Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7281 . 7282 . 7283 . 7284 . 7285 . 7286 . 7287 . 7288 . 7289 . 7290 . 7291 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 17:13
- Nahlásit

jablunka
Ty seš v těch děckách, ne? Dítě a pes, doufám.
Zjistím večír.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 17:13
- Nahlásit

leyenda
děkuju, ale já si to zatím nějak nedovedu představit

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 17:18
- Nahlásit

bonc
ale místo krásný Boničky tam bude ňákej hnusnej ryčbek. Si ho ve středu koupim a ukážu to Bonici, tady si mohla bejt!!
Proč já nešťastná si nevzala Pištu Hufnágla.
impact
Ty seš v těch děckách, ne? Dítě a pes, doufám.
Zjistím večír.

No já nevím.Ale díky za zjištění.Konečně se možná něgdo z rodiny dostane do bulváru.

impact
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 17:25
- Nahlásit

jablunka
Tak jo, seš tam. Teda ty ne, essi nejsi brůs viliž.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 17:30
- Nahlásit

impact
Mě to tak prostě vyznělo.
tak máš rozladíno, vztekloune )) Bude tam i Maryje opublikovaná, nebo časopis bude další místo, kam se Maryje krásná nedostane?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 17:31
- Nahlásit

hm tak jedu na veterinu, Goša má začínající zánět v uchu asi

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 17:39 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

impact
Tak jo, seš tam. Teda ty ne, essi nejsi brůs viliž.

No bezvááááááá. Díky moc.

Dáška
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 17:42
- Nahlásit

Biluška
Nepochybně. Já totiž pokoušu každého tlustého chlapa, kterého potkám a zbývající lidi hryžu aspoň do bot. Krom toho
Paní, tak nevím, dneska sem ti poslala přihlášení, ale docela se k vám bojim
Poznámka - přihlášku sem našla až po odeslání mailu, stačí to, co sem tam napsala?

impact
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 17:43
- Nahlásit

Gerda
Nebude. Nenašla jsem ji tam. Tam byl asi nějakej problém s tím jménem, ne?

jablunka
Moc pěkná fotka.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 17:45
- Nahlásit

impact
Tam byl asi nějakej problém s tím jménem, ne?
to jsme si pak s tou slečnou nebo paní napsaly, že stačí jméno toho, kdo to fotil. Ale uznávám, že fotky nebyly kvalitní, tak neva no. Zkusíme příště. Do sportovní rubriky třeba )))

Tinta76
# Zasláno: 11 Dub 2011 17:47
- Nahlásit

Dobrý den celý den!

Jenom podám hlášení:
Žeryček (s košíčkem) na prochásce ani nezaregistroval cyglistu, ani chotce, ani dítko, bo byl velice zaujat košíčkem Doma jsme koš ještě nepoužili, nějako (zatim) seká dobrotu

Ještě jednou děkuji všem radícím!

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 17:51
- Nahlásit

impact
Moc pěkná fotka.
Děkujeme.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 17:58
- Nahlásit

Dáška
jo stačí . Když mi doneseš rohlík tak tě možná nekousnu . Ale spíš tě kousnu, sem děsně nevypočitatelná a nigdy nevím přesně co udělám

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 18:09
- Nahlásit

uš sou rozebraný fšecky útulkový čokle?? uš můžu teda fstoupit?
ste hovada,co furt pýšete?????
hele todle je mocinky krásná fotka taková jarní,škoda,že má gošena zánět f uchu,to kejtlin děsně pokouše

vlčáčková
náčelníku,máš pravdu částečně...řikala sem ,že si možná uš nepořídím štěně..dále můj výrok byl v zásadě poue akademický páč nastolení stopstavu je tak science fiction,že je v zásadě fuk kdo co píše páč to sou stejnak jen kidy dále jsem chtěla upozornit na svou hnusnou povahu,kdy samo se stopstavem souhalsim,ale běda jak by se doktnul mě ..to je snad jasný né? )))
venta
ovšem pani veeeelká gratulace ke světovýmu vořechovi!!!!!!! ste moc dobrý a jistě někomu prdly nějaký céfky
do příště si kupta nový kanady a uvidíte ,že béte na bedně

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 18:10
- Nahlásit

zdar fšici!

Dnes byl velmi krásný den. Byly sme na tříhodinové procházce. Bajša se brouzdala ve vodě a zjistila, že je děsná sranda dělat nosem bubliny. I trošku aportovala z vody, ale jen tak, aby si nenamočila moc bříško. Dál prej nepude. Příchozí ohař ju vyhecoval k omočení až do půl těla, ale plavání nám bude evidentně ještě trvat. Jo a normálně máme odvolání od sedícího batolete s rohlíkem!
Fčil trčím v práci. Do jedenácti. Ach jo...

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 18:38
- Nahlásit

Baysha
vyfurt chodíte po venku!!!! Korinkovi se na vás těší kdykoli dopoledne v tomto týdnu. Pani, co volala krs wifi, říkala, že jde o modem, krabičku, za 450 kč a připojení potom za 200 měsíčně. Zase bude volat, ale už sem mámě řekla, že se na to má vyprdnout, že nám sama něco chytrého poradíš

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 18:39
- Nahlásit

Gerda
chodíme, no... mám celý týden od 3, tak můžu dopoledne choďákovat tak já dojdu zejtra, jo? třá kolem 10?

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 18:57
- Nahlásit

Baysha
třá kolem 10?
Super, Korina bude nachystána na velkou labradoří bitvu )))

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 18:57
- Nahlásit

Baysha
hele gdyž tě tu vidím. Potřála bych asik novej modem, páč mám cca 2,5 roku ten hejwů či jak se menuje vod telefoniky a když je na něm připojeno několik pc (4) tak mě rozumíš jenom mě furt vypadává signál, teď sem modem přestěhovala blíž k sobě a zatím to maká, tak chci koupit novej ale nevim jakej je dobrej a levnej. Poradíš???????????????

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 19:05
- Nahlásit

Alexa
bohužel, vesměs buď dobrej, nebo levnej výbornej je ten d-link, co teď outůčko dává k televizi, ale ten už je za dva a půl
a tobě padá signál wifiny? jako že spadne třá k jedný čárce a pak se úplně odpojí? to by možná šlo poladit i jenom nastavením... někdy stačí si s tím trošku pohrát... ale nic neslibuju

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 19:08
- Nahlásit

Baysha
a tobě padá signál wifiny? jako že spadne třá k jedný čárce a pak se úplně odpojí?
no někdy se to prostě najednou odpojí a naskočí mi tam takový to vokno že se ztratil signál, ale na takový tý pyramidě mám třá půl čárek, někdy proběhne ten program s připojováním a píše to že připojení funguje správně a někdy to chce připojit k modemu, ale přitom se to normálně samo připojí

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 19:11
- Nahlásit

Alexa
a dělá to jenom tobě? to je divný... myslím by ale stálo za to zkusit si s tím trošku pohrát, než začneš kupovat modem... kdy u toho budeš? že bychom se domluvili a třá bych se ti tam napojila vzdáleně...

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 19:15
- Nahlásit

Baysha
a dělá to jenom tobě? to je divný... myslím by ale stálo za to zkusit si s tím trošku pohrát, než začneš kupovat modem... kdy u toho budeš? že bychom se domluvili a třá bych se ti tam napojila vzdáleně...

no mladý tvrděj že v poho, dědovi vo patro vejš to vobčas taky vypadne a já bych to v poslední době prohodila voknem, třá včera to bylo furt dokola. Teď jak sem přestěhovala ten modem tak v poho, když sem zapla noťase tak se odmítl připojit, hajzl jeden

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 19:15
- Nahlásit

Bayshaže bychom se domluvili a třá bych se ti tam napojila vzdáleně...
voe a uš je to tu zas, krz astrál se tu bé šíbovat se signálama a čakrama

Dáška
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 19:28
- Nahlásit

Biluška
Když mi doneseš rohlík tak tě možná nekousnu
No to radši donesu, musí být tvrdý, nadýmáš se z měkkého? Ena pravděpodobně už přijede v něčem vyválená, tak mi ju nesežer, naši důchodci k ní mají citový vztah

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 19:36 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

Baysha
Crysa
ahojte moudre a pocitacovegenialni zeny mohla bych vas zas prosit o rady? Potrebuju na fb nahrat videa a pise mi to, ze neni format podporovany. Co vcil s tim. Je to v avi

edit - tak nic uz to jde, zzbytecna panika pardoon

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 19:39
- Nahlásit

lucYnka XIII
fčil koukám na fb a .avi by mělo jít není moc velký? je tam napsaný limit velikosti, který to video nesmí překročit

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 19:40
- Nahlásit

Jak se tady jinak mate? Nestiham vas docitat jen obcas nakouknu. Mam doma desne prekockovano. vratila se mi Mili s Judy. Mezitim co byly umistene jsem vzala kocoura ferdu, jakoze mam misto a dnes mi prisly Zoro a Izi taky prej kvuliva alergii (

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 19:41
- Nahlásit

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 19:44
- Nahlásit

Baysha
uz jsem na to prisla, pardoon omylem jsem klikla na jpg obrazek jsem buba mocinky moc a popadla me panika, ale uz je tam snad nahrany

<< 1 ... 7281 . 7282 . 7283 . 7284 . 7285 . 7286 . 7287 . 7288 . 7289 . 7290 . 7291 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání