Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7407 . 7408 . 7409 . 7410 . 7411 . 7412 . 7413 . 7414 . 7415 . 7416 . 7417 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 12:05
- Nahlásit

kejtlin
druhá Goša ta tam dřív občas i usnula
Fandův majstrštyk je to, že mi na ZOPkách usnul na dlouhodobém odložení
Byl jsme na obědě a najednou jde na mě spaní. Asi se nenápadně připlížil kocáb

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 12:06
- Nahlásit

Monty
no... já si myslela o Chuckovi (ten velš), že je v kondici, ale když jsem ho ostříhala, zjistila jsem, že je tlustej jak malý prase
chtěla jsem se zeptat, jak jsou na tom tihle malí teriéři se zubním kamenem, náš chuck je od mala na granulích, nemáčím mu je, v zimě spíš vařený (maso s přílohou), dostává celkem dost kosti na kousání (min. jednou týdně, nechám mu ji tak dva, někdy tři dny, podle stupně ohlodanosti) a přesto má zubní kámen jak prase
velcí psi na to vůbec netrprí, stačí jim hlodat kosti a jsou ok, všetně stafbulky

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 12:06
- Nahlásit

Baico
Byl jsme na obědě a najednou jde na mě sraní. Asi se nenápadně připlížil kocáb
to je normální, to na mě de dycky, dyš mluvim s davítkovou krs telefén.

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 12:08
- Nahlásit

Eldoguero
já nechávala čistit Montymu jen jednou zuby čistit v osmi letech, pak už je měl docela škaredé, ale nechtěla jsem ho nechávat uspávat, poslední narkózu - ty zuby snášel blbě

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 12:24
- Nahlásit

Baico
Fandův majstrštyk je to, že mi na ZOPkách usnul na dlouhodobém odložení
hustý
stará argentina imitovala spaní, při každým dlouhodobým odložení, furt si ze mě dělali na cvičáku srandu ale neusnula teda nikdy, jen šetřila síly (to teda voni mrchy dělají pořád) a pak jsou jak smršť

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 12:27
- Nahlásit

Monty
chuckovi je 7, nečistili jsme mu je teda nikdy, ale je pravda, že u psa, který pravidelně kouše kosti, bych to nečekala, nevím jestli na to trpí
muš říkal, že prej co pamatuje, tak všichni jejich velšové mívali zubní kámen (jeho táta je chová, taky anglický setry)
mrzí mě to, ale asi mu to nechám vyčistit ultrazvukem, páč to má teda ošklivý dost
tak mě napadlo, jeslti k tomu malí teriéři nejsou třeba nějak předisponovaný

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 12:27
- Nahlásit

bonc
no urničku si klidně vem, ale kus cesty se de přes bažinu gde ustala těžba bahna a tam tě asi nigdy nigdo nenajde Pozitivní na tom je pouze to, že PŘED bažinou a ZA NÍ budou kontroly, tagže gdyž nevylezeš tak si tě hned škrtnem

Davídkováááááááá
mám fantastickej nápad, prosím tě zavolej mi, já nemůžu volat z pevné, mám to volajaké rozbité či co, přidou to opravit aš v pondělí. Ale gdyž něgdo volá sem tak to fungá, toš zavolej, páč ti musím říct něco mňamózního

bonc
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 12:30
- Nahlásit

Biluška
kus cesty se de přes bažinu gde ustala těžba bahna

tyfole, a já debil si myslela že to bylo s tou těžbou bahna NADSÁZKA!!! začínam se bát.. co sněhový řetězy??

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 12:31
- Nahlásit

Biluška
zdar pani pisatelko
dobrej článek, moc se mi líbil závěr, obzvlášť vzhledem k celkově pozitivně naladěnýmu celýmu tématu

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 12:34
- Nahlásit

Eldoguero
jakej článek? Je někde tady?

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 12:37
- Nahlásit

bonc
co sněhový řetězy??
Pudete v dubnu II takže sněhový řetězy SNAD nebudou potřeba

tyfole, a já debil si myslela že to bylo s tou těžbou bahna NADSÁZKA!!!
No to není, páč nic jinýho než žáby a bahno tu fakt nemáme

Eldoguero
Myslíte ten článek f psovi paní?

All hlavně záchranářky
Opět další průser dámy. Před chvílí přijela ubrečená starší paní, že ji fčera umřela dcera, v autě měla i dvě děcka od té dcery a že prý po ní zbyla labradorka. Světlé barvy, fenka, necelý rok stará, prý někde trénovaná na canisku, ale bez certifikátu. Zase mě ukecala, že si ji vemu Ale jenom na dočas, dalšího psa fakt nechcu a tím míň labradorku. Plís, rozhoďte sítě kdo by ji chtěl. Přivezou ji zítra večer. Jo a je bez papírů.

bonc
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 12:38
- Nahlásit

Eldoguero
gratuluju k udání štěnce, jen tak dál!
jakej článek? nic nevim!

Gerdě
se pokusim slíbit že se pokusim dneska změřit a zejtra dodam míry, plánek je už dostatečně polopatickej i pro mě ale esli na to nezapomenu... to slíbit nemůžu

bonc
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 12:39
- Nahlásit

Biluška
nic jinýho než žáby
a maj zuby??!! nemam bojovýho psa

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 12:40
- Nahlásit

Maky a Trix
ne v PPČ poslední, jako téma měsíce je hluchota psů a většina článků tam tak nějak vyznívá pozitivně, což podle mě není dobře
biluše píše zkošenost a její článek má dobrej závěr
koukejte si to všichni koupit a přečíst

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 12:40
- Nahlásit

Biluška
že ji fčera umřela dcera, v autě měla i dvě děcka od té dcery a že prý po ní zbyla labradorka.

to umřeli i ty děti,jo?
se poptám!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 12:42
- Nahlásit

bonc
a maj zuby??!!
U některých velkých kousků si fakt nejsem jistá Konkrétně v té bažině kudma půjdete bych se k vodě radši moc nepřibližovala. Jednak sou tam komáři velcí jak menší letadla a za druhé se vodní hladina občas dost divně vlní

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 12:43
- Nahlásit

Marush
Ty děcka sou malý. Tak na základce. Ještě je prý ve hře nějaký exmanžel, ale ten maká dycky tři dny f kuse a pak má dva dny volno, nebo tak nějak. Prostě skrz pracovní dobu by to nešlo.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 12:44
- Nahlásit

Marush
to umřeli i ty děti,jo?
JO. A v tom autě seděly jejich duchové.

bonc
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 12:53
- Nahlásit

Biluška
mohla by bejt labradůra venkovní? Kolegyně - fifina po žlutym labradůrovi touží, zatim sem jí v tý iniciativně nepodporovala, páč by to byl klasicky "hodnej pejsek k novýmu domečku", ale lepší než nic a dřív nebo pozdějc to nějakej stejně vodnese... když už to musí bejt tak by bylo menší zlo již vychovanej pes než aby rozmachlali nevýchovou štence...

U některých velkých kousků si fakt nejsem jistá Konkrétně v té bažině kudma půjdete bych se k vodě radši moc nepřibližovala. Jednak sou tam komáři velcí jak menší letadla a za druhé se vodní hladina občas dost divně vlní
už sem ti řekla že tě nesnášim? a že se vlastně v lese bojim?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 12:54
- Nahlásit

tož lidi du ven, zdar

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 12:56
- Nahlásit

Biluška
jo jo ten
bonc
dík, snad to bude pokračovat dál

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 12:58
- Nahlásit

Vlčáčková

jsem to pochopila blbě tu větu no

Biluška

tak labrošku zatim nikdo,ale kdybys věděla nebo kdokoli z vás o nějaký málý fence třá od roku do 3, mopse nejlíp nebo i jinýho malopsa,tak mi řekněte, kamarádka chce ke svýmu psychomopsovi do party, umřel jí starej pekinéz...třeba nějaká co jí taky někdo umřel nebo je prostě urgentně neudaná...

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 12:59
- Nahlásit

Biluška
hele, napiš Waldovi, tohle by mohl potřebovat, nebo vědět, komu by se šikla.

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 13:07
- Nahlásit

Marush

jsem to pochopila blbě tu větu no

hele možná by sis fakt už měla dneska přesednout

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 13:11
- Nahlásit

Alexa
hele možná by sis fakt už měla dneska přesednout

dobře, dobře píšu si tě na listinu lidí co chtěj mít vlastní superkoláž fotky nazvanou "s rododendronem v posteli"

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 13:19
- Nahlásit

STE HOVADA neskutečný, tolik stran! Vidim - Maruš je na tom furt stejně s těma trokama a vedením, Biluška má zas dalšího psa, to taky není nic novýho... takže pýšete úplně zbytečně!!!!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 13:20
- Nahlásit

Děcka, za chvíli vám pošlu návrhy loga, už danýho i na barevný pozadí v barevnejch kombinacích nitích pro jednotlivý verze. Chtěla bych, abyste se k tomu operantně hbitě vyjádřily, neboť je to velmi krásné a máme tam krokodýlka na záchotku.

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 13:25
- Nahlásit

Gerda
na mejla?To chci okamžitě posoudit profesionálnim vokem pseudoumělce!!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 13:26
- Nahlásit

Gerda
já bych je taky chtěla vidět, ač si ji nekoupím stran exekuce...

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 13:30
- Nahlásit

Marush
na mejla?To chci okamžitě posoudit profesionálnim vokem pseudoumělce!!!!
no samozřejmě, to je jistá věc, každej platící zákazník se smí vyjádřit, když se bude vyjadřovat tak, aby mě to vyhovovalo, jinak mě bude děsně štvát )))))

jbat
já bych je taky chtěla vidět, ač si ji nekoupím stran exekuce...
stran exekuce jako exekuce, nebo exekuce jako provedení? Bys mě nasrala jesi exekuce jako provedení, bo to sou moc krásný vesty a vobrásky žumpí!!!!!!

<< 1 ... 7407 . 7408 . 7409 . 7410 . 7411 . 7412 . 7413 . 7414 . 7415 . 7416 . 7417 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání