych si mohla nalepit na vozík každýmu na jeho dveře jeho hlavu a taky nějak to splácat dohromady na cedulku převoz psů nebo něco takového. (takovej ten trojúhelníček)

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:43
- Nahlásit

davidkova renata
twe lesní je můj typ

jo? Já bych spíš řekla tendlec podle toho jak tě milujou ty prasata

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:44 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Marush
já chci zase lesního, až přijde hlad, nebudu mít výčitky a pocit, že žeru psa
danajasa
jo jo po Velkém panu Dozákovi kdysi skákal jork přímo na hlavě majitelé nejdřív ječeli, pak ale se mi omluvili a ještě chtěli Dozákovi cpát nějakou šunku či co, asi jako úplatek, že jejich malopsa nezabil
Jo a šli kolem lumíci a říkali, že jdou za vámi, že prej chtěj vidět pakoně
bonc
no taky jsem zahodila Arga za sebe, ne jednou, ale když je útok cilenej, agresivní a navíc je útočník ovčák (majitel v nedohlednu), tak je ti to prdlajs platný ovčoun dostal několik kopaček a vůbec nemám výčitky, že jsem ho načutla, ale nakonec byl stejně ryhlejší než já, oběhl mě a normoš mi vyškub Arga z ruky

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:44
- Nahlásit

Marush
Já bych spíš řekla tendlec podle toho jak tě milujou ty prasata
Ty si rourááá. Vypni se

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:44
- Nahlásit

Marush
Já bych spíš řekla tendlec podle toho jak tě milujou ty prasata
pomooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc

nenašla by jsi tam nějakého zmutovaného westíka?
fotky Sophyje, sem dávat nemusíš

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:45
- Nahlásit

bonc
mého čokla za sebe

já prostě každýho podezřelýho čokla preventivně "odstrkuju nohou" , když teda je cizího čéka, když votravuje pes známejch..."vodstrkuju nohou" jen když se nedívá,heh

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:49
- Nahlásit

Marush
já prostě každýho podezřelýho čokla preventivně "odstrkuju nohou"
já většinou děsně zařvu: "NESEEEEEER!!!!!!!!" páč můžu tvrdit, že to bylo na mýho psa, což částečně teda je, páč naši startujou na první našlápnutí, takže tímto předcházím útokům z obou stran a vcelku to funguje, když ne, zvýším intenzitu řevu

Gerda
Člen
- Nahlásit

Horskej a lesní picbum jsou boží!!!!!!!
Co se napadení tejče - naposled na Mařku skočil pes, NO, docela velkej kluk, sám, bez pána, Pavliii u toho byla, Mařka eště na hubě koš krs Pikslu, jako velmi nepříjemná chvilka, velkej pes se malýmu zakousne do zad, špičák snadno projde mezi žebrama do plic, Maky sama teď taky zažila, prostě mám o malýho psa strach, z takovýhle rvačky nevyjde nikdy jako vítěž, vždycky bude porafanej ten menší mnohem víc. Častokrát majitelé velkejch psů, když pak přejdou časem na malý, viděj ten velkej rozdíl, když je najednou valná většina psů mnohem větších než tvůj, kdy si na malýho musíš vážně dávat pozor. Zrovna právě holky od Filátka a Sisiny, co vždy měly velký psy, jsou teď trošku překvapený, když jejich čokle koukaj v podstatě všem kámošům na spodek břicha a stačilo by málo, vostřejší hra, a už by jim to mohlo polámat nohy. Marmínka, ta vlkodavka, miluje malý pejsky. Ale prostě musí mít pravidla, jak si s nima hrát. Když si hraje s jazvečíkem, kterýho ráda svlíká z obleku, musí u toho ležet. Nesmí s nim moc běhat a honit se, páč by mu rozdupla záda se svýma osumdesáti kilama. Brijár Medík taky. Když se mydlí s Džulinama (lvíčci), musí u toho ležet. A pak si ti kreténi hrajou moc pěkně. Jenom Maryje si nehraje, neboť je to pod její úroveň. Raději čte v parku encyklopédii, co si na svou kartu koupila přes internet.

pawLINka
Člen
- Nahlásit

Marush
odstrkuju nohou"
Tak to já když vidím, že k nám běží cizí pes, tak na něj křičím - vypadni, běžžžž. Když si nedá říct (ale většinou se zastaví a přemýšlí, jestli má cenu si začínat s hysterickou ženskou a často to radši odejde), tak cokoliv co je po ruce po psovi házím (kdysi i botu). Když to pořád nepomůže, tak odepínám psy a mlátím cizího psa vodítkem. Když to pořád nepomůže a pustí se do mých psů, tak mu popřeju hodně štěstí, protože mám smečku.

bonc
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:53
- Nahlásit

Eldoguero
ale když je útok cilenej, agresivní a navíc je útočník ovčák (majitel v nedohlednu), tak je ti to prdlajs platný
to určitě, při cílenym zabijáckym ti fakt pomůže jenom psa někam zahodit kam na něj ten druhej nemůže, ale když ho zvedneš do náruče tak ti ho zabiják vodebere velmi snadno ještě i s tvojí rukou Vůbec sem se nežinýrovala nakopat labradůru, když vylítla zpoza plotu a rovnou skočila po bíglový, naštěstí jsem jí měla v postroji na šňůře metr od sebe, takže bígl zaplachtil vzduchem za mě a labradůra skočivší za ní okusila nové užití goráčů... bylo mi u prdele že na mě zpoza plotu čučí kreténský majitelé který se ani nezvedli ze židlí

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:54
- Nahlásit

A nejlepší zážitek byl, když na mého pitbulla zaútočil mikropes - mini fena krysaříka. Rozběhla se za ním, zakousla se mu do jeho růžových koulí a držela. On nevěděl co se děje - když se otočil, tak ji neviděl a zděšeně zdrhal pryč. Za chvíli své pekelné sevření mikrofena uvolnila a se strašným řevem ho zahnala. Cítila se děsně hrdá a my jsme se váleli smíchy.

A že si troufla na pořádného psa:

A už jdu, musím jít fakt už makat.

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:55
- Nahlásit

Gerda
Raději čte v parku encyklopédii, co si na svou kartu koupila přes internet.

tak samozřejmě..se nebude ztrapňovat žejo...

pawLINka
Když to pořád nepomůže, tak odepínám psy a mlátím cizího psa vodítkem. Když to pořád nepomůže a pustí se do mých psů, tak mu popřeju hodně štěstí, protože mám smečku.

tak v tvym případě bych asi na něj volala, bež domů je-li ti život milý

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:56
- Nahlásit

Nechci vypadat jako někdo, kdo vyhrožuje, ale za chvíli zveřejním seznam vašich rozměrůch, neboť Maruš ani Bonc své míry neposlali. Už mi chybí jen ony dvě. Za to, že všichni uvidí, jak ste tlustý, děkujte jim.
Já vám děkuji za pozornost, jdu dělat jpeg, aby se vešel na celou stránku.

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:57
- Nahlásit

pawLINka
zakousla se mu do jeho růžových koulí a držela

jako to je moc))))))))))))))))))

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:59
- Nahlásit

Gerda
Za to, že všichni uvidí, jak ste tlustý, děkujte jim.

do prdeleeeeeeeee! Já nemám doma metr a musim se teda změřit podle toho druhýho postutpu,jsem ho dnes ráno hledala fakt...ale pak už jsem musela jet,takže buď dobrá ti to řeknu odpo..to je furt šikana

bonc
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:59
- Nahlásit

Gerda
Jenom Maryje si nehraje, neboť je to pod její úroveň. Raději čte v parku encyklopédii, co si na svou kartu koupila přes internet.
strašně mě mrzí, že se Maryje nemohla seznámit s mojí 1. dámou. Hrozně moc by si rozumněly. Seděly by spolu na dece, odborný časopis o důležitosti spánku a "přiměřeném" pohybu pro psí život před sebou a s pohrdáním by sledovaly ty ošklivé, divné hrající si psy, lůzu která jim nesahá ani po kotníky

bonc
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:00
- Nahlásit

Gerda
no jo,no jo, du na to!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:02
- Nahlásit

Gerda
já to říkám pořád, že vy mi mluvíte paní z duše

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:04
- Nahlásit

Marush
to je furt šikana
a bude horší, až ten seznam vopravdu zveřejnim, možná na tebe pustí někdo psa.....

bonc
strašně mě mrzí, že se Maryje nemohla seznámit s mojí 1. dámou. Hrozně moc by si rozumněly. Seděly by spolu na dece, odborný časopis o důležitosti spánku a "přiměřeném" pohybu pro psí život před sebou a s pohrdáním by sledovaly ty ošklivé, divné hrající si psy, lůzu která jim nesahá ani po kotníky
Tak ti mám pocit, že by byly nejlepší kámošky ))) Obě by se svorně poblily, kdyby ty pitomcííí hraví řádili moc blízko )

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:06
- Nahlásit

Gerda
a bude horší, až ten seznam vopravdu zveřejnim, možná na tebe pustí někdo psa.....

dej mi čas do půl čtvrtý...a nebuď hysterická zase,dřív nestihnu doject domu

bonc
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:07
- Nahlásit

Gerda
Obě by se svorně poblily, kdyby ty pitomcííí hraví řádili moc blízko )
to určitě, a úplně nejvíc kdyby to byli nedejbože štěňata - těch se štítila úplně nejvíc, zvracela, přikládala si mokrej kapesníček na čelo a vzdychala - mám migrénu, mám bulímii, kazí se mi pleť!

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:08
- Nahlásit

ty brďo http://www.novinky.cz/domaci/232329-na-severu-cech -snezi-v-krkonosich-napadlo-15-centimetru.html

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:09
- Nahlásit

Monty
Ale to zvedání je blbý v tom, že pes, co skáče, ti tvýho chytne za něco, co mu z náruče visí, a mnohem snadněji mu urve nohu. Jedna pani na sídlu hodila svýho malopsa před prouhatym stofárdem do popelnice. Možná mu to zachránilo život, ten pes už je naštěstí starej a chlap měl tolik průserů, že už ho vodí na vodítku, přejem si všichni, ať starej pes vydrží dlouho, v týhle kondici, co je, protože už nikoho neohrožuje, v mládí porval všechno, co po sídlu potkal. Jednoho bígla snad docela fatálně.

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:10
- Nahlásit

Marush
dej mi čas do půl čtvrtý...a nebuď hysterická zase,dřív nestihnu doject domu
Hej Hombréééé, naval míry, nebo vodprásknu tu ženskou! )))

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:11
- Nahlásit

jo nenechaly jste někdo v sobotu na cvičáku na lavičce venku fialový vodítko???????

Crysa
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:11
- Nahlásit

Nechcete jet za mě někdo nakoupit?? mě se nikam nescéééééééé

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:12
- Nahlásit

bonc
Mě se tohle právě stalo několikrát u Arga (naštěstí u něj, páč půlroční ovčák by tohle asi nedal )
Majitel buď hysterická ženská, nebo chlap co měl všechno na háku, včetně svýho psa pak ještě věty typu "No jo psi, ty se vobčas porvou, že jo." jsem vždycky myslela, že budu vraždit teda
pawLINka
zakousla se mu do jeho růžových koulí a držela.
voléééééé, chudák picbum

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:15
- Nahlásit

bonc
to určitě, a úplně nejvíc kdyby to byli nedejbože štěňata - těch se štítila úplně nejvíc, zvracela, přikládala si mokrej kapesníček na čelo a vzdychala - mám migrénu, mám bulímii, kazí se mi pleť!
))))) Máňa má štěňata ráda, ale jen tak decentně, samozřejmě si taky přikládá kapesníček, dělá, že je nevidí, ale směj si okolo ní hrát, jen do ní nesměj narážet. Dřív si se štěncema trošku i hrála, žádný honičky, to ne, ale nechat si žvejkat hlavu, to jo. Vlastně ona si vůbec nickdy nehrála, ona si hrát neumí, ani se mnou si nehraje tak, že by kousala, protože když už jí vyprudim, aby kousala, děsně se pak vztekne a sama hru přeruší. Se psama si hrála jen tak, že otevřela hubu a nechala štěně, aby jí do huby lezlo a dělala u toho huhuhuhuhuhu. Ale nehrála si nikdy s žádnym psem. Ani to moc nechápe, když se psi koušou a honěj, myslí, že se rvou. Když má psa ráda, dělá tu vyzývací pozu, to jo, ale pak nechce, aby si s ní ten pes hrál, ona po něm jen skáče a objímá ho kolem krku, nebo ho ojíždí. Je to divný, že si nějakej pes neumí hrát, co? Taky vlastně s Amálkou si hrála, když byla Amálka štěně, Mařka si ji pouštěla z kopce a pak ji chytala.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:16
- Nahlásit

Alexa
a vy ste mi to nevěřili, jak tak sleduju události venku, zjišťuju, že z raních 2 cm, už máme polední 4
štěňata jsou dementní, páč běhaly v tom sněhu jak magoři a nechtěli vůbec domů, ale Bonbonek miláček už malinko pochrchlává se z toho poseru, stihnul asi nastydnout už (nebo si nabral sníh do svý obří tlamy)

<< 1 ... 7443 . 7444 . 7445 . 7446 . 7447 . 7448 . 7449 . 7450 . 7451 . 7452 . 7453 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání