| Autor |
Zpráva |
Marush
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 22:33
- Nahlásit
Crysa
no vypadá to i podle ukázek že asi jako nééébyl seks
já právě viděla ten konec jen dnes, von totiž nábožník nebyl zdaleka tak poddajnej jak vypadal a esli odmít seks a čekal až po svatbě,to pak ho nešlo k ničemu donutit,to je jasný
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 22:40
- Nahlásit
Marush
nevim zda byl seks, ale chytla jsem jak dlouhovlasej totál idiot se nějak poštěkal s tou svou novou bo jsem to špatně pochopila? signál na tv v práci je stejný jak u mě doma tj, když je hnusně tak to čtvrečkuje a jde hůř a zrovna když je tam něco poctatnýho pochopitelně
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 22:45
- Nahlásit
no příde mi že pánbíčkář jí dává najevo že jí chce jen z rozumu, prostě klasika potřebuju babu na statek, taťka Peťka s pipinou maj italskou domácnost a pudou brzo vod sebe, skláře a to vostatní krásně shrnula Crysa.
A taky sem si teď přečetla propozice na Kristýnu a doufám že bude i napřesrok páč dá-li zdraví zkusila bych to s Baruškou
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 22:46
- Nahlásit
kejtlin
dlouhovlasej totál idiot se nějak poštěkal s tou svou novou bo jsem to špatně pochopila?
to taky nevim,to jsem se ještě asik nedívala...ale že je to totál idiot to souhlasim rozhodně..a du, dnes ani nesložim básničku,chce se mi spáti...tšus fšem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 22:51
- Nahlásit
Marush
dlouhovlasej totál idiot se nějak poštěkal s tou svou novou
já neviděla začátek to bylo aš na konci v upoutáfce na další díl, já spát nejdu, musím jít šlapat do deště
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 04:57
- Nahlásit
tak jsem snad promokla poosmý a naposled , ještě teda můžu zmoknout v 7 po cestě do auta
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 05:42
- Nahlásit
vstávat a makat lemuřice, deme opět dřít
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 05:57
- Nahlásit
Biluška
vstávat a makat lemuřice, deme opět dřít
tak,tak..tentokrát jdu taky do rachoty bohužel
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 07:14
- Nahlásit
a já spát, kurwa tady zima jak píča a hadry durch!!!!!!!!!!!sem zvědavá v čem pudu večer, dyš je tady 13 stupňů a kotel vypnutej
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 07:26
- Nahlásit
To je ale hnusnej den. Fuj, fuj, fuj.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 07:44
- Nahlásit
bré ráno, proč je teprve úterý??? a proč je venku tak hnusně a pršíííí? Ani jedno nechciiiiii!!!!!!!!!!
nějak se nám tady poránu rozmnožili fuckingující smajli
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 07:46
- Nahlásit
ad farmář
no zrovna mě napdlo essi je odpaněnej
von tagle přet svadbou jo???dyt´ je zbožnej nééé
Jsem to včera viděla jen po reklamu, pak už jsem vytuhla. Musím dokoukat pak na netu.
Ale teda je to čím dál víc ujetý. Začínám chápat proč nemá nikdo z nich nikoho.
Ale teda k tomu seksu před svatbou - mám pobožného kamaráda, který má hodně rád seks. Nedávno jsme zrovinka tohle téma probírali - jak je možný, že dopustil seks před svajbou. Říkal, že mu tohle v kostele nikdy neříkali, že mu to říkají jen ti, co jsou nevěřící. A prý co není zakázaný je povolený.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 08:36
- Nahlásit
nazdar blázni
proč je hnusně??????????????????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 08:42
- Nahlásit
Dobré deň!!
Proč je tak hnusně a navíc furt trpím tou alkohůlovou deprézí.
Crysa
Pokud by jsi chtěla půjčit dečku, tak řekni Matesovi. Má furt tu mojí.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 08:43 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
dobré ráno dezolátí
nestačí, že je chnusně, ještě mám nějaké debylní školení.
Baico
Proč je tak hnusně a navíc furt trpím tou alkohůlovou deprézí.
šiš cos provedla?? znásilnilas Matese či co? )))
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 08:51
- Nahlásit
Brýtro všem co dřou aj těm co se flákaj.Mám velký moribundus páč v sobotu mě zmlátili kroupy/musela sem sundat brejle by přežili)v neděli mi definitivně upad výfuk,včerami ho přivařili na zpátek asi na chvílku něž někde ukradnu nový.Dále sme včerá bránili a fig.mi ůpa pomátl obrany sem je poctivě studovala podle CZ-Pes jako -voběhnout2 makety odvolání z vyštěkání knoze vystupte lehni/vydrž prtka vydrrrrž pak tepr drrž)a ve výsleku prd prej toto ůpa stačá http://www.stream.cz/video/160820-bulik-junior-zko uska-ipo-v-obrana JO-včerá sem si dala slífku do čaje a ráno mi hmyzák ležel na hrudi a zkoumal esli už je po mě a může mě zahrabat
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 08:51
- Nahlásit
Děcká, v noci se mi zdál krásný sen. Byli jsme s mušem vybírat štěňátko bulíčka. Já jsem chtěla štěňátko s barvou Džesynkovou, on chtěl trikolóru. A tak jsme udělali kompromis - koupili jsme obě ščenda a plánovali jsme jak s něma budeme sportovat. Jééééééééé, já chci ščeňáátkóóó.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 08:52
- Nahlásit
Baiconavíc furt trpím tou alkohůlovou deprézí.
lity lity .. přesně vím co prožíváš, proto piju jen vopčas a jednodruhově a raději doma, bych mohla jen spadnout z křesla do postele a nemusela se zvednout třá tři dny
Alexaproč je hnusně??????????????????
to jako taky nevím, ale teď mi volala Věruš a zrušila kousačkýýý že prý už jsou od rána durch a plac plnej vodýý tak bém kousat aš fpááátek
jbatznásilnilas Matese či co? ))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 08:52
- Nahlásit
jbat
znásilnilas Matese či co?
To já právě nevim
Právě jsem obdržela zprávu z Průhonic. Na světě jsou další Anciliáci. Fandova starší ségra rodí, už mají 4
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 08:53
- Nahlásit
danajasa
čerá sem si dala slífku do čaje a ráno mi hmyzák ležel na hrudi a zkoumal esli už je po mě a může mě zahrabat
Blbá, moc.
Kdy přijedeš za náma?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 08:55
- Nahlásit
BaicoTo já právě nevim
vypadá stále nepoužitě, fčéra jsem ho v práci viděla
Právě jsem obdržela zprávu z Průhonic. Na světě jsou další Anciliáci. Fandova starší ségra rodí bude další parta bjeloušů estétů, květinových dětí
jen počki, von je jí taky rok a rodí?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:02
- Nahlásit
Crysa
vypadá stále nepoužitě
za to já se cítím furt velmi použitě
jen počki, von je jí taky rok a rodí?
Né, týdle už je 3,5 roku. Je ze stejný mámy jako Fanda.
bude další parta bjeloušů estétů, květinových dětí
Pravděpodobně ano. Jsem zvědavá, kolik jich zase přijde k nám na cvičák
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:02
- Nahlásit
pawLINka
tak to byl klásnej sen
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:06
- Nahlásit
Dobré ráno, už taky dřu, jen mi řekněte proč je tak hnusně kdyť musím dřít venku? Copak to jde?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:06
- Nahlásit
pawLINka
Pani to sou zas věci mezi nebem a momentálně mokrou zemí-já plácnu bulíka vídeo a vy hned pod ním máte bulíkové sny
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:12
- Nahlásit
Brýtro, je megahnusně, Maryje kenclovala procházku, vykonala před domkem a pak byla celou cestu smutná. Už jí nebudu vodit ven. Farmáře sem viděla, je to huuuuustýýýýý, moooc se těšim na příště, úplně mě mrazilo z Bušáka, chudák Frodo-žena, doufám, že s ním nezůstane, neboť je velmi strašný.
A moc si přeju, aby se dělalo další kolo a Taťka a mamka taky, budeme už teď pořád jenom koukat na telkůůůůůůů.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:15
- Nahlásit
Zdar lidi, CO TO JE VENKU???
ptám se znova CO TO JE VENKU????
gdo to vymyslel, gdo to objednal, gdo za to může že do půl metrový trávy, rozkvetlejch kaštanů, odkvetlejch třešní a tak vůbec do komplet jarní zahrady nám padá ta... ta... ta bílá mokrá věc
už u nás leží asi 2 cm a stále sněží
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:16
- Nahlásit
Eldoguero
ta... ta... ta bílá mokrá věc
nežinýruj se a napiš rovnou mrtka
sem si na tebe a bonc fspomněla gdyž ráno na Blaníku hlásila nějaká baba že maj sních
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:18
- Nahlásit
Eldoguero
už u nás leží asi 2 cm a stále sněží
Paní tak emigrujte z Ajašky zpátky do Česka tady akorát prší(laminuji lodi at mám kde bydlet hausboty sou in)
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:19
- Nahlásit
Alexa
sem si na tebe a bonc fspomněla gdyž ráno na Blaníku hlásila nějaká baba že maj sních
No mě málem kleplo, když jsem hnedka po ránu slyšela z rádia Nohavicu a Ladovskou zimu.
|