Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7389 . 7390 . 7391 . 7392 . 7393 . 7394 . 7395 . 7396 . 7397 . 7398 . 7399 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Marush
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 11:03
- Nahlásit

davidkova renata
nebo mi zas něco uniklo...krom moči teda

si moc špatná,tohle už neee,ted unikla moc mně

jbat

dyš nejdeš zbude na hata ta nejhorší nevěstka..pardon nevěsta....ale eště nevim kdo to jéééééé

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 11:04
- Nahlásit

Gerda
jbat
nejdu, mám program uš.
Tak di do řiti, si stejná jako Adidaska! Taky furt akorát nemůže.

to jsou nevděčnice nefděčné, co? já bydlet kousek od vás? takg jsem s fáma furt

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 11:05
- Nahlásit

Atusch
Tak my rači Atíka teda, s tim bude lepčí pořízení, a až doroste, bude i moc impozantní muš. Na vocet ti doma zůstane asi Betynka, ale kdybys ji provdala za Balunku...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 11:06
- Nahlásit

Gerda
Tak di do řiti,
zajímavý)) úplně přesně todle sem jí chtěla napsat akorát slovo řit bysem byla nahradila lidovějším))))
Eldoguero
co ten vejcuc ...
to asi nende..vůbec nevim co a proč a komu se stalo
Marush
si moc špatná,tohle už neee,ted unikla moc mně
bud dobrá))))))))))))))))))))))))))))

Atusch
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 11:07
- Nahlásit

Gerda
. Na vocet ti doma zůstane asi Betynka, ale kdybys ji provdala za Balunku...

Jakože je stejně blbá a vošklivá? Nemůže ve svým věku mít nějakého starého pána na pajdavé procházkování ? A né potrhlou malinu?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 11:10
- Nahlásit

davidkova renata
co ten vejcuc ...
to asi nende..vůbec nevim co a proč a komu se stalo

hm, tak budu minutu naštvaně mlčet

Co máte s těma svatbama porát

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 11:10
- Nahlásit

jbat

nejenom že nejdeš,ale eště si béš poroučet Džínu pro hata,jo? No to už je vrchol ale... , hele pojeď ďo Jílovýho,já bych tě vzala a pak zpátky,do zlofse taky nejedu!!! Vemu tě když mi slíbíš že dáš hatovi do zadku špunt

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 11:15
- Nahlásit

Eldoguero
nefim...gerda má virulentní fázi zas,asi to nastartovaly ty fotky ze fčera
http://www.youtube.com/watch?v=zuGTsaXeAvc

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 11:17
- Nahlásit

Eldoguero

máš furt eště fšechny malodogy co už jsou velkodogy?!

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 11:20
- Nahlásit

Monty
no jistě, šak si slušný člověk taky.

Atusch
Nemůže ve svým věku mít nějakého starého pána na pajdavé procházkování ?
Může mít nějakou starou krysu od Kejtlin....

Eldoguero
bude žranice ty chytrá, platěj to rodiče nevěsty.

bonc
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 11:26
- Nahlásit

šmarjá pano podsrpenská, vidíš to???!!! Sodoma Gomora!

Bonice s Ovecem se rádi voženěj přes yntronét, na realitu sou voba moc introvertí, ale manželství na dálku prej berou - kór když z toho něco kápne

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 11:35 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Marush
stále stejný počet, udělali jsme jim boudu do kotečku (zateplenou a třívrstvou, akorát, že už s ní nikdy nikdo nehne jak je těžká) a vystěhovali je definitivně ven i přes noc, jsou v pohodě, nevyjou, zatím se vlezou do jedný boudy, tak počítám ještě dva tři týdny
jednu fenku mám opět znovu doma, páč jí nedělá dobře ten prach a celkově to venkovní prostředí (celej den i noc) a uďála se jí nějaká děsně škrábavá vyrážka na pacičkách, tak je doma, vykoupaná a ven už nepůjde (na trvalo myslím)
jináč měněj zuby, takže nerostou a jsou už asi tři týdny stejně velký Kaly to měla stejně, tak čekám, že až přezubí, najednou vyrazej a budeme stavět daších pět nepřestěhovatelných bud (snad nééééé)
Gerda
no joooo tak to joooo - já mám čuby dvě, ale psůch máme doma mnoho gdo je chce

hancaw
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 11:40 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit

Ave Dyzkomfortíí
měla jsem velmi dyskomfortní neděli a pondělí gdo se ujme starýho a dementního koně?
Džína si rozhodně nevezme Bůcha ani Syrečka bo jsou to ouchyláci a minule to zkoušeli na trojku na chudáka nezkušenou Džínečku mojí - jedinej slušnej z Atušovic rodiny je Atík toho si případně vzít může akorát myslim že by měl být spíš oddávajícím vzhledem k oučesu
Schvaluju Hata ten je taky slušnej a s Jbatem budu klidně příbuzná
Biluška prosím pošli mi info ohledně toho pátku díky

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 11:42
- Nahlásit

Gerda

prej platěj vše rodiče tý nejstarší nevěsty,je to pradávný pohanský zvyk sem slyšela, teď to hlásili v rozhlase

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 11:43
- Nahlásit

bože vy ste paka

děsnej vopruz po pjeti dnech jít do práce te´d sem konečně doděla propozice na závot a poslala ke schválení sponzorům pak vám je sem někam hodim jo a přidala sem do tý poslušnost+ě áčko? zvládnou ho vaši čoklocvé, hlavně teda Mařena?????????
Barunka si nikoho brát nechce ona chce bejt jedináček, Alexa má oblíbenou Džínu a páč má přeházený čakry je to jedno že je pes-fena

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 11:45
- Nahlásit

Marush
prej platěj vše rodiče tý nejstarší nevěsty,je to pradávný pohanský zvyk sem slyšela, teď to hlásili v rozhlase

huš se kroutíš co já zas spolíhám na to, že dvě čuby mi v pohodě vykompenzuje 6 psůch (počítaj se i vlkošedi )

malodogy nepočítám ty jsou ještě miminkoidní

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 11:57
- Nahlásit

Eldoguero
počítaj se i vlkošedi )

myslíš ty dementní? Ty prej ne

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 11:57
- Nahlásit

Marush
Chudák Atuš, Betynce je už skoro čtrnáct.

Alexa
zvládnou ho vaši čoklocvé, hlavně teda Mařena?????????
No dovol!!!!!!, Aleksandro, Mařena přejde to vysoký áčko pro ovčáky, co nepřejde ani nanda ani žádnej jinej z těch vašich slavnejch šedovlkejch vlčáků. To, co Nanda v Rakovkách šplhala a pak se sesunula, Mařena vyběhne ladností laně a nemá s tim jedinej problém.

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:02
- Nahlásit

Gerda
Chudák Atuš, Betynce je už skoro čtrnáct.

aha,tu betynku ještě neznám,sem myslela že nejvíc gerontí je Mařenice heh

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:05
- Nahlásit

Marush
si pěknej mizera! Maryje má letos desáté narozeniny, na Republiku nebo na Václava, to teď nevim, ale začni šetřit, barde, ať ji uctíš velkým a drahým dárkem. Přeje si půlmegáč, máš co dělat.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:07
- Nahlásit

Marush
myslíš ty dementní? Ty prej ne
dementní ne jo, sáááákra, tak teda jen tři pséci no, tož to já do toho asi nepůjdu, páč by mě to mohlo zrujnovat, určo by na nás padli nějaký žraví ženichové
Gerda
To, co Nanda v Rakovkách šplhala a pak se sesunula, Mařena vyběhne ladností laně a nemá s tim jedinej problém.
Cha chá, z naší Bonninky si dodneška dělají srandu, že prej nejni možný, aby tak malej pes tak rychle přeběhl áčko - reakce na loňský vítězství na závodech - áčko přeběhla tak, že u toho vypadala, že ani nešplhá, ale prostě jen jde do kopce, stále stejným tempem

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:09
- Nahlásit

Gerda
si pěknej mizera

dyk jsou tam samý ščeňata vokolo,bůch,fanouš,nyxátor predátor...a nanda a tý je 6to vim,bo v 7mi zabije davídkovou. Já vim že jí bé 10, vypadá mladší o hodně,ale stejnak jsem myslela.že je z nich nejstarší , a co by chtěla?Asi nějakýho novýho psího kamaráda,ne?

hancaw
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:11
- Nahlásit

Alexa jo s tebou budu taky klidně příbuzná zařídíme jim registrovaný partnerství jo? jen nesmí Alexa Džínu furt bodyčkovat a pojídat jí hlavu

jbat
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:13
- Nahlásit

hancaw
Schvaluju Hata ten je taky slušnej a s Jbatem budu klidně příbuzná

výborně, pani, a to budeš jako hatova tchýně, jo?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:16
- Nahlásit

jako prosymvás ted sem dokoukala Farmáře!!!!!!! bože ty sou TRAAAAPNÝ ty dyjalooogy,no to mi poser záda)))))
dementní sklář jak poudá..sem jim tu nechal aji DNA )))))))))))))))))))))) a vlasáč jak jí ležérně oslovuje vole))))))))))))))))))))))) ty vado a ta pypyna co vypadala troooošku normální,s tim psem,tak ta je úúúpa nejstrašnější ted je scela vylízaná a psa uš asi ani moc nechce páč ho má furt za prdelí prej..no ty kráááááso to je mazééééc

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:19
- Nahlásit

Du do dešťa bjehat makety
jako doslova, páč čuba asi v tomhle počasi ani nevleza na plac, tak to vodběhám za ní, páč nemůžu nechat na rodině hanbu

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:21
- Nahlásit

Eldoguero
simtě Boninka je šikovná, bo je černá, to dá rozum přece. Je to nejlepší áčkoběžec na světě!

Marush
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:21
- Nahlásit

davidkova renata
dementní sklář jak poudá..sem jim tu nechal aji DNA

bléééééééééé,já to neviděla celý,tak to je převelice nechutná vjec!Velebnosti du blejt!

je scela vylízaná a psa uš asi ani moc nechce páč ho má furt za prdelí prej..

jo,jo ten její komickej farmář tmář, ten je radikálně proti velkopsu...a myslim,že je panic!!!!Řikali totiž,že nikdy neměl žádný vztah a je věřící,tudíž je podle mě normálně panic a to je strašlivost! :cool|:

jbat
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:22
- Nahlásit

davidkova renata
a vlasáč jak jí ležérně oslovuje vole))))))))))))))))))))))) ty

jako Áďu, jo? no tak to docela trefil, ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:22
- Nahlásit

Eldoguero
páč čuba asi v tomhle počasi ani nevleza na plac, tak to vodběhám za ní, páč nemůžu nechat na rodině hanbu

tys kretén))))))
můžu tě přihlásit na kristýnu? )))))))))))))) doufám,že nebudeš zrovna hárat a taky doufám,že doběhneš ten kontrolák na 400 metrů!!! budu tvůj psovot a nehodlám se umístit na posledním místě twe..startovní číslo 13..Davídková Renata s fenou Eldorádo ze severu))))))))))

<< 1 ... 7389 . 7390 . 7391 . 7392 . 7393 . 7394 . 7395 . 7396 . 7397 . 7398 . 7399 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání