| Autor |
Zpráva |
Marush
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 11:31
- Nahlásit
Může zmije uštknout i psa? Nebo jako vim že teoreticky jo,ale jestli se to někdy stává?:
http://www.novinky.cz/domaci/231827-zmiji-bude-hod ne-mohou-se-objevit-na-ulicich-i-v-domech.html
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 11:33
- Nahlásit
Gerda
já zas dělám kokota v úvěrové společnosti, to už výjde na stejno, jen s tím rozdílem, že tam můžete mít hafy, to já ne a to mám sama kancl, takže ikdyž je to potfora potforná, tak by nikoho neobtěžovala a šéfové jsou stejně ob patro
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 11:43
- Nahlásit
pawLINka
Jébatové přeju upřímnou soustrast (teď mě trklo, že mě to už dlouho nepotkalo. No, snad to bude f poho.)
díky, pani. neměla-li jste dlouho PMS, budete mít brzy LP (laktační psychozu).
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 11:49
- Nahlásit
jbat
neměla-li jste dlouho PMS
jak se to rozpozná vod normální zpruzenosti vlastně?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 11:53
- Nahlásit
Pumpa
jo aha, no ale to nevim, do čeho se vejde Velká nosní dírka....
Monty
my to máme dovolené proto, že pak tolik nespěcháme domu, máme tady zahradu a šéfoj sme kdysi vnutili nalezenou fenku a ta je teď ředitelskou čupkou a chodí do práce každej den. Tak když může čupka, můžou i vostatní vořeši
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 11:54
- Nahlásit
Marush
jak se to rozpozná vod normální zpruzenosti vlastně?
nerozpozná, ale PMS vypadá líp.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 11:55
- Nahlásit
jbat
nerozpozná, ale PMS vypadá líp.
to jo,zrovna dělám stupidní leták na gyndu..to tam musim nějak zapracovat
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 11:57
- Nahlásit
Marush
to jo,zrovna dělám stupidní leták na gyndu..to tam musim nějak zapracovat
Jasně!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 11:58
- Nahlásit
Gerda
máme propozice, ale jen někdo, některý z nás sme dyzgrymynovaný krs závodění,
simtě nebuď histerická, sem, je sem dávala několikrát a nikdo nereagoval, tady je máš, sem je uďála vjetší abys na ně dobře viděla
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&ch rome=true&srcid=0B-ksnbFfOKI7OTE2OTFjYzMtOTkxMC00Z mI1LTljYWEtMWQzN2JlZTRjOTJi&hl=cs
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 11:58
- Nahlásit
Monty
mám sama kancl
to je luxus!!!,nás je tu 5narvanejch v minikanclu,ale furt lepší než open space...(představ si tu blicího smajlíka)
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 12:03
- Nahlásit
Marush
ale furt lepší než open space
no ty vole, nás do jednoho v listopadě stěhujou.
představ si smajlíka, který se poblije a posere najednou.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 12:12
- Nahlásit
jbat
no ty vole, nás do jednoho v listopadě stěhujou.
představ si smajlíka, který se poblije a posere najednou.
jako to je moc zlý!!! Nás chtěj taky stěhovat do tohohle eklu,ale to už beze mě..., jen open space je vražedná vjěc fakt,nenávist
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 12:20
- Nahlásit
Marush
jen open space je vražedná vjěc fakt,nenávist
no to jako jo, kor když tu máme kolegyně, u kterejch platí "čím dál tím líp"... chjo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 12:21
- Nahlásit
Alexa
díky moc a prosím si přihlásit závodníka Maryji do kategorie A
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 12:21
- Nahlásit
teď mě nerv kl jsem mu půl hodiny vysvětlovala, že náš odhadce jen kvůli něco nemůže zítra přijed z Ostravy do ústí nad LABEM - jsem myslela, že ho přiškrtím přes ten tel.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 12:24
- Nahlásit
Marush
jbat
tak to my máme vilu uprostřed parku, s terasou a zahradou, taky máme velký společný prostory, ale neni nás tu už moc, vejdem se dobře, hlučíme si a stejnak sou v létě všichni futr na sachratce. Chceme si sem pořídit na polední klid lehátka a bazének a zahradní sprchu. Ale asi nám ho rozkoušou psové, páč sou to hajzli!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 12:25 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
jbat
no to jako jo, kor když tu máme kolegyně, u kterejch platí "čím dál tím líp"... chjo
pani vy máte ty stejný kolegyně jak my tady?! třá du do práce a voni venku kouřej dvě a já du kolem a řikám dobrýýýýý den a voni se na mě kouknou a neodpovědí na pozdrav jen čuměj,že by jim čék rád nakéroval pěstí rovnou mezi voči
Gerda
zřejmě jste slušnej vodíl,to tady nehrozí nic,že by někdo s někym na něčem domluvil že tu bééé ani prt...akorát si tady lidi navzájem kradou věci z lednice a tak...prostě zupa pracovní prostředí vo bazénku a čoklích si můžem nechat leda zdát...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 12:28
- Nahlásit
Marush
pani vy máte ty stejný kolegyně jak my tady?!
mám kolegyni, která pořád řve. pořád. a za každým slovem řekne kurvadopiči.
pak mám koleg, který neumí anglicky, ale pořád mu volají angl. mluvící klienti a on si myslí, že umí anglicky, že mu jenom nerozumí, tak do toho telefonu šíleně řve naprosto nesmyslný věty...
pak mám kolegu, který celý den čumí z okna a ten mě sere asi nejvíc.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 12:32
- Nahlásit
Marush
jo, my se tu domluvíme, myslim, že se tu máme i docela rádi, hodně lidí je tady už opravdu dlouho a je to vesměs taková docela stabilní partička. Ale kradem si jídlo z lednice taky.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 12:35
- Nahlásit
jbat
pak mám kolegu, který celý den čumí z okna a ten mě sere asi nejvíc
, naše kolegyňky(to slovo nenávidim a záměrně ho používám) právě z oupnspejsu(náš kancl je eště ucházející) si pouštěj celej den Michala davida na plný koule a scházej se v kuchyňce a tam drbou a taky hrozně řvou,nemám ráda hlučný lidi jsem si všimla. V našem kanclu mi vadí jen jedna,které si neustále stěžuje jak moc má práce a že to už dál nejde a že teda je ředitelka zeměkoule a prostě furt vysírá, přitom to nikoho nezajímá vůbec...ale nikdo nečumí z vokna teda a vobčas šéfka přinese svýho bostona,ale ten je privilegovanej čokl,jiný sem nesměj
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 12:42
- Nahlásit
Gerda
ak to máš s tim ozářenim a jak se má moje oblíbená fenka džessynka?
Je taky chemicky ozářená?
Ozáření ani nevím čoveče, vono se o tom přestalo docela mluvit a já se přiznám, že mám teď trochec jiné starosti, tak to ani moc nesleduju.
Džesynka se má dobře. Teda až na včerejšek, protože to seděla celé odpoledne pod průjezdem a dívala se jak prší. Proklínala celý svět.
Měla podobný výraz jak na této fotce:
jbat
díky, pani. neměla-li jste dlouho PMS, budete mít brzy LP (laktační psychozu).
Žádnou LP nechci. Asi se to krapet opozdilo, no.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 12:42
- Nahlásit
Marush
naše kolegyňky(to slovo nenávidim a záměrně ho používám) právě z oupnspejsu(náš kancl je eště ucházející) si pouštěj celej den Michala davida na plný koule a scházej se v kuchyňce a tam drbou a taky hrozně řvou,
no tak to bych naprosto nedala...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 12:46
- Nahlásit
pawLINka
to je strašně roztomilé toto zviřátko,ale pročpak má košíček?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 12:51
- Nahlásit
Marush
Moji psi nosí všichni košíky. Není jednoduché jít někam se smečkou 3 pitbulů a 1 pinče bez košíku. I když mají koše, tak nám snad denně někdo nadává, ale je to lepší než kdyby je neměli.
A hlavně chodíváme ven velmi často ještě s dalšími 2 pitbulíky a to už je docela silný kafe na lidi, co čtou blesk.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 12:55
- Nahlásit
Děcká, jsem našla super fotku z loňska, kdy jsem kámošovi pomáhala schovávat seno. Vypadám vedle něj v tom traktoru děsně vyděšeně. Mám očiska jak melouny.
Marush
Tady máš moji smečku i s těma kamarádčinýma a kamarádovým raslíkem (moji jsou ti 4 vpravo, co sedí pospolu):
Na jednu stranu se ani nedivím, že se nás lidi bojí.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 12:57
- Nahlásit
pawLINka
a to už je docela silný kafe na lidi, co čtou blesk.
to asik jo no, přitom maj ty kulatý hezounký hlavičky njuchy,njuch úpa je pomazlit
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 12:59
- Nahlásit
pawLINka
to už je docela silný kafe na lidi, co čtou blesk.
ty vole. )))))))))))) počki až přijde ympact.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 13:01
- Nahlásit
pawLINka
Tady máš moji smečku
tož dobrá smečka a nešikanujou toho pinčlíka ty vostatní nasypancí?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 13:09
- Nahlásit
Marush
přitom maj ty kulatý hezounký hlavičky
ešikanujou toho pinčlíka ty vostatní nasypancí?
Pinčofka se nemusí s Aaronem. Měli spolu kdysi i nějakou potyčku, ze které si Tom odnesl 15 stehů na noze. Musím je hlídat např. na zahradě a tak, kde by mohlo dojít ke konfliktu. Nutno podotknout, že konflikty vyvolává v 90 procentech pinčl Tomáš.
Jinak na pinčofky jsou zvyklí. Brávám velmi často na výlety malou pinčovou mých rodičů a v pohodě.
jbat
ty vole. )))))))))))) počki až přijde ympact.
Jsem myslela normální plesk, kde píšou, že picbumové jsou sabyjáci. Co píšou f tom druhým moc nevim.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2011 13:14
- Nahlásit
pawLINka
Co píšou f tom druhým moc nevim.
já teda taky nevim, bo to fakt odmítám koupit, ale u Aleksičky jsem se dívala na fotky a ty byly pěkný moc. ale nečetla jsem to, rači jsem koukala na blbou Balunku jak papala dlouhovlasýho figurantíka.
|