Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7407 . 7408 . 7409 . 7410 . 7411 . 7412 . 7413 . 7414 . 7415 . 7416 . 7417 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Marush
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:52
- Nahlásit

jbat
aspoň nejsem blbá jak troky

nenávist!

Baico
Kupodivu se mnou do práce nepřišel kocáb.

to je dobře že se nestavil!

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:53
- Nahlásit

Marush
Kliďánko piďánko davidoffku naber, bajkofka bude moct vzít po cestě Bambiho. Čim víc aut, tim víc zájezd.

jbat
drž hubu efeméro ))))

Takže. Míry mi nedodaly tyto megerky:

Bajko
Lolinka
Davidoffka
Aleksandra
Adidaska
Crysa
Pavliii
Kratochvílka
Atuš
Nemethová - ta nedodala ani svůj tlustý bod!!!!!!
Vlčáčková
Boncová
Hancaw
Marush Nyxátorová

KDO NEDODÁ ROZMĚRY PODLE NÁKRESU, NEBUDE MÍT ANI TROCHU HEZKOU VESTU, NEBUDE MU SEDĚT, BUDE HNUSNÁ TEN ČÉK PAK BUDE DĚSNĚ SMUTNEJ

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:56
- Nahlásit

prosymvás vy ste úpa hysterický tady!!! nálehavě vás žádám abyste okajděte přestali pomlouvat prasiska,zejména to moje včerejší samosebou sem to eště ráno řikala Věře a vona řekla,že tam mám dneska jít a doufat,že tam vepř nebé..což mám přesně f úmyslu
vůbec nevypadalo akresííívně,ale přátelsky!! samosebou nejsem prasolok,ale dybysem ho vyfotila,dám sem fotku a von uš mi někdo z tý fotky řekně přesnou charakteristiku)))))))))))))))))))) sou tady takoví machři)))))))))) montyprase(monty promine) taky neni akresíííívní,ale je to mazlík! a todle bylo taky tuty!!! vim že prasata f ohrátce sežerou klidně čéka,ale todle bylo kvjetinový prase taxe uklidněte!!!
Marush
tak jak teda, počkáme na bajkofku at se vyjádří,ale z horních měřic to máš ty blíž..leč musíme cestou přibrzdit a nabrat asik bambiho..tak mu mám napsat cca na 10??????????????????? druhej fík asi teda nebé bo může votpoledne a to zas nikdo z nás ne,tak mu napíšu že nic?????????????????? se laskavje vyjádřete,jelyta!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:59
- Nahlásit

Marush
nenávist!
Gerda
drž hubu efeméro ))))

))))))))))

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:01 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

Gerda
Takže. Míry mi nedodaly tyto megerky:

ješíšmarjá já určitě už nemám ten nákres a míry se bojim změřit,du se zabít...

davidkova renata
Gerda

Takže beru davídkojc a případně toho koloucha jak řikáte, nebo prostě se ještě domluvíme,každopádně teda počítám s Renčou a Nyný nebo prasetem..nevim esli to prase jest drajvový a pude kousat...ale asik jo

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:04
- Nahlásit

Marush
míry ti pošlu, to je jistá věc. Vem teda Renetu a Bambiho, já vemu Maky a jiříkůf rukávek ))))

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:05
- Nahlásit

Holič stříhá osmiletou holčičku, která žvýká žvýkačku.
Ta jí vypadne, holčička ji sebere a dási ji zpět do pusy a žvýká
dál.
Holič se zarazí a ptá se " Holčičko nemáš ji chlupatou?"
Holčička odpovídá " J.be ti? V osmi??"

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:07
- Nahlásit

Marush
a případně toho koloucha
...no...úpa kolouch to nebé ale...
dobrá tedy takže mu písnu že v 10 u něj a ty u mě v půl 10 jo?
do jílovýho netrefim,ale výhoda je,že bez nás nemůžou tim pádem začít.-)))))
a další dotas..co děláš v neděli? že bysme jako jeli do zlofsi jako normálně v neděli jezdíme? budou po tý pařbě teda,ale to neva..jinak mne to netrápí,když máš jinej plán,v klidu to oželim,ale essi né, klidně pojedu..co ty?

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:08
- Nahlásit

http://svt.se/hogafflahage/hogafflaHage_site/Kor/h estekor.swf

Na jednotlivé koníky si postupně klepněte myší,
můžete je opakovaným klikem vypnout
a zapnout a hlavně si nezapomeňte pustit zvuk.
Doporučuje se pouštět si to kolektivně na pracovišti, ideálně každý ze svého počítače...
Je to uklidňující a silně návykové.

MUDr. Chocholoušek - Bohnice

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:09
- Nahlásit

zdar a sílu
teda tady je dneska taková milá a optimistická nálada
drž hubu efeméro ))))
nenávist!
jako že seš strašná kráva ))))))))))

aspoň nejsem blbá jak troky.

nicménmě souhlasím s jébatkou že Maruš má dnes velmi dlozhé vedení

Srdečně zdravím Lejendičku taky bych za cca 14 dní potřála u nás aspoň na jedný louce senoseč.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:12
- Nahlásit

A řeknu to ještě jinak - kdo nedodá míry do pindělka, v úterý ráno tady zveřejňuju celej seznam rozměrůch komplet v tabulce, všechyn čísla tam jsou a jsou moc dobře vidět.

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:14
- Nahlásit

Gerda

OK,takže rekap posádky mýho vozidla: Já,Nyxátor spací predátor, pani davídková/pani Nanda/drajvový prase, Bambi.

prase:

Bambi:

doufám,že nás nezastavěj policajti

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:14
- Nahlásit

jinak ty časopisy jak je chci svázat si busu muset asi fakt svázat sama, poněvač to žádný knihařství v okolí nedělá, našla jsem něco ve Vraňanech ten to má v nabídce služeb. psala jsem mu maila, tak uvidím

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:16
- Nahlásit

Marush
takže rekap posádky mýho vozidla
noooo, budete veselá skupina ))))))

kejtlin
poptám se ti.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:18
- Nahlásit

Gerda
Já jsem ti ty míry posílala nebo jsi na mě zapomněla?

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:20
- Nahlásit

kejtlin
http://www.kniharstvi-hradilik.cz/
http://www.firmy.cz/detail/630658-josef-peiker-ner atovice.html
http://www.vazbyknih.ic.cz/

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:21
- Nahlásit

Alexa
nicménmě souhlasím s jébatkou že Maruš má dnes velmi dlozhé vedení

ty abyses nepřidala hned,viď?

davidkova renata

...no...úpa kolouch to nebé ale...
dobrá tedy takže mu písnu že v 10 u něj a ty u mě v půl 10 jo?
do jílovýho netrefim,ale výhoda je,že bez nás nemůžou tim pádem začít.-)))))

Jo můžeš mu písnout a to že do Jílovýho netrefíš mě nepřekvapuje, právě proto si tě beru jako hlavního navigátora, protože se hodně dobře voryjentuješ stejně jak já

v neděli nevim ty jo,ještě musim poladit...se tam bojim toho Matesa je děsně zlej fík a nemám eště ten startovací povel a neumim se s tim malym ščeńátkem nasrat jak von vyžaduje...tak právě myslim, že eště Nyxo jest malé na to kousání...

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:23
- Nahlásit

pawLINka
Já jsem ti ty míry posílala nebo jsi na mě zapomněla?
zapomněla jsem na tebe, ale v updatovacím mailu, co jsem posílala před chvílí, jsi uvedená, že mi je máš jakoby dovalit Fotky si viděla? Přišly ti zazipovaný obrázky?

Marush
se tam bojim toho Matesa je děsně zlej fík a nemám eště ten startovací povel a neumim se s tim malym ščeńátkem nasrat jak von vyžaduje
neni zlej, je hodnej, jen to zkouší, normálně mu řekni, že všechno, co pes dělá špatně, je chyba figuranta a že by se měl nad sebou zamyslet. Páč to sám řikal. Štěňátko nemusíš nasírat, jen ať si hraje s hadrem.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:23
- Nahlásit

Gerda
peiker to nedělá
do prahy s tím nepojedu a ten poslední odkaz to jsou ty vraňany kam jsem psala dnes maila, díky
all
neodporodal byste mi někdo nějaká čísla loňského psa přítele člověka? a příp. svět psů?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:25
- Nahlásit

Marush
Bambi:
budu tě muset krapet vopravit abys neutrpěla tedlencten šok
bambi

jinak prase sedí..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:26
- Nahlásit

Marush
Mates je podle mého jeden z nejlepších figurantů jaké jsem viděla, má cit pro psa, není hloupej a ví co dělá, tvrdej figurant na psy vypadá úplně jinak. Vůbec bych se nebála na něj kousat se štěňátkem

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:27
- Nahlásit

Gerda
normálně mu řekni, že všechno, co pes dělá špatně, je chyba figuranta a že by se měl nad sebou zamyslet

ale já ani nevim co přesně jako ten pes má dělat, von řikal,že mám bejt nasraná aby to ten pes jako zacejtil a byl drajvovej...a nějakej kořistnickej pud,že mám trénovat a prej Fandu nekde uvazoval půl roku řikala bajco bojimmm ..no prostě nevim, mi příde,že bych to s nyxem eště nehrotila, já tam jezdim hlavně aby byla v pohodě s ostatníma psama...příde mi,že je na tu vobranu prostě ještě malá a hrát s ní že se do něčeho zakusuje můžu i sama doma...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:29
- Nahlásit

Marush
že do Jílovýho netrefíš mě nepřekvapuje, právě proto si tě beru jako hlavního navigátora, protože se hodně dobře voryjentuješ stejně jak já

přesně!
se tam bojim toho Matesa je děsně zlej fík a
aha tak to si eště asi neviděla ty vostatní))))))))))))))))
jako dyby nyksa furt jen nespala,uš by mohla honit hadr,ale dyš furt spí... nemusíš kooosat,můžem se tam jen tak placatit a třá zas vyplavit psiska,to bylo gůt..a jinak se to stejně musíš naučit..čim dříf tim líp,dle mne máš moc klidový drajf a postoj ku štěnátku

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:29
- Nahlásit

Monty
Koníci bezva, pouštím je v kanclu.

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:30
- Nahlásit

davidkova renata
budu tě muset krapet vopravit abys neutrpěla tedlencten šok
bambi

já vim už si ho sem dávala, máš nějak hodně jeho fotek..hmmm , hele von je furt v tomdle voblečku? 24hodin denně?

kejtlin
Vůbec bych se nebála na něj kousat se štěňátkem

Ale nyxátko jest malé robátko ještě...je to malé DUDU a mně je jí líto dávat do tý vokládačky, já vim vy jste drsný psovodi..ale já mám fifinku

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:31
- Nahlásit

Marush
neee, mates je děsně hodnej člověk, má psy moc rád, možná se snaží jen aktivovat tebe, kořistnickej pud na míček, to ti poví Bajková všechno, Fanouška nechávali jen u brány, aby na ty obrany koukal a trošku se probudil, což se probudil a teď začíná už kousánkovat. Vůbec se neboj, njikdo nebude Nyxátoroj ubližovat, hraní s tim fíkem je dobrý, že dělaj kravinky, on vydrží dýl, víc u toho blbne, pejsek se naučí krásně si hrát s cizim čékem, navážou spolu spolupráci a fík ho bude znát už odmala. Neboj se toho nic, když přijdeš nap lac, řeknš Nyxoj - je taaam mizera, jdi na něěěj ))) a von se pobatolí hrát s hadroj )))

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:31
- Nahlásit

pawLINka
Koníci bezva, pouštím je v kanclu.
to jsem ráda, že jsem ti udělala radost

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:32
- Nahlásit

davidkova renata
ty woe co to tam dělaj????????????? to má bambi ty natrhlý trenky??????????????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:32
- Nahlásit

Marush
ale já ani nevim co přesně jako ten pes má dělat
hele já ti to příště předvedu názorně ..neni to nic těškýho,prostě si na místě matese představíš toho svýho bejvalýho kripla a uvidíš ten drajf))))))))))))))))))) to pé samo ))))))))))))))
kořistnickej put trénuješ stejnak,páč to je jako že doma nyksa něco honí a žere,to dělá furt stejnak,tak to jen budeš držet v ruce jí uvazování u brány fakt nehrozí to bud úpa f klidu.-))))))))))))))))

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:34
- Nahlásit

davidkova renata
dle mne máš moc klidový drajf a postoj ku štěnátku

no právě!!! mě to příde jak kousat s bišonkem prozatim, nevim jak mám bejt jako drajvově nasraná nebo prostě co s tim psom, když je to malé dudu a ona se prostě venku nikdy nedostane do svý největší drajvovosti, kterou předvádí pouze doma večír

<< 1 ... 7407 . 7408 . 7409 . 7410 . 7411 . 7412 . 7413 . 7414 . 7415 . 7416 . 7417 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání