| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:20
- Nahlásit
danajasa
ani to sou zas věci mezi nebem a momentálně mokrou zemí-já plácnu bulíka vídeo a vy hned pod ním máte bulíkové sny
To bé nějaké znamení. Asi si mám koupit bulíčka. Ale oni je v Džesynkové barvě nevedou.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:29
- Nahlásit
Fuj to je hnusně, co je to?!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:29
- Nahlásit
gdo zap to hnusně at se okamžitě přihlásí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
twe co to jako je?????????????
sem se mušela rozehřát u Farmáře hnet po ránu jéééžiš ty sou traaaaapnýýýýý hele ale kupodivu to asi nevydrželo nikomu..jak je totok možné mi řekněte dyš culíkatej operoval slovem Láááska btw..viděli ste tu sponu co měl na culíčku?????????????????
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:30 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
pawLINka
Džesynkové barvě nevedou
Mě ukápla slza dojetí dyž sem viděla štěnobuly z chovky Trojský kůn nemět tenkrát Bedřicha(masového vraha v říší zvířat) tak už ho mám na gauči http://galerie.bulterier.net/displayimage.php?albu m=366&pos=6
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:34
- Nahlásit
Alexa
se mnou to málem seklo, když jsem se ráno koukla z okna
mimochodem zabiju muše, páč z nějakýho mě neznámího důvodu nechal dnes doma služebáka, kterej mi zbytečně okupuje vnitřní kotec a já tudíž nemám kam dát štěňata venku je nechat nemůžu v tomhle, tak jsem je přestěhovala zase do chotby, moc se jim to nelíbí, ale venku by nastydli si myslím, je fakt kosa
danajasa
emigrujte z Ajašky zpátky do Česka
zatím to jde, zatím je to jen sníh, občas kolem přeběhne los nebo zubr, až potáhnou kolem lumíci následovaní medvědy kodiaky začnu o tom vážně přemýšlet
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:36
- Nahlásit
davidkova renata
viděli ste tu sponu co měl na culíčku
včéra jsem viděla konec - chvílema jsem si nebyla jistá, kdo je pani a kdo pán krz tu sponu
u koho taky padá bílej humus s drží se na zemi ať se ihned přihlásí
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:36 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
Crysa
Baico
to máte z toho ty depréze že pijete jen nárazově,pak je vám blbě a znásilňujete fíky! Musí se trénovat poctivě a výsledky se dostaví...mě třeba po chlastu už nebývá blbě,zato se mi z paměti vytratí vždy tak půl až třičtvrtě večera
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:38
- Nahlásit
Marush
to máte z toho ty depréze že pijete jen nárazově
No já ti za sebe můžu říct, že už nebudu pít už ani nárazově. Ještě dneska nejsem uplně ve formě.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:40
- Nahlásit
Marush
mě třeba po chlastu už nebývá blbě,zato se mi z paměti vytrtí vždy tak půl až třičtvrtě večera
jinak leje a makám, tagže zas musím jít.Dočtu vás v důchodu
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
Baico
že už nebudu pít už ani nárazově
to je vyloženě špatnej přístup k tomu a cos vlastně pila? Jestli to teda můžeš říct a nepoblejt se při vzpomínce na to?
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
koho taky padá bílej humus s drží se na zemi ať se ihned přihlásí
naštěstí tady jen velmi chčije...zatim!
all
děcka eště vám musim říct že fčerejší info o tom že nám zabili bin ladina je leš!!!!!!!!!!!!!! zrovna psal nějaký moudro vedle k modrejm,tagže...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:41
- Nahlásit
já dneska na ranní procházce zažila málem infarkt, jdeme si tak se Sophyji a naraz se tam objevil rotvajler, jelikož vím, že je jeden v lese u nějakého objektu, který utíká a kouše tak mě to hodně znejistilo, jsem vzala malou na ruky (vím, že se to nemá) pak na mě volá nějaký starý pán ať zastavím, že si toho psa veme, tak se mi omluvil, že kluci nechali otevřená vrata a pes jim utek a ať se nebojím, že je hodný, očichali se spolu, ale mě ještě tluklo srdce až domů
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:42
- Nahlásit
Eldoguero
až potáhnou kolem lumíci
Paní berte dva!!! chci taky tohoto lumíka jo http://www.lumimont.cz/montovane-rodinne-domy/lumi k1.php
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:43
- Nahlásit
davidkova renata
děcka eště vám musim říct že fčerejší info o tom že nám zabili bin ladina je leš!!!!!!!!!!!!!! zrovna psal nějaký moudro vedle k modrejm,tagže
já to věděla!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:44
- Nahlásit
Marush
a cos vlastně pila?
Nejdřív metaxu s kolou, pak pivo a pak prej už upá všechno, což už si samozřejmě nepamatuju.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:46
- Nahlásit
Baico
Nejdřív metaxu s kolou, pak pivo a pak prej už upá všechno, což už si samozřejmě nepamatuju.
joooo,tak to věřim,že to muselo být opravdu velké zlo druhej den...to je pěknej mix
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:47
- Nahlásit
Monty
ale mě ještě tluklo srdce až domů
bu ráda..kdyby né si mrkef )))))))))))
Marush
já to věděla!
no jistě! zas nám lhali!!!
Baico
Nejdřív metaxu s kolou, pak pivo a pak prej už upá všechno
prase!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:47
- Nahlásit
danajasa
tak tyhle bych zastavila všechny a pak bych je za malý peníz rozesílala členům žumpy
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:48
- Nahlásit
davidkova renata
bu ráda..kdyby né si mrkef
jo, to su, ale ono mi tluklo jak o závot
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:50
- Nahlásit
all co bránějí
prej f sobotu na 10,sjede se to dle Jílovýho na ten závot
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:50
- Nahlásit
Monty
davidkova renata
to se nemá brát malej čokej do nářuče,když na tebe běží nějaký hovado? A co se má teda dělat,dyk ho okamžitě zahryzne, když ho nechám na zemi,ne? Protože určitě nejsem rychlejší než ten čokl,že jo a tak ho nestihnu včas načutnout!!!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:51
- Nahlásit
danajasa
Mě ukápla slza dojetí dyž sem viděla štěnobuly z chovky Trojský kůn nemět tenkrát Bedřicha(masového vraha v říší zvířat) tak už ho mám na gauč
Já ci taky bulíká. Po tom mém snu určitě.
Stejně furt uvažuju co bude někdy až si budu chtít pořídit dalšího psa. Chtěla bych totiž zkusit véstavy, a proto vylučuju pitbuly. Děsně mě to mrzí a Lukáš se s tím neztotožňuje, ale je to tak. Stofárda chrochtajícího rozhodně nechci, stafbul je sic fajn, ale malej, pak se mi líbí kanárci, ale to už je velké, tak zbývá bulík.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:51
- Nahlásit
Baico
Nejdřív metaxu s kolou, pak pivo a pak prej už upá všechno,
voléééé, to je strašně sabijácká kombinace, mi to připomíná kdysi před velmi mnoho lety, když jsem vysosala několik piv, něco červeného vína a do toho asi čtvrt flašky zelený boooože jak mě bylo ráno zle
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:53
- Nahlásit
pawLINka
ty nebudeš mít nikdy dost těch bicbumů,viď?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:53
- Nahlásit
davidkova renata
sobotu na 10,sjede se to dle Jílovýho na ten závot
Já nejedu, máem kurzy už v sobotu, když jsou v nedělu zkoušky.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:55
- Nahlásit
Marush
y nebudeš mít nikdy dost těch bicbumů,viď?
Já né a můj muš určitě ne. Máme docela jasnou představu o našem budoucím picpudlovi, ale to je hudba daleké budoucnosti. Beztak k nám přijde ale zase něco z druhé ruky.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:56
- Nahlásit
Eldoguero
voléééé, to je strašně sabijácká kombinace
Však ještě dnes nejsem upá ve formě.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:56
- Nahlásit
Marush
však já psala, že se to nemá, ale dělám to
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:00
- Nahlásit
pawLINka
Máme docela jasnou představu o našem budoucím picpudlovi
chápu, něco v tomhle stylu jakoby...jakože na výstavy i jako vostřejší kousek..hmm,jojo
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:02
- Nahlásit
Monty
však já psala, že se to nemá, ale dělám to
já právě myslela že se to má, když je ten pes prostě malej a když ho chce ten druhej prostě zabít, ne že jako zvednu psa pokaždý když vidim velkýho psa k němu normálně klusat....víš co...
|