Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7389 . 7390 . 7391 . 7392 . 7393 . 7394 . 7395 . 7396 . 7397 . 7398 . 7399 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 18:33
- Nahlásit

to je počasí u nás chčije jak z konve, zastavte to někdo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 18:40
- Nahlásit

Monty
u nás chcalo dopo a v noci ted´ svítí slunko

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 18:40
- Nahlásit

Baysha
nevadí tomu čokloj, že nevidí?? a tobě by nevadilo, že mu nevidíš do gezichtu?
čokl vidí a kdybych ho chtěla vidět i já, dala bych mu pentlu. Aji pudel by měl pentlu, Libuna musí mít pentlu, to je bez debat. Když se chci podivat na oko třá atikoj, zvednu mu ofinu, kouknu na oko, řeknu - kuk! Pěkné oko, takové upřimné - von řekne, že mu ho brousili v Jablonci, a vim, jak vypadá ))))

kejtlin
měl kliku člověk, asi by to nepřežil.

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 18:44
- Nahlásit

kejtlin
tak snad to k nám příjde, malá spí, jinak bychom byly venku kdyby tak nechcalo

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 18:44
- Nahlásit

davidkova renataale mě to vychází celej život.. já právě mám tu smůlu, že může-li se něco posrat, tak zásadně mě. A stěma psama jsem myslela že jsem v poho, taky mám fotku kdy se Salijovejma venčíme smíšený dvě smečky dohromady čítající tenkrát tuším 8-10 zvířat a v poho. Ale stačil mi právě jeden zážitek a ten ani po 4 letech prostě nemůžu z palice vyndat, hlavně tím že se mi rvali dva moji.. a o život. Ale já už jsem paranoik v tomhle, takže jsem mám prostě potřebu tu paniku šířit, bo mám pocit že se to prostě může stát i jinejm.
Ale z Dáši mám radost pokud to funguje tak jak s Gerdovou popisujete, tak to asi fakt v tenhle moment vyvolávám paniku neoprávněně, kdybych tam s váma byla, možná by mě ani nenapadlo tohle psát.

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 18:46
- Nahlásit

BAICOOOOOO

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 18:49
- Nahlásit

Gerda
měl kliku člověk, asi by to nepřežil.

byl značně pobledlej a měl štěstí, že obě ovčandy byly zaujatý pozorováním králíků co utekli na dvorku kdyby byli ve střehu jak Kyra, tak nevím co by nacpal do 3 , ale říkal, že takovou rychlost už asi nevyvine.
já byla v baráku, slyšela jsem jen 3 rány do vrat a řvaní psů, tak jsem vyletěla, ten už byl za vratama, kukla na 2 části a vydejchával to asi 10 minut, je slabý astmatik, sem se dost obávala aby nedostal záchvat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 18:52
- Nahlásit

Crysa
Pani, řeknu to takhle - kdybych měla jít ven sama s Jiříkem a Dagi, poprosim ho, aby jí koš nechal. Pro můj vlastní klid. Přestože neděle byla fakt super a fantastická, opravdu se nechala ožírat od Nyxyny a do toho řvoucí Nanda, co se připojila do zakusování Nyxyny....jediný, kdy se v sobotu trochu stavěla na Džinu, někdo z nás řekl - neser - a ona okamžitě přišla k Jiříkovi. A ani to asi nebyl jiřík...jen někdo, kdo na ně koukal...Je mi jasný, že kdyby se dagmar vytočila a něco ji nasralo, bitka bude moc moc vostrá a třá můj pes by to vůbec nemusel přežít. Takže já budu vopatrnější, jistější, když koš mít bude, a doufám, že ty na prochajdu půjdeš taky, abys to viděla.

jedůůů z práceeeeeee

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 18:53
- Nahlásit

Crysa
vyvolávám paniku neoprávněně
já bych jí ale asi taky nevěřila no, ale to je tím, že bych se asi bála o malý psy i když nejsou vysírači a nikoho si nevšímají, tak tam by stačilo jedno kousnutí a bylo by to už si pak pozdě vyčítáš, že ten koš měla mít. Známýmu skoro překousnul ovčák čivavu, bylo během asi minuty po ní, zničehonic, normál spolu vycházeli asi rok, bylo to venku na procházce

impact
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 18:54
- Nahlásit

Jako gde je ta lypka?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 18:58 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Crysa
vyvolávám paniku neoprávněně, kdybych tam s váma byla, možná by mě ani nenapadlo tohle psát.
to je f poho,prostě každej nějak reagujem na nějaký situace.Zrovna sem ted četla gerdu a denyka u ešusky...je to vo tom klidu s kterým k tomu přistupuješ,tak jak voni nemůžou za to ,že ho v tý situaci nemaj,nemůžu já za to,že ho mám,mě to prostě nesere,neřešim to,nebojim se,nehysterčim,prostě to dělám automaticky..venčíme mnohopsa už dlouho a v různejch sestavách,už jsem ti vo tom řikala, a nikdy nebyl vážnej problém,většina čoklů se naopak velmi zlepšila,stačí kouknout na foto,koš má málokdy málokdo a většinou dočasně..když náááhodou dojde k nějaký strkanici jinak než ve srandě,jsou viníci uřváni,ztraverzováni a nakopáni a jede se dál..nikdy se nic nestalo.Samosebou se to třá někdy stát může tak jak píšeš ty,ale já su optimista a doufám,že se to prostě nestane
Myslim,že u dáši hrálo roli to jak a kde žila,jak se k ní přistupovalo,absence styků s jinými psy,prostě socializačka.Tim neřikám,že se měla špatně! nebo že to dělali špatně..každý zvíře prostě žije v nějakejch podmínkách a podle toho se logicky chová.Taky na tom měl podíl jířík,kterýmu tydle projevy evidentně dělaj dobře,tak je leda podporoval.Myslim,že ta čuba nechtěla a nechce bejt zlá,ale nic jinýho neznala a nic jinýho jí nezbejvalo prostě.Furt si myslim,že každej živej tvor bude radši štastnej a v pohodě a veselej a bez stresů a nervování se než furt v točkách a nervech..pokud se mu to samo umožní..su prostě ydealysta.-)))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 18:59
- Nahlásit

jo žumpo mám prosbu, chtěla bych si nechat svázat ročníky
třeba psa přítele člověka-celej ten rok dohromady, občas jsou v těch časopisech věci ke kterým se vracím a taky mi je líto je vyhodit, mám je v igelitce, nemám teda všechna čísla, ale to neva. Nevíte kam bych se měla obrátit?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 19:00
- Nahlásit

ahojte vsici,kamoska se asi inspirovala hajane,dneska byla v utulku a vybrala si stene dlouhosrsteho ovcouna,foto za chvilku
ALL
a jinak vas zdravim vsecky

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 19:02
- Nahlásit

hele deprivanti tady sou propozice
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&ch rome=true&srcid=0B-ksnbFfOKI7NjM2MWFjZDQtOTc0ZC00M jJiLWFlN2UtOWQwOGM0Mzk1YjVl&hl=cs

kejtlin
ty woe

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 19:03
- Nahlásit

impact
žije, ale má šíleně hodně práce

nemethova5
sem fotku, jinak tě zdravíme, jak se vede?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 19:03
- Nahlásit

Monty
paní, proč jsi nám sem poslala ty bouřkový mraky?, v noci by teda bořka nevadila, mylákuju bouřku, ale zejtra chci jít s čoklama ven a na dlouhou procházku

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 19:05
- Nahlásit

je to dlouhosrsty ovcoun a bude se jmenovat dorin
Montybylo by lip,kdyby si ty svine z nosovic ze me nedelali porad srandu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 19:07
- Nahlásit

nemethova5
to je dvouhlavý pejsek?
je překrásnej!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 19:08
- Nahlásit

nemethova5
je to dlouhosrsty ovcoun a bude se jmenovat dorin
tyvoe to je náááááááááááádherný odkud je?????

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 19:08
- Nahlásit

kejtlin
paní, to já ne, já to taky nechci, u nás už je taky bouřka a taky bych chtěla se Sophi na nějakou prochajdu se odreagovat, dneska jsem měla nějakou blbou náladu

nemethova5
jůůůůůů, ten je klásnej
a co pořád hledáš něco?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 19:10
- Nahlásit

Monty
já taky relaxuju v lese s čoklema, když teda nenajdou lický hovno,nebo dobře uleželou zdechou rybu a nepožírají to

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 19:12
- Nahlásit

kejtlinto za nim je sestricka,ta uz je davno pryc.
davidkova renatapani je z utulku,odnesl to tam chlap,co mela jeho fena ovcanda stenda,zas nakej mnozitel!mi jsme se na nej divali pred tydnem a jiřka se na nej furt zalibne divala a dnes to jako nevydrzela a jela tam,ted mi posilala meila a pak volala,jak rikam inspirace vod hajana.
Montyuz nehledam,uz jsem se nasrala,byla jsem vybrana a furt nic,jako volat jim jak degen furt nebudu!!!!!pristi tyden jedu delat ten vazacsky kurz.

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 19:13
- Nahlásit

kejtlin
to je dvouhlavý pejsek?

jak draci jsou vícehlaví, tak teď už i hafani

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 19:15
- Nahlásit

kejtlin
tak Sophina už naštěstí není takové hovado jak bývala, ale sem tam ještě něco do té držky veme, to mě taky dokáže kolikrát naštvat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 19:15
- Nahlásit

nemethova5
renatapani je z utulku,
jj to chápu ale z orlový nebo odkud?

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 19:16
- Nahlásit

nemethova5
jaký vazačský kurz?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 19:19
- Nahlásit

davidkova renatane z karvine,ona je z karvine,fajn zenska,to je ta,co ji v jeden den umrel manzel a dorka,vlkodav
Montyjj,pani budu delat vazacsky kurz,vybrali me z pracaku.
no co,prachy bych za to nedavala,takhle to bude z pracaku zadara

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 19:22
- Nahlásit

nemethova5
to je ta,co ji v jeden den umrel manzel a dorka,vlkodav
ahatak snad jí to aspon trochu pomůže a tomu psovi samo taky
budu delat vazacsky kurz,vybrali me z pracaku
já myslela že už to probíhá,,vodkdy teda?

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 19:22
- Nahlásit

nemethova5
chudák, tak snad s novýš štěnětem příjde na jiné myšlenky, je to silná ženská, já už bych byla na psychině

nemethova5
aha, to jsem nevěděla, ale když ti platí kurz, tak by jsi měla pak v tom odvětví dělat, ne?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 19:26
- Nahlásit

davidkova renatakurz bude od 2.kvetna do 14.kvetna,no nevim,jestli mi ty normy polezou do palice,prece jenom uz jsem dyl ze skoly,ze??
no jak rikam,zalibne se na nej divala jsme cumeli na utulkove psi,no jo no je zamilovana do hajana i si ho chtela pujcit domu,hajanoj ten hajzlik by sel,no bodejt by ne,kdyz mu prinese do prace parecek,kokinka,piskotky,furt ji leze hlavou do klina a pak chce za ni domu,jak jdeme na bus.no doufejme ze trochu pookreje,pac skoncila na psychine,tak ji prave drzel hajan na pri zivote a ja,pac chodi za mnou do prace,ji reknu at s miminem prijde za mnou jak budu mit hajana,doufam,ze se starej hajan nepobleje!!!

<< 1 ... 7389 . 7390 . 7391 . 7392 . 7393 . 7394 . 7395 . 7396 . 7397 . 7398 . 7399 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání