Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7272 . 7273 . 7274 . 7275 . 7276 . 7277 . 7278 . 7279 . 7280 . 7281 . 7282 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 12:17
- Nahlásit

čuuus!

Gerda
je dneska klikace??

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 12:18
- Nahlásit

nazdar paka

mám děsnej blázinec a nic nestíhám

Gerda má mocinky roztomilý fotečky když byla ještě mladá a nadějná

Crysa se asi nudí, ale fotomiontáže pěkný

Monty
nevidím důvod proč do toho nejít, ALE opravdu to chce mít ošetřeno dobrou smlouvou, včetně toho co se stane když štěně bude z jakéhokoliv důvodu nechovné, či nezabřezne. Nespoléhat se na dobré slovo přesně jak píše impacta.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 12:23
- Nahlásit

impact
Nějak nechápu, proč bych si měla dobrovolně rozebírat to, co vyprodukovali jiní.
určitě nemusíš.

zuzanarosakova
je dneska klikace??
vůbec netušim, ale já stejně nejdu, mám masakr v práci.

Alexa
ste slušnej člověk, to je jistá věc.

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 12:28
- Nahlásit

S chovem a množením vůbec to mam stejně jako Gerda. Kdyby se jen v ČR po dva roky od teď nenarodil ani chlup, pořád bude víc psů než skutečně zodpovědnejch majitelů... ale je to hodně subjektivní názor a totální fantas, takže nemá cenu o tom diskutovat

makrel
Člen
- Nahlásit

Gerda
přikláním se k tvému názoru

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

Gerda
vůbec netušim, ale já stejně nejdu, mám masakr v práci.

já teda taky vůbec nic nestíhám, ale možná se to do osmi změní napíšu teda Katce

čus, už zas musim valit

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 12:32
- Nahlásit

bonc
dyby se jen v ČR po dva roky od teď nenarodil ani chlup, pořád bude víc psů než skutečně zodpovědnejch majitelů...
No ale jak k tomu přijdou lidi, kteří mají psa na nějakou konkrétní práci. Třá myslifci, agiliťáci (myslím vrcholové agility, ne žádné lajt hopsání s jakýmkoliv časem a jakýmikoliv chybami, hlavně se nějak dostat do cíle), různé záchranné složky... Takový člověk potřebuje štěně s konkrétními vlohami, nikoliv nějakého voříška z útulku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 12:32
- Nahlásit

bonc
ale je to hodně subjektivní názor a totální fantas, takže nemá cenu o tom diskutovat
asi tak

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 12:40
- Nahlásit

Hele odted se neříká KŘÍŽENÝ PODVRATÁK ALE ZUŠLECHTĚNÝ PES TAK SI TO ZAPIŠTE JO!!! http://www.svetpejsku.cz/psi-inzerce/detail/429279 2

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 12:43 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

danajasa
ALE ZUŠLECHTĚNÝ PES TAK SI TO ZAPIŠTE JO!!
no ty woe

Gerda Bonc
hele já bych teda taky nechtěla vořecha z útulku, ale malinu nebo vrčáka nebo pudla nebo co já vím co, ale vždycky vod vybranýho chovatele po vybranejch rodičích

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 12:44
- Nahlásit

Biluška
otázkou je, jak moc toho psa skutečně "potřebuje". Těch co opravdu potřebujou psa ke svý práci je oproti tý hromadě narozenejch štěňat takový minimum, že by se to jistě pořešit dalo, obzvlášť s vyhlídkou na to, že by ten "stopstav" byl opravdu jasně časově omezenej - kolik lidí během těch třá dvou let skutečně tak nutně toho konkrétního psa potřebuje, nejen že ho chce? Ale řikam, je to fantas

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 12:47
- Nahlásit

bonc
Ale řikam, je to fantas
Naštěstí. Protože mě se třá vůbec nechce tahat z průseru další psy od dalších nezodpovědných lidí

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 12:51
- Nahlásit

byly, jsou a budou dva tábory, jedni mi řeknou jo jdi do toho, druzí ne, obě mají své pádné důvody proč ano, a proč ne.
Bude to jen a jen na mojí hlavince jak se rozhodne a řeknu vám, není to vůbec snadné se rozmyslet a mám šílený chaos

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 12:53
- Nahlásit

Monty
Já jsem namnožila papíráka. A moje rada: vyser se na množení.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 12:54
- Nahlásit

Biluška
Protože mě se třá vůbec nechce tahat z průseru další psy od dalších nezodpovědných lidí
Tak by jen byl ten zákaz delší, než by stihli v outulcích všichni umřít a nemusel by si je brát nikdo...

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 12:55
- Nahlásit

Monty
jen na mojí hlavince jak se rozhodne
NO ABY BILO jako lidi sou různí do hlavy jim nevidíte,třá to bude super pes a pani ho za pár let bé chtít zpátky na kšefty a nebo to bé hodná ženská a dyž zjistí že se má báječně zamáčkne slzu bude štastná a máte super psa za hubičku takže včíl vám chybí akorát ta skleněná koule.

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 13:00
- Nahlásit

danajasa
hele, ve smouvě by muselo být, že pes bude můj a že na oplátku bude chtít jedno štěně, jinak bych do toho nešla ani za nic, ikdyž chovatelka vypadá jako super baba, ale kolikrát tě podrazí i blízká osoba, takže pokud to nebude ve smlouvě, tak nee, ale mysím, že nebude problém, však my to řádně probereme.

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 13:02 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

Biluška
mě se taky nechce řešit další a další průsery zaviněný jinejma lidma, ale proto si taky žádnýho dalšího psa nepořizuju. A vidim kolem sebe spoustu lidí, který jednak přistupujou k pořízení psa ve stylu - je mi jedno co, maj ujasněný max malej/velkej, ale zajít do útulku třá pro štěně je prostě nenapadne. A tou lhůtou by dostali možnost si fakt pořádně rozmyslet, jestli toho jejich "vysněnýho" psa skutečně tak potřebujou, nebo je jim to jedno a ten "vysněnej" se prostě zalíbil a nebo dokonce vlastně žádnýho nechtěj. Pokud na vysněnym trvaj, maj šanci ho sehnat (vždyť tu neběhaj jenom samý starý kříženci) nebo si ty dva roky prostě počkat... Jak často kupuješ novýho psa? Zrovna ty 2 roky mi přijdou jako schůdnej čas.. ale nechci psíčkovatět, jenom když vidim to šílený množství psůch tak se mi příčí chrlit do světa další a další, kdy z jednoho 6-ti členýho vrhu se jeden dostane k člověku kterej ho skutečně "potřebuje" a zbytek...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 13:02
- Nahlásit

tak jak,paka,uš máte namnoženo??
určitě sem pro stopstaf,ale přesně jen do tý doby neš budu shánět vlkošedýho kreténa s ekstra tachem na branku dle mejch krytéryjích ,takže sem vám asik moc nepomohla a du ven a dřít

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 13:03
- Nahlásit

bonc
ale nechci psíčkovatět, jenom když vidim to šílený množství psůch tak se mi příčí chrlit do světa další a další, kdy z jednoho 6-ti členýho vrhu se jeden dostane k člověku kterej ho skutečně "potřebuje" a zbytek.
paní moje řeč

leyenda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 13:04
- Nahlásit

cus divky,
ja bych taky nechtela psa z utulku, nerikam, ze bych nejakeho nevzala, kdyby me chytil za srdce, ale ze bych planovala, ze chci jeste jednoho psa a zajedu si pro nej do utulku, to ne.
A nechtela bych nikdy mit zadna stenata, hlavne z toho duvodu, ze by mi strasne vadilo je pak nekomu dat. Z tehoz duvodu nechci ani ribatka a kocky mam vycakrovany.
Cekam na cerpadlovyho doktora, spinacem prokapava voda, podle me to nemuze byt dobre. Radsi jsem ho uprosila, aby prisel a vymenil to, abychom nahodou nezustali bez vody. Je tu velmi teplo, musim mit vodu!

impact
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 13:04
- Nahlásit

No ale jak k tomu přijdou lidi, kteří mají psa na nějakou konkrétní práci. Třá myslifci, agiliťáci (myslím vrcholové agility, ne žádné lajt hopsání s jakýmkoliv časem a jakýmikoliv chybami, hlavně se nějak dostat do cíle), různé záchranné složky... Takový člověk potřebuje štěně s konkrétními vlohami, nikoliv nějakého voříška z útulku.
Tak nějak.. Protože jak na to přijde poctivej chovatel, co si vypiplává odchovy, stará se o ně a o nový majitele až pomalu do smrti, řeší každý prdnutí s nima. A to jako nic, konec a všichni si budeme brát čokel, který namnožili po chlívech a vydělali si na nich na baráky, ne? To je trochu moc fantas.

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 13:12 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

davidkova renata
ale přesně jen do tý doby neš budu shánět vlkošedýho kreténa s ekstra tachem na branku dle mejch krytéryjích
tak jako to samozřejmě taky nutně budu potřebovat dokonalýho evropana až Bonici zkroutí artróza a už mi nebé moct žádnýho čokla zkazit

impact
tim nemyslim, že si čék, kterej chce a potřebuje určitý vemeno, si místo něj musí vzít nějakýho jinýho - jak velká je šance, že zrovna v období těch dvou let se ocitneš bez psa a budeš ho strašně nutně okamžitě hned potřebovat? Tak třá půl roku počkáš, no, a nemusíš hned běžet do útulku pro jinýho..
nehledě na to, že v "nabídce" nejsou jenom útulkáči, ale sposty čoklůch u majitelů, který je "kvůli alergii dítěte" už mít nemůžou, atd.
To je trochu moc fantas.
ale fantas to je, to je jako jasný, vo tom žádná

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 13:12
- Nahlásit

leyenda
Cekam na cerpadlovyho doktora, spinacem
Paní u nás byl ted ledničkový doktor a žádá 1300kč páč mi z lednice unikl freonový duch nechápu jak sem mohla takové monsrum lítajíci po baráku přehlédnout.Nic du venčit a možná stopovat podle síly orangutána se eště uvidí

leyenda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 13:17
- Nahlásit

danajasa
podle síly orangutána se eště uvidí
hlavne si ho tam hezky nechte, orangutana, nepoustejte ho k nam!

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 13:18
- Nahlásit

impact
Protože jak na to přijde poctivej chovatel
poctivej chovatel třeba jenom ty dva roky počká, než začne zase produkovat, nemusí si brát žádnýho vořecha. Nikdo si nemusí brát žádnýho vořecha.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 13:19
- Nahlásit

my se vyprochajdili s Crysou na 2 hodky, bylo to moc fajn, teda až na ten konec kdy mi část smečky žrala jakýsi humus, určo to byl kus zdechlý, dobře uležený ryby a někteří od něj asi i smrdí, ještě nevím kteří, nechala jsem je venku aby opadalo bahno. Měli jsme moc krásné počasí, až nahraju fotky tak sem některé dám.

makrel
Člen
- Nahlásit

Gerda
vořechy sbírám já, ale postupně.

Venta
Člen
- Nahlásit

danajasa
ZUŠLECHTĚNÝ PES TAK SI TO ZAPIŠTE JO!!!
No tak to je síla teda. Já mám v tom případě dva zušlechtěný psy, z toho jeden je asi jen lehce a ten druhej je prošlechtěnej asi skrz naskrz

Já to tu teda nečetla kromě poslední stránky, ale já bych dalšího psa chtěla asi z útulku nebo nalezenýho, nějak jsem si už zvykla
Určitě by neměl bejt normálně koupenej, bez PP. No a z plemen pořádně ani nevim, jaký bych vlastně chtěla úplně nejvíc... takže útulek to jistí a pak budu překvapená, co z toho vlastně vyroste a jak moc to bude zušlechtěný

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 13:20
- Nahlásit

Venta
akže útulek to jistí a pak budu překvapená, co z toho vlastně vyroste a jak moc to bude zušlechtěný tak to já zase beru dospělý, od roku výše, takže tam mě žádné překvápko ve vzhledu nečeká

<< 1 ... 7272 . 7273 . 7274 . 7275 . 7276 . 7277 . 7278 . 7279 . 7280 . 7281 . 7282 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání