Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7407 . 7408 . 7409 . 7410 . 7411 . 7412 . 7413 . 7414 . 7415 . 7416 . 7417 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 15:27
- Nahlásit

hřmění a velký blesk v sadech, jde bouřka jako sviňa.

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 15:29
- Nahlásit

Gerda
jestli bude pršet, tak nevím začínám mít nějakou depku a chci s potforou ven - takže neposílat k nám !!!

Atusch
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 15:29
- Nahlásit

To je děs před hodinou na Vyšehradě pařák, sluníčko...
Teď jsem doma a tma, hnus, bouří se a Atilák se moooc bojí a chtěl by domů, jsem tu zamknutá a drápe mi na dveře kretén.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 15:30
- Nahlásit

kejtlin
aha, takže problém bude v komunikaci, tak to je špatné, páč v tom jsou chlapi dost beznadějní pani nebuď smutná, naštvaná, prostě v háji z toho, však ono zase bude líp a třá se mu v hlavě rozsvítí a přitáhne s něčím rozumným - třá nugátovou bonboniérou jako můj muš onehdá, když mě strašně sral
to taky není vyloučený, voni někdy občas i zapřemýšlej a občas jim do tý jejich vesměs tupý hlavy něco doteče

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 15:32
- Nahlásit

Gerda
Atusch
už to přišlo k vám, u nás je po, ale naštěstí se nám to dnes vyhnulo, te´d už zas teplo, sluníčko tak napůl, ale mě to stačí
tudíž zase táhnu ven zdaaaaar lidi

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 15:35
- Nahlásit

Zdááár tady taky bouřka ukrutná. Hele co mi došlo-klikejte na papule to je dobrýýý http://svt.se/hogafflahage/hogafflaHage_site/Kor/h estekor.swf

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 15:36
- Nahlásit

Atusch
koukej pustit Atika domů ty zlá ženo!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 15:37
- Nahlásit

Eldoguero
já moc sladký nežeru a nezoufám, hledám si náhradu

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 15:38
- Nahlásit

danajasa
to jsem tady dneska dávala

Atusch
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 15:39
- Nahlásit

Gerda
bez obav, tatík mu letěl otevřít tak už chrápe na gauči. Na mém gauči. Zmetek
A Syreček se snaží zabít Árese a ten blboun stojí a čučí..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 15:40
- Nahlásit

Eldoguero
čekala jsem že mu dotečou různý věci 2 měsíce, bez úspěchu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 15:41
- Nahlásit

O čem je ten článek, v němž se zviditelňuje Biluška?
Jsem jí jedno psaní do časopisu dohodila, páč jsem se na to necítila. Chci vědět, jestli je to ono.

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 15:41
- Nahlásit

kejtlin
hledám si náhradu
to tě až tak vytočil???

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 15:42
- Nahlásit

kejtlin
no a nebo tak
(taky sladký moc nemusím, ale na nugátu ujíždím občas )

du začalo svítit slunce žblunce

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 15:42
- Nahlásit

Monty
to tě až tak vytočil???

spíš zklamal....

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 15:44
- Nahlásit

kejtlin
jestli jsi mu to dostatečně polopaticky vysvětlila, páč chlap potřebuje říct - "chci tuhle, konkrétně tuhle červenou mikinu, dnes odpoledne koupit" a né "jé ta je hezká"
oni jsou fakt zabržděný a navíc ta selektivní hluchota ...

Venta
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 15:45 - Změnil/a: Venta
- Nahlásit

kejtlin
čekala jsem že mu dotečou různý věci 2 měsíce, bez úspěchu
Hele, ale chlapi jsou natvrdlý a někdy se jim to musí říct polopaticky, co tě na nich sere. Jinak jim nedojde nic.

Gerda
hřmění a velký blesk v sadech
Už se blíží i sem, Vendula mě donutila zavřít ventilačku, jak fouká.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 15:46
- Nahlásit

Atusch
Tatík je hodný člověk. Kdyby Syreček zabil Bůška, měla by si svatej klid a mohla mít hodně malých laskavých a skladných Syrečkůch )))

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 15:46
- Nahlásit

Monty
Pani já neměla sílu dočítat sem náká vyštavená. Hele lidi můžu jít reklamovat trekovky dyž maj odlepenou patu po3měsících?enemže sem jim ukopla špičku tož mě asi vyhodí,ale pata je jedna chyba a špica je jiná tož nevím páč budu muset jet30km do toho obchodu tož váhám páč moc projedu ale škrpál stál skoro litr,???????

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 15:47
- Nahlásit

Vlčáčková
v PPČ o hluchotě psůch, je tam článek od veterinářky, pak několik od lidí co maj nebo měli hluchoně, pak dva názory chovatelů (jeden můj ) a pak nějaký návody, jak cvičit hluchoně a tak

Venta
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 15:47
- Nahlásit

Eldoguero
"chci tuhle, konkrétně tuhle červenou mikinu, dnes odpoledne koupit" a né "jé ta je hezká"
přesně tak, jinak bys ho fakt musela zabít a stejně by ti jí nekoupil

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 15:50
- Nahlásit

Venta
tak tak, když ti teda dva dny po výplatě neřekne, že nemá prachy to ti pak nezbejvá nic jinýho než koupit si ji sama

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 15:52 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Eldoguero
Venta
ano já mu to vysvětlila polopatě to a to mi vadí chtěla bych to tak a tak...

Venta
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 15:53
- Nahlásit

Eldoguero
Nebo počkat na příští vejplatu a říct mu to v ten den

kejtlin
ano já jim to vysvětlila polopatě to a to mi vadí chtěla bych to tak a tak...
Hm, tak to abys sbalila spíš ňákou ženskou, jestli chceš vedle sebe něco chápavýho.

Atusch
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 15:54
- Nahlásit

Gerda
Kdyby Syreček zabil Bůška, měla by si svatej klid a mohla mít hodně malých laskavých a skladných Syrečkůch
To je pravda, ale jsem si jista, že víc než jednoho maximálně dva malopsy a to v nouzi největší fakt psychicky nevydržím. A hlavně to jeho ječení. A teď dáví ofčáka... No jeden bohatě stačí...
Áres to nepobírá, Syreček se mu zakusuje do huby a on pláče, že ho to bolí, a přitom se po něm ani zle neožene... Nebude to tak zlý pes, jen je debil hluchej a neposlušnej no

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 15:56
- Nahlásit

Venta
Hm, tak to abys sbalila spíš ňákou ženskou, jestli chceš vedle sebe něco chápavýho.

on není hloupej, ani to ze sebe nedělá, ale on se přece nebude omezovat

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 15:56
- Nahlásit

Ženy Dívky a ostatní mám k vám eště prosbu jak fungujou ty skupinky kerýma má pes obcházet?Já sem prolustrovala snád půl jůtůbe a někde ty lidi stojí a někde chodí a u všecho bylo že je toBH v návodu je pohybující se skupinka a včerá mi říkali že stojící byla v loni tady a bez debat tož su blbá z toho??(jako na pohybující možu pochodovat aj na náměstí svobody)

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:00
- Nahlásit

Eldoguero
Tak to je ono. Tak doufám, že mi Biluška přepošle provizi!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:02
- Nahlásit

danajasa
skupinka je stojící a je tam i pes v té skupince ty mezi nimi procházích-proplétáš se

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:05
- Nahlásit

danajasa
Jak dopadl Cimburk?

all
Úspěšně jsem dorazila domů z práce (jsem to vzala ještě přes solárko ) a uvažuju jestli si mám nalít dvojku červenýho. Jenže já si už fakt připadám jak alkohůlik. Nejni tady ani makrel, aby mě podpořila.
Se potřebuju trochec dostat do normálu - měli jsme v práci charitní vzdělávání a já na takový věci moc nejsem. Navíc jsem se dozvěděla, že v září a ještě v říjnu nebo kdy budu muset na mši. Dyk budou ten kostel muset nechat znova vysvětit.

<< 1 ... 7407 . 7408 . 7409 . 7410 . 7411 . 7412 . 7413 . 7414 . 7415 . 7416 . 7417 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání