| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 09:13
- Nahlásit
jablunka
no vždyť právě jen na kukandu, ona taky nebude vystavovat, jen to chce Filátku ukázat, že jsou na světě i jiné opičky než on ))))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 09:18
- Nahlásit
Monty
Máš ji zpět.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 09:20
- Nahlásit
Hele minigolf. Pro nudící se pracující.
http://www.ibogleif.dk/spil/flashspil/minigolf/min igolf.swf
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 09:29
- Nahlásit
zuzanarosakova
POHLED Z KUBY DORAZIL, DĚKUJU MOC
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 09:29
- Nahlásit
kejtlin
mě furt ne, ach jo!!! Ale zas mám korálky
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 09:33
- Nahlásit
HA konečně jsem se dostala k netu a vůbec nemám šajn co se tady děje
ale za tu cenu že nebudu vědět co se tu děje jsem zvládla vyměnit gumy na autě, vyčistit ho a umejt (v myčce ) a ještě jsem zvládla krásný psovýlet
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 09:38
- Nahlásit
zdar, až se dogestí Maruš, ať mi napíše esemés, kdy a kde. díky.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 09:50
- Nahlásit
impact
ty taky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 09:51
- Nahlásit
stále ještě nenávidim crysu a píšu adminoj at jí vypne navždy
proč je pindělí a musí se prtínat?! gdo za to může???
a nemám na vás čas vy jelyta takže laskavě otpojte své klávesnice
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 09:54
- Nahlásit
davidkova renata
mě se to náhodou moc líbí, jak mě Cryska dala na titulku kosmiče
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 09:54
- Nahlásit
bonc
no to si taky říkám, ale když by si jedno nechala chovatelka, druhé třeba mamka a třeba bych si nechala třetího
tak už by mohl být i celý vrh v tahu
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 09:55
- Nahlásit
kejtlinCrysa počítá, ale Crysa zaspala, ale brutal, teď jsem vylezla z pelechůůůů
Takže na půl jedenáctou to fakt asi nestíhám, spíš na tu jedenáctou.
Jak se chovaj tvoji zvěřové k cizím pejskům/fenečkám?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 09:59
- Nahlásit
Crysa
ok na 11, bezproblémů ke všem Amálka jezevčice dohárává a Axa taky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:00
- Nahlásit
Monty
Pani, vyprdněte se na chov, když vám dá chovatelka štěně zadara, v takovýhle hodnotě, může si vás k sobě takovým darem docela slušně uvázat a vy pak budete muset chovat, i kdybyste nechtěla, páč jí budete dlužna. Dobré účty dělají dobré přátele, ať vám štěnisko prodá, vy si pak nebudete muset dělat štěnce, kor třá by vám vybírala krycího psa, dávala úkoly, i dyš to může bejt moc milá žencká bez oumyslů, raději si na štěnec našetřete a dělejte si podle sebe. Těch dvacet tis za to nestojí, to stejnak vrazíte do březí fenkiii a maloštěnců před odběrem. A nebudete muset shánět bezvadňácký majitele a mít potom strach o každý mimino z vrhu. Někdo už to tu psal, že dyš chováte, musíte mít nejen zájemce, ale ideálně eště back-up, kdyby vám zájemcové vypadli. Rozmýšlejte dobře.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:01
- Nahlásit
kejtlin přemejšlim že bych vzala něco z mejch, a nevím esli holký (Crys a As) nebo jen Harýska, bo Ferda je fakt hulvát a šlape po všech.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:03
- Nahlásit
Crysa
vem Harýska, bude se líbit Axíkovi, taky bude běhat jako idiot. Harýsek je náš kamarád a brzo jdek turkovi, vem ho na výlet mezi kejtlinovic čupky, ať si eště užije radosti mladých mužůch.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:05
- Nahlásit
Crysa
mě je to jedno mí psi i čupky se snesou naprosto ze všema, neřešej nikoho a když někoho pošlape harýs je to jedno jezefci sou odolný jen krysy jsou křechký
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:11
- Nahlásit
kejtlin tak co bys raději viděla, ušatýho Harýska a nebo malinový čupký?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:12
- Nahlásit
Gerda
já fakt nevím, jsem z toho spíše zmatená než chytrá, pojedeme spolu na výlet, až budou mít čas - teď mají docela dost výstav, tak pokecáme a snad budu chytřejší.
Někdo mi říká ať do toho jdu někdo zase, že ne.
Třeba mamča mi říkala, ať do toho jdu, ale ta o tom ví prd...
však mám ještě spoustu času, teď bude mít jedny štěňata, ale ty budou v červenci, ale asi bych nedostala volno a ještě bych neušetřila, ikdyž tatík říkal, že mu ty prachy můžu vrátit do konce roku, ale přece bych radši si pořizovala štěníko a byla bez dluhu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:12
- Nahlásit
Crysa
vem vobojí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:14
- Nahlásit
kejtlin
nejraději mám tvou sindinku a lilie. V létě na táboře budeme venčící skupina - sindinka, lilie, marinka a atík. Geronti a Lilie )))
Hele mohli bychom si udělat v rámci tábora malou výstavu, nějaké disciplíny jako třeba nejhezčí skupina nebo nejhezčí valná hromada, největší zastoupení plemene - všichni vrčáci budou v jedné skupině )
Jééé to bude hezký, musíme začít vymejšlet orientační program a disciplíny
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:17
- Nahlásit
Monty
bych radši si pořizovala štěníko a byla bez dluhu
tahle varianta se líbí i mě, vidim v ní mnoho výhod Stejně to vše záleží na tobě, jen se prostě rozmýšlej rozumně
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:17
- Nahlásit
Gerda
nejraději mám tvou sindinku a lilie. V létě na táboře budeme venčící skupina - sindinka, lilie, marinka a atík. Geronti a Lilie )))
lilije sou běhací moc
Jééé to bude hezký, musíme začít vymejšlet orientační program a disciplíny
já jsem pro každou srandu
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:18
- Nahlásit
kejtlin dyž von si Harýsek na Crysu moc dovoluje, stará mu vyštípe zátylek a mlaďoška se nechá od něj mordovat. A přitom Harýs na cizí zkusí esli jako si může hrát jak kretén, že by si cizího psa zatahal za kůži, oni řeknou "didoprdele" a Harýs jde a do konce venčení si nokiho nevšimne. Ale můžu vzít Harýska a Asínku. To by šlo, že by si Cryšpína odpočala zatím v Harýskoho domečku v bytě a Ferda bude hlídat dvůr. Tak to by šlo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:20
- Nahlásit
kejtlin
no vždyť jo, Lilie budou běhat a nikdo na ně nebude šlapat, bo atík i máňa jsou nekontaktní, kontaktěj se jen trošku spolu a sindi je zvyklá )))
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:22
- Nahlásit
tak storka z nedělního odpoledne - krásný přenádherný odpo, pastviny v nejdokonalejším momentě pro venčení - žádnej sníh, už jsou celozelený, ale tráva ještě krátká a hlavně - ještě žádný krávy. Krávy jsou zatim ještě od podzima stažený na výbězích kolem seníků a kravína, takže neoxidujou na místech kde potřebuju chodit - kromě jendý jediný pastviny. Je úzká ale dlouhá, na nejdůležitějšim strategickym místě - musim přes ní jít pokaždý, pokud nejdu na úplně krátkou procházku. Asi od podzima je tam trvale 6 stejnejch hovězích šunek. Procházim kolem nich v podstatě denně, v zimě jsme byli v dost úzkym kontaktu - ležely v hromadě sena a balíků na závětrný staně, kde nebylo ani tolik sněhu, takže jsem chodila fakt kousek od nich. Do doby, než jsem asi po 2 měsících tamtudy vracela za světla a zjistila, že je na ohradníku cedulka "bacha, ve stádě je plemenný býk". Začala sem je teda obcházet co to šlo a furt špízlovala, která ta kejta je bejk. Co vyrašila jakás takás tráva, kravky opustily seno a přesunujou se po pastvině, pokaždý teda vyšplham na kopec zpod kterýho přicházim, zmonitoruju kravky a obejdu pastvinu druhou stranou - nebejt toho bejka tak se na to vyprdnu, ale je mi jasný že mezi dobytkem neni větší nebezpečenství než bejk hlídající si svý stádo krav. Včéra teda jako vždy vylezu na homoli a koukam, že nejbližší skot je asi 200m ode mě, někde ve 1/3 pastviny, k ohradníku to mam tak 150m, takže jsem to vůbec neřešila, nevykružovala nějakej extra oblouk - v dohledu krav jsme byli asi tak minutu. Krávy, ostatně jako vždy po celej půl rok, ani nezvedly hlavu. Vesele pokračuju dál, chvílema cvičim, vykoupu čokle v rybníku.. prostě pohoda. Asi za půl hodiny za mnou 4kolka. Přivolam čokle, uklidněný, dobře naladěný předvedli perfektní přivolání, 4kolka se přibližuje tak je posazuju k nohám a jsem přinasraná, jakej debil musí jet přímo na nás. Debil zastavuje u mě, je to ta debil, a přes puštěnej motor na mě vybalí: "Proč mi todle děláte??!!! Co mi tady couráte po těch pastvinách?!!!!" Vyvalila jsem bulvy a naprosto konsternovaná se jí zeptala "A to se nesmí? " To jí trošku rozhodilo, očividně měla připravenej monolog a tahle otázka nebyla ve scénáři. Chvilka šrotování, pak se to rozhodla ignorovat a pokračovala v připravenejch kolejích "Nemůžete chodit mezi krávy!!!" Vzhledem k tomu, že široko daleko kam oko dohlídlo žádnej skot a průchod mezi těma 6-ti kouskama pře půl hodinou je tak všední, vůbec jsem nechápala o čem to mele, ještě víc vyvalila oči a ptam se jí "A tady jsou ňáký krávy?" Opět otázka která nebyla v plánu, tim jsem jí nasrala ještě víc, po chvíli šíleného otáčení koleček se na mě rozječela že lezu mezi bejky. Tak jsem se vyjádřila ve smyslu jo, ták, vy myslíte to malý stádečko, jo, tak to vim že tam je bejk tak je obcházim co to dá. Ano, chyba, byla jsem právě viděna že neobcházim co to dá, a hlavně to nejni 5 krav a bejk ale 6 bejků. Ano, uznávam, moje chyba, vysloužila jsem si předem připravenou přednášku na téma - Kráva, šílený lidožrout číhající za bukem na zbloudilého jedince a jeho psy. Bylo vidět že se rozhodla poučit očividně městsko fifi o nebezpečenství od jakéhokoliv skotu v jehož blízkosti se vyskytne. Nehodlala jsem s ní na todle téma vůbec diskutovat, jen jí upozornila že psi jsou na krávy zvyklý, vůbec je neřeší a předevšim jsou vychovaný a vracela se k jádru pudla - smim po těch pastvinách chodit, když jim absolutně nijak já ani psi neškodíme (nelezu po osetym poli apod.). To byla zjevně otázka která nebyla paní příjemná, nakonec z ní vylezlo že pastviny jsou bečovskejch lesů tak by mi taky mohli vynadat. Ok, to beru Když jsem se jí po několikátý zeptala jestli tam teda smim chodit nebo ne, páč nemam kde jinde chodit, tak mi konečně sdělila že až mě a psy krávy rozdupou tak to bude můj problém. Podařilo se mi držet hubu a neříct jí, že to jsem ráda že se na tom schodnem. Zopakovala mi to 2x a s tim odfrčela. Zkazila mi vycházku a leží mi v žaludku ještě teď
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:22
- Nahlásit
Tak se jdu pomaloučku vychystávat, ještě dopíjím kávu a rozmasírovávám tu oteklou šílenost co se jí říká xicht Tak v půl a pět vyrazím, to bude tak akorát, na jedenáctou nebo pár minut před 11 tam budu. S Harouškem a Šašínkovou.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:24
- Nahlásit
Crysa
Tak v půl a pět vyrazím, to bude tak akorát, na jedenáctou nebo pár minut před 11 tam budu. S Harouškem a Šašínkovou.
já mám naobojkováno, ještě najdu Tessule obojek s rolničkou a dopiju kafe a budu tě čekat
Gerda
lilijým nevadí dyš se na ně šlápne, vadí to krysaříkům
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:31 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
bonc