| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 15:11
- Nahlásit
nechcete někdo saně za saň?
http://cm.aukro.cz/sane-stare-drevene-za-kone-nebo -psi-sprezeni-i1572970934.html
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 15:14
- Nahlásit
bonc
hele, můj pes třeba vůbec neřeší přítomnost pamlsků, prostě jídlo je někde pořád, ale řeší klikr. Stačí, že si vezmu do ruky klikr a pozoruje každej můj pohyb. Pokud mám pamlsek, sleduje pouze pamlsek klikr můžeš mít normálka i v kapse, ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 15:21
- Nahlásit
Maky a Trix
Přijedeš už v pátek?
bonc
Pani, mě se na klikání neptejte, su lajka moc.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 15:22 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
Maky a Trix
to jo, já jí spíš podezřívam že na něj ještě nebude reagovat vůbec protože když jsem se vzorně připravila - vzala klikr a vyndala z nedobytné skříně pamlsky - v ten okamžik pes stojí přede mnou a zírá jen na bod kde je mls. A nevim, jestli si vůbec spojila že mls přichází po kliknutí. Dneska to ozkoušim, mlsy připravim než půjdem ven a snad se mi po venčení podaří vystihnout chvíli kdy nebude ničim extra zaujatá (čucháním mlsů na skříni ) ani na mě nebude civět.
Gerda
ale děte, pani, dyk klikáte jak vo život! Sem viděla Maryji cvičence u zrcadla!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 15:27
- Nahlásit
bonc
neklikáme, min měsíc sme vůbc nebyli ani neklikali. Když nad sebou nemám pevnou ruku, nemám disciplínu.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 15:29 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Gerda
ano, pokud je to v pořádku a hodí se ti to.
edit: snad už budu použitelná, v pátek budu teprve dobírat ATB...
bonc
zkus to, no. Nebo prostě začni cvičit shapingem nějakou blbinu, nebo rovnou označuj - uč třeba poklonu. To je věc, kterou udělá každej pes minimálně poránu, nebo po každým spánku.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 15:32
- Nahlásit
Gerda
páč Maryje Moudrá je inteligent a už všechno umí a zná a co nezná si přečte jí určitě stačí sem-tam vopáčko, aby se zbytečně nedřela ty co maj místo mozku srnu s chlebem v držce, musí dřít jak černý aby se naučili aspoň minimum
padam za kreténama, mějte se jak chcete!!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 15:33
- Nahlásit
Maky a Trix
ok, dík!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 15:37
- Nahlásit
Maky a Trix
pokud je to v pořádku a hodí se ti to.
počítám s tim, kůli tobě uklidim, v sobotu ráno hned jedeme do Jílu a potom do zlofse, v neděli tě vyklepu rovnou na vlak, budeš strašně unavená, radši se teď dej do pohodičky a klidu a pořádně se vyspi.
bonc
ty co maj místo mozku srnu s chlebem v držce, musí dřít jak černý aby se naučili aspoň minimum
šak je to taky obdivuhodné konat cokoli s bíglem, já bych na něj nervy neměla ))))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 16:09
- Nahlásit
Gerda
jéééééééééé teď čtu jak ta Dášenka je fakt taková normálně extra spicy vostrá jak břitváááááá, co dyby minule zakousla Nyxůůůů?!Bojíííííííííííííííííííím,bojííííííííííííí ííííííííííííííím
Crysa
aha, já myslela žes to byla ty..oukej...oukej...Bajkofka s culíčkama to byla aj sí
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 16:11 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Marush
...Bajkofka s culíčkama to byla aj sí
To sice jo, ale vyfotila tě Crysa
Odjebávám se z práce. Takže čus bus cambus!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 16:16
- Nahlásit
Marush
co dyby minule zakousla Nyxůůůů?!Bojíííííííííííííííííííím,bojííííííííííííí ííííííííííííííím
ježiš ty seš zas hystorycká.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 16:21
- Nahlásit
jbat
ježiš ty seš zas hystorycká.
nech toho,nebo jí dostane hat za ženu,myslim Dagmaru né Nyxu a vona ho pak sníííííííííí!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 16:29
- Nahlásit
Děcka, tohle je holanckej ovčáckej pudl - nepříde vám děsně krásnej?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 16:37
- Nahlásit
Gerda
no tak ten je božskej!!!
líná?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 16:37
- Nahlásit
Gerda
pěknej,ale vostříhala bych ho trochu
Nyxina venku našla u rybníka chcíplou hnijící rybu a jala se jí odnášet do dáli,chytla jsem jí a ona mi jí pustila na nohu...strašnej smrad
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 16:39
- Nahlásit
tak jsem se probudila, ted´ se něčeho najím-ale nic tu není budu si muset uklohnit vajíčka a pak vás možná dočtu
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 16:40
- Nahlásit
Gerda
Je boží toho musíš mít.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 16:44
- Nahlásit
jbat
no tak ten je božskej!!!
líná?
hele to je kompromis mezi pudlem a ofčákem, ve velikosti Maryje - boží, ne? Projeď si:
http://www.dogforum.sk/viewtopic.php?f=3&t=9627
Marush
pěknej,ale vostříhala bych ho trochu
stříhat se nesmí ty blázne starý, má se česat
laguna
Je boží toho musíš mít.
no jako je to kompromis mzi pudle a ofčákem ve velikosti maryje, což je velmi lákavé
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 16:53
- Nahlásit
Gerda
hele to je kompromis mezi pudlem a ofčákem, ve velikosti Maryje - boží, ne? Projeď
no ten je boží!
myslíš, že povaha bude něco k bordeře...? dyž je ten pastevec...?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 16:54
- Nahlásit
Tak už začni pomalu vybírat chovku
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 16:55
- Nahlásit
Gerda
Dyť to vypadá jako beardedcolie.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 17:12
- Nahlásit
jbat
dyž je ten pastevec...?
ofčák, ne pastevec.
laguna
Tak už začni pomalu vybírat chovku
dyť Maryje ještě žije a má docela slušně rozjetou sportovní kariéru....rozhodně nechci mít dva psy, to vim jistě.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 17:22
- Nahlásit
uffff zase trčim f práci asi ně tu jebne, sou tu voba šéfové a tím pádem je tu značný neklid, nejvíc mi vadí můj úchylošéf co si hledá záminky proč lézt k nám do newsroomu :BLICÍ SMAJLÍK:
PS: potřebujeme nutně blicí smajlík!!!
Grina mi asi přes noc někdo vyměnil, dnes byl velmi nesnesitelný celé dopoledne nejenže se nasáčkoval ráno do postele a hned mě kousnul do nosu, ale děsně ho nebavil výcvik, čímž mě nasral, a na procházce mě při hře hryzal do ruky, což nesnáším velmi!!!
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 17:25
- Nahlásit
Gerda
dyť Maryje ještě žije a má docela slušně rozjetou sportovní kariéru....rozhodně nechci mít dva psy, to vim jistě.
Tak jsem to nemyslela, ale u nás je nikdo nechová (co vím)
takže si ho budeš muset do vézt. A vybrat někde v zahraničí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 17:31
- Nahlásit
laguna
u nás je nikdo nechová
Na slovensku už snad jo. Ale to je fuk, když to bude problémový, vyberu jinýho čokla ))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 17:31
- Nahlásit
Děcka, byla tu makrelito????
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 17:48 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Gerda
a nevadí tomu čokloj, že nevidí?? a tobě by nevadilo, že mu nevidíš do gezichtu? pes dělá ííípo a je vidět jenom ofina... mně by to teda vadilo velmi, aji krz to chcu dycky pokud možno světlýho psa, páč mi přijdou čitelnější než černí... prostě si musim se psem povídat z oka v oko bych mu dala aspoň berušku do ofiny a pak by byl velmi směšný
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 17:56
- Nahlásit
dobrý no, před chvílí přišel bejvalej něco zavařit dědovi a myslel,že si ho Kyra pamatuje, naštěstí je bývalý figurant a stačil jí do tlamy strčit svářecí kuklu a přeskočit vrata, kuklu má na 2 kusy, když je někdo debil.....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 18:20
- Nahlásit
čus voli,co novýho??? krom kukly na 3 půlky ))))
Gerda
vyberu jinýho čokla
si vem berdetku nebo polskýho nížinnýho,je to celkem stejný
crysa
ad dagmara..hele co se mě tejče,nenechávala bych jí o samotě s jiným psem aniž bych u toho byla(nebo někdo)zas takovej magor nejsem páč je mnoho případů kdy to dopadlo fatálně...leč ta čupka byla v takový pohodě,že jirka šediví ))))))))))))) ustála i různý "krizovky" a to opakovaně kdy jí třá nána řvala do ucha páč to dělá furt a každýmu..nic,ani se neotočila,hromadný krmení kdy se jeden čumák cpal přes druhýho(nebylo to schválně ale víš jak) honičky s náznakama útoků a pod..já teda mám věci trošku jinak než ty,dost možná je to tim,že nemám smečku i když si uvědomuju,co se může stát,nicméně to by čék nemoch v zásadě vylézt z baráku páč se může stát bilion věcí.Na vodítku uvázaná startí po všem to jo,měla sem takovou předešlou čubu,na lidi teda,uvázaná s košem a stejně to bylo o průser.Taxem jí prostě nechávala úplně volně bez obojku, vodítka,koše,prostě jen tak odloženou..už nikdy to neudělala.Nevim jak to vim,ale uvázat jí někdo na řetěz,krmili by jí brzo vidlema,přitom byla bezvadná,stačilo jen pochopit jí a vyhovět.
Psové lítali kolem nás ,kdyby se něco strhlo,určítě by byli rychle v dosahu,byli furt na očích..osobně bych dáše dala důvěru ,myslim,že je to v zásadě dobrej pes co nechce bejt prudérní pokud se s nim normálně zachází.,vono votočit se dá v zásadě každý zvíře k negativnímu chování.Uvědomuju si,že můžu působit jako magor,ale mě to vychází celej život..samosebou sou hranice,viz ponechání psů o samotě,ale to je o použití zdravýho rozumu,prostě zlatá střední cesta asik,no..
|