Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7407 . 7408 . 7409 . 7410 . 7411 . 7412 . 7413 . 7414 . 7415 . 7416 . 7417 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:44
- Nahlásit

kachna_
A měl strašně čistý auto, nesměli do něj psi.
Paníí takového znám byl z Uherského Brodu asi příbuzný utíral to auto deně ze vnitř těma ubrouskama vlhčenýma pro kojence

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:44
- Nahlásit

kachna_
Budete platit dohromady, nebo jste se porafali?"
)))) takoví jsou nejhorší, co řeknou - zvlášť, platim to malý pívo... jedno.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:46
- Nahlásit

jablunkato lepčejší si vozím z Moravy já,jen je nearchivuju,nějak si říkám,že to nemá smysl.
Já si tě vezmu za ženu.

On vozí přímo z těch nejvyhlášenějších vinic. Coby řidič z povolání jezdí Znojemsko a Hodonínsko, tak si myslím, že se nám tvoří hezká sbírka. Jenže furt nechápu k čemu nám je, když to nemůžeme pít.

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:49
- Nahlásit

pawLINka
Průvodce? A kdéé? My jsme dostaly do ruky jenom papír
Normálně hned po zaplacení tam stála skupinka a nějaká brejlatá paní říkala tak se zařadte a půjdem tož zme šly jako okecávat půl hodky kámen a kámen a kámen je umění,Jo u Koryčan.Nedělu eště nevím čekám sms krzevá papání figa eště nepsal.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:49
- Nahlásit

Mno nic, pádím s havákama havákovýma venki.

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:51
- Nahlásit

pawLINka
Jenže furt nechápu k čemu nám je, když to nemůžeme pít
Páč jednou budete milionáři a to se ani nebudete muset potopit s lodí ke dnu Jedu reklamovat tu obuf třá mě nevyhodí oknem.

Gerda
Člen
- Nahlásit

pawLINka
pozdravuj džessynkůůůůůůůůů a dylinkůůůůůůůů

kejtlin
Člen
- Nahlásit

JE TU ADYDASKA
NUTNĚ SE JÍ POTŘEBUJU NA NĚCO ZEPTAT

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:58 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

pawLINka
On vozí přímo z těch nejvyhlášenějších vinic. Coby řidič z povolání jezdí Znojemsko
Tak jestli si vozí i z Dolních Věstonic,tak to sou naše vinice a sklepy.
A dporučuju odtama Tramínek z bílejch a Dornfelder z červenejch.
Já si tě vezmu za ženu.
No tak já to řeknu Brutarovi.......a nebude ti vadit,že uš budu po třetí rozvedená?

Lola1
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 17:33
- Nahlásit

jablunka
U nás jsou na to psi zvyklí.
ten spodní je pak placatej? Chudinka - no ale zase je mu teplo.

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 17:34
- Nahlásit

kejtlin

zeptám se,jen jsem teď řešila bitku co tady teď popíšu!!!!

Takže...rodiče měli na starosti Nyxáka a byli s nim venku na louce a s Velkogusem...najednou viděj 3psy a holka s klukem mladý tak 150metrů...jeden kříženec černej velkej jask (Gus..to znamená fakt velkej, jeden golden,a picbum...psi se knim řítili..bez ničeho,bez vobojků nic..začli kolem nich kroužit a vrčet, táta vzal Nyxátora a pustil z vodítka Guse,aby se moh bránit bo to vypadalo velmi blbě..ta holka s klukem idioti na psy volali a snažili se je chytit,ale nebylo za co,psy neposlouchali ani hovno...picbum čuba začla skákat po Nyxe..táta poudá,chyttě si jí nebo jí nakopnu!!! Oni jí ale nedokázali chytit,čuba sekala úpa mimo...tak jí táta holt nakop, naštěstí se lekla..mezi tim Gus bojoval s tim Goldenem poněkud a jedinýho toho velkýho křížence byli schopný ty hovada udržet...byl to cirkus nenormálny,ale ubránili seee...a malopes je úpa v šoku teď chudinka!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 17:37
- Nahlásit

tak s novým mušem si asi rozumnět nebudeme
Marush
a malopes je úpa v šoku teď chudinka!!!

dobře to dopadlo, neboj za chvíli o ničem neví

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 17:39
- Nahlásit

kejtlin
dobře to dopadlo, neboj za chvíli o ničem neví

to jo eště že tam byl táta starej bitkař , kdyby šla sama máma,tak nevim fakt!!! Ufff,ale ona by se dvěma sama asi nešla..sem přijela domů a taková storka hned..

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 17:45
- Nahlásit

Marush
malopsa zabavit a hned veselej zážitek, nelitovat, neupozorňovat. Příště kopat hned, nečekat, až se situace vyhrotí. Zjebat mládež na tři doby, že ještě jednou je potkaj s čoklama navolno, dostanou příšerně na držku všichni. Velkogus v pohodě? Bez děr v kožichu?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 17:56
- Nahlásit

ste normální????????????????????????? kreténi!!!
eldorádo
pani velká gratulace ke zviditelnění f časáku za chvíli uš tam budou jen žumpí liďy))))))))))))
jablunka
twe máš novou kérku koukám)))))))))))))))))))))))
jinak opičta přííííšerná
Marush
...tak jí táta holt nakop
tak to je borec,že gratuluju!!! dobře udělal! za odměnu může v jílovým figurovat toho nejvěčího kreténa co tam dojede))))))))))
knykse se chovat jak píše gerda,v žádným případě se tomu dál nevěnovat!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 17:57
- Nahlásit

Jeduuuuuu domkiiiiiiiiiii, pa

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 18:02
- Nahlásit

Gerda
davidkova renata

no jasný,ona už je v poho už mě pokousala a hráli jsme si s míčem,dost na něj vrčí a útočí..ikdyž mi to nikdo nevěříte
Jo Gus zvítězil bo je jak malý tančík a normální golden nemá na něj vůbec šanci..je jen špinavej naštěstí to skončilo brzo, bo ten picbum byl evidentně mladej a moc si nebyl jistej...to víte že je táta zjebal ty debily a voni,proč jí kopete prej dementi zasraný a volali na picbuma,nech ho(jako nyxu),to je štěńátko...no dementi prostě...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 18:02
- Nahlásit

má o mě zájem muš, je mu 33 dělá analytika v pojišt´ovně nebo bance, ale jako vedlejšák má líčení na přehlídkách a vizážista, 3 krát tejdně posiluje, denně cvičí aerobic a pozor skoro nežere maso a vyznává zdravý životní styl, nevím jestli do toho mám jít.....

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 18:05
- Nahlásit

kejtlin
ty woe to bude teplouš nějaký,ne? Jaký normální chlap by mohl dělat líčitele a vizážistu?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 18:06
- Nahlásit

Biluška
já se ptala narovinu jestli je teplej a není!!! ani tak nevypadá

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 18:08
- Nahlásit

kejtlin
já ho prošetřim,du napsat ségře!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 18:08
- Nahlásit

kejtlin
Jaký normální chlap by mohl dělat líčitele a vizážistu?
Michalův kamarád .

laguna
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 18:09
- Nahlásit

kejtlin
nežere maso tak od toho pryč

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 18:11
- Nahlásit

laguna
ale vaří si sám, nevidí v tom problém
umí žehlit a prát a uklízet

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 18:13
- Nahlásit

Marush
jj proklepni ho, za chvíli balím v hokně, ale doma dočtu

laguna
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 18:14
- Nahlásit

kejtlin

To umí každý chlap jen ti to většinou nepřizná a celý život se tváří jak když to v životě nedělal.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 18:16
- Nahlásit

UMÍ NĚKDO UDĚLAT OZVUČENOU PREZENTACI? Z fotek a k tomu hudba. Mám pokus v poverpointu a nemám tam možnost nahrání hudby. Nevím proč. Je tam kolonka, tu rozkliknu a tam je pár řádků vč. nahrání z CD a všechny jsou šedé nefunkční. Kde jsem, soudruzi, udělala chybu?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 18:17
- Nahlásit

kejtlin
je mu 33 dělá analytika v pojišt´ovně nebo bance, ale jako vedlejšák má líčení na přehlídkách a vizážista, 3 krát tejdně posiluje, denně cvičí aerobic a pozor skoro nežere maso a vyznává zdravý životní styl
je divnej dle mne
Marush
voni,proč jí kopete prej dementi zasraný a volali na picbuma,nech ho(jako nyxu),to je štěńátko
twe to sou mrdky!at si votec veme příště kanady a na to eště mačky naši malonyksu nebé NIGDO vysírat!

all
děcka šla sem hledat to prase..
naštěstí tam nebylo ale zatkla sem nějakýho chlapa s labroušem a von řek,že prej vosobně ho neviděl,ale že lidi řikaj,že tam courá,někdo ho prej má jako mazlika f těch zachrátkách a vypouští ho ven...debyl brzo ho nějakej smradlavej bezdák sežere

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 18:18
- Nahlásit

davidkova renata
naši malonyksu nebé NIGDO vysírat!

PŘESNĚ TAK!

A už to prase nech na pokoji

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 18:19
- Nahlásit

Marush
už to prase nech na pokoji
neser a bud dobrá)))))))))))))

<< 1 ... 7407 . 7408 . 7409 . 7410 . 7411 . 7412 . 7413 . 7414 . 7415 . 7416 . 7417 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání