| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 13:54
- Nahlásit
Crysa
pani, ta výstava těch ořešákůch bude 28.5.?
já bych byla ráda, kdybyste vyhlásili i kategorii nejdelší jazyk, aby jako Toby něco taky vyhrál... a pak nějakou spešl kategorii pro terarijní zvířata...? co...? nešlo by...?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 13:55
- Nahlásit
davidkova renata
du rači ven i dyš leje,furt je to lepčí neš vás tady číst vy hovada nekultůůrní
nebuť hysterická simtě a vem si s sebou foťák vole. )))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 13:56
- Nahlásit
jbat
vem si s sebou foťák vole. )))))
nacojako?? na ptáčky ?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 13:57
- Nahlásit
tak se tu mějte jak chcete du na kosmetiku a pak zdiskomfortit Barunku
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Poďóóól, už k vám letí kuřátkáááááááá
mrtvej kostelník a černej pes.
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
nacojako?? na ptáčky ?
jasně, pak si na ně můžem sahat.
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
jbatpani, ta výstava těch ořešákůch bude 28.5.?
áááno paníííí
i kategorii nejdelší jazyktak to můžem zařadit jako vloženou diváckou soutěž nazvanou "Dívčí sen"
pro terarijní zvířata...? co...? nešlo by...? jako že bys tam běhala dokola s želvičkou a hadem fkruhu na vodítku? dyk bys jim vo trávu vorvala břichy
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
jbat
kdy bé to natáčení s divnobratrem teda?
ty jo nevim nějak dělá Zagorku dementek...musim ho zpracovat eště
davidkova renata
čiliže nejvěčí kreténi sou maruš
jako nevim proč já, úpa hysterická zase seš...sem se jen slušně zeptala kdo už viděl tendle novej biják
No nic, du, jedu dom čeká tam malo pes a já ho poňuchám hnedle!!! Čus pitchus
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 14:00
- Nahlásit
Crysa
jako že bys tam běhala dokola s želvičkou a hadem fkruhu na vodítku? dyk bys jim vo trávu vorvala břichy
mám jen hata, ale essi je třeba i želva, seženu. o víkendu jsem byla žolo a moc dobře to tam nehlídaj...
to můžem zařadit jako vloženou diváckou soutěž nazvanou "Dívčí sen"
ok, to beru. počki, nebudu vypadat jako ouchyl ale...?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 14:02
- Nahlásit
Gerda
Poďóóól, už k vám letí kuřátkáááááááá
tý jo s toudle fotkou by šlo dělat věcí ale huš jdu
a upozorňuju kdo mě příště sem zas dá jako největšího Zemana... Crysa...například....může vočekávat koláž na který si třá bue brát rododendrona... , takže čááááááu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 14:04
- Nahlásit
Marush
tý jo s toudle fotkou by šlo dělat věcí ale huš jdu
di do prdele laskavje uš!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 14:06
- Nahlásit
Marushkdo mě příště sem zas dá jako největšího Zemana...
to tam dala Bajková!!!! já sem f tom nevyněěěě oučet rajče.net/Bajková je snat jasnej, ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 14:10
- Nahlásit
Marush
joooo udělej s fotkoooou věcíííí ))))
Crysa
viděla si fotku - Moje teta Dagmar? )))) Dagi a její nová kamarátka mimino Nyxo detonátor?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 14:13
- Nahlásit
Gerda
hele a ta Dagmara to je jako zlej pes nebo jak?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 14:13
- Nahlásit
Gerdaviděla si fotku - Moje teta Dagmar? )))) Dagi a její nová kamarátka mimino Nyxo detonátor?
jj, viděla, i jsem odkaza posílala paní chovatelce Věrušce ještě teda nereagovala, tak jsem jí poslala i tu cos teď vylepila na FB ale co jsem slyšela od nich, že na 3 měsících byla schopná skalpovat na tvrdo dospělýho psa, tak bych asi měla docela bobíky jí pouštět bez koše
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 14:18
- Nahlásit
Crysa
no jako určitě sem mařenu hlídala, aby se k ní moc nemotala, aby u nás nebyla, když se do vody házely klacky, věřim tomu, že by šla na první našlápnutí, ale asi by to muselo bejt vyprovokovaný, nevim, jestli by šla do čokla první. Možná i nový prostředí, nový psi, velká pohoda, hrála si, lítala, s nánou zakously nyxátora společně, neměla s ničim problém, nikoho krom svejch oblíbenejch si nevšímala, pro piškot stála způsobně v řadě...Fakt byla děsně milá.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 14:19
- Nahlásit
děcka, mám dneska šílený KOPR a nic se mi nechce, ale asi pojedu na katastr, tak vypadnu možná o 15 dřív, ale ve výsledku budu doma stejně jako bych vyšla z práce ve 4 hod., ale asoň odsuď o něco dříve vypadnu, jen doufám, že tam nezkysnu déle, to by mě jeblo
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 14:29
- Nahlásit
Gerda nevim, jestli by šla do čokla první. Možná i nový prostředí, nový psi,
Myslím že šla, je to dva měsíce co startila jen co zmerčila psa v dáli tak vystavovala a jak se přiblížil aniž by pes jakkoliv na ní koukl, tak šla do něj. Nový prostředí, noví psi a absence vodítka jí sebevědomí uberou, ale myslím že to v ní je a ona ví že na to má. Jen až někoho bafne za držku aby pak už nebylo pozdě. Nechci strašit, třeba měla předtím jen mindrák z domácí smečky kterej už třá nemá. Mám radost že je v poho, ale moc bych to bez toho koše nepokoušela, na koš je zvyklá, na xichtě ho unese. Já teda svoje holky košuju preventivně, právě abych nebyla vystíhovaná kde co dělaj a čuchaj a esli si s ostatníma u nějaký mršiny nebo hovna něco hnusnýho neřeknou a pak jsou i dva kroky moc daleko.. ještě v živý paměti mám jak se mi Cid pustil do Fanči.. po 6 letech soužití, kdy spali v jedný boudě, aniž by museli a z jedný misky byli schopni žrát a Cid Fančoj podřízenecky hubu vylizoval a pak křach, přišel slet událostí kterýmu jsem v ten moment nedávala váhu a nestát u toho, tak Cidla Falca zabil..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 14:34
- Nahlásit
Crysa
Já sem též z těch opatrnějších, kdy vim, že moje čuba už je starší čuba, na žádnou rvačku nemá, ale zas má někdy náladičky, kdy může vyprovokovat, ale pak to krutě odnese, pro mě je zakošování taky větší jistota, nicméně neděle byla bez jedinýho mráčku na obloze a čuba navíc i velmi dobře poslouchá. Je mi úplně jasný, že Dagina je rychlá a silná, na psa má bez debat, má navíc i odvahu.
Sobota:
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 14:36
- Nahlásit
GerdaSobota: kuááásnýýý pózováníčko Análka je tam tůůze hrdá výletnice
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 14:37
- Nahlásit
Gerda
tag to je sqělá foteška
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 14:43
- Nahlásit
Teď mi téma koš připomnělo, že bych měla jít taky na vycházku a se silnym magnetem na špagátu, páč jsme byly plavit s Dádou s jejím kňouračem a jaxe Crysa voklepávala, tak si sklepala koš z jednoho ucha, pak chtěla skočit před psem do vody za klackem jako první a koš upadl a přesně do vody do takovýho bláta, kde ho eště zašlápli tak si půjdu vycházkově zarybařit a vylovit Crysí koš
Páček schledáček
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 14:46
- Nahlásit
Crysa
Páček schledáček
sportžurnálek ))))))
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 14:48
- Nahlásit
se nevoryjentuju.. - čí je víla Análka?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 14:48
- Nahlásit
bonc
čí je víla Análka?
Análka je naše hlídací kokřice, je to Mařenina kamarátka, už spolu spěj i v boudě
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 14:51
- Nahlásit
Gerda
jako mimožumpí?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 14:52
- Nahlásit
bonc
ano, mimožumpí, míváme ji jen na hlídání, už jejího štěního věku
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 14:59
- Nahlásit
Gerda
zařadim si jí jako Maryjesestrakokrová.
mam na tě dotaz - je nějakej fígl na to, jaxi ověřit že už je pes naklikanej, že pochopil? Sem si řikala že to je to nejjednodušší, že to přece musí pochopit hned... ale nějak nevim. Pes upřeně čučí na misku s pamlskama, popř. na ruku s pamlskem a nemůžu poznat, esli tuší že teď něco přijde když kliknu. Normálně maska, vůbec žádná reakce, ani když mezi klikem a hrábnutí do misky udělam prodlevu. A jakmile jsou ve hře pamlsky, nepřiměje jí nic podívat se jinam - pokud chci zachovat klid pro nácvik. Nemáte na to nějak trik jaxi to ověřit než začnete cvičit první věc?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 15:06 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
bonc
nojo, klikneš v době, kdy je otoččená třeba zády. Nebo na druhým konci místnosti. Pokud chápe, že po kliku následuje odměna, tak si pro ní přijde.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 15:10
- Nahlásit
Maky a Trix
jenže ten dement se prostě neotočí a už vůbec neodejde, pokud tuší přítomnost pamlsků v místnosti, civí na mě a vydrží to rozhodně dýl než já teď mě tak napadá - jedině si to žrádlo schovat někam na skříň třá už ráno (cokoliv níž než na vysoký skříni je ve volné nabídce k sežrání ) a odpo to snad toho čokla nenapadne když vyndam jenom klikr..
|