| Autor |
Zpráva |
Cigi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 19:42
- Nahlásit
Maky a Trix
Ahoj, písni mi ten účet a cenu. Stále ses mi neozvala.....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 19:47
- Nahlásit
nemethova5
A jak to s tím manželem dopadlo? Dělala se ta pitva?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 20:08
- Nahlásit
Vlčáčkovánakonec ne,uz byl davno spalenej,nez k necemu vubec doslo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 20:25
- Nahlásit
nemethova5
jééé nazdar pani, vy eště žijete? Jak se maj klučiska? A co práce?
Už sme domki a pofrčkáme s Filátkama na procházku.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 20:27
- Nahlásit
Gerdapani na guvno,jo ziju a na neurolu ziju momentalne,prace,na guvno,delaji si ze me desnou srandu,kluciska moc dobry,jen vam zavidim ty prochajdy a tak akce se psama!!!jinak vas pani zdravim.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 20:43
- Nahlásit
nemethova5
kdo si z tebe dělá srandu?????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 20:47
- Nahlásit
dneska půjdu asi brzo spát, Bubo pžřestal chrápat-nebo jsem si zvykla a už umí spát na gauči, asi jak se ochladilo, tak už mu není takové vedro, mám radost, že má ty zuby hotový.
co děláte?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 20:51
- Nahlásit
kejtlin
co děláte?
žeru čekuládu a pudu čůrat a na prochásku.
mám radost, že má ty zuby hotový.
no to je jasný! Hlavně že to má za sebou a krásně to celý přežil bez komplikací. Jen teda, když mu zbylo pouze 7 zubůch, jak žere? Normálka? Syrový i grancle suchý? Zakouše s tim? Páč jako kdyby Mařkovi chyběl jeden, jesi to neni v hubě nějakej dyzgomfort....
dem ven, zkusim se na vás napojiti k večeru.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 20:53
- Nahlásit
čus, co je nového? u nás kolem všichni háraj a čoklům hrabe
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 20:54
- Nahlásit
Gerdaale ta agentura,co jsem u nich byla na tom konkurzu,furt jj,prace bude ale kdy a jak a co,mi vam zavolame,jj,to uz mi volajiskoro tri mesice,vzdycky musim sama!!!
ALL
mam velky problem!!!s hajou!!!ted jsem mu nasla na krku diru hlubokou!!!!ma to od aminoveho spicaku!!!!jako vchod uzky,ale ma to hluboke a natekle,co ted s tim???mam zitra valit na veterinu???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 20:55
- Nahlásit
Lidi právě sem byla úplně šíleně hnusná. Napsala mi nějaká pipka, že by ke mě do útulku chtěla dát svého tříletého křížence labradora poněvadž se přestěhovala do paneláku, narodil se jí harant a cituji "není možné mít dva psy a dítě" Odepsala jsem jí, že ji ujišťuji, že je možné mít sedmnáct psů a dvě děti
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 20:56 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Gerda
maso na malý kousíčky, nebo hrubomletý a grancle rozmočený, dyzkomfort to asi je, ale víc jich nešlo tam nechat. všechny se kývaly, měly odhalený krčky, byly shnilý, no hrůza, stejně by mu vypadly samy časem a takhle je to lepší, že je vyrval, vyrval jich teda přesně 12, už neměl všechny, měl silnou paradentózu.
Edit: já ani nepořítala s tím, že by byly komplikace nebo že by to nedejbože nepřežil, co říkala ta píča veterinární technička jako že to není možný ho uspat na to jsem vůbec nedbala, já Pochobradskýmu věřím a jeho názor byl pro mě směrodatnej a kdyby si myslel, že mu zůstane na stole nebo že je to riziko ho uspat, tak by mi to řekl.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 20:59
- Nahlásit
nemethova5
jako vchod uzky,ale ma to hluboke a natekle,co ted s tim???mam zitra valit na veterinu???
vyhol okolo a otevři to, a vyplachuj bud´ betadinou naředěnou, nebo šalvějí a zejtra na veterinu, nech to otevřený, zastrč do dírky celý konec stříkačky a naper to tam
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 21:01
- Nahlásit
kejtlinnemam betadinu!!!mam jen peroxid,ajatin a tot vse,jsem mu to polila peroxidem,zitra valim na veterinu!!!!me uz z toho jebne ze vseho!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 21:02
- Nahlásit
nemethova5
tak to otevři a propláchni čistou vodou, peroxidem ne. mě se ted´ víc než betadina osvědčila ta šalvěj.hlavně to nech tu dírku otevřenou
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 21:07
- Nahlásit
kejtlinjak???to mu mam rozriznout???to je pidi dirka,ale hluboka!!!!jak od spicaku,me fakt jebne uz ze vseho doprdele!!!!!!
zitra jduhned na veterinu!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 21:09
- Nahlásit
nemethova5
ne rozříznout, roztáhnout prstama nebo promnout aby se to otevřelo. pidi dírky hluboký jsou úplně nejhorší
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 21:12
- Nahlásit
kejtlinaha,takze mam vzit tu strikacku a cistou vodu jo???diky za radu uz jdu na to.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 21:13
- Nahlásit
nemethova5
jj dírku otevřít do dírky nacpat celej ten konec-ten na co se nasazuje jehla-konus, a propláchnot mu to
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 21:14
- Nahlásit
nemethova5
já měla dírku od špičáku v ruce, přesně takovou malou a hlubokou, jen jsem s to vyčistila a nechala, zahojilo se to. A Kokyn měl díru v hlavě taky od špičáku, taky jsme s tim na veterině nebyli, ale má tam ted jizvu a neroste mu tam srst..
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 21:15
- Nahlásit
kejtlinhele jako ma to dost natekly,ja myslela,kdyz mu za to zmacknu ze vyleti hnis a ono prd,a asi ho to dost svedi,kdyz ho po tom pohladim,tak se krouti jak ho to svedi.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 21:17
- Nahlásit
kejtlina ta salvej jako v cem???jako tinktura?????nechce s emi na veterinu,zas do nej budou cpat ATB a to zrovna nejsem tomu naklonena do riti.
zuzanarosakovaa na hlave to mel kokyn taky hluboky,bo to ma haja,takovy ne vylozene hrcu,ale natekly to ma
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 21:17
- Nahlásit
nemethova5
to bude chtít atb, ono to může být zhnisaný vevnitř-hluboko, Goša jak si propíchla tu nohu drátem tak je taky má i když už to neměla tolik nateklý, ale bylo to hluboký
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 21:19
- Nahlásit
nemethova5
šalvěj mám asi tinkturu, hodně jsem ji naředila, zkus to teda proplachovat bez atb ale kdyby se to během 2 dnů nelepšilo, tak bych šla, ony tyhle dírky jsou fakt zrádný a mají tendenci se uzavírat a to není dobrý
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 21:23
- Nahlásit
nemethova5
Koky to měl tak půl cenťáku asi..
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 21:25
- Nahlásit
zuzanarosakovahluboky pul centaku????
kejtlinjdu zitra pro salvej,pro tinkturu!pokud to bude furt takovy humus tak valim.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 21:27
- Nahlásit
zkoušeli jste votevřít ty propozice essi to de??????????????????
nemethova5
jdu zitra pro salvej,pro tinkturu!pokud to bude furt takovy humus tak valim.
no hlavně kup i betadinu a proplachuj to i tou betadinou přesně jak ti radí kejtlin
kejtlin
co Bubík už zkouší papkat????
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 21:30
- Nahlásit
nemethova5
jojo asi tak, ale zahojilo se to, nehnisalo. Natírala jsem to takovym tim zelenym tekutym obvazem
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 21:31
- Nahlásit
nemethova5
Já tyhle dírky s kapsama vyplachuju betadinou a pak řepíkem, ten hojí i větší rány. Normálně odvar z řepíku z lékárny, jako čaj.
No a do psa cpu yuccu, ta taky hodně urychluje hojení.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2011 21:31
- Nahlásit
Alexa
co Bubík už zkouší papkat????
už se najedl sice míň i když dostal Melovan proti bolesti, ale ráno, už asi odezněl účinek, ale už netře tlamkou o všechno co je v dosahu, určitě se mu ulevilo.
|