Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7398 . 7399 . 7400 . 7401 . 7402 . 7403 . 7404 . 7405 . 7406 . 7407 . 7408 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Venta
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 08:48
- Nahlásit

kachna_
No to je fakt, u koní taky má zlepšovat využití krmiva. Tak tahle fenka má chuť k jídlu pořád víc než dobrou, tak to nepoznám. A právě furt jí to žrádlo nastavuju hodně zeleninou a stejně je to na nic. Druhej pes je v pohodě, toho krmím pořád stejně a je to ok.

Vlčáčková
Venta si ho bude brát taky a když bude přibírat, je to jasný!
Hele nejsem žádnej pokusnej králík a problémy s váhou mám i bez kvasnic (aniž bych moc žrala), takže se mnou nepočítej. Ráda otestuju radši něco na hubnutí.

Dáška
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 08:57
- Nahlásit

Biluška
Trénink je v nedělu dopo Ranč Orel, česká ves u jeseníku, je to s MSC s Bárou Zdráhalovou www.mscoursing.com

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 08:59
- Nahlásit

jinak dnes už nemám PMS, mám přímo TO a je to ještě mnohem horší!!!! dokonce jsem ráno musela dobíhat tramvaj, což je po ránu asolutně to nejhorší.

Venta
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:01
- Nahlásit

jbat
prostě seš pořád nasraná a poaždý to pojmenuješ jinak

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:01
- Nahlásit

Vlčáčková
Kámoš-myslivec říká, že když prasata uloví srnčí, tak ho žerou ze zadu zaživa

oni jako lověj? no to je dost drsný...se bojim teď do lesa že mi ulověj Nyxátora

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:03 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

je tu někdo pani a slečny kdo jede v sobotu do Jílovýho? Potřebuju vědět od kolika to jest a jestli mám nabrat pani davídkovou, ovšem dyby to bylo možný,tak bez toho prasete, který si dneska vodvede domu.

jbat

takže už se tvoje psychika zvrátila sama do sebe jestli dobře chápu..oukej

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:04
- Nahlásit

Venta
já dávám pangamin, řekla bych, že psy i předávkovávám, mám žravce, ale nepřibírají jsou hodně aktivní a prostě mají štěstí na celoživotní hubenost ačkoliv krmím zátěžovkou a masem. Ale jinak mě každý varoval, že po pangaminu přiberou, takže je to normální

Venta
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:07
- Nahlásit

kejtlin
Aha, no tak já jí ho dávat radši nebudu. Ona není tlustá, ale má k tomu sklony. Takže kdyby jí někdo krmil podle toho, jak má hlad, tak by už asi břicho tahala po zemi. Pes žere o dost víc (i když vážej skoro stejně) a netloustne.

bonc
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:08
- Nahlásit

Vlčáčková
budu mrtvá a bude to moje poslední přání, tagže je vaší morální povinností to zacvakat

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:12
- Nahlásit

Venta
prostě seš pořád nasraná a poaždý to pojmenuješ jinak

jo. v různejch cyklech.

Marush
takže už se tvoje psychika zvrátila sama do sebe jestli dobře chápu..oukej

jj, psychická černá díra. ))))
pani davídkovou, ovšem dyby to bylo možný,tak bez toho prasete

však gerda má svoje auto, ne?

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:16
- Nahlásit

jbat

no ale já nevim kdo jede, jestli se vejdou nebo ne, měla jsem jasný inštrukce davídkovou s nyný beru já,ovšem já nejedu pak do zlofsi na to prase(opět prase ), atkže nevim esli je vo můj vodvoz eminentní zájem...a nikdo kompetentní mi neodpovídá

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:19
- Nahlásit

bonc
V tom případě nejedu, bo bych tam musela dostopovat.

Venta
Hele nejsem žádnej pokusnej králík
Co není, může bejt.

Marush
se bojim teď do lesa že mi ulověj Nyxátora
No, tak to se může snadno stát. I loveckého psa, dospělého, který na ně není naučený, dokáží zabít tak, že Ty to ani neuslyšíš. Takže tam, kde jsou, moc nechoď a hlavně nepouštěj štěně do vzrostlého pole.

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:21
- Nahlásit

Marush
no ale já nevim kdo jede, jestli se vejdou nebo ne, měla jsem jasný inštrukce

vole si sedíš na vedení dneska ne? )))

Lola1
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:23
- Nahlásit

Dobré jitro, od pátku jsem byla na cestách a tady vždycky jen na skok. Co je nového? Je tu někde výcuc?

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:26
- Nahlásit

jbat

a co jako furt máš s Gerdou? Gerda a davídková jsou dvě různý vosoby,ne? a Gerdička si psala do auta nějaký další lidi,chápeš?! Takže už DRŽ HUBU

Vlčáčková
No, tak to se může snadno stát. I loveckého psa, dospělého,

my chodíme do lesa pořád ty jo,určitě tam jsou prasata všude, mám pepřák,jde tim zneškodnit prase?!

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:27
- Nahlásit

Marush
a co jako furt máš s Gerdou? Gerda a davídková jsou dvě různý vosoby,ne? a Gerdička si psala do auta nějaký další lidi,chápeš?! Takže už DRŽ HUBU

ty si debííííl!

šiš však to není zas až tak složitej fór, ne...?

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:29
- Nahlásit

jbat

tys hovado nestrašnějšího druhu vypni se hned!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:31
- Nahlásit

Marush
tys hovado nestrašnějšího druhu vypni se hned!!!

jako UŽ ti to došlo, dezoláte?? ))))))))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:32
- Nahlásit

Dobré jitro drahé ženy prosté, tupé, zejména jbat tim myslim, ta je navíc i drzá a efemééérní!!!!!

Update vest - každý, kdo mi nedodal rozměry podle nákresu, tak neprodleně učiní ihned, příští středu tady mám hotovej prototyp, bude na něm šecko, každej si pak řekne, jestli zůstává u svých přectaf a požadafkůch (Vlčáčková zůstává, ta je jasná)

Zásadní je, že dnes požádám už Míšu, aby logo vytvořila. Poté, do příští středy návrch poladíme, pořešíme, odschválíme, budu tady mít už i pruhy na vyšití, takže rovnou zadám vejšifku. Tzn bude dosti fajné, když se domluvíme na barevný kombinaci výšivek pro jednotlivý barevný typy vestůch. Sobotní bráněnci uvidí vestič in natůra a řeknou si požadafky ihned na místě. Je tedy nutné, aby příští sobotu šlo bránit co největší množství bráněncůch. Pokusim se tam dostat i Kratochvílku Luckovou.

Ve výsledku bch ráda, abychom se domluvili, jestli ten prototyp věnujeme Jiřikoj, jestli mu ho hromadně darujem/zaplatíme, nebo jestli na něj prdíme, ať si ho zaplatí sám. Je to jen špekulace, tak bez rozčilování, ženy luzné.

Jinak se nic nezměnilo, Maryje je pořád velmi krásná, i tento čtvrtek je ze všech nejkrásnější.

Zítra mám dovolenou krs Makyjovou, musim uklidit a něco jí koupit k jídlu a vyvětrat jí peřiny a vyměnit kolečka v Knedlíčku.

Co děláte blázní?

A začněmež vymešlet nějakou šitou veselost na ten letní tábor - třá trička abysme měli, nebo tepláky, něco žumpího výročního. A maky by měla dělat ty psí lékárničky, dyš je zdravotníkem zájezdu.

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:35
- Nahlásit

Gerda

Prosim tě luzná ženo, od kolika je to Jílový v sobotu a mám brát tu pani vedoucí,čili nic?!...Prosim Jbat, aby se k této zprávě nevyjadřovala vůbec za žádných okolností

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:37
- Nahlásit

Marush
Prosim Jbat, aby se k této zprávě nevyjadřovala vůbec za žádných okolností

prosím Maruš, aby si hlavně zkrátila vedení.

Gerda
jbat tim myslim, ta je navíc i drzá a efemééérní!!!!!

co znamená efemééérní?? krásná a chytrá?

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:39
- Nahlásit

Marush
Určitě tam musíme být v 11, pokud to nemáš jako zajížďku, klidně Davidoffku naber, ona jí má po cestě Bajkofka, takže pokud je to pro tebe zájezd, nenabírej. Když nejsi posunutá až do Zlovse, není nutný přapravovat, stejnak se budeme muset našťouchat do aut, co k dispo máme. Ale mohla bys přiject pozdějc, abys nabrala Adidasku, která se furt akorát vymlouvá a vystavuje, tak až skončí cvičák, že bys jí hodila do auta i s šampuskama a přivlákla, šlo by to?

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:39
- Nahlásit

jinak děckááá, viděli jste někdo Mučedníky? francouzskej horor? je luxusní!!!!! málem jsem se posrala do gatěk, fakt brutus.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:40
- Nahlásit

jbat
jako že seš strašná kráva ))))))))))

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:42
- Nahlásit

Gerda

))))))))))))))))))
tak co machruješ s cizíma slovama jako...

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:43 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

Gerda

Hele adidaska přijede určo..teda dneska to přislíbila, ale asik po svý ose ona jede z Průhonic, já z Hororměřic...můžu vzít davídkojc klíďo brďo, takže to je na zvážení pro pani Bajcovou/Františkovou jak to má ona... Nyxina ráda jezdí s Nyný v kufru

ještě to domlouvám se Zuzanic prasnic(tak řikám adydasce)jestli bysme nejeli spolem..takže moment ještě to doplnim!

jbat

PŘESNĚ TAK!!! a konkubína taky

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:47
- Nahlásit

Marush

PŘESNĚ TAK!!! a konkubína taky

aspoň nejsem blbá jak troky.

leyenda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:49
- Nahlásit

Zdravim a zase jdu, vypukla senosec. Mezi zdejsimi prasaty, co doted obyvala louky, je velika panika. Doufam, ze me zadne nesezere. Jsou vsude. takove premnozeni z minulych let nepamatuju. Taky minuly tyden uteklo jednomu chovateli stado byku, nepodarilo se mu je vsechny najit. Treba je snedla ta prasata?
Mejte se hezky, zase se na vas prijdu podivat.

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:50
- Nahlásit

Dobré deň!
Včera jsem byla chlastat. Pila jsem pivo kvasar a ferneta. Kupodivu se mnou do práce nepřišel kocáb.
to je na zvážení pro pani Bajcovou/Františkovou jak to má ona...
Hele mě je to celkem jedno.

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:52
- Nahlásit

leyenda
Taky minuly tyden uteklo jednomu chovateli stado byku, nepodarilo se mu je vsechny najit. Treba je snedla ta prasata?
určitě, Gerda má určitě stejky ráda.

<< 1 ... 7398 . 7399 . 7400 . 7401 . 7402 . 7403 . 7404 . 7405 . 7406 . 7407 . 7408 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání