| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 23:03
- Nahlásit
Šmarjááá proč má jabloň haty????? Ale tim se nám řeší jednou pro vždy nevěsta pro hata tobíka. Mauglíček nebohej, už má svého Ká. Co mu teda eště chybí z knihy džunglí?
Už sme ovenčení, Maryje si užila s Almičkou, hárá, tak se mařka projela.
Prase je děsné, zvážim ho místo toho holanckýho pudla.
Jak se máte?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 23:09
- Nahlásit
Gerda
Mauglíček nebohej, už má svého Ká. Co mu teda eště chybí z knihy džunglí?
Ma Bagheeru?
Prase je děsné, zvážim ho místo toho holanckýho pudla
Kdo ma prase?
Ja uz vas nikdy nestihnu docist, jsem uplne mimo
Jak se máte?
uhonene, bych rekla, ze je to spravne slovo
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 23:23
- Nahlásit
leyenda
Zdar.
Prase zde: http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_7635.html#7
Zrovna tu řešily, že ses ztratila.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 23:31
- Nahlásit
leyenda
jéééé pani, žijete? Zrovínka sem ve vejcucu psala, že ste ztracená a vy už nejste ztracená, to je moc dobře. Bagheeru samozřejmě má, není žádný máslíčko )))
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 23:33
- Nahlásit
Gerda
Co ty vestičky?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 23:33
- Nahlásit
DěckA, je strašnejch hodin, musim spát, dobrou s kolibříkem.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 23:34
- Nahlásit
leyenda
Ma Bagheeru?
Ne,ale asi bude mít prase.
Gerda
Šmarjááá proč má jabloň haty?????
Abych to uvedla na pravou míru......já se hadům dlouho bránila,nijak mi nevadí,ale pomazlit se s tím jako se psem,kočkou,nebo koněm se nedá.Ale jezevec dlooooooooouhatánsko toužil a k 41 narozeninám se dočekal.
Jenže sme původně jeli k panu chovateli pro jednoho malýho hata a dovezli sme dva vjetší haty.....Andělku a Toníčka a tohodle Tondu nigdo nestřelí. A z toho jasně vyplívá,že Toby má zase smolíčka,páč tihle hati sou pár.
Co mu teda eště chybí z knihy džunglí?
teď už jen Šérchán.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 06:42
- Nahlásit
fstávat a makat lemuřice lemuří.
Jabloň je cvok, dobrovolně si nasadila do baráku nebespečný a očklivý zvížata, zavolám Chocholouškovi a nechám ji odvést
Danajasa není cvok,ale je hloupá gdyž neví, že oslici i s oslátkem měla okamžitě sbalit a dovést ke mě
Pro jistotou sem dávám seznam dalších zvířat, po kterých dlouhodobě toužím. Gdyby zase někdo někoho potkal tak aby se nevymlouval, že nevěděl
1)Suchozemská želva
2)Oslíček
3)Lištička, nebo Kuňátko (obojí musí být zcela malinké, abych si je ochočila)
4)Papoušek Kakariki
5)spousta dalších, radši to se mnou gdyž tak konzultujte
6) Hlavně to nigdy nekonzultujte s Mášenkem. Za žádných okolností Jeho názor není vůbec světopádnej
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 06:55
- Nahlásit
Biluška
a proč ne prasisko? , davídková pro něj dneska pude bo má černý svědomí,že vopustila černý prase v nouzi!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 07:05
- Nahlásit
Marush
ti nevím, prasata mě tak nějak neberou. To není moje oblíbený zvíře. Od tý doby co jsem dva měsíce makala na nucených pracích v Dojčlandu na prasečí farmě. Konkrétně mě dost znechutilo gdyž jsem se musela dennodenně probíjet s kýblama šrotu davem krvežíznivých bestijí (takto dvouměsíčních odstávčat ), kteří mě normálně drajvově napadali a kousali. Byla sem dycky celá ožraná
Taky jsem ty hajzly viděla číhat na vlaštovky, skákat po nich a za živa je žrát Ti řikám, prasata mě neberou, ty neci
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 07:09
- Nahlásit
Taky jsem ty hajzly viděla číhat na vlaštovky, skákat po nich a za živa je žrát Ti řikám, prasata mě neberou, ty neci
sem nevěděla,že jsou prasata takový beštyje... bojim
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 07:21
- Nahlásit
Biluška
JAK DALEKO BYDLÍŠ VOD BRUNTÁLU???!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 07:27
- Nahlásit
bonc
pár kiláků . A třicet jedna let jsem žila přímo v Bruntále. Sem rozená Bruntalačka. A moje děcka taky. Toš bacha na nás, drsní kraj, drsní lidé
Jinak musím říct, že to vystihli prakticky přesně . I ta Silážní střela se běhá, sama jsem se asi dvakrát zúčastnila
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 07:30
- Nahlásit
Marush
prase je věčinou dost zlé zvíře, taky je nemusím
all
dobrý ráno fšem
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 07:32
- Nahlásit
kejtlin
prase je věčinou dost zlé zvíře, taky je nemusím
no slyšela jsem to už několikrát,prej i dost grybe..svině jedna
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 07:34
- Nahlásit
Biluška
ta Silážní střela se běhá, sama jsem se asi dvakrát zúčastnila
šmarjápano! Nic ti nepodepíšu, žádnou písemnou přihlášku nepošlu! Si pak nebudu něco lámat Eště vám dojde bahno a co potom... Doufam že máš na cep zbroják
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 07:38
- Nahlásit
Marush
no slyšela jsem to už několikrát,prej i dost grybe..svině jedna
to je pravda, když se budeš chtít někoho zbavit aby se už nenašel tak ho hodíš prasatům a nezbydou ani kosti....
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 08:10
- Nahlásit
jééé, jabloň má krásný haty!! a jaxe líběj kocourovi!
davídková
chuderka prase, určo to bylo ztracené/uteklé/vyhozené prase domácí, když bylo tak přítulné... si mu měla frknout Nány vobojek, vodítko a šup s nim domu a letáky, inzeráty - našlo se ztracené prase, hledáme původního nebo nového majitele....atd atd, šak to znáš, jako s čoklem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 08:12
- Nahlásit
bonc
Doufam že máš na cep zbroják
Tse, cep se u nás nepovažuje za zbraň . Zbrojáky potřebuješ akorát na tank Tiger a Kalašnikov
Eště vám dojde bahno a co potom...
Nedojde, neboj. Ale je fakt, že letošní trať bude docela brutus . Bych ji asi jít nechtěla
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 08:17
- Nahlásit
bré ráno, do teď nám v práci nešel net, nic se mi opět nechce
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 08:23
- Nahlásit
Dobré deň, jdu vás jen pozdravit, mám toho dopoledne moc...
V noci se mi zdál hnusný sen - že mi někdo zastřelil všechny psy a mě postřelil. Byla u mě Nova a Plesk a furt mě fotili a já jsem nevěděla kam už se mám schovat. Hnus hnus hnus...
Tak já zase jdu. Mějte se famfárově.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 08:27
- Nahlásit
Biluška
Marush
Kámoš-myslivec říká, že když prasata uloví srnčí, tak ho žerou ze zadu zaživa.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 08:28
- Nahlásit
Brý den,
kdo z Vás dáváte psům kvasnice nebo pangamin? Ňák mám pocit, že mi jeden pes dost přibírá, i když žrádlo hodně omezuju, tak mě napadlo, že je to asi po těch kvasnicích. Nemáte s tim někdo zkušenost?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 08:30
- Nahlásit
Venta
Já ne. Jsem měla Pangamin, ale nevydržela jsem ho pravidelně dávat.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 08:38
- Nahlásit
ahoj magoři, co blbnete s hatama proboha??? a prasatema?? nemáte už tak dost problémů??
viděla jsem tu někde leyendu, tak ji velmi zdravím, jsem ráda, že se neztratila.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 08:39
- Nahlásit
Venta
tak ono se říká že Béčko podporuje chuť k jídlu, ale že by samo o sobě přibírali, když jim dáváš stejně, to nevím
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 08:41
- Nahlásit
Ventakdo z Vás dáváte psům kvasnice nebo pangamin? Ňák mám pocit, že mi jeden pes dost přibírá, i když žrádlo hodně omezuju, tak mě napadlo, že je to asi po těch kvasnicích. Nemáte s tim někdo zkušenost?
já všude četla jen, že to podporuje chuť k jídlu, ale u králíků v jedné staré knížce u piv. kvasnic píšou, že zlepšuje využití krmiva, tak jestli to není vončo.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 08:43
- Nahlásit
kachna_
Venta
To chce pokus: Venta si ho bude brát taky a když bude přibírat, je to jasný!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 08:45
- Nahlásit
Biluška
Ale je fakt, že letošní trať bude docela brutus . Bych ji asi jít nechtěla
beru si s sebou maličkou ozdobnou urničku. Až mě za pár měsíců najdete, žádám zpopelnit ten zbytek (proto bude stačit velmi maličká urnička) a poslat 1. třídou letadlem na Fiji. Vyberte jednoho žumpačlena kterej mi bude dělat doprovod, na Fiji mě v mé luxusní urničce umístí do lehátka na pláž a zanechá mě tam na věky.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 08:47
- Nahlásit
bonc
A platíš cestu?
|