Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7398 . 7399 . 7400 . 7401 . 7402 . 7403 . 7404 . 7405 . 7406 . 7407 . 7408 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 15:21
- Nahlásit

kejtlin
já doufám, že dneska nebude, chci se s malou projít a pak jdeme k našim na návštěvu

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 15:29
- Nahlásit

Biluška
Tenhle výcuc mi dala Gerda ráno:
máme propozice, ale jen někdo, některý z nás sme dyzgrymynovaný krs závodění, hajan má dírku, amin má průser, nemetka má neurol, ympakt má fotky, frodo pude na statek, jbatka má pms, marush už nemá duši krs ego, a furt nikdo nemá peníze a ještě mi je nikdo nedal. A ztratila se lejendička.
Pak se tady řešili oblečený čokle, lachtani a fanklub Džesynky.
Jo, a Davídková sem dala hnusnej odkaz.

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 15:34
- Nahlásit

Biluška
no a já se tě ptala, jestli by ti v přemejšlení o plemenech pomohlo, kdybych zkusila vlčího špice Batu připravit na tvoje ct zkoušky?

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 15:38
- Nahlásit

děcka, píšou vám článek:
http://www.novinky.cz/zena/styl/231785-jak-na-ocha ble-poprsi.html

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 15:41
- Nahlásit

kachna_
no a já se tě ptala, jestli by ti v přemejšlení o plemenech pomohlo, kdybych zkusila vlčího špice Batu připravit na tvoje ct zkoušky?
Jasně, určitě zkus Ono na tom stejně moc k připravování není, pes to v sobě buď má, nebo nemá a pokud nemá tak mu musíš vysvětlit, že si přeješ, aby to měl

pawLINka
Děkuji paní, to mi zcela stačí. Jsem příjemně překvapená, že se dneska neřešilo howno

Venta
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 15:46
- Nahlásit

Biluška
Prosim tě, když tu píšeš o CT, do kolika myslíš, že to v tom Jílovým bude?

Jo a eště se tu řešilo, že se maj dát čoklové pryč, když se narodí dítě.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 15:51
- Nahlásit

Venta
Prosim tě, když tu píšeš o CT, do kolika myslíš, že to v tom Jílovým bude?
Od rána. myslím od půl deváté, nebo tak nějak.

To je ofšem blbost, páč útulky neberou. Děcáky zatím berou, čili pryč se musí dát dítě, protože je kam ho dát. Narozdíl od psa

Venta
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 15:55
- Nahlásit

Biluška
páč útulky neberou
To je jedno, stačí je někam vyhodit, ne? My máme oba dva sice neútulkový, ale jeden byl přivázanej u obchodu a druhej jen tak volně v lese..... tak že bysme je zas poslali dál nějak podobně

myslím od půl deváté
Myslela jsem DO kolika to asi bude.

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 15:55
- Nahlásit

Biluška
To je ofšem blbost, páč útulky neberou. Děcáky zatím berou, čili pryč se musí dát dítě, protože je kam ho dát. Narozdíl od psa

počki počki, víš za kolik se dá takovej harant prodat??? co blbnete s děcákama?

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 15:57
- Nahlásit

Venta
ale jeden byl přivázanej u obchodu

...a to děláte bežně...?

danajasa
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 16:00
- Nahlásit

Zdááár žumpooo nějak nestíhám přihlásla sem pakůně na BH tož pilně zkoušíme.Nehledě na to že od pořízení obojku se naše vycházky natolik zplnohodnotily,že sme furt venku a můj nervový systém je jak na vobláčku pakůn je taktéž na vobláčku volnoštěstí takže ho ted musím zkopnout dolů a vysvětlit mu že to bh odchodí ináč mu zkupíruju uši vlastníma zubama

Venta
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 16:04
- Nahlásit

jbat
a to děláte bežně...?
Ne, jen někdy ... byl takovej loztomilej
No ale byl tam ráno při otvírání obchodu a tejden ho pak měli na obecním úřadu a vyhlašovali rozhlasem... pak teprve jsme si ho vzali my Bylo to ve vesničce u Neratovic, tak takhle na vsi by se asi vědělo, kdyby tam někomu patřil.

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 16:05
- Nahlásit

Venta
Ne, jen někdy ... byl takovej loztomilej

jo tak to pak jo, to je jasný... )))))))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 16:09
- Nahlásit

jbat
počki počki, víš za kolik se dá takovej harant prodat??? co blbnete s děcákama?
A jo, to je fakt . Tak co gdybysme to udělali obráceně - vzali bysme si haranty z děcáku a obratem bysme je střelili. Hele zjisti essi náhodou není nějaká dotace gdyž si vemeš haranta. Že bysme napřed eště shrábly prachy od státu

Venta
Asi do oběda plus mínus. Zvažuju, že bysem s sebou vzala naviják a mohli bysme si po ó ještě zaběhat

Dáška
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 16:13
- Nahlásit

Biluška
Jé pani, esi tu ste, v tom brutále to bude taky do oběda? Esi mám poslat dovoz pryč, nebo počká. Esi to bude taky do oběda a bude dovoz čekat, tak to bude eště větší ostuda, než by to byla ostuda bez něj,pač pes bude utíkat k dovozu a naviják nemusíte, jedem k vám z coursing víkendovky na a vracíme se tam totiž

Venta
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 16:13
- Nahlásit

Biluška
mohli bysme si po ó ještě zaběhat
Jako coursing? To bych ráda zkusila taky. Jeden pes má sice licenci, ale už asi 9 let neviděl střapec. No a druhej ještě vůbec ne, ale loví, tak třeba by to taky šlo

Biluška
jbat
vzali bysme si haranty z děcáku a obratem bysme je střelili.
Hele to je fakt lepší prodávat haranty z děcáku. Protože vlastní je hrozně namáhavý, 9 měsíců seš jak velryba a potom se s tim pár let pipláš a furt kolem toho lítáš.... to by se asi nevyplatilo. Ale děcákový a eště s dotacema to by bylo dobrý

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 16:27
- Nahlásit

Bubíška už asi ty dásně po tom trhání nebolí, protože si vzal měkej plátek na kousání, kupuju v Lidlu za 20kč je jich tam 20 psi je mají moc rádi, když měl ještě zuby tak ho nechtěl.

danajasa
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 16:29
- Nahlásit

Ale děcákový a eště s dotacema to by bylo dobrý
Nojo,ale musí se to umět vybrat,páč někerý kradou,zatím co pes z outulku štípne max pečený kuře,ale nejde po trezoru a stříbrných příborech třá

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 16:49
- Nahlásit

Venta
co je to za psa a v jaký vesničce u Neratovic? Já jsem taky z jedný vesničky u Neratovic

Venta
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 17:02
- Nahlásit

kejtlin
Je to jezevčík nadstandard (asi trochu mix s kokrem to vypadá). Máme ho už 10 let a je z Libiše.

Venta
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 17:04
- Nahlásit

danajasa
Nojo,ale musí se to umět vybrat,páč někerý kradou
To máš jedno, když na něj dostaneš dotace a pak ho rovnou prodáš někam dál.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 17:12
- Nahlásit

Dáška
No do oběda jako od 12,00 to asi nestihnem. Ale tak kolem 14,00-15,00 bych to viděla dost reálně.
Do Bruntálu naviják zaručeně neberu páč tam není kde běhat.
Do Jílového si to rozmyslím, ale spíš ho nevemu, bysme to nezvládali časově. Máme to domů pět hodin jízdy, nikoliv pět minut jako Pražskej póvl co neplave

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 17:14
- Nahlásit

Venta
Máme ho už 10 let a je z Libiše.
jsem taky z Libiše. Odkud jsi ty? proč spolu nechodíme venčit, jestli bydlíš kousek?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 17:58
- Nahlásit

tagže k nám se pod Kauflandem v zahrádkách přifařilo prase??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!
děcka su v dyzgomfortu bo si dem s nánou,uš sme skoro na hlavní,zbejvá tak 100 metrů zahrádkářskou kolonií,něco zaslechnu taxe votočim a jaxem šlehla vočima,myslela sem,že je to černej vepřador..no nebyl,bylo to prase???????????? sem se děsně lekla a zahájila ústup,leč prase nás krokem leč vytrvale následovalo jako nedalo si říct a postupovalo zcela cíleně za nám i podlehla sem panyce páč hlavní Bělohorská s provozem jak na D1 a Kaufland byly cca 50 metrů maksymálně..dělala sem na něj kšššššššššššš a huuuuuuš a tak,ale málo platný,šlo furt chtěla sem ho zaplašit nánou ,ale ta se neosvědčila f krizi páč byla akorát děsně zvědaná,čumák měla nataženej jak nosál obrofský a akorát čmuchala,nějaký scény štěkací nebo tak,to vůbec Cestou sme míjeli lavičku kde seděl jakýsi jinoch,zachvátila mne panyka,že jako budu vypadat,že prase je moje a já zrůda jej odvedla do lesa a zanechala osudu,neb čuník si jinocha ani nefšim a šel furt za náma..jako byl dost rostomilej a pořád hejbal tim rypáčkem a chtěl k nám blíž Vykřikovala sem věty typu Di domů ty debilní prase,nevíš kde bydlíš nebo co,jako s náma nemůžeš,f Kaufu tě upečou a něco tě přejede a tak..nevim esi na to mne před jinochem vrhlo lepčí svjetlo,asik né spíš Na křižovatce před Kaufem sme se teda zastavili a já zvažovala,že snad zavolám do Troje,ale nevim ..jako Dobrý den,tady Davídková,sim vás k nám se přidalo prase u Kauflandu,můžete pro něj přiject,...mi přišlo krapet zcestný.Prase usoudilo že se bude mazlit a to rozhodlo..zahnala sem ho snítkou šeříku co sem předtim urvala v jedný zahrátce..prase se teda votočilo a šlo směrem z5..myslim,že to byla holčička tetkonc mám trojma páč je mi ho líto a mám strach aby se mu něco nestalo no ale uznejte že domů sem ho přitáhnout nemohla...
http://hungama.ratedesi.com/video/L5HTqd1AZzk/Šim ek-a-Grossman-Jak-jsme-chovali-užitečné-zvíře
žádám nějakého prasologa o zhodnocení situace, vepřík byl velkej asi jako nána,ale jinak proporcionálně řešenej,moch mít tak kol 50 kg a byl černej a měl po sobě štetiny..jen doufám,že je něčí odněkud tam z tý zahrádkářský kolonie,ale kurva to si ho nemůžou hlídat???????????????

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 18:05
- Nahlásit

sodomagomoda, Davítkojc lítá po Praze v delýryju

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 18:05
- Nahlásit

davidkova renata
bych zavolala do troje.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 18:09
- Nahlásit

Crysa
kejtlin
vy ste krávy,sem nic nepila!!!
jako nevim,do troje uš volat nebudu stejně,navíc mám zkušenost že dorazej po spoustě keců tak za 3 hodiny,nevim jak bych praseti vysvětlila,aby počkalo,a navíc nevim esi by se tam mělo gůt dyš si fspomenu na tu pitchu co potkala kejtlin..a taky by ho mohli prostě sežrat

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 18:13
- Nahlásit

davidkova renata
Bylo to prase domácí, nebo prase divoký? Hele změň rači dýlera, tenhle matroš ti evidentně nesvědčí

Crysa
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 18:17
- Nahlásit

davidkova renatavy ste krávy,sem nic nepila!!!
šak právě, delýryjum nemáš z přechlastání, ale z pravýho vopaku
Jako mě by to asik nedalo a šla se tam juknout a zavolala v případě nebezpečnýho pohybu prasete MP ať ho tam hlídaj dokajď se k němu někdo nepřihlásí. Asi bych tam nestála 4 hodiny s prasákem za ruku v zahrátkách.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 18:19
- Nahlásit

Biluška
Bylo to prase domácí, nebo prase divoký?
chápeš, že neví? Sem se jí už taky ptala, ale milostivá neví - prej bylo černý a mělo pipku. Ale jesi to byl divočák, to neví.

<< 1 ... 7398 . 7399 . 7400 . 7401 . 7402 . 7403 . 7404 . 7405 . 7406 . 7407 . 7408 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání