Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7272 . 7273 . 7274 . 7275 . 7276 . 7277 . 7278 . 7279 . 7280 . 7281 . 7282 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 23:02 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

přesto se fanklub rozrůstá

Crysa
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 23:04
- Nahlásit

a z malých hvězdiček stávají se hvezdy co plní titulní stránky časopisů

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 06:56
- Nahlásit

fstávat a makat, je pindělí, jdeme se prtínat.
Crysa nemusí, ta se laskavje vypne

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 07:07
- Nahlásit

Dobé deň!

Crysa
Ještě koukám na fotky a to jste něříkali že se ve Zlofsi bé vysílat akční film "Lola běží o život"
Tam se včera děly věci A konečně jsem přímo na sobě poznala, jaký to je, když ti hrcne v zádech. Upřímně teda to neni žádný posvícení. Však jsem pak už říkala, že ty Matesovy vypečený hry už hrát nebudu

Lola1
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 07:09
- Nahlásit

Crysa
ve Zlofsi bé vysílat akční film "Lola běží o život"
včera jsem rozhodně nikde neběhala.

Marush
buci buc v košíčku!
Ňák ti ten pes vyrost. A to ušadlo je pjekný.

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 07:15
- Nahlásit

Fstávat a makat. Jsem vyčerpaná, zrušila bych víkendy.

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 07:35
- Nahlásit

Psíček
ne, jsme tu jen my méně ynteligentní, co tě asi neobahatíme ničím.

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 07:41
- Nahlásit

dobré ránko, asi vám tady dlužím toho hodně, ale jelikož doma nemám net, tak vám to tady shrnu...
v pátek jsme po práci s mamčou uklízely až do devíti, no masakr jaký bordel může býti v garsonce
v sobotu jsem byla na výstavě, jedu s kámoškou, nastoupím u nich do auta, ptám se jich jestli mají očkovák, kámoška, že na co... a jeli jsme, u dveří samo, že chtěji očkovák, my prošly, protože my čikovné jsme ho měly, a oni se vraceli domů pro ten očkovák, já zabrousila k westíkům a tam jsem zůstala celou dobu, potkala jsem tam chovatelkou, potykaly jsme si a dala mi drsnou nabídku, která mi vrtá hlavou....
pak jsem šla s malou do lesa, večer byla kolaudačka, byla super, makrelka odešla dříve, protože měla ples.
Byla fakt super, jen jsem v tom alkoholovém opojení, začala zase bulet kvůli Montyho, kamarádčina dcera si začala prohlížet kalendář s Montíčkem a Sophinkou a já bulela... skončily jsme asi ve dvanáct, ale to už tam byla jen jedna kámoška, v naší garsonce bylo celkově 5 psů.
V neděli jsme jely se Sophi a mamčou za Montíčkem, daly jsme mu tam zlatý déšť, pak jsem šla k našim na oběd, měla jsem výbornou svíčkovou pak zase louka, pak jsme šli domů a večer jsem šla ještě k našim, hodit fotky na net, protože mě net půjde až do tří týdnů

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 07:53
- Nahlásit

Psíček
že na ně nemáte povětšinou no :
du brečet do kouta a mám zkažený celý den

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 08:00
- Nahlásit

makrel
du brečet do kouta a mám zkažený celý den
já ho mám už teď, protože je pondělí

impact
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 08:20
- Nahlásit

Bré deň.

Ty ve, mám po víkendu pocit, jak kdyby mě někdo zbil.

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 08:23
- Nahlásit

impact
já taky a makrelka asi taktéž
jakto???

impact
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 08:28
- Nahlásit

Monty
Ty jo nevim, asi se to naskládalo.. V pátek jsem byla kalit, takže noc nic moc. Spíš nic ne moc a ze soboty na nedělu jsem před výstavou spala asi tři hodiny mikrospánek. A teď je mi teda ultramizerně a bolí mě celej čék.

Co máš za plány s chovatelkou, coooooo?

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 08:31
- Nahlásit

Dobré jitro megerky, už su v práci, neboť se musíme podívat na to, co jsme během víkendu vytvořili. Velké zlé vstávání, ach joooo.

Monty
už si krááásně bydlíš, to je bezvadňácký, moc ti přeju, ať se ti tam krásně je a s mamkama a taťkama se zase dáte pořádně dohormady.

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 08:34
- Nahlásit

impact
Co máš za plány s chovatelkou, coooooo?
je hrozná nemám ji ráda, dala mi strašného brouka do hlavy

Gerda
kujúúúúúúúúúúúúúú paní, bydlí se nám tam zatím úúúúúúúžasně
s mamkou už jsme strááááášněěěě za dobře, což jsem moc ráda, ale tatík je nějaký protivný, ale snad se uklidní... i s bráchou mě to strašně sblížilo a vy jste úplně nejúžasnější, kvůli vám bydlíme a splníme si svůj sen

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 08:34
- Nahlásit

Bodré podoledne fšem!

Monty
to je paráda, že už si pěkně bydlíš

Gerda
pani, tak kdy?

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 08:36
- Nahlásit

Brej den
Konečně vím,na co ty kozi,kozi,kozi mám

Tak jsme koukali jak vyjou v superstár

impact
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 08:39
- Nahlásit

Monty
Tak doufám, že se dohlodá k nějakýmu moc dobrýmu nápadu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 08:44
- Nahlásit

Monty
A vy už něco plánujete a nechcete nám to říct ))) Asi bude ještě jedna sofinka - ahaaa???? S mamkou je to skvělý, s bráchou taky, taťka se srovná, uvidíte, nebojte, třeba jenom potřebuje víc času.

jablunka
Už sem řikala tý mojí kamarádce od Filátka, že vás na FB zapřátelim, abyste si mohly sdělovat nejnovější poznatky krs opičky ))))) Pojedeš v květnu do prahy na výstavu? Kámoška tam děsně chce, kouknout se, jak vypadaj ostatní opičky, když už jsou velký, jakej maj v hubě šuplíček a jestli jim taky trčej spodní zuby ))

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 08:45
- Nahlásit

impact
víš co mi roura nabídla??? že mi štěně v hodnotě 20.000,- a já budu chovat a pak až bude mít moje malá štěně, tak jí to vrátím tím, že ji nechám štěně
je hrozná, strašně mě nahlodala a já nevím co teď, naštěstí na rozmyšlenou mám ještě hodně času - do konce roku

Baysha
kujú paní, je to fakt super a co je nejlepčejší, že Sophi se tam líbí z toho jsem měla strach

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 08:46
- Nahlásit

zdarec všici, mám pásofce doufám, že Crysa počítá s tím dnešním venčením

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 08:47
- Nahlásit

Monty
s tím chovem - nevím teda, jak u bílejch kníračů, ale obecně je dost problém štěníky udávat, tak aby ti jich pak nezůstalo třá pět, navíc v garsonce... i tuhle variantu je potřeba promyslet

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 08:54
- Nahlásit

Baysha
jich se moc nerodí, mamina už uvažuje, že by si pak jednoho bílýho úchyla vzala ale to asi neprojde přes otce
, pak ještě, že bráchovi, ale tomu bych štěně nedala.
No je to fakt těžké, ale naštěstí se nemusím hned rozhodnout

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 08:55
- Nahlásit

Monty
já bych to nebrala, ale záleží na tobě

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 08:58
- Nahlásit

Monty
jich se moc nerodí
na to nespolíhej, zákon schválnosti praví, že když je poptávka, narodí se jeden dva štěníci, a naopak jasně že westíků se nenarodí dvanáct, ale i tak... já osobně bych do toho šla jen pokud bych měla barák se zahradou, a i pak bych se ještě dlouho rozmýšlela...

impact
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 08:58
- Nahlásit

Monty
Máš sovu.

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 09:05
- Nahlásit

Gerda
Už sem řikala tý mojí kamarádce od Filátka, že vás na FB zapřátelim, abyste si mohly sdělovat nejnovější poznatky krs opičky
Už jsem jí asik poslala tu žádost co si mi navrhla.
Pojedeš v květnu do prahy na výstavu? Kámoška tam děsně chce, kouknout se, jak vypadaj ostatní opičky, když už jsou velký, jakej maj v hubě šuplíček a jestli jim taky trčej spodní zuby ))
Kolikátýho to je???V květnu se do prahy chystáme,ale do Holešovic na pravěký zvířata,na výstavu fakt né,já vystavovat nebudu.Možná jen na kukandu.

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 09:06 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

čau žumpičk, jééé jablunka má tuze ošklivou opičku!!

Monty
do chovu bych nikdy nešla, nikdo by pro MOJE štěnce nebyl dost dobrej, všici by mi zůstali a byla bych jak eldorádo

dívali ste se včera na zprávy na Primě? Mluvili zase o udušený Pawlince, ale hlavně, mluvili i o naší díře!! Velezpráva o hnusné opěrné zdi v Dolním Dražově Sme zase slavný!

Měli sme velmi krásnou sobotu, celodenní vejlet po Kruškách, moc moc vydařených 46km mi moc moc zvedlo náladu Akorát mam spálenej gezicht, spíš než jako rajže vyzeram jak přejetá žehličkou

eště vám musim říct včerejší příhodu s ženštinou z JZD Hlinky, ale to až za chvilku

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 09:10
- Nahlásit

impact
moje už odletěla z holubince

bonc
Baysha
makrel

dyť říkám, že ještě nejsem rozhodnuta, je to strašně těžké

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 09:13
- Nahlásit

Monty
chápu tvoje dilema, zrovna nedávno jsem říkala chovatelce, že su strašně ráda, že je Bajša nestandardní a tedy nechovná, takže to mám rozhodnuto předem

<< 1 ... 7272 . 7273 . 7274 . 7275 . 7276 . 7277 . 7278 . 7279 . 7280 . 7281 . 7282 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání