Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7443 . 7444 . 7445 . 7446 . 7447 . 7448 . 7449 . 7450 . 7451 . 7452 . 7453 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:26
- Nahlásit

Marush
vobvod hlavy 62cm...je to možný?
jsi chytrá proto máš velký obvod hlavy

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:28
- Nahlásit

Monty
a to si necháváte dělat jen vesty nebo bude zase nějaký mýtyng???

já chtěla eště čepici,ale nakonec jsem si koupila dětský bazén,ten byl akorát

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:30
- Nahlásit

Marush
já chtěla eště čepici,ale nakonec jsem si koupila dětský bazén,ten byl akorát
vobvod hlavy 62cm...je to možný?! jako mám vobvod hlavy jako má bejt pas?!....moje hlava nad čelem jest ideálním pasem...
ty vole di už ale do prdele proč mám mít furt střední aš velkej cik dyš sem náhodou vlezu??!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:33
- Nahlásit

jsem po obědě, přežraná jak sviňa, vyvenčím psy, štěňata, ale jen na zahradě, nikam nejdu páč bych zapadla do těch závějí debilních a zase se vrátím ... a se mnou ... přijde zákon
samozřejmě v podobě bílé dogy

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:33
- Nahlásit

davidkova renata
ty vole di už ale do prdele proč mám mít furt střední aš velkej cik dyš sem náhodou vlezu??!!

nesváděj to furt na humor , pošlu tě nějaký ty důchodcovský pleny do zásoby pro příště

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:34
- Nahlásit

davidkova renata
proč mám mít furt střední aš velkej cik dyš sem náhodou vlezu??!!
protože Marush je degééééén

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:34
- Nahlásit

Eldoguero
jsem po obědě,
Já taky, já taky. Cos měla dobrého? Já jsem se nechala zlákat od kolegyně na fazolky na smetaně s bramborem a vajíčkem. Mňam.

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:36
- Nahlásit

Eldoguero
onehda mi povídá kámoška, viděla jsem (tu o které jsem ti psala v emailu) a kámoška jí říká hej ona má dogu, a ona na mě hej ona nemá dogu, že??? a já na ní, jo má argentínskou

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:38
- Nahlásit

Augůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů
(nezbláznila jsem se, jen cituji svou dceru, už mě s tím prudí asi čtvrt hodiny, Argo zalezl do klece a otočil se k ní zády, řekla bych, že si zacpává pacičkama uši )

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:41
- Nahlásit

Monty
a ona na mě hej ona nemá dogu, že??? a já na ní, jo má argentínskou

jenomže každej ví, že doga vypadá úpa jinak a todlencto bílý vůůůbec neni doga,ale pitbul to každej pozná nebo maximálně boxér...ale jako doga to vůbec neni,prostě takováhle doga vůbec neexistuje!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:41
- Nahlásit

pawLINka
mňam to bych si taky dala, já si jen uvařila torteliny z pytliku, ale byly docela dobrý, měla jsem je už včera
Monty
jé s námi se už mnoho lidí hádalo, že to nejsou dogy, protože dogy jsou přece mnohem větší a nejsou bílý a vypadají jinak z některých lidí mám pocit, že kdybych jim ukázala rodokmen, tak mě obviní, že jsem si ten canc vytiskla na pc
jo a stafbulka je tak dvakrát týdně štěně vod těch bílejch, že jo ...

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:44
- Nahlásit

Marush
vobvod hlavy 62cm...je to možný?! jako mám vobvod hlavy jako má bejt pas?!....moje hlava nad čelem jest ideálním pasem...
Ty si debil, teď sem umřela )))))))) Máš strašně velkou hlavu )))))) Když si stoupneš na kufr, budeš vypadat jak razítko ))))))))))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:45
- Nahlásit

Marush
takže naše ušlechtilé a nejkrásnější dozy argentinské na světě už byly: picbul, pitbul, staford, labrador, dalmatin, doga (německá, divná sice, ale určitě je to vona), buldog, boxér - ale určitě hluchej, protože tyhle s dlouhejma čumákama a bílý jsou všechny hluchý , co to je za honiče?, ňákej hluchej kříženec a na víc si teď nemůžu vzpomenout
du pokračovat ve venčení - rychlovenčení

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:46
- Nahlásit

Monty
a to si necháváte dělat jen vesty nebo bude zase nějaký mýtyng???
mýtynk samozřejmě bude, ale potřebujem vesty, neb sme seznali, že kdo má vestu, má kinekologický úspěchy, tak to nechcem nechat náhodě.

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:51 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

Eldoguero
labrador
...počkej proč jako hluchej ještě ke všemu?

Gerda
Máš strašně velkou hlavu

vim vo tom...mám v ní další menší hlavu a v ní ještě menší hlavu atd...až je kuličce hrášku uprostřed

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:53
- Nahlásit

Gerda
Marush
Ty si debil, teď sem umřela )))))))) Máš strašně velkou hlavu )))))) Když si stoupneš na kufr, budeš vypadat jak razítko ))))))))))

ty woe vy ste degeni vobě

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:56
- Nahlásit

Marush
vim vo tom...mám v ní další menší hlavu a v ní ještě menší hlavu atd...až je kuličce hrášku uprostřed
matrjoška ))))

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:00
- Nahlásit

Gerda
Pani, zrovinka obedvam, tak kdyz vas tu vidim - namocila jsem znova seminka, prej je mam zasadit teprve, az budou jako nafouknuta, tak jsem zvedava
A premyslim, ze si objednam jeste poustni ruze, vanilku a kavovnik.
Ale asi az po letu

Marush
Nemas zas TAK STRASNE MOC velkou hlavu, myslim. Jsem zrovna koukala na velikosti jezdeckych prilb, protoze si holky stezuji, ze jim jsou tesne a chteji vetsi, a ty jsou 56. Teda predpokladam, ze je to cislovany podle obvodu hlavy.

Vy tam mate znova zimu??? Fujtajbl!

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:04 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

leyenda
Nemas zas TAK STRASNE MOC velkou hlavu, myslim

No tak hurá ,ale každopádně tadle větší helma by mi teda byla dost malá furt ...je fakt že na lyže mám pánskou no,protože zřejmě dáma s takovouhle hlavou jest hříčkou přírody a nepředpokládá se,že se bé ještě ukazovat na lyžích

Změřte si okamžitě všichni hlavy,ať víme teda jak to je

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:04
- Nahlásit

Malodogy mě nesežralý, jsou to dobří psi

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:05
- Nahlásit

Bože tady je tááák hnusně mám nadříveno na noc huš topím,pakůn se nažral březové kůry,dojedl se granulama aby se neřeklo.Musím na poštu a pro bombu do šporhéltu ináč nevařím(mám domácí prejt okurčičku a čerstvý chlép)Jo ktěm malopsům verzus velko psům hmyzopes je na to geniální provokuje a jak se pakůn rozohní tak piští jak myš což pakoně zastaví a kroutí hlavou načež si lehne a taky si hraje v leže radši akorát jednou dyž hmyz hárala tak ju čapl do předních a to už malopsovi lezly očka z důlku tak zabral moc patrně pod nátlakem hormonů čico

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:08
- Nahlásit

Marush
takovouhle hlavou jest hříčkou přírody
Paní škoda,že nejste čivava u těch je to sice nezdravé leč jablková hlava velmi žádaná až zlatem vyvážená

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:09
- Nahlásit

Marush
labrador
...počkej proč jako hluchej ještě ke všemu?

nooo, to nevíš, že všichni bílí psi, jsou hluchý to je velmi rozšířený blud, jednou se mi snažila i jistá veterinářka vnutit, že Ambra je hluchá, nebylo jaksi v mých silách jí vysvětlit, že slyší a už vůbec ne, jak jsem jako na to přišla ... od tý doby jsem na toto téma dost háklivá
mám v ní další menší hlavu a v ní ještě menší hlavu atd...až je kuličce hrášku uprostřed
volééé, asi bábuška nééé se prodávej na Karlově mostě né, vyděláš ještě
leyenda
Vy tam mate znova zimu???
jo teď jsem to byla měřit a už jsou to 4,5 cm

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:12
- Nahlásit

danajasa
Paní škoda,že nejste čivava u těch je to sice nezdravé leč jablková hlava velmi žádaná až zlatem vyvážená

taky si někdy řikám,že je škoda že nejsem

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:14 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

Eldoguero
nooo, to nevíš, že všichni bílí psi, jsou hluchý

to vůbec nevim todle...a já furt na šampona řvu a von nejde...přitom je jasně hluchej..ješíš,tim se všecko vysvětluje...a vlkošedý nejsou hluchý? Mi příde že jo teda

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:17
- Nahlásit

Marush
Změřte si okamžitě všichni hlavy
vysnerovala jsem kuli tobe teda tkanicku z boty, krejcovskeho metru nemaje, dela to 57 cm mereno kolem cela, kdybych to vzala pres nos, tak mi nebudou stacit ani dve tkanicky. Tak nevim, no, jsem jem o 5 cm blbejsi nez ty, coz prikladam tomu vytrzenymu zubu moudrosti

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:18
- Nahlásit

to sou zase sny, se mi zdálo, už poněkolikátý za sebou,o vykopaných dírách v hlíně, a ta hlína byla bud´ na kolečku vedle díry nebo jen tak na zemi vedle díry

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:20
- Nahlásit

leyenda
dela to 57 cm mereno

héééééééj,tak mám jako úpa skoro normální hlavu?! Čekám na gerdoslavu teda jakou má kebul
Ale další možnost je,že máš taky velkou hlavu, todle nemůžem eště zprůměrovat,musí nás bejt víc

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:21
- Nahlásit

Marush
čéče nevim, prej jsou NO disponovaný k hluchotě zhruba stejně jako AD třá jen kuní ksichti a ne vlkošedi, je fakt že pár hluchejch ovčounů jsem viděla, těch argentin mnohem míň, ale zase srovnávat počty NO s AD je nesmysl

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:23
- Nahlásit

leyenda
namocila jsem znova seminka, prej je mam zasadit teprve, az budou jako nafouknuta, tak jsem zvedava
AHA! No jo, tak to je zajímavý...Takže celá operace znova. Ale to neva, určitě jim ještě nic neni. Jsem moc moc zvědavá, až se vyloupne malinkej baobábek!

A premyslim, ze si objednam jeste poustni ruze, vanilku a kavovnik.
oooo tak tu pouštní růži ti závidim úplně extrémně. Doufám, že ta půjde sázet snadněji ))

<< 1 ... 7443 . 7444 . 7445 . 7446 . 7447 . 7448 . 7449 . 7450 . 7451 . 7452 . 7453 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání