| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:35
- Nahlásit
Monty
konííícííí semka uš někdo dával a sou samo přííííííííííííííííšerný )))))))))))))))
Alexa
to má bambi ty natrhlý trenky
jj je to z mlíkožer tak to sou vony.-))))))))
Marush
hele von je furt v tomdle voblečku? 24hodin denně?
ne..někdy má jen ty řitký kratasy )))))))))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:35
- Nahlásit
Marush
ale o to nejde, že jsme drsní psovodi, vůbec ne, pes se tam naičí odpočívat a zvykne si, že tam má svůj klid.
Já Gošu na našem cvičáku mám na úvazu dodnes a psy dávám normálně do odkládaček a zdají se ti že mě nemají rádi, nebo že jsou tím nějak poznamenaný?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:38
- Nahlásit
hele neumíte někdo převíst videjo z foťáku?poslali mi s příponou .mov, je to nějakej KM něco program, myslela sem že to dám na trupku, ale nejde mi z toho udělat film v kuse a nechce se mi tam dávat 6 dvouminutovejch částí. Co s tím?????????????????
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:39
- Nahlásit
Gerda
neee, mates je děsně hodnej člověk, má psy moc rád, možná se snaží jen aktivovat tebe
já se ho nebojim,to jsem si dělala srandu, jen nevim zda neni fakt ještě malá na to, proto jsem to ani nějak nevyžadovala to kousání a tudíž jsem byla zcela drajvu i znalostí prosta
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
aha, tak to já nefěděla, já ho měla v sovinci (v druhém - na který moc nechodím, už pěkně dlouho a až tď jsem na něj koukla)
pustila jsem si to, ještě, že jsem tu sama
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
tagže bambi potvrdil sobotní účast,naberem ho u fojta kol 10 h
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:41
- Nahlásit
kejtlin
zdají se ti že mě nemají rádi, nebo že jsou tím nějak poznamenaný?
jasně že ne,jsou v pohodě já proti tomu nic nemám, já to chápu proč se tam vodkládaj,ale stejně to malé dudu tam zavřený mě hází do diskomfortu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:42
- Nahlásit
Marush
určitě neni malá na hraní si s hadrem, nejde vůbc o to, aby byla hned pořádně nasraná a hlodala jak sviňa, ale aby si hrála, brala jako nejlepčejší hru tahání a lovení hadru, naučí se do něj správně zakusovat a držet, bojovat o hadr, lovit ho, nebát se ulovit si hadr v jakýkoli pozici, stejně by kousala na řídítka až jako větší pes s druhejma zubiskama. Je to prostě hra, hrát si může aji malopes.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:45
- Nahlásit
davidkova renata
ne..někdy má jen ty řitký kratasy
no tak to se těšim teda,bude mi ctí a privilegiem bambiho přivést
kejtlin
víš co, já jako celkem neprahnu po nějakejch úspěších,zkouškách atd s Nyxem, já chci jen aby mi neutekla, byla zvladatelná a až bé velká,abych s ní mohla večer ven a abych věděla, že když nás někdo napadne,tak že pes případně neuteče,ale hryzne ho , proto chci kousat s ní...jinak žádný jiný ambice krom toho,aby jí to bavilo nemám...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:46
- Nahlásit
Marush
ale stejně to malé dudu tam zavřený mě hází do diskomfortu
no, může se to tak zdát, měla sem s tim stejnej problém - moje milá krásná Maryje a zavřená v butce?????? Nikdy! Jenže ten čokl si za boha za celej den neodpočinul, v létě v autě jí fakt nechat nemůžeš, v domku se naučí odpočinout, dát se do klidu, my kvůli tý psí únavě dopadli blbě na ZOP, protože čuba celej den ve střehu, hlavně abych jí teda nemusela dát do odkládačky, pak šla jako mátoha, protože si prostě vůbec neodpočinula a furt pozorovala a byla ve střehu. Začala tim, že sem jí dávala s Nandou do jednoho kotce, pak už samotnou. Při střelbách doteď jí dávám se psem, co nemá reakci, neni tam sama a je tam s druhym psem. Butka neni špatná věc, na účel, ke kterýmu je, je naopak moc fajn.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:46
- Nahlásit
Marush
no tak to se těšim teda,bude mi ctí a privilegiem bambiho přivést
hele ale von má řítký trenky a nic víc něco jako bejvalej aidasky s hopsafrakem
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:47
- Nahlásit
Gerda
hrát si může aji malopes
to jo,to beru, jen to prostě nějak zatim nehrotim s tim kousánim moc
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:48
- Nahlásit
Marush
ambice krom toho,aby jí to bavilo nemám...
já taky nemám žádný ambice a na cvičák chodím, protože to baví psy, mě teda taky to je pravda, ale necvičím tzv na vážno.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:49
- Nahlásit
Marush
žádný jiný ambice krom toho,aby jí to bavilo nemám...
aby jí to bavilo je ze všeho nejdůležitější, ale hodně už bylo takovejch, co ambice nemaj, pak zjistili, že je vlastně cvičení bafčí, a rádi si zapokračujou dál. Uvidíš, že Nyxátora to bafčit bude, až se probudí a dorostou mu nohy, pak bude jako Bůšek )))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:50
- Nahlásit
Gerda
Takže. Míry mi nedodaly tyto megerky:
Bajko
Takže kamarádko, to tedy kecáš. Míry jsem ti posílala 7.4. ve 20:13, takže mě laskavě vymaž z té černé listiny!!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:50
- Nahlásit
Alexa
hele ale von má řítký trenky a nic víc něco jako bejvalej aidasky s hopsafrakem
aha..no to bé zajímavý teda
Gerda
Butka neni špatná věc, na účel, ke kterýmu je, je naopak moc fajn.
no já to vim,že je to dobrá věc, mám jen psychický blok, odpor ke klecím iracionální...ale jako budu jí tam vokládat...když to bé nutný no..ještě jak si tam strčila tu hlavičku,to bylo hrozný a nechci slyšet že jsem debíl,když jsem jí dala do tý s velkejma dírama..to vim..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:51
- Nahlásit
Marush
to jo,to beru, jen to prostě nějak zatim nehrotim s tim kousánim moc
jasné, to neni žádná donucovačka, děfče, jen abys z toho neměla nějaký obavy nebo špatný pocitiii, jasně že dělej tak, jak pro svýho čokla chceš, uvidíš, že se jako Růža políbená probudí a bude běsnit aji venku
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:53
- Nahlásit
Gerda
aby jí to bavilo je ze všeho nejdůležitější, ale hodně už bylo takovejch, co ambice nemaj, pak zjistili, že je vlastně cvičení bafčí, a rádi si zapokračujou dál
jo tak to jo,že třá s ní začnu dělat i jiný aktivity jako klikr atd,to jo,jen jako myslim ty soutěže,že to mě neláká, nejsem soutěživý typ
Baico
Míry jsem ti posílala
ale ty máš pokaždý menší,takže musíš poslat aktuální,chápeš?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:54
- Nahlásit
Baico
Máš pravdu a já se ti srdečně omouvám, už sem si tě dopsala a vyndavám tě z černého seznamu )))))
Marush
nechci slyšet že jsem debíl,když jsem jí dala do tý s velkejma dírama..to vim..
to se prostě může stát, kejtlin, majíce kotce normálně psům k dispozici, si takhle objesila v mlíkoších Sindu.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:56
- Nahlásit
Marush
vono je to možná přesně důvod, že tě doma zabíjí, bo venku ji až tak nic nezaujme, aby se tam vybila (páč jí jakoby bráníš), ale spíš naopak bych to dělala, venku sranda, doma klid.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:58
- Nahlásit
HOLINKY, CO SME ŘIKALI, ŽE NA TOM LOGU BUDE? SEM TO ZTRATILA!!!!!
MÁ TAM BEJT KADIBOUDA, RUKA, CO Z KADIBOUDY DRŽÍ VZTEKLÝHO PSA, ŘADA LIDŮCH A PUDL?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:59
- Nahlásit
Gerda
to se prostě může stát, kejtlin, majíce kotce normálně psům k dispozici, si takhle objesila v mlíkoších Sindu.
no ale díky těmto zkušenostem pak byla schopná jako jediná vyprostit nyxí hlavu jako ježka z klece, za což jí patří velký dík!!!
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Marush
víš co, já jako celkem neprahnu po nějakejch úspěších,zkouškách atd s Nyxem, já chci jen aby mi neutekla, byla zvladatelná a až bé velká,abych s ní mohla večer ven a abych věděla, že když nás někdo napadne,tak že pes případně neuteče,ale hryzne ho , proto chci kousat s ní...jinak žádný jiný ambice krom toho,aby jí to bavilo nemám...
naprosto tě chápu,já zpočátku neměla nic jinýho v plánu,ani nevim jaxe to semlelo..vono dyš je gten čokl šikovnej a dělá v zásadě sám,tak ho prostě přihlásíš a deš no..kolikrát když vidíš ty výkony a udělaj tu zkoušku taxi řekneš No kurva tak ale to bysme my měli za plnej počet pomalu! obrany mě bavěj a tebe budou taky uvidíš.. jinak nána byla poprvé f odkládačce asi ve 3 letech ))))))))))))))) přišlo mi to děsný a furt sem jí měla na vodítku u sebe..jí je ale fuk kde se svalí esi na vodítku mě u nohy nebo v butce..tam má alě větší klid dyš je třá unavená nebo tak..esi jí tam nechceš dávat nedávej!! nikdo tě nebude nutit nebo ho zmydlim!!!! počkej až k tomu dospěješ sama,to je nejlepší cesta,my ti můžem říct výhody,ale dojít bys k tomu měla sama,abys pak neměla blbý pocity z návšrěf cvičáků a tak..to je zbytečný
du luksovat aby mě votpoledne prase nepomluvilo že tu mám mrdnik
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
[/b]Marush[/b]
přesně tak, to se prostě občas stane, u Sindy jsem to nepředpokládala, má větší hlavu než Nyxa a stejně ji tam prostrčila
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:01
- Nahlásit
Gerda
ŽE NA TOM LOGU BUDE
to nevim,ale můžem tam jebnout Skřítka.-)))))))))))))))
jbat
ale spíš naopak bych to dělala, venku sranda, doma klid.
hahahahaha ))))))))))) a jak jako ten klit doma chceš dosáhnout?????????? tý malý svini stačí bohatě kotníka achilofka dyš jí nedáš nic jinýho ))))))))))))))))))))))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:02
- Nahlásit
Holky, tak co sme řikaly? A nápis sme už neřikaly, že jo? jdu to dát Míše, vy ste nespolupracující mizerové!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:03
- Nahlásit
jbat
vono je to možná přesně důvod, že tě doma zabíjí, bo venku ji až tak nic nezaujme, aby se tam vybila (páč jí jakoby bráníš), ale spíš naopak bych to dělala, venku sranda, doma klid.
já spíš myslim, že jí to psychicky i fyzicky jako dává zabrat tolik psůch atd,chce se s nima honit a hrát si,brzo se unaví a kousat do něčeho prostě pro ní neni tak zajímavý zatim jako vočuchávat jinejm psom zadky...jako to dělám venku sranda doma klid...ona je aktivní na procházce,ale jedině doma má možnost se chvilku jakoby nudit a proto začne vysírat a fakt chce kousat,taky se tam vůbec nebojí...a mezi psama je přeci jen ještě zdrženlivá...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:08
- Nahlásit
Gerda
proč tam nedat drajvový prase třá?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:11
- Nahlásit
Gerda
jj kadibudka s rukou držící drajvovýho mnohočokla fronta s pudlem
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:12
- Nahlásit
Gerda
Takže. Míry mi nedodaly tyto megerky:
jaký megerky, megerko, dyť sem je posílala uš dvakrát, opakuji dvakrát. Jestli sem je neposlala náhodou někomu jinýmu, to by byl průšvich, kdyby to čet někdo nepovolanej.
Jdu to hledat a posílám znovu.
|