| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:04
- Nahlásit
Marush
Ty voe, ty si tááá, bubáááááá. Jsem si prskla na monitor kafé.
Akurát teda to tělo nejni picpudla, ale buldoka.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:05
- Nahlásit
pawLINka
kanárci jsou pni někteří tuze moc veliký, znám jednoho co váži 80 kilo náš má jen standardní minimum 50 a když se rozeběhne ... čék by nevěřil, jak dokážou bejt mrchy rychlý a mrštný
a co argetninu pani teď to nemyslím úplně v závyslosti na našich miminech, ale tak celkově
bulík se mi velmi moc líbí taky, kdysi jsme zvažovali krom AD, bulmastifa a amstafa i bulíka páč jsou krásně očkliví
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:05
- Nahlásit
Marush
Folééééé co to jéééééééééé ?????
já právě myslela že se to má, když je ten pes prostě malej a když ho chce ten druhej prostě zabít, ne že jako zvednu psa pokaždý když vidim velkýho psa k němu normálně klusat....víš co...
já to jednou napsala do jedné dizkuse, že mi vyjel pes po Montym a já ho vzala na ruce, to jsmi měla vdět, jak se do mě pustili, že Monty pak bude agresivní atd. pitchoviny... ale to nebylo tady na czpsovi.
Já to dělám, ať si říká, kdo chce co chce. Nenechám si psa rozsápat, naštěstí jsem to mnohokrát dělat nemusela, vlastně so Sophi poprvé
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:06
- Nahlásit
pawLINka
Akurát teda to tělo nejni picpudla, ale buldoka.
já vim,to jsem ale nenašla s picbumým tělem , hele jak má mít picbum uši, bo některý maj úpa nahoru a některý úpa dolu...nebo prostě jak chtěj?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:08
- Nahlásit
Marush
o se nemá brát malej čokej do nářuče,když na tebe běží nějaký hovado?
A jak si myslíš, že vznikají ti uřvaní hysteričtí sídlištní jorkšíři? Páníčci je berou do náruče jakmile vidí jakéhokolif psa, čímž jsou větší než ten druhý pes a dovolují si. Páníček tohle celé většinou podporuje slovním projevem, něco jako: "No tak, Fifinko, buď hodnááá. Neboooj, on ti neublíží, hodná, hodnááááá.".
Jinak teda když beru ven rodičů minipsa, tak to řeším tak, že ji strčím za sebe.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:11
- Nahlásit
Marush
něco v tomhle stylu jakoby
ty krááávo ))) aš příde gerda béme jí tvrdit že todle je královák dnešních dob..myslim,že vymyslí jiný plémě pro sebe.-)))
odjebávám sa,nepyšte!!!!!!!!!!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:12 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Eldoguero co argetninu pani
Argentinu né, jsou taky velký a navíc bílý. Já mám ráda barevný šokle...
Marush
Pitbul může mít uši jak chce, ptž jak říká otřepaná fráze - pitbula nedělá pitbulem jeho vzhled.
Edit: Tady máš něco ze standardu: Uši: Kupírované i nekupírované (to není důležité). Měly by být posazené vysoko na hlavě a bez záhybů.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:12
- Nahlásit
pawLINka
A jak si myslíš, že vznikají ti uřvaní hysteričtí sídlištní jorkšíři
no právě řikám,že brát ho pokaždý když jde kolem jakejkoli pes je pitchovina samozřejmě,ale zase když se blíží outok,nenechám malopsa zežrat že jo! Já teda už za chvíli svýho malovelko psa neunesu, takže to už nebudu muset řešit tyto otázky jinak to je fakt to dělaj s těma minipsama dost no,oni jsou pak mocinky namachrovaný
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:13
- Nahlásit
davidkova renata
prej f sobotu na 10,sjede se to dle Jílovýho na ten závot
jako tudle sobotu???????? MÁME SCHŮZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OD 10.00 tak jedině pozdějc, tak na 12.00 nejdřív
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:13
- Nahlásit
pawLINka
No tak, Fifinko, buď hodnááá. Neboooj, on ti neublíží, hodná, hodnááááá.".
přesně!!!!!!!!!!!! ty voe todle mi tááák točí,že jednou mi jebne a .. jááák HODNÁ kurva?! taky bezva je dyš ho vláčej na provásku a celou dobu řikaj Zůůůstaň...přitom samo furt dou
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:16
- Nahlásit
davidkova renata
pawLINka
no hele ale já bYch pudle taky nenechala na zemi, kdyby se blížil cizí velkej pes. Jako pro malýho psa je nebezpečnej velkej pes, i když nekouše stačí že na něj šlápne při hře.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:16
- Nahlásit
Alexa
jako tudle sobotu???????? MÁME SCHŮZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OD 10.00 tak jedině pozdějc, tak na 12.00 nejdřív
no hele psal,že pak už nebé asi moct,taxi to nějak fšicíí pořeště s nim bo co...já taky nevim esi pudu,asi né bo nána furt kulhá,sice je to možná krapííítek lepčí,ale má movalis,žejo..tak mi nepříde chytrý f sobotu dělat vobrany dyš se včera nepostavila na nohu.Leda bych dělala jen revír napřímo a pak ten pojebanej výslech s přepadem,páč ta svině ho prostě okamžitě napadne jen sem mu za zády
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:18
- Nahlásit
Alexa
Jak jsem psala - já malopsa hážu za sebe a stavím se proti přicházejícímu psovi. Samo, že kdybych viděla, že chce zaútočit, tak ji na zemi nenechám a hodím ji kamkolif, kde by byla v bezpečí (takže i do náruče). Ale nezvedám pokaždé, když vidím blížícího se psa.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:18
- Nahlásit
Alexa
no hele ale já bYch pudle taky nenechala na zemi, kdyby se blížil cizí velkej pes
ale vo to nejde! de vo to,že pes(jakejkoli) vrčí jak generátor a celkově je prudérní debilní páníček řiká bud hodnýýýý Alíku ...chápeš že ho za ty projevy chválí a ani to neví debil?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:19
- Nahlásit
pawLINka
jsou tak akorát velký a barevný jsou jak zrovna je venku počasí
Hele já několikrát zvedala i štěňata argentin, páč jsem si nechtěla nechat orvat Arga ani Ambru jezevčíkem, dalmatinem, labradorkou a ani těma ovčákama, který je z nějakýho důvodu děsně nesnášeli (páč měli dementní páníčky pochopitelně).
Panička od dalmatina a ta pí... od jezevčíka na mě (i na muže) vždycky ještě hystericky ječely, ať si jako držíme toho picbula paní od dalmatina se jednou i omluvila, když jí docvaklo, že náš čokl na vodítku a ve vzduchu jejího blba asi ještě dnes nezabije
|
danajasa
Člen |
- Nahlásit
Marush
pawLINka
davidkova renata
Lidi neblázněte já beru hmyzopsa do náruče pokaždé jináč by ty velké psy všechny okamžite zabyláá je to vrah nejhrubšího zrna je ochotná jít zamordovat klidně kulturistu-většinou ho načne vod palce u nohy a postupuje systematicky výš(dát hmyzáčka do batohu a čekat že mi někdo bé chtít štípnout šrajtofli značí náhlou smrt zloděje humře na anafilaktický šok)
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
jenže Sophyje není histerický uječený jork, ale sorry, když vidím rotvíka a nevidím nikde jeho pána, tak to prostě udělám, a ona neječela nic, byla klidná to já byla v pitchi a nervní, kdy mi ten čokl po ní vyjede
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:20
- Nahlásit
čau blázni, co tu děláte s těma bulama buldokama picbuldogama a podobnejma vemenama?
Gerda má krásný rozlučkový básně, dojímavý a veselý zároveň...
Fčera jsem definitivně vyhlásila Bonici za zhublou, normálně je šlang jak jenom s tim svym sudohrudníkem může bejt. Možná už jí i začnu krmit Výměna pamlsků fakt zabrala, stačilo vyměnit žumpovec doplňovanej piškotama za pidimidi granule pro pidimidi pséky, funguje to sqele. Mam radost, že nebude s sebou vláčet nadbytečný kila a budu jí moct přidat na žrádle, aby měla z čeho tahat
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:20
- Nahlásit
pawLINka
hele nechceš horskýho picbuma, je to asik nový vemeno a vypadá dost zajímavě si myslim...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:21
- Nahlásit
Marush
milka picbum
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:22
- Nahlásit
Marush
horskýho picbuma
twe di rači domu páč todle neni možný uš
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:25
- Nahlásit
davidkova renata
de vo to,že pes(jakejkoli) vrčí jak generátor a celkově je prudérní debilní páníček řiká bud hodnýýýý Alíku ...chápeš že ho za ty projevy chválí a ani to neví debil?
jo,jo....a nejvíc mě sere,když máš velkýho psa a ten malej čoklík ho mocinky vysírá, hryže mu do huby a vrčí na něj a votravuje a nechutně mistruje a pak pak ten velkej se prostě vožene,nebo zavrčí a ty ho máš hned chytit protože by malýmu ublížil,ale malýmu se nic neřekne,protože ten prostě je malej a ňuňu ten nic nemůže udělat....to dělala známá s debilnim mopsem a ten tyranizoval velkoguse takhle,ale já jí to zatrhla ho nechat tak moc votravovat...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:27
- Nahlásit
Marush
Chciiiiii, chci horskýho picbumá!!! Héj, ten první je krásnej. Miluju flekatý psýýýýý. A je i užitečný - dává i mlíčko. Muš furt chce krávu i dalšího picbuma. Todle bude dva v jednom. Jen nevím jak na tom budou se sportem.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:31
- Nahlásit
pawLINka
jo,jo je dobrej moc! Lesní už neni tak dobrej,ale zas prej dobře skáče a hejbe čumáčkem
A už dost zmutovanejch picbumů !
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:33
- Nahlásit
Marush
Lesní taky dobrej, má hezký tělíčko.
Jinak pani, jste moc šikovná. Až budu chtít nakolážovat fotky mých psů (chci si udělat konečně svoje tabulky pozor pes a nálepky na vozík), můžu ti říct?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:35
- Nahlásit
Marush
ten tyranizoval velkoguse
Pani to ste měla vidět dyž na pakoně zůtočili tři jorkšířice napřed zvedal nohy jako fůj probha co to je a pak je tlapou zahazoval jednu po druhé a ty kobylky se furt obloukem vraceli tak je začal hnátama připlácávat k zemi zak houbičky prašifky než si je tetka odlovila.Taky sem měla strach,že je křupne a bé průser páč malej pes je nedotknutelnej páč je logicky neškodnej(ale prostě sarančata dokážou zrušit afriku co si bém nalhávat) Odjebávám se du naštípat dřívi do krbu než tu dovalí taky lumíci aj z kusem aljašky.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:36
- Nahlásit
Marush
nechceš horskýho picbuma
tyve maruš je krááááávááá
add malý čokle v náručí - vždycky sem měla malý čokle, který může gdegdo sežrat, ale nigdy nebyli dost malý na to aby mě napadlo se s nima vláčet v náručí 10-17 zprasenejch, bahnem obalenejch kg odmítam zvedat byť do vany, takže jakejkoliv problém s velkym psem sem vždycky řešila hozením mého čokla za sebe, zavrčením na něj - ty dělej že nejseš, a vo zbytek se postaraly mateřský pudy přijde mi že je rozhodně líp ochránim coby štít, než když je zvednu nad hlavu (kam je nezvednu) a necháme se sežrat najednou... nikdy sme nebyli ve fakt vážnym průseru, kdy by se čokl-agresor nedal odeřvat (případně mu bylo pomoženou dobře mířenou), pak bych se snažila pséka někam, kamkoliv zahodit kam by na něj sabiják nemoh - což ale ne vždy de. Když se na nás uprostřed louky, hluboko v lesích, x km od auta, řítilo cosi velkého, bílého, buloidního, nikde žádnej člověk.... byla ve mě hodně malá dušička, Bonitu za nohama... víc sem dělat nemohla. Naštěstí to byl útok radostný, nikolif agresivní, ale poznat se to dalo až když byla bílá šmouha u mejch nohou
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:36 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
pawLINka
Jinak pani, jste moc šikovná
to jsem nedělala já,to jsem jenom našla ,ale jsem schopná to udělat v pohodě,klíďo, mě to ba pošli bicbumy..hlavně džesinku
Joo,to si totiž taky udělám na dveře cedul,ale až bé Nyxo velké, aby tam vypadalo velmi zlé a napíšu si tam...Tady hlídám já a mám vzteklinu a ajc a zuby napuštěný prudkym jedem
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:38
- Nahlásit
Marush
Lesní
CAREVNA!!! Sem netušila že máš její foto Si ho s dovolením stáhnu a dam ho králíkoj na boudu, ať mě nemůže nigdo žalovat že nebyl před útokem crálíka dostatečně varovanej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:40
- Nahlásit
Marush
tys kretéééééééééééééén!!!!!!!!!!!!
twe lesní je můj typ )))))))))))))))))))))))))))
|