Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7389 . 7390 . 7391 . 7392 . 7393 . 7394 . 7395 . 7396 . 7397 . 7398 . 7399 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 23:27
- Nahlásit

jdu spát děcka, dobrou

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 06:26
- Nahlásit

fstávat, já fakt nevím, že vám to musím říkat furt

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 07:33
- Nahlásit

bré ráno, jakto, že tady nikdo není?

bonc
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 07:59
- Nahlásit

Gůůt mórnink, letmo sem vás dočetla, nemetku lituju, ty její čokle prostě nedaj pokoj a budou si furt ubližovat.. mam radost z kejtlin čívy, snad už ho ta huba nebude bolet, musí to bejt hnus život s bolavou tlamou - ovec měl zánět dásní a místo kamene skálu, bylo to hnusné, 2 zuby má volný, ven naštěstí nemusely, ale dásně mu krvácej dodneška.. 7 zubů neni moc
ta Bilušky paní je pí*a! doufam že se to dozvěděla!
zrovna nedávno mi kolegyně-fifina vysvětlovala, že známý musej dát pryč 10-ti letýho wesťu, páč pokousal dítě... nasrala sem se hned na 1., bylo mi jasný jaký má fifina kamarádky - styl jednání a myšlení... samozřejmě že z toho vylezlo že se jednou ohnal po 4-letym spratkovy. Sem se jí snažila vysvětlit, že jen tak to asi nebylo, že taxem se dozvěděla, že 4-letýmu dítěti to přece nevysvětlíš, že nemůže čokloj ubližovat

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 08:05
- Nahlásit

bonc
ta Bilušky paní je pí*a! doufam že se to dozvěděla!
To prosím ne, byla jsem slušná a vyhla jsem se fšem sprostým slovům . Ale poradila jsem jí, že pokud se fakt nedokáže starat o dva psy a děcko ať dá haranta do děcáku . Pokud vím tak ty, na rozdíl od útulků, mají volný místa a berou

Dáška
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 08:19
- Nahlásit

Biluška
Paní, včera odešly prachy, tak na to prosím mrkněte, esi došly. Tak za 14 dní v brutále. To bude trapas, chjo.

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 08:22
- Nahlásit

bonc
zrovna nedávno mi kolegyně-fifina vysvětlovala, že známý musej dát pryč 10-ti letýho wesťu, páč pokousal dítě.
to mi ani neříkej to vždycky miluju, jedna moje kdysi kamarádka dala pryč její asi 10ti měsíční kříženku bordery -předtím ji milovala nadevše, říkala jak jí nemá ráda atd. atd. pak otěhotněla, bordera byla samo, že divoká, zlenivěla a v jejím asi 3 měsíci těhotenství ji dala pryč, nechala si druhou fenu asi 5 letou kříženku vlčáka, mě tedy nasrala jak sviňa, no snad se má borderka lépe

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 08:24
- Nahlásit

Dáška
F klidu paní, to zmáknete. Hlavně se dneska večer koukněte na Comeback ať víte, do čeho dete

Jedu dřít, přijedu aš večer tak laskavje nepyšte

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 08:30
- Nahlásit

bonc
4-letýmu dítěti to přece nevysvětlíš, že nemůže čokloj ubližovat
Impact má za úkol napsat článek o zvykání psů v domácnosti žijících a dětí do domácnosti nově přišlých. Podklady mohu zkusit zaslat, neb to mám ještě v čerstvé paměti.
Biluška
hele, na kdy plánuješ canisterapeutický zkoušky ve Prase? Že bych schválně zkusila připravit vlkošpice? cca od července dál.

Dáška
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 08:33
- Nahlásit

Biluška

Tinta76
# Zasláno: 27 Dub 2011 08:46
- Nahlásit

Dobrý den celý den

Koho to zajímá - podávám hlášení

Byli jsme se Žeryčkem v sobotu na cvičáku (tady poblíž). Jako byla jsem mile překvapená - bylo nás tam pět a půl, takže (pro mě) žádnej štréz. Začali jsme přivoláním, ale Žeryček absolutně nechtěl pamlsky, byl z toho cvičáku děsně vytrslej Tak jsem mu ten cvičák celej ukázala, celý to tam s nim prošla. Pak se už chytil a docela to šlo. Budem tam chodit pravidelně.
Co se vrčení týče, zatim žádná změna. Nemám teď už pocit, že vrčí ze strachu, ale zase na druhou stranu "povalení na záda" mi za to rozhodně nepřijde adekvátní.
Každopádně ven chodí s košíkem a doma ho dávám, když začne prudit. Včera večer se nasáčkoval k nám (což mě těší). Spal na gauči a pak okolo prošel Rexík (šel se mazlit k páníčkovi), Žeryk na něj začal vrčet, nicméně na přivolání ke mě přišel, pochválila jsem ho, ale byl pořád ztuhlej. Dostal koš. Pak se šlo spát. Koš jsem mu sundala a až do rána všecko OK (spali všici spolu na jedný posteli - Rex, Žeryk a Dejza).
Jo a ještě venku když značkuje, tak u toho docela hodně hrabe. To se snažim mu nedovolit.
Na malý pejsky kňučí, na velký vrčí - ale jak na který teda, třeba do kamarádky výmaráka se pravděpodobně zamiloval
No bude to teda běh na dlouhou trať, ale snad se nám to povede zmáknout ...

bonc
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 08:51
- Nahlásit

kachna_
já jsem soptila hlavně nad tim přesvědčením, že "malýmu" dítěti prostě nemůžeš nic zakázat, musíš ho pořád jenom hlídat "a to přece nemůžeš pořád". Jsem kolegyni vysvětlila, co si myslim o faktu, že 4-letýmu dítěti NIC nezakážeš..

Venta
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 08:52
- Nahlásit

Monty
kdysi kamarádka dala pryč její asi 10ti měsíční kříženku bordery -předtím ji milovala nadevše, říkala jak jí nemá ráda atd. atd. pak otěhotněla, bordera byla samo, že divoká, zlenivěla a v jejím asi 3 měsíci těhotenství ji dala pryč
Hm, takový mám nejradši. Mě se v těhotenství taky pár lidí ptalo, kam dáme psy
A jedna známá měla asi 4 roky retrívrolabradorku, milou, hodnou a bezproblémovou fenu. No a najednou jí dala pryč, protože prý hodně línala a hlavně prý chtěla mít čas pro sebe .... doufám, že se fenka má teď dobře a je u někoho, kdo se nepotřebuje věnovat tolik sám sobě.

Venta
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 08:56
- Nahlásit

bonc
já jsem soptila hlavně nad tim přesvědčením, že "malýmu" dítěti prostě nemůžeš nic zakázat, musíš ho pořád jenom hlídat "a to přece nemůžeš pořád".
To je taky výborný teda Je fakt, že naše psy teda před cizíma dětma hodně hlídám, když některý z nich jsou fakt malý nevychovaný fakani. Ale naše dítě se to naučilo celkem brzo a sice občas psům ještě něco udělá, co nemá, no ale není to nic hroznýho. Spíš že jim nosí do pelechu svoje hračky a nebo jim váže šátek na hlavu apod.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 09:02
- Nahlásit

bré den,uš ste dali pryč psy? esi né tak to rychle udělejte páč pak budou lidi uš rozebraný a vy si ty čokly béte muset nechat
Tinta76
Koho to zajímá -
))
Tak jsem mu ten cvičák celej ukázala, celý to tam s nim prošla. Pak se už chytil a docela to šlo.
jj to je rozumný a né po něm hned chtít poslušnost a ovladatelnost,to leckdy nefachá..jen pěkně chodte)))
na zádech bych ho neválela,ale pokud by vysíral jinak než ze strachu,což nemůžu posoudit,nakopala bych mu prdel,pani.-))))

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 09:12
- Nahlásit

Venta
jo, já to fakt nechápu, kdyby aspoň nedělala, jak ji nemiluje, jak to není pro ní vše atd. atd.
měla i stránky, na estrankach a už je i vymazala

Venta
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 09:15
- Nahlásit

davidkova renata
uš ste dali pryč psy?
Von ty čokly nikdo nechtěl a tak sme si je nakonec museli nechat.

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 09:21
- Nahlásit

ahoj dezoši, mám PMS jak sviň, někoho asik zabiju.

Marush
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 09:31
- Nahlásit

dala pryč, protože prý hodně línala a hlavně prý chtěla mít čas pro sebe
Venta
davidkova renata
bonc

dala pryč, protože prý hodně línala a hlavně prý chtěla mít čas pro sebe
Jsem kolegyni vysvětlila, co si myslim o faktu, že 4-letýmu dítěti NIC nezakážeš..

Jako já nevim....některý lidi jsou prostě strašný hovada, známá taky nechává svýho fakana šíleně votravovat jejich psa, jako až moc,mě tim dosti sere, ale aspon ho nedala pryč teda....to jsou lidi co si totiž poříděj psa místo dítěte, nechtěj psa ale dítě a tudíž zákonitě,když pak dítě maj,tak psa vyřaděj z kruhu důvěry...
a nebo uplný experti si nechaj hrát dva dortíky samotnýýýý s cozim miminem a dou na kafčo a pak se hrozně divěj,že mu ty čokle ukousli půl xichtu a přitom předtim mazlíci spali v posteli..mama miaaaa!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 09:33 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

davidkova renata
bré den,uš ste dali pryč psy?

Venta
Von ty čokly nikdo nechtěl a tak sme si je nakonec museli nechat.

mojí Sophyji by si určitě někdo vzal, ale pak by velice litoval!!!!
Včera roura spala celý den a začla ožívat v deset hodin, kdy jsem chtěla jít spát, ale ona ne, ona nacvičovala podání s tenisákem - chce být tenistkou a je docela nadějná co ta dělala... já jsem se chlamala jak sviňa, sice se mi strašně chtělo spát, ale jí chvíli pozorovat jak ji hrabe - to je prostě zážitek

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 09:35
- Nahlásit

jbat
mám PMS jak sviň,
tak ho někumu daruj

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 09:36
- Nahlásit

Dobré jitro jarní vánci, i vy, co nefoukáte ani nevanete!

nemetka
Pani, ať vám ten Aminek nebije Hajánka, už je to starej pán, ať se do něj nesere hajzlofka jedna černočerná! Hlavně ty chlupiska vostřihejte, ať si tam krs srts netahá bordel přímo do rány a můžete líp vyplachovat - na co je višňák? Ten je taky hojivej? Ať se to hojí zevnitř a nezavře se to nahóře. Ale k lékařu jděte, kor dyš je oteklej, může bejt i zhmožděnej....ooo jee, chůdě malý.

Tinta76
jen mu dejte do těla Žeryčkovi, pani, přidělte mu povinně kamarádíčky ať s nima musí chodit na procházky, na cvičení, na valnou hromátku a tak, všechno to, co ho štve )) Máma moje objevila na mařenu zbraň, nebot u ní nemá příliš šance ji ovládnout hlasově či povelově či jakkoli jinak - má připravený u dveří bytových ostřikovadlo na kytky, jak pes vyvrčuje u dveří, ihned po povelu Místo přijde sprška hlavová, voda je zřejmě vodivá, neboť Místo je ihned spojeno s úkonem a pes mizí do pelechu. A nemusí na psa vůbec šahat, přetahovat se s nim, odstrkovat od dveří, krátce špršne a Mařenek mizí. Neboť velice velmi nesnáší vodu

Marush
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 09:36
- Nahlásit

jbat
ahoj dezoši, mám PMS jak sviň, někoho asik zabiju.

najdi si na youtube blondýnu z Nastojáka jak má PMS, je to hodně cool,ale já nemůžu najít ten link tady z práce,je to bloklýýýý...

Marush
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 09:44
- Nahlásit

Gerda
Máma moje objevila na mařenu zbraň, nebot u ní nemá příliš šance ji ovládnout hlasově či povelově či jakkoli jinak - má připravený u dveří bytových ostřikovadlo na kytky, jak pes vyvrčuje u dveří,

A proč tam vyvrčuje? Nemůžeš nějakou takovou vtipnou situaci nějak zdokumentovat,třá jak máma jako snajpr číhá na Mařenka a pak pálí?

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 09:45
- Nahlásit

Marush
najdi si na youtube blondýnu z Nastojáka jak má PMS, je to hodně cool,ale já nemůžu najít ten link tady z práce,je to bloklýýýý...

ta mě nebaví. a ty mě taky neser.

bože ale dneska je to výživné velmi.

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 09:45
- Nahlásit

Marush http://www.youtube.com/watch?v=rslUo8Er_K8

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 09:48
- Nahlásit

Marush
A proč tam vyvrčuje?
páč je vzteklá a s mámou strašně hystericky ghlídá byt a celej barák a jak se něco hne, tak jí štěká u dveří, což je meganepříjemný a nemůže to dělat a mamča jí to neumí vysvětlit, tak teď na ní pálí z ostřikovače a je to lepší, ale předtim už to bylo taky lepší, když po ní házela polštářek, jenže to pominulo, neb se už mařena polštářku neobává. Vody se ovšem obává velice. Na druhou stranu byli jsme jedna z mála partají, která nikdy nebyla vykradená ))) Ani pani nad námi, ta naopak chodí mámě furt řikat, že se doma bojí, když neslyší našeho psa.

Marush
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 09:53
- Nahlásit

jbat
ta mě nebaví. a ty mě taky neser.

bože ale dneska je to výživné velmi

Ty seš teda špatenka dneska...tak snad jedině ti můžu poradit... DRŽ HUBU!

Hlavně si musíš ujasnit jakej seš typ člověka jo...takže studuju teď pseudovědecký publikace jak jednat s různejma typama lidí a nevim jak to máš ty,tak si najdi kterej typ seš a pak se bém bavit dál...takže přistupuješ k lidem postojem:
1.Já jsem OK ty jsi OK (vyrovnanej čék pohodář)
2.Já jsem OK ty nejsi OK (dominantní čék,autoritář)
3.Já nejsem OK ty jsi OK (submisivní čék ušláplej)
4.Já nejsem OK ty nejsi OK (hater )

Dneska tě typuju teda na 4ku,co?

Crysa
nemůžu to tadýýýýýý votevřít

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 09:55
- Nahlásit

ahoooj

hele vy paka bláznivý řeknete mi už konečně někdo essi fungujou ty propozice?

Marush
Venta
Monty
tagle přesně dopadne milovanej Frodo (nebo jak se menuje) vod tý baby co chce pánbíčkářskýho farmáře

Marush
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 09:56
- Nahlásit

Gerda
strašně hystericky ghlídá byt a celej barák a jak se něco hne,

tak to je ale hlídací pejsek,jste zlí že jí to zakazujete,nechte jí bejt, má mikádo a je roztomilá

<< 1 ... 7389 . 7390 . 7391 . 7392 . 7393 . 7394 . 7395 . 7396 . 7397 . 7398 . 7399 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání