Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7272 . 7273 . 7274 . 7275 . 7276 . 7277 . 7278 . 7279 . 7280 . 7281 . 7282 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
bonc
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:38
- Nahlásit

davidkova renata
příště se jí rozhodně vyhni
když vona mě pronásledovala! tim asi myslela tu šílenou agresivitu a barvité líčení jak mě bude kráva honit po celý pastvině to fakt ale smrdí průserem, když už je skot motorizovanej

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:48
- Nahlásit

jako nejvíc mě na tom děsí, že mě někdo pozoruje a pak si dá tu práci a běží mě naprášit tý šílený ženský. Páč tam kde jsem šla je vidět jen v jeden moment, ze silnice, na vrchol homole. Do chvíle než mě bábá dojela uplynula dobře půlhodina. Chápala bych, že si to bába pohasí na 4kolce po silnici, uvidí mě, tak to stočí a dojede mě a seřve mě ve smylu ženská bláznivá co lezete mezi bejky, chcete aby vás zašlapali. Ale né, že se za mnou přiřítí po takový době - to mě musel vidět někdo jinej - dá si tu práci mě najít a hlavně spustí ve smyslu že na těch (momentálně prázdejch) pastvinách vůbec nemam co dělat a že mi to nikdo nedovolil tam chodit.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:54
- Nahlásit

bonc
fakt ale smrdí průserem, když už je skot motorizovanej

danajasa
pokoušela se mi vysvětlit výhody ceny psů bez pp
tak ale ty sou zřejmý taxi voprafte céfku a namnošte pakoně s nějakou rotvicí třá)) stejnak to nigdo nepozná

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 11:00
- Nahlásit

davidkova renata
namnošte pakoně s nějakou rotvicí třá
To už tu bylo ten film se jmenoval Satan přichází2 Včíl očekávám ledničkoopraváře páč nám chcípla tak doufám že je enem v komatu a není kapůt páč na novou jaksi není love.

impact
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 11:00
- Nahlásit

Gerda
může si vás k sobě takovým darem docela slušně uvázat a vy pak budete muset chovat, i kdybyste nechtěla, páč jí budete dlužna
To ale není pravda. Za předpokladu, že si všechno ošetří smluvně, že.. Jakože pořádek dělá přátele, takže snad není problém se na dobré smlouvě shodnout.

Ale páč předpokládám, že za svůj názor budu lynčována, už držim hubu a zůstanu u tiché počty.

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 11:02
- Nahlásit

impact
když tě vidim... už je rozhodnuto esli bude Bonička bulvární medyjální hvězda v dyskomfortu na stopce?

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 11:03
- Nahlásit

impact
proč bys měla bejt lynčována, nemám s tim zkušenost žádnou a je to jenom moje domněnka, která může bejt naprosto zcestná, vlastně pouze vychází z pocitu ohledně takového daru. Dobrá smlouva by určitě mohla všechny pochybnosti smazat.

jbat
Člen
- Nahlásit

Tak ale!!! Maruš se nemože vyscat či co, takže nemám s kiým venčit!!! Teda teď jsme venku potkali policajta, co vypadal, že by venčil rád, ale mě... bylo mu asi padesát a balil mě na knížku o Havlíčkovejch sadech... )))))
Nechcete někdo odpo ven? Třá do Stromovky?

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Zdar lidi, co névýho zde a ve světě všeobecně
jinými slovy stručný vejcuc od pátku bych si žádala
ale prosím rychle, páč zas musím za chvíli letět dřít
Jo a víte co maj společnýho psi a děti? Nevíte, za prvé štěkaj jako malodogy, za druhý, jakmile někde uklidíte, ihned se tam záhadným způsobem vocejtěj a udělaj tam šílenej bugr a za třetí, když zašustíte pytlíkem s BeBe sušenkama, tak všichni přiběhnou jako jim vůbec nedochází, že o svý sušenky se já rozhodně s nikým nedělím

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 11:04
- Nahlásit

Eldoguero
jak se má Boninka? A kolik dalších malodog už táhlo do dálav? Mají hodné pány, co k tobě budou jezdit cvičit s kulkama?

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 11:06
- Nahlásit

impact
je to tvůj názor. já třeba nemám ráda žádné závazky-i tak se jim člověk nevyhne, tak roč vyrábět dobrovolně další, takže bych rozhodně upřednostnila psa, u kterého mi nebude nikdo říkat, co s ním mám dělat nebo ne.

impact
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 11:07 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Gerda
Nevím čéče. Asi proto, že mám zjevně jediná opačnej názor.

Ve smlouvě může být plno bodů. Například co s fenou a penězma za ni, když se neuchovní (zuby, apod.), co když se v prvním vrhu nenarodí fena, kdo vybere krycího psa, kdo to zaplatí, kdo odchová štěnce, kdo vybere nový majitele, kdo stanoví cenu štěňat, na koho se odchová vrh (rodná CHS?), na koho se odchovají potencionální další vrhy, bude fena po navrácení štěněte již plně nového majitele, atd. atd. atd..

Já v tom nevidím nejmenší problém.

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 11:09
- Nahlásit

bonc
to fakt ale smrdí průserem, když už je skot motorizovanej
Už máte našitý pelerínky??Samozřejmě každý pes musí mít vlastní

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 11:09
- Nahlásit

Eldoguero
Nevíte, za prvé štěkaj jako malodogy, za druhý, jakmile někde uklidíte, ihned se tam záhadným způsobem vocejtěj a udělaj tam šílenej bugr a za třetí, když zašustíte pytlíkem s BeBe sušenkama, tak všichni přiběhnou

víme, někdo to má doma i v podobě 8-mi letého dítka štěká, bugr dělá převelikej i za mojí přítomnosti a reaguje na jakýkoliv jídlo o který se zrovna nehodlam dělit

impact
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 11:10
- Nahlásit

makrel
No jasný, že je to můj názor. Mě to zase přijde jako rozumnej kompromis mezi chovatelem (čili má zajištěnou fenku do chovu relativně bezpracně) a majitelem (který prostě ví, že těch dvacet třicet táců hned tak nenašetří).

Polemiku o tom, že kdo nemá našetřeno, nemá ani na základní potřeby psa, bych ponechala stranou, páč to není pravda.

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 11:12
- Nahlásit

danajasa
no vidíš to, pelerínku nemam, proto mě ty svině bejci už dýl jak půl roku úplně ignorujou si jí musim vokamžitě pořídit, abych se přestala cejtit méněcenná. Čoklům jí nepořídim, už takle na sebe strhávaj pozornosti dost, zase by mi to všecko vyžrali

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 11:16
- Nahlásit

bonc
abych se přestala cejtit méněcenná
No každopádně příště jak ta bába dogestí tak na ní béte křičet,že vás vyslal spolek corida na tréning(to už ale musíte mít pelerínku)a normálně ju vyhodíte že vám leze do tréninku,páč toreadoři sou jak známo uznávaná smetánka

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 11:19
- Nahlásit

danajasa
No každopádně příště jak ta bába dogestí tak na ní béte křičet,že vás vyslal spolek corida na tréning(to už ale musíte mít pelerínku)a normálně ju vyhodíte že vám leze do tréninku,páč toreadoři sou jak známo uznávaná smetánka
)) vy ste strašnej bloud ))))))

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 11:20
- Nahlásit

danajasa
normálně ju vyhodíte že vám leze do tréninku

tywole ty si vůl
bábě by poprdaly všecky céfky, vomdlela by a spadla ze svýho pekelnýho stroje

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 11:21
- Nahlásit

bonc
jako nejvíc mě na tom děsí, že mě někdo pozoruje a pak si dá tu práci a běží mě naprášit tý šílený ženský
Paní, mě se stalo něco velmi podobného. Stádo kraf spřátelného místního zemědělce. Na poli za jeho barákem. Polní cesta vede vedle pastviny, ale podle ní jde ohradník. Hodně daleko za vesnicí, jen tak z okna tam rozhodně nikdo nedohlédne. Bakule vlítla do ohrady a šla si očuchat nejbližší krávu. Kráva si šla očuchat Bakuli a celé stádo se zvědavě dalo do pohybu. Ty poslední běžely i gdyž nevěděly proč . V zásadě normální stádní kravské chování. Hvízdla jsem, Bakule z ohrady zase vylezla a šly jsme dál. Po cestě jsme se stavily u toho zemědělce doma, páč jsem mu cosi chtěla. Přicházím k jeho baráku, on vybíhá ven, za běhu ještě zapíná kšandy a s očima navrch hlavy se mě ptá essi mi něco udělaly. Sem jako nechápala gdo. "No ty splašené krávy přece". Mu říkám, že krávy nejsou splašené a co jako dělá. Prý jeho bráchovi volal nějaký Fanda, že se splašily krávy, že jsem uprostřed pastviny a že na mě běží to splašené stádo Taky mě dost potěšilo, že jsem ostře sledovaný objekt a že stojím nějakému Fandovi (kterého mimochodem vůbec neznám) za to, aby mě šmíroval dalekohledem

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 11:23
- Nahlásit

Gerda
Bonninka nic nového, ale je ok, veselá, běhá, prostě v pohodě
Malodogy nic nového, byly jsme navštívit brášku co bydlí v Roudnici a je velmi moc krásný, škoda toho znaku na ocásku, bude mít krásnou hlavičku. No, ale důležitější je, že jsou spokojení lidi a rozhodně i Bandito
bonc
Zajímavý je, jak ty zvířata (vč. dětí vědí o co jsi a o co nejsi ochotná se rozdělit, když mám něco z čeho jim klíďo kousek uloupnu, tak je musím volat, jak mám něco "jen pro mě" stepujou u mě všichni)
Tak nic lidi, zas jdu, možná večer, zdar

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 11:28 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Biluška

cha chá pani, mě jednou zastavil při procházce známej hajnej a říká, že jsme jako včera měli dost veselo co. Já na něj čumím jak puk. On, no přece jak vám utekly ty psi a honily ty koně nééé
Nakonec jsme se dobrali k tomu, že mu taky kdosi volal, že po louce běhaj naši bílí psi a koně v ohradě (vedle, bratru takových 100 metrů minimálně od louky, kde jsme byli) řádili koně. Akorát, že teda koně řádili bez jakýkoliv spojitosti s náma, prostě běhali jak trotli a naši psi sice běhali po louce (vedle) jak pomatený, ale uprostředd tý louky a obřího kola, po jehož obvodu dogy a spol. kroužily jak družice, jsme stáli mi s přítelem
A takhle vznikaj drby

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 11:29
- Nahlásit

Biluška
sem si na tebe hnedka vzpomněla, že si vyprávěla něco podobnýho u nás se přes léto prostě krávám vyhnout nedá, cesty nemaje čék chodí jenom krze pastviny. Hlídam si vždycky stádo kde je bejk, a nemam ráda mladochy který se na nás hromadně přilítnou zvědavě podívat. Valící se stádo, byť s žádnejma úmyslama, mi nedělá dobře - když vidim jak to ty první zabrdí a ty vzadu se na ně tlačej aby taky viděli... takže krze stáda fakt nekráčim, ale ne vždy to jde aby mezi náma byl ohradník. Po 4 roky to nikomu nevadilo. Teďkonc jsem se jako jedinej venčič v okruhu 20km stala konečně atrakcí a jsem pod dohledem

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 11:37
- Nahlásit

Eldoguero
A takhle vznikaj drby
Jo pani to za pradávna mi dobrmanku pokusal nákej vořech a do tejdne naše dobrmanka zadávila chlapa z vedlejší vesnice.Jak pravila moje moudrá bábi-Na začátku dědiny si prdneš a na konci ses už posral

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 11:39
- Nahlásit

impact
makrel
Gerda
chovatelka říkala, že chce pak jedno štěně, takže kdybych na to přistoupila, tak bych to taky tam chtěla mít ve smlouvě, bych odchovala jen jeden vrh a více asi ne.

impact
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 11:50
- Nahlásit

Monty
Pokud to chovatelka myslí vážně, tak nebude mít problém to ve smlouvě mít.

bych odchovala jen jeden vrh a více asi ne
Za mě pokud by fena nebyla třá superžampión. Ještě třá se superzdravím a zkouškama a tak. Protože pak už by to, podle mě, bylo na hraně. Jakože essi ochudit chov o takovou hvězdu. Ví bůh, třá nakonec skončíš jako chovatelka se dvěma psama a třema fenama, co bude produkovat jen superžampióny. Nikdy neříkej nikdy.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 11:54
- Nahlásit

impact
Nikdy neříkej nikdy.
no právě, ale lépe snad neprodukovat nic, třeba aspoň dva roky, že by nikdo nedělal žádný štěňata, že by se mohlo rozebrat to zvěrstvo, co už je....

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 11:56
- Nahlásit

impact
moje chovatelka má tři feny a jednoho psa u kamarádky, protože jelikož jí to hárá skoro celý rok, tak by to měla o hubu.
Říkala, že by chtěla mít cekově pět, ale že to až její dcera řekne papa, a bude mít celý pokoj, jen pro psy
Ona je blázen, já taky, my jsme se hledaly, až jsme na sebe zbyle ale až v tom rozdílu, že já fakt nevím, jestli ten jeden chov odchovat, jak jsem psala pojedeme spolu někdy na výlet, tak snad se mi to v hlavě vyjasní

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 12:00
- Nahlásit

MontyOna je blázen,
tak snad se mi to v hlavě vyjasní
Aby to nemělo opačný efekt

impact
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 12:09
- Nahlásit

Gerda
Nějak nechápu, proč bych si měla dobrovolně rozebírat to, co vyprodukovali jiní. Potažmo vadný množárenský kusy. Takovejch už mi pár doma prošlo a naštěstí se mají v nových rodinách dobře.

Monty
Nu, však uvidíš.
Hele já jela do chovky s tím, že chci nejlépe nestandardní štěně, páč jako výstavy vykakat. Chtěla jsem thajce se vším všudy, ale klidně i levnějšího třá s blbou barvou. No a za pár hodin jsem odjížděla z chovky s tím nejnadějnějším štěnětem z vrhu. Člověk míní, štěně mění.

<< 1 ... 7272 . 7273 . 7274 . 7275 . 7276 . 7277 . 7278 . 7279 . 7280 . 7281 . 7282 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání