| Autor |
Zpráva |
Venta
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:47
- Nahlásit
Gerda
Jo, Katka bude vědět. Začněte normálně target (cédéčko nebo něco podobnýho na zemi) tak, aby pes pochopil, že na to má šlápnout, třeba jen jednou nohou. A pak aby to dělal i na větší vzdálenost (pár metrů). No a pak to dáš doprostřed toho čtverce (čtverec mám), tak začněte target a pak to zkusíme
jen aby to zas nebyl sport, ve kterym TAKY nebudeme mít žádnou medajli
Nebojte pani, Vy nám ty medajle nakonec přivezete
bonc
Badin má na svym listu dokonce báseň:
Taky zajímavej pes
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:47
- Nahlásit
Gerda
hele paní, určitě do tý obedience běžte, ať máte těch sportů kde taky nebéte mít medajli co nejvíc, já mam hroznou radost že pořád rozšiřujem záběr kde nikdá nebudem mít medajli - v agi, v trekách, ve stopách, v poslušnosti
a až mi konečně přijde ten klikr, tak i v klikání
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:48
- Nahlásit
impact
Bože, ještě že nejsou všichni tak zpanikaření z toho, co by kdyby.
Trhni si tlapou a neser mě.
Jo a ten baráček u Vás mi prodali. Bohužel. Tak nevím, co s tím mrazákem.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:54
- Nahlásit
bonc
Ale já viděla Maryji, jak krásně chodí u nohy. To je velice nadějná sportovkyně
Jinak my taky agilitíme, sice tam máme i pár medailí, ale je to vždycky o nervy, protože se v tom parkuru skoro vždycky ztratim. No a do dvojek jsme dolezly asi jen nějakou náhodou či co. Trojky absolutně nehrozí (jedině tak kdyby pes změnil psovoda).
kejtlin
jeden adept na ženění z pořadu Farmář hledá ženu
Aha, tak to neznám.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:58
- Nahlásit
Venta
Bájíček je takovej...no prostě ovec
V týdnu jsem ho tady chválila, jak mu šla super ta naše parodie na agi, Badínek dokonce běhal, chvílema si sám nabíhal, zvyšoval rychlost a hlavně, měl z toho očividně radost, jak mu to jde a jak je čikovnej. V neděli jsem mu postavila úplně stejnej kurz, ty stejný překážky.... jedinej rozdíl byla přítomnost mlčky plející ségry, na kterou je normálně zvyklej. Konečná, nervy, stres, problém mě vůbec následovat, pouze ke mě popojít pro mlsek. Asi v půlce to prostě nevydržel a utekl domů. A to je celej náš Báda, autista
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:02
- Nahlásit
Venta
Ale já viděla Maryji, jak krásně chodí u nohy. To je velice nadějná sportovkyně
Maryje je velkosportovec, jenom to před ní musí Gerda šikovně tajit, by se jinak pozvracela, pak si distingovaně utřela tlamu ubrouskem a velmi zvrchu nám vysvětlila, jak je z vědeckýho hlediska sport a jakýkoliv přetěžování pro organismus škodlivý, notabene co to její srdce, chcete mě snad zabít hned teď abyste mohli dědit?? kdepak, Maryji se to musí tutlat!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:05
- Nahlásit
čus ženy,
ten malý šedovlk je nějaký velký...dycky de spát a vzbudí se mnohem větší s většíma zubama(zahnutýma nahoru samozřejmě)a dneska hryzala klacek a vrazila si ho mezi zuby,tak jsme jí ho páčili..no veselo jest...jinak já mám furt chcací moribundus
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:06
- Nahlásit
Marush
jinak já mám furt chcací moribundus
to už by měli atb zabrat ne?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:07
- Nahlásit
kejtlin
to už by měli atb zabrat ne?
právě mi moc nezabrali,dneska mi je dotóre musel vyměnit za jiný...
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:15
- Nahlásit
bonc
A to je celej náš Báda, autista
Tak to je dobrý teda. To my máme všechny vnější vlivy v pohodě. Teda kromě střílení a bouchání, vloni při závodech někdo práskl v tý hale balonek nebo co to bylo, no a po celej zbytek poslušnosti to vypadalo, že psa mlátim, jak se bál. Ale naštěstí zůstane u mně a nikam neodchází. No a v agility si vpbec nevšímá, co se děje kolem. Jen mi nadává, když jí to hodně kazim (což je hodně často).
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:15
- Nahlásit
Vlčáčková
A není tedy chyba v Tobě?
Nepochybně. Já totiž pokoušu každého tlustého chlapa, kterého potkám a zbývající lidi hryžu aspoň do bot. Krom toho chčím v chodbě a občas i v obýváku. V noci venku jen tak bezdůvodně několik hodin štěkám, protože se sama bojím. Žeru hovna, zejména čerstvá, protože jsem v mládí v množárně trpěla hlady a nic jiného jsem většinou neměla. Taky utíkám a u sousedů prolízám hnojiště jestli by se tam nějaké to hovno nenašlo. Bleju v autě, nejraději do mezer mezi sedačky. Kradu rohlíky, protože mám na nich závislost. Jo a když mě někdo zavře doma tak vyskakuju oknem, protože se doma zavřená bojím
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:18
- Nahlásit
Biluška
ty woe naprskala jsem si kafe a zakysanej dort do not´asu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:24
- Nahlásit
impact
A ne, že mi to bude někdo nakazovat.
a nechceš se trochu zklidnit? Nikdo ti nic nenakazuje, kolik si máš brát nebo nemáš vořechů, nikdo ti nezakazuje, aby sis pěstovala plemen kolik chceš, tak se trošku prober z tady těch výpadů. A samozřejmě si nebudu brát další psy, když se o ně nemůžu postarat, útulkáč jeden mi stačí bohatě, i tak s péčí o něj potřebuju pomoct. Fakt mě někdy trochu štveš, seš útočná jak zmije.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:24
- Nahlásit
Biluška
Pani, Vy jste ale velice zvláštní osoba teda Těším se, že Vás poznám v květnu osobně. Dovezu Vám rohlík
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:25
- Nahlásit
Biluška
Krom toho chčím v chodbě a občas i v obýváku
no tak ale!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:27
- Nahlásit
Biluška
a u sousedů prolízám hnojiště jestli by se tam nějaké to hovno nenašlo.
no a pak se dif žes ostře sledovaná
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:29
- Nahlásit
Biluška
Žeru hovna, zejména čerstvá
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:31
- Nahlásit
Gerda
A ty mě děsně štveš tím, jak se snažíš kázat, aby chovatelé nechovali a lidi si brali psy z útulků.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:32
- Nahlásit
Venta
tak vy ste tuze šikovný, o tom žádná, kvalifikace na MS v obed., madajle z agi... já si s těma mejma kreténama na to jenom hraju, děláme jako že stopujem, jako že agilitíme a tak, mě to ba, psy to ba, ale já vo tom vim prd a s tim materyjálem....
impaktíku
klídek, dyk proč se nervit kvůli něčemu co je v říši fantazy, byť pro mě, Gerdu, lybičku a možná eště někoho by to bylo možný řešení... nikdo by ti nic nenařizoval, jen by se na nějakej omezenej čas přestali do tohodle nahovnosvěta produkovat tisíce předem nechtěnejch tvorůch... já mam na chov čehokolif dost zvláštní názor, sem postižená nesmyslností chovu koní a tak.
A vůbec, sem se tě někde před deseti stranama ptala, esli už víš jestli bude Bonička bulvární hvězda nebo ne!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:32 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Biluška
Už ti někdo řek,že seš prase!
BrendaBenji
Děkuji velmimnohokrát.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:33
- Nahlásit
Biluška
No tak to se pak nediv, že máš takový divný psy. Z Tebe musí být na nervy.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:38
- Nahlásit
bonc
Vyvěšuju bílou vlajku, jsem z toho byla nějaká v rozběhu.
No nebude, dali tam nějakýho rýčbejka. Úplně mimo tému.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:39
- Nahlásit
Vlčáčková
e máš takový divný psy. Z Tebe musí být na nervy.
co pak psi, ale todle by už socijálka možná ohodnotila jako "mírně nevyhovující podmínky pro výchovu nezletilých dětí, ukládáme napomenutí. Chybí mužský element."
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:42
- Nahlásit
impact
No nebude, dali tam nějakýho rýčbejka.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:43
- Nahlásit
Venta
Dovezu Vám rohlík
Ste hodná paní. Ale radši si vemte tlustý boty a počítejte s tím, že vás do nich kousnu
Alexa
no a pak se dif žes ostře sledovaná
Jako dříf jsem jim aj rozsypávala popelnice, ale to už jsem se díkybohu odnaučila
jablunka
Už ti někdo řek,že seš prase!
Ne, ale fšichni mi říkají, že jsem na hlavu. Třá je tohle další stupeň
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:43
- Nahlásit
jablunka
hele Nečas šel k prezidentovi,ale prej má pro jistotu propisku na šňůrce
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:44
- Nahlásit
Biluška
A není tedy chyba v Tobě?
Nepochybně. Já totiž pokoušu každého tlustého chlapa, kterého potkám a zbývající lidi hryžu aspoň do bot. Krom toho chčím v chodbě a občas i v obýváku. V noci venku jen tak bezdůvodně několik hodin štěkám, protože se sama bojím. Žeru hovna, zejména čerstvá, protože jsem v mládí v množárně trpěla hlady a nic jiného jsem většinou neměla. Taky utíkám a u sousedů prolízám hnojiště jestli by se tam nějaké to hovno nenašlo. Bleju v autě, nejraději do mezer mezi sedačky. Kradu rohlíky, protože mám na nich závislost. Jo a když mě někdo zavře doma tak vyskakuju oknem, protože se doma zavřená bojím
Pani vy ste nejvíc nejblbší ze fšech!!! Přestanu vás číst, páč jinak porodim předčasně!!!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:45
- Nahlásit
BrendaBenji
Je úžasná, má i program EKO na BBščeně. Teda ne že bych ho chtěla prát v pračce, je to na dětský věci))
Pani, gratulace k pracce. Jen si overte ten EKO program, u vetsiny pracek je to totiz tak, ze EKO program siiiilene dlouho trva. V tom je ta podstata EKO - pomalinku ohriva vodu, spotrebuje tudiz nejakym - mne zahadnym - zpusobem min proudu, navic bere pracka min vody. Na me pracce trva tenhle program 5 hodin a vysledkem je pradlo vyprane jakobarevne 40 stupnu/'( minut. Na baby hadry mam BABY program, ten je jen o trosku delsi a rozdil oproti normalnimu je ten, ze vickrat macha a ve vetsim mnozstvi vody. Vetsinou to EKO fakt oznacuje setrnost k zivotnimu prostredi a ne k miminci pokozce.
Venta
pani, jste moc sikovny
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:45
- Nahlásit
Marush
hele Nečas šel k prezidentovi,ale prej má pro jistotu propisku na šňůrce
Si blbááááááááá .....asi nanosekundu sem přemejšlela,proč mi to píšeš.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:46
- Nahlásit
Biluška
FAkt? Jak je možné že já nemám ani jednoho? Proč mám samé hajzly co mají plno zlozvyků a od rána do večera vymýšlejí jak ty zlozvyky ještě zdokonalit?
No počkej, já měla na mysli vděčnost dvou, tří psů z útulku, já nemluvila o celém útulku, který máš doma Ty , tam to bude asi složitější. A schválnosti Ti dělaj proto, že jich je moc a chtějí Tě na sebe upozornit, njn holt ale po svém
|