| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:25
- Nahlásit
jbat
no tak to docela trefil, ne?
no v zásadě jo )))))))))))))))))))))))))))))))))))
Marush
totiž,že nikdy neměl žádný vztah a je věřící,tudíž je podle mě normálně panic
jasně,taky sem to zaslechjla...ale cucali se a spali v jednom pelechu..to si jí prostě uš vzít musí bo by ho bůch potrestal(né atuše bůch,jinýho myslim ) ) a taky uš jí tách k nějakejm božím mukám f poli a tam se vobá modlili tedleten vočenáš
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:27
- Nahlásit
davidkova renata
a taky uš jí tách k nějakejm božím mukám f poli a tam se vobá modlili tedleten vočenáš
nééééééé, mi neříkej. ty vole ta je hodně blbá jako, vod začátku.
no v zásadě jo
jako tadle baba je tam ze všech naprosto nejvěči debil, to mi nikdo nevymluví, to i snědá pani měla trochu hrdosti, ale toto...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:31
- Nahlásit
jbat
jako tadle baba je tam ze všech naprosto nejvěči debil,
twe a jak pouštěli dracíííííí dyš bylo scela bezvětří
a von taky řek,že vona si prej prošla vočistcem a že dyš vydržela to co bylo(rozuměj asi tu druhou krávu a bejvalku) takže s nim uš vydrží fšecko bo nic horšího prej uš přijít nemůže svatá prostato jo a taky se dohodli že vona si bé dělat kozenky a von velkej dobytek a koníící a domácnost společně )))))))))))))))))))))))))))))))))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:31
- Nahlásit
Gerda
já bych spíš řekla, že je šikovná, přestože je černá
jsou fotky, ale nejni videjo, což je na prd, páč fotky moc neřeknou, tak leda vyprávění očitých svědkůch
davidkova renata
startovní číslo 13..Davídková Renata s fenou Eldorádo ze severu))))))))))
voléééééééééééééééééé
ty si úplně blbáááááááááááááááá
vždycky mi teda říkali spíš z východu, ale ze severu beru taky
joooo přihlaš, budeme mít bezkonkurenční kontrolák, páč až mě figurant uvidí, jak se na něj řítím, tak předemnou zdrhne sám
přepad ve stanu je v klidu, páč mě vždycky posílali s hezkejma kámoškama pařit, jako jejich bodyguarda a ti nadrženci co se pak motali kolem (těch kámošek myslím) mě nenáviděli, páč mi říkali, že jsem horší než hlídací pes takže v klidu, nikdo tě nepřepadne
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:34
- Nahlásit
jbat
snědá pani
byla vtipná,jak jim vyčítala je huš prcaj
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:34
- Nahlásit
Eldoguero
ok, atuše posílá propozice mastíme to ))))..akorát si nacvič eště klit přet zvěří aby ses mi v drajvu nezvedla z vodložení a přet závodem se nažer laskavě páč je tam aport mezi buřtama!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:35
- Nahlásit
davidkova renata
Eldoguero
Tak já si pučim na Kristýnu Biluši, ta je dost soutěživá a vzteklá taky dost, taky bysme zvítězily. Jen ještě musí nabrat lepší kondici, nechám ji běhat za motorkou.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:38 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
No těprsk drásalice, woe kdo vás má porát dočítat?? po práci harantům ukázky a přijela sem dom servaná jak šňůra vot hajzlu a tadyk zas mylijony stránek, všechny vyjančený z Farmářů tu vdávaj a ženěj psové už bez ohledu na všechno, klidně ať si pes veme psa a fena fenu, až tu vzívaj svatý Podprsenský panenky.. jako mám z toho takej fíčák ve škebli, že ani nevym jako co všechno jsem tu četla.
Ale jednu vjec vím, pawLINko, ten foťák beru!! dávám pětikilo, to de, viď? )))
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:39
- Nahlásit
Jbat no jasně že budu tchýně a ty budeš Džínino pokud si teda nevezme Alexu od Alexy a nebudou mít to registrovaný partnerství pak teda nevim co budu
Bože na co to vejráte? Kdo koho cucá? a co kozí děděk? Ten už se toho neúčastní bo co? ten byl úúúpa nejstrašlivější
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:40
- Nahlásit
davidkova renata
dobře, gdyštak mi ještě pošli tréninkovej plán ať vím co mám přesně dělat
Gerda
super, půjdeme do družstva né
du, zdar večír
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:40
- Nahlásit
Těbůch, tady se řešej zase farmáři a kozí dědkové? Tak to se nechytam teda
Už máte všechny psy spárovaný? Tak to mi ty moji zůstanou a budou se muset vzít navzájem bo co
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:43
- Nahlásit
Kurňa, já se snad budu muset na farmáře taky podívat nebo co zní to dost výživně
Bajša je velmi vtipný pes. Sedí vedle mě na gauči a loudí pálivé ředkvičky. Děsně se šklebí, když je kouše, ale furt chce další
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:43
- Nahlásit
hancaw
jako Alexa přišla pozdějc, ať de do řiti s těma svýma deprivantama!!!!
Džínu si bere Hat, je romantik a myluje ji!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:45
- Nahlásit
davidkova renata
akorát si nacvič eště klit přet zvěří aby ses mi v drajvu nezvedla z vodložení
letos králík není, ale bude hlídání předmětu (plete se mi to s odvazovačkou) tak rači nacvičte obojí
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:46
- Nahlásit
jbat
a já ji taky myluju, nep je to bordera!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:46
- Nahlásit
Gerda
Tak já si pučim na Kristýnu Biluši, ta je dost soutěživá a vzteklá taky dost, taky bysme zvítězily. Jen ještě musí nabrat lepší kondici, nechám ji běhat za motorkou.
Biluše běhá maksimálně od áčka k tunelu, za motorkou běhat nebudu Ale essi chceš tak se naučím od Lilátka pár ksichtů, ty hodím na figuranta a vítězství máme f kapse aj bez běhání
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:48
- Nahlásit
jbat
jako Alexa přišla pozdějc, ať de do řiti s těma svýma deprivantama!!!!
šiš se neposer taky Alexa Džínu taky miluje a moc ráda jí bodyčkuje a je to vrčák tak vrčák prostě patří k vrčákovi, hat ať si veme nějakou hatici
davidkova renata Eldoguero
ty woe jedu vám fandit a essi nevyhrajete dostanou rozhočí deku
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:49
- Nahlásit
davidkova renata
asi vo 100 stran z5
No jo, tak to ani nezkoušim hledat. Tohle se nedá dočítat ani náhodou. To zvládaj asi jen ty kolemjdoucí
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:49 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit
Biluška paní prosím pošli majla skrs ten pátek a vybodni se na bjehání obzvlášť dyš ti ani neslíbila vodměnu!
Jbat tak to uděláme tak že svatbu budou mít spolu a s Alexou bude mít poměr
Alexa Džína je ale gólije pani a britská k tomu se asik pletete
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:53
- Nahlásit
Biluška
jesi tě předběhne eldorádo a vyhraje na body, deš do salámu!
Hlídačku zvládneš, trénuj oční kontakt, ať máme bezva poslušnostě. Já se posnažim zhubnout a vemu si výstřich. Anebo to za mě odběhne Adidaska, pak máme vítězství v kapce. Musíme vyhrát.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:55
- Nahlásit
jo, zapomněla sem vám říct dvje zcela zásadní věci:
Mr. Kokos má novej domof, ve čtvrtek odjel na zkoušku do Jičína a už zůstal, jeho nová rodinka je z něj úpa na větvy a Matesák Bambusák je strašně blaženej, páč je zase středem vesmíru, tak, jak byl celej život zvyklej.
Je ze mě velkej stopař - sem si v neděli konečně vyrobila terčíky Sem celou dobu statečně chodila s tim, co mi přišlo při odchodu v kuchyni pod ruku - plechovky od čaje, pexeso, plyšovej medvídek, sirky apod. Teď sme asi 14 dní nebyly, a nigdo mi neřek, že ta tráva zatim jaxi vyrostla V nasrání, po té co sem se musela spolehnout že nášlap a prostě všecko najde čokl sám, pač já vůůbec netucham kde kudy kam, sem se donutila konečně najít aspoň 4 klacky dítěti sem zabavila ňáký kartičky s vobrázkama, takže sou ty klacky i vidět jenom mi vadí, že už teď nejni úpa inkognito vo co se tam pokoušim, a musim se cejtit preventivně trapně, co gdyby tam někdo náhodou jel vokolo a došly mu souvislostě mezi zabodanejma klackama a zmatečně pobíhajícím psem na šňůře
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:57
- Nahlásit
hancaw
Džína je ale gólije pani a britská k tomu se asik pletete
je tady????:
http://www.cmku.cz/index2.php?plemena_skupiny=1
je tagže je to vrčák
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 13:00
- Nahlásit
Gerda
Nebylo by lepší gdyby běžela rovnou Adidaska s Lolitkou? Že bysme to jako měli bez práce
hancaw
posílám
All
sem nějak vůbec nepochopila tu hromadnou svatbu. Koho si bude brát moja saň? Mám pět psů a dvanáct fen. Asi. Už se v tom ztrácím a nedokážu to přesně spočítat Dvě z nich sou těhotné, můžou se vdávat aj těhule?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 13:01
- Nahlásit
Crysa
přijela sem dom servaná jak šňůra vot hajzlu a tadyk zas mylijony stránek
nebud hysterická a zapoj se laskavě! ))
Atusch
ale bude hlídání předmětu
ok,tak jí dáme hlídat nějaký žřádlo nebo peněženku...to se pak asi nepřiblížim ani já jako psovot.-))))
Venta
To zvládaj asi jen ty kolemjdoucí
tumáš ty trapko ))
http://renata62.rajce.idnes.cz/23.4/
bonc
sem si v neděli konečně vyrobila terčíky
nevim co to je ale gratuluju ))))))))))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 13:05
- Nahlásit
hele viděli jste už někdo tenhle novej film,to bé asik dobrý,co?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 13:06
- Nahlásit
Alexa
hele cpi si ty svoje nevěstinky těm zlej psům z cvičáku, ano? hodná Džína si vezme kultivovaného Hata, budpou chodit do divadla a do žolo a budou žít velmi softstikovaně!
hancaw
a ty mě neser, to jsem chtěla zaplatit půlku nákladů!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 13:08
- Nahlásit
Marush
hele viděli jste už někdo tenhle novej film,to bé asik dobrý,co?
mhm, takže ty jsi prostě největší kretén, že?!?! ))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 13:09
- Nahlásit
jbat
mhm, takže ty jsi prostě největší kretén, že?!?!
nevim jak ty,ale já na to pudu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 13:10
- Nahlásit
Alexa
viděla sm tam na čmků holancýho ofčáckýho pudla! To je vono, co potřebuju!
Holanckej šápendous
F.C.I.-Standard č. 313 / 14.04.1999 / GB
HOLANDSKÝ SCHAPENDOES
(Nederlandse Schapendoes)
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 13:11
- Nahlásit
Marushhele viděli jste už někdo tenhle novej film,to bé asik dobrý,co?
to prej dávaj 30.4. v premyjéře
|