| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:13
- Nahlásit
Marush
Pepřákem prase nezneškodníš. Ale nasereš.
Gerda
Já jsem posílala míry, přece! Bylo jich dokonce víc, než bylo žádáno.
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
hahahahaha))))))))))) a jak jako ten klit doma chceš dosáhnout?????????? tý malý svini stačí bohatě kotníka achilofka dyš jí nedáš nic jinýho))))))))))))))))))))))))
no právě...prostě v prostředí kde to nezná,tak je mnohem mírnější a myslim, že když usne u střelby...je to furt lepší než kdyby z toho měla šoky...jak bé větší,tak si myslim, že se bude víc už jakoby nudit mezi těma psama a orientovat na nějakou další zábavu v tomhle případě kousání...ona je třeba mnohem víc unavená z toho že jdem na kratší procházku do města,rotože se tam bojí a čumákuje,než z dlouhý procházky v lese, protože tam jdem jen spolu nebo s velkogusem a tam se paradoxně spíš nabudí na další akce...
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Zdar lidi, co novýho?
Mě před chvílej odcestovalo štěňátko měla bych skákat štěstím do stropu, ale už teď je mi po ní smutno, jsem divná?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:14
- Nahlásit
Marush
...se tam bojim toho Matesa je děsně zlej fík
Děláš dobře. Já už se ho teď taky bojím )
A aby jsi nebyla uplně vyděšená, tak takhle vypadal ten Fandy úvaz u brány Koukat na ostatní bránící psy ho velmi zajímalo a bafčilo
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:14
- Nahlásit
Vlčáčková
Pepřákem prase nezneškodníš. Ale nasereš.
aha...dobrý vědět
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:15 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Eldoguero
tak to blahopřeju
nebuďte paní smutná, přece by jste všechny malodogy nemohla mít u sebe - ikdyž to ti říká ta pravá (kdybych měla štěňata a pak bych je dávala pryč, tak bych ještě měsíc v kuse řvala, nebobych je potenciálním zájemcům ještě vytrhla z ruky )
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:17
- Nahlásit
Baico
Koukat na ostatní bránící psy ho velmi zajímalo a bafčilo
já vim,že mu nijak neubližoval, to jsem psala v nadsázce samo, ale Fanda je taky roztomilé dudu, taky by se mi víc líbil na gauči než ve vodkládačce je strašně hebký
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:17
- Nahlásit
Eldoguero
a kerá odjela? Kerá? Ta Blanka? Ta, jak se mi líbila nejvíc, aji tobě? Hodně štěstí štěňátku v nové rodině!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:20
- Nahlásit
Baico
Koukat na ostatní bránící psy ho velmi zajímalo a bafčilo
druhá Goša ta tam dřív občas i usnula
Eldoguero
to je moc dobře, že odjelo malodogátko. Kolik jich ještě máš?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:23
- Nahlásit
Eldoguero
Mě před chvílej odcestovalo štěňátko měla bych skákat štěstím do stropu, ale už teď je mi po ní smutno, jsem divná?
to je jasný,furt ti je berou sama máš málo, už je nedávej...každá doga se počítá!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:23
- Nahlásit
Monty
to já vim pani, ale já vždycky štěńata vořvu, i když jsem v podstatě ráda, že už jdou, ale jsem játro prostě na tohle no...
jo a jinak jsem včera konečně ostříhala velšíka už vypadá jako pes
Gerda
odjela beatrix kido, páč se pani nejvíc líbila už podle mýho popisu v mailu a nakonec i v reálu, paní chtěla klidnější fenku a to Beatrix je, narozdíl od satanovité bellezy, kterážto mě dnes opět kousla do brady, je to malý antikrist, stejně jako malodítě Viktorka
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:26
- Nahlásit
Gerda
Máš moje míry znova na mailu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:27
- Nahlásit
Marush
ona je třeba mnohem víc unavená z toho že jdem na kratší procházku do města,rotože se tam bojí a čumákuje,než z dlouhý procházky v lese, protože tam jdem jen spolu nebo s velkogusem a tam se paradoxně spíš nabudí na další akce...
to je normálka,pani, spousta čoklů nelze jinak utahat neš psííchycky,to je pro ně daleko náročnější a umrtví je to spolehlivě ,nějakej bjech u kola spoustu čoklů leda zahřeje na provozní teplotu.-)))) a todle psychický je dyš je v neznámým prostředí.nadruhou stranu je nutno brát čokla fšude a furt aby právě uvykal těmdle "stresům" natolik,že mu brzo bude šumafuk kde je páč mu to bude připadat normální furt bejt někde jinde
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:28
- Nahlásit
kejtlin
ještě 4 na prodej
2 pejsky a 2 fenky
Marush
to je jasný,furt ti je berou sama máš málo,
volééééééé
jooo, přesně to jsem potřebovala, dík
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:28
- Nahlásit
Marush
davidkova renata
nějakej bjech u kola spoustu čoklů leda zahřeje na provozní teplotu.-
ano moji Axu například.....
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:30
- Nahlásit
bože, du školit nějaký nový expertí na nasírání (rozuměj call centrum), asi si před tim loknu grijotky, bo uš tu jinej chlast nemáme.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:32
- Nahlásit
Gerda
Holky, tak co sme řikaly? A nápis sme už neřikaly, že jo? jdu to dát Míše, vy ste nespolupracující mizerové!
Tak co si tak trochu pamatuju, měla tam být kadibudka bez fronty. Pudl možná taky?
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
nadruhou stranu je nutno brát čokla fšude a furt aby právě uvykal těmdle "stresům" natolik,že mu brzo bude šumafuk kde je páč mu to bude připadat normální furt bejt někde jinde
to se právě snažim jí brát všude, třá s psama je už úpa v pohodě,to se nebojí vůbec ..má mnoho psích kamarádů,žumpa psy,velkoguse, psycho mopse a další , musim jí te´d brát víc mezi lidi do města, protože ani okolo rodičů domu,ani okolo mýho bytu nejni tak úpa město..jakože auta,bordel atd. takže to musíme nacvičovat teďkonc právě! Ikdyž je jasný,že nebudem chodit venčit pak třá na václavák pravidleně,to by bylo nepraktický , ale stejně musíme cvičit toto
Ale malé dudu je extrémně roztomilé a bečí když du pryč a to mě drásá a už nechci bejt v práci!!! Dnes se prej dozvíme,že asik krachujem,takže dobře že jdu odtud do prdele...
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Odstraňuji z černého seznamu Baico, Lolu, Vlčáčkovou. Osttní na seznamu pořád jsou, hrozí, že f outerý jejich míry uzří celý virtuální svět.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:34
- Nahlásit
Marush
musim jí te´d brát víc mezi lidi do města
přijeď za mnou do práce, to splňuje všechny tvoje městský podmínky
Lola1
Tak co si tak trochu pamatuju, měla tam být kadibudka bez fronty. Pudl možná taky?
Tak pani, paměť máte dost na prt ))))))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:39
- Nahlásit
Eldoguero
no já už mám to pětihodinový trimování za sebou, tuto sobotu budu stříhat štěně, které vypadá jak bobtail a má srst něco jak pudl, já bych ji nestříhala, protože se mě líbí ale paní to chce a budu mít za to zase nějaké kačky ale ti westíci se mi myslím povedli, mám fotky před a po
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:40
- Nahlásit
Gerda
Jsem pro kadibutku, ze které trčí ruka s hustopsem, který útočí na frontu. Na konci půdl.
A dřív jsem měla ještě podmínku, aby to byl picbum. Samozřejmě. Ale to se nikomu nelíbilo. Samozřejmě.
|
Vlčáčková
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Odstraňuji z černého seznamu Baico, Lolu, Vlčáčkovou.
No proto!
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
já bych paní na tom byla podobně
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:41
- Nahlásit
Gerda
Odstraňuji z černého seznamu Baico, Lolu, Vlčáčkovou. Osttní na seznamu pořád jsou, hrozí, že f outerý jejich míry uzří celý virtuální svět.
paneboženanebesííííííííííííích!!! jako jestli hodláte sem dávat mý fotky na kterejch vypadám jak Zeman(takže jakýkoli moje fotky) a teď ještě zveřejníte moje míry,čimš se huš definitivně historicky znemožnim, tak vám řikám že tady končim a přesunu se k banánovníkom a nechám si změnit ymprinting a všechny vás nakopu do čaker ... míry teda pošlu večer no
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:48
- Nahlásit
pawLINka
Jsem pro kadibutku, ze které trčí ruka s hustopsem, který útočí na frontu. Na konci půdl.
mě by se líbilo kdyby ten útočící pes byl právě půdl a picbuma by měl někdo nýst v náručí jako mimi
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:52
- Nahlásit
Monty
šikovná pani, nechcete to natáhnout k nám a dodělat mi velše, jinými slovy udělat z toho vořecha, kterýho jsem včera vytvořila já, velšteriéra
musím mu to nechat dorůst trochu a pak ho vzít znova, já ho už netrimuju, páč na to nemám nerva (on je hodný, ale mě to neba),navíc nejezdí po výstavách, tak měkkou srst neřeším
trimování je hrůza, já jednou trimovala velkýho knírače a od tý doby jsem řekla, že už nikdy, takže věřím, že po 5 hodinách toho máš plný kecky
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:54
- Nahlásit
Marush
mě by se líbilo kdyby ten útočící pes byl právě půdl a picbuma by měl někdo nýst v náručí jako mimi
Jasně, já sice vestu nemám, ale jsem pro, páč takhle je to přesně jako ze života (teda né z toho na nově)
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 12:01
- Nahlásit
Eldoguero
ale aspoň že byli hodní jinak bych je přizabila a měli moc pěkné kukuče, ale byli to hrozní hubeňouři
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 12:03
- Nahlásit
Marush
paneboženanebesííííííííííííích!!!
nooo, jen abys nezapomněla ))
|