Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7407 . 7408 . 7409 . 7410 . 7411 . 7412 . 7413 . 7414 . 7415 . 7416 . 7417 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:06
- Nahlásit

Atusch
Nebude to tak zlý pes, jen je debil
)))) chudák Bůšek ))))))

kejtlin
ale on se přece nebude omezovat
no to ale naprosto chápu, taky bych se nechtěla omezovat, to, že spolu chodíte, přece neznamená, že začne všechno dělat úplně jinak, než byl zvyklej....neblázni, děfče, jestli je to jen o tom, že se jde sám bavit, nemusí to bejt důvod k opouštění, ne?

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:07
- Nahlásit

pawLINka
uvažuju jestli si mám nalít dvojku červenýho. Jenže já si už fakt připadám jak alkohůlik. Nejni tady ani makrel, aby mě podpořila.
F klidůůůůůů,teď sem dva večery po sobě udělala litránek a dneska to ukončím na svatou trojici.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:07
- Nahlásit

pawLINka
proč musíš na mši? Když nejsi věřící? Myslim, že do toho tě nikdo nutit nemůže, když je ti to proti srsti...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:09
- Nahlásit

Gerda
ale on chodí výhradně sám, tj ani nepočítá s tím, že bych třeba chtěla jít někdy s ním, dál nikam jsme na výlety nejezdili-nikdy, nesmím k němu domů, rodiče si to nepřejí-bydlí v jejich baráku, není to prý o mě že by jim vadila jakákoliv holka, navíc jsme se viděli minimálně tj asi jednou za 14 dní a bydlíme od sebe 25 km

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:10
- Nahlásit

jablunka
F klidůůůůůů,teď sem dva večery po sobě udělala litránek a dneska to ukončím na svatou trojici.
Jáj, tak si jdu tedy nalít.

Koupila jsem si ve své oblíbené vinárničce litr a půl portugala. Měla jsem chuť na červené po nějaké době.

Jinak můj muš si začal dělat archív. Jenže mám zákaz si z tama cokoliv vzít.
Gerda
proč musíš na mši? Když nejsi věřící?
Ptž pracuji pod charitou a musím respektovat etický kodex charity atd. atd. Můžu si vzít maximálně volno a nebo to prospat. Charitní vzdělávání se dá, to je někdy i zajímavý a dá se to přežít, ale kostel je na mě už docela dost.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:11
- Nahlásit

kejtlin
tak to je vážně trošku divný, tak si ho nech jen jako milence, jestli má aspoň trošku nějaký prachy a může ti spravovat ploty, zámky u auta, takový ty věci, co je lepší, když někdo umí, než abys musela shánět řemeslníka. A ty s nim budeš jenom techtlit, když tě to bude bavit. Mezitim si najdeš jinýho.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:13
- Nahlásit

Gerda
tak on mě měl zřejmě jen na spaní a dělat někomu matraci na tom zájem nemám

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:17
- Nahlásit

pawLINka
Jak dopadl Cimburk
Zdravím byla to kalamita-tolik lidí néni snád ani na Václaváku,dále všichni vytáhli ty sváteční vepřadory co sou doživotně na zahradě a jednou za půl roku dou v tahu na vejlet a hodlaj sežrat tolik lidí aby pokryly ztráty na další půl rok co se nikam nedostanou.Jo a eště mi furt podkluzovali nohy na přejetejch mlocích a jinejch plazech páč tam byli pražácííí co neumí poznat značku zákaz vjezdu tak ty polotuhý zvířátka zmrtvěli.Ale zas pakůn se choval vzorně vzala sem si velkokinologickou vestičku s beauceron klub a říkal nákej pán-joo to znám to je dobrý veterán klub(tož asi vypadám už náká ojetá achjo)

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:17
- Nahlásit

danajasa
pohybující se skupinka
záleží na zkušáku, essi je tam pohybující se skupinka měla by se pohybovat, ale je to myšleno tak, že čéci stojej a jakoby přešlapujou na místě, né že tam budou chodit dokola 4 osoby a ty se mezi nima budeš s čoklem proplejtat, prostě přešpaujou z nohy na nohu a ty vobejdeš vosmičku mezi nima a asi tam jednou zastavíš a čokl by si měl sednout
kejtlin
essi ti to nevyhovuje kopni ho do vajec a najdi si jinýho

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:20 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Alexa
essi ti to nevyhovuje kopni ho do vajec a najdi si jinýho

to už jsem udělala, to mi teda kurwa nevyhovuje to by asi nevyhovovalo nikomu, to taky přišel s tím, že bysme si mohli dát měsíc pauzu dost uvažuju o tom, že to bylo kvůli tomu, že mám v květnu narozky aby mi nic nemusel dávat......
edit: nebo nedejbože někam jít spolu

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:21
- Nahlásit

Alexa
čéci stojej a jakoby přešlapujou na místě
Takže můžu trénovat třá před vstupem na hrad kde čekaj tůristi na průvodce to bude přesně vono

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:22
- Nahlásit

kejtlin
tak on mě měl zřejmě jen na spaní a dělat někomu matraci na tom zájem nemám
no tak to je blbý, to mělo bejt obráceně, když z něj nic nekápne, tak to nemá cenu, to chce jinýho modela.

danajasa
co je cimburk? Co si tam dělala s vepřadorma?

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:22
- Nahlásit

kejtlin
to taky přišel s tím, že bysme si mohli dát měsíc pauzu
Pani to dělal bejvalej dycky dal pauzu aby moh svobodně zahejbat bez výčitek svědomí až se vyřádil tak očekával otevřenou náruč a chudátko byl nasratej že se nedočkal

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:23
- Nahlásit

pawLINka
Koupila jsem si ve své oblíbené vinárničce litr a půl portugala. Měla jsem chuť na červené po nějaké době.
Já už hodně dlouho nepiju nic jinýho,páč po bílým mě pálí žáha a to červený mě tak nějak uklidňuje a pěkně se mi po něm spí. Ale v hospodě jedu na pivku.
Jinak můj muš si začal dělat archív. Jenže mám zákaz si z tama cokoliv vzít.
Tak to je prekérka.

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:25 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Gerda
co je cimburk? Co si tam dělala s vepřadorma?
Cimburk je hrat ukryt hluboko a hlavně vysoko v lesích.Utekla sem tam na velikonoce v domění že mě duch velikonoc nenajde,ale bylo tam milion lidí ze stejným nápadem a psama co normálně ven nechodí,ale zas jako zkouška to bylo geniální

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:25
- Nahlásit

danajasa
Pani to dělal bejvalej dycky dal pauzu aby moh svobodně zahejbat bez výčitek svědomí až se vyřádil tak očekával otevřenou náruč a chudátko byl nasratej že se nedočkal

jj já mu řekla jestli myslí, že má před sebou blběnu z vesnice tak teda setsakra neví s kým má tu čest a že jestli mě považuje za takovýho debila, tak at´ táhne do hoven

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:26
- Nahlásit

kejtlin
taky přišel s tím, že bysme si mohli dát měsíc pauzu dost uvažuju o tom, že to bylo kvůli tomu, že mám v květnu narozky aby mi nic nemusel dávat......
no tak to neexistuje!!!!!!! Pryč s nim, když je lakomej, to neni snad nic horšího!

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:29
- Nahlásit

kejtlin
považuje za takovýho debila
Pani gratuluju já sem si už nechala tolikrát nas..na hlavu,že se vobčas divím,že mě nepřijeli vyvýzt jak žumpu,na toto su tupá mě něž to dojde dycky uběhne století

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:29 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

A Anděla je mrcha,hned mě pocákala a kousla.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:30
- Nahlásit

Gerda
no nevím to jistě ale je to jedna z možností že to je kvůli tomu, ale nejsem debil abych jako ovce na všechno kejvala

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:33
- Nahlásit

kejtlin
čoveče, nejmenoval se Petr, neměl vypulírovaný auto a nebyl od Čelákovic? I když ten aspoň nebyl lakomej.
Gerda
Pryč s nim, když je lakomej, to neni snad nic horšího!
Jsem na konci střední, v takovim tom chlastacím období chodila s jednim lakomečkem. A nejlepší byl hostinskej v jedný hospodě, když se zeptal: "Budete platit dohromady, nebo jste se porafali?"

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:34
- Nahlásit

jablunka
jako hati heský, ale nějak bych si ho asik nepochovala, taková tkanička kousavá...

kejtlin
těžko říct, no, sama nejlíp víš, jestli tě sere, nebo ne....

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:35
- Nahlásit

jablunka
Tak pani gratuluju ste imuní,vo mě říkávali,že dyž by mě kousla zmije tak zdechne na otravu

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:36
- Nahlásit

danajasa
No fuj, to muselo být děsný jít s davem. My tam byli v týdnu. Ve středu. Nepotkali jsme ani živáčka.

A z kama šlas? (ty vole, té větě by asi pražák nerozuměl )
jablunkačervený mě tak nějak uklidňuje a pěkně se mi po něm spí
Si říkám, že se mi zavírají očiska.
Tak to je prekérka.
No to ani nevíš jaká. Takové pokušení. Navíc on kupuje jen lepší vína - výběr z hroznů a tak. Mňam.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:36
- Nahlásit

kachna_
ne jmenoval se martin a byl z čelákovic

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:39
- Nahlásit

kejtlin
ne jmenoval se martin a byl z čelákovic
divný město . Se mnou zase chodil na výlety a ták, ale sex nic. A měl strašně čistý auto, nesměli do něj psi.

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:41
- Nahlásit

pawLINka
A z kama šlas?
Od té nádrže nebo velkovody auto sem nechala u cesty páč mi upad výfuk takže kdyby to někdo krad určitě by se na to vys...ale zas sem měla za30kč průvodce pakůn dělal,že naprosto chápe vocogo dycky jak někde ukázala šel tam se zájmem zvednout nohu pani se smála páč netušila,že von si myslí že tam má ukrytý lovečák.

pawLINka
Člen
- Nahlásit

danajasadyž by mě kousla zmije tak zdechne na otravu
Moooooc blbááááá

Btw: v nedělu půjdeme asi s pár lidma (možná jen já, kámoška, muš a kamarád) na véšlap, tak kdyby ses chtěla přidat... Půjdeme pěšo z Huléna na Lom pře Kurovice a zpátky přes Tlumák asi.

Akurát by se musel srovnat ten tvůj pakůníček s naším Aaronem a jeho synáčkem Abdulem, kterého vlastní ta kamarádka. Ale myslím, že by se to zvládlo.

jablunka
Člen
- Nahlásit

Gerda
ako hati heský, ale nějak bych si ho asik nepochovala, taková tkanička kousavá...

Oni normálně nejsou útočný,ale já na ní měla hodně studený ruce a to se jí nelíbilo.
danajasa
Tak pani gratuluju ste imuní,vo mě říkávali,že dyž by mě kousla zmije tak zdechne na otravu

šiš,to abych ji chodila teď kontrolovat.
pawLINka
No to ani nevíš jaká. Takové pokušení. Navíc on kupuje jen lepší vína - výběr z hroznů a tak. Mňam.
Ale vím,jenže u nás je to obráceně a to lepčejší si vozím z Moravy já,jen je nearchivuju,nějak si říkám,že to nemá smysl.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:43
- Nahlásit

danajasa
Průvodce? A kdéé? My jsme dostaly do ruky jenom papír.
Od té nádrže nebo velkovody
Jako někde v Koryčanech?

Mělas jít ještě i na Střílecký hrad. Je to pěkný okruh z Koryčan.

<< 1 ... 7407 . 7408 . 7409 . 7410 . 7411 . 7412 . 7413 . 7414 . 7415 . 7416 . 7417 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání