| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:46
- Nahlásit
sem šla Tessulce koupit zvoneček do obchodu s chovatelskejma a nechala tam 140kč
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:46
- Nahlásit
impact
a už aspoň můžem vědět co je to za plátek? Si ho koupim a budu všem ukazovat hnusnýho ryčbeka a řikat "tady, přesně tady mohla bejt Bonička!"
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:47
- Nahlásit
BrendaBenji
Přestanu vás číst, páč jinak porodim předčasně!!!
Pani tak hlavně v porodnici řekněte, že to máte z toho, že ste četla žumpu a oni vás hned po porodu převezou na psychiatrické oddělení
A vůbec nezdržujte, musím jít ven, mám neodolatelnou touhu mrknout se k rybníku essi tam nebudou zdechlé ryby. Něco mi napovídá, že budou, páč ho vypouštějí . Budu se v nich válet a nějakou nejspíš i sežeru . Gdyž budu mít echtgoldobrou náladu tak ji potom vybleju Biluši do postele
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:48
- Nahlásit
Biluška
Nepochybně. Já totiž pokoušu každého tlustého chlapa, kterého potkám a zbývající lidi hryžu aspoň do bot. Krom toho chčím v chodbě a občas i v obýváku. V noci venku jen tak bezdůvodně několik hodin štěkám, protože se sama bojím. Žeru hovna, zejména čerstvá, protože jsem v mládí v množárně trpěla hlady a nic jiného jsem většinou neměla. Taky utíkám a u sousedů prolízám hnojiště jestli by se tam nějaké to hovno nenašlo. Bleju v autě, nejraději do mezer mezi sedačky. Kradu rohlíky, protože mám na nich závislost. Jo a když mě někdo zavře doma tak vyskakuju oknem, protože se doma zavřená bojím
No jó, tak teď uže je mi to jasné, blbnou, abys je dala někomu jinému. Já mít takovou paničku, tak zdrhám a zlobím immerwére
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:50
- Nahlásit
jdu,buďte dobrýýýýýýýýýýýýýýý!!!
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Cigi
. A schválnosti Ti dělaj proto, že jich je moc a chtějí Tě na sebe upozornit, njn holt ale po svém
Ale houby, ze žárlivosti jsou akorát občas dyskomfortní. Tyhle kraviny dělají proto, že těžce zakořeněné zlozvyky se holt hodně těžko odbourávají
|
Venta
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Ale radši si vemte tlustý boty a počítejte s tím, že vás do nich kousnu
Dobře, ale v tý přihlášce se to nikde nepíše. Jo a auto si tam budu asi zamykat, abyste mi to tam nezeblila nebo neposrala. Nic proti Vám, ale nesnášim kydání auta
bonc
ale já vo tom vim prd a s tim materyjálem..
No tak já jsem taky úplnej začátečník, to přišlo ňák samo a postupně (původně jsem nechtěla dělat nic). Ale třeba na druhýho psa nemám moc nervy, ten má všechno na háku. Tak s tim dělám jen sem tam něco, ale třeba závody by nedal ani náhodou. Vyprd by se na mě asi po minutě na place.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:51
- Nahlásit
Biluška
k rybníku essi tam nebudou zdechlé ryby. Něco mi napovídá, že budou
neprovokuj jo?! máme u rybníka mnoho zbytků ryb - od šupin přes hlavy až po ocasy. Plus části čehosi, původem živočišného, co odmítam zblízka zkoumat co to je, i z velké dálky to působí velmi nechutně. Kreténi maj kupodivu opačnej názor. Je to prej D-E-L-I-K-Á-T-N-Í a výborný na pleť
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:52 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
bonc
Noo vyjde ve středu.
Edit: Tak a na první řádek na stránku, ať to všichni vidí.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:52
- Nahlásit
Biluška
A vůbec nezdržujte, musím jít ven, mám neodolatelnou touhu mrknout se k rybníku essi tam nebudou zdechlé ryby. Něco mi napovídá, že budou, páč ho vypouštějí . Budu se v nich válet a nějakou nejspíš i sežeru . Gdyž budu mít echtgoldobrou náladu tak ji potom vybleju Biluši do postele
twe si ešče věčí kretén než sem myslela
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
kejtlin tak já z Tenesca nelezu s útratou pod litr a nebo tam jdu pro konkrétní věc a musím mít přesně jen na tu věc, jinak pokoupim tuny hraček a obojků a vodítek a mlsek..
|
BrendaBenji
Člen |
- Nahlásit
leyenda
No ono to je jen napsaný jako bio, jako že se to líp vypere a vymáchá, není to to jako bio jakože eko. Sem to blbě napsala Ale dík za upozornění
Biluška
Pani tak hlavně v porodnici řekněte, že to máte z toho, že ste četla žumpu a oni vás hned po porodu převezou na psychiatrické oddělení
Tak na to ani nemusim rodit
Nechte si u rybníčku chutnat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:54
- Nahlásit
Crysa
do tenesca lezu zásadně před výplatou!jinak pod litr taky nejdu
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:54
- Nahlásit
Biluška tě asi brzyk přemenujem na Blbuška čéče ty neska jedeš, asi nějakej dobrej model
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:57
- Nahlásit
impact
A ty mě děsně štveš tím, jak se snažíš kázat, aby chovatelé nechovali a lidi si brali psy z útulků.
už umíš překrucovat skoro stejně dobře jako essi
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:57
- Nahlásit
BrendaBenji
tak to jo , kdy uz bude miminko?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:58
- Nahlásit
Crysa
muš mi minule řekl, že jiný žencký sou št´astný v krámu s hadrama a já v krámu se zvířecíma potřebama , sem mu řekla, že to eště nezná ženský z žumpy....
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
impact
Noo vyjde ve středu.
To jen ten časopis co sme posílali ty fotky???A bude tam nějaká moje?
|
impact
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Dokonalost sama, to víš. Tak nebuď nafučená, prostě mě to naštvalo.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:59 - Změnil/a: BrendaBenji
- Nahlásit
leyenda
cca konec června nebo začátek července Asi vás pozdravuje, páč do mě právě mlátí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 17:00
- Nahlásit
impact
nejsem nafučená, ale to překrucování mi vadí.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 17:01
- Nahlásit
Biluška
Mazej k tomu rybníku a nezapomeň to po cestě vzít přes ty vylitý jímky do pole. Ideální, když se Ti nalepí hajzlpapír na hlavu, abys nejen hezky voněla, ale také pěkně vypadala.
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
to eště nezná ženský z žumpy.
no, ja treba nejradsi nakupuju naradi
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
kejtlin to je totiž nějaká přidružená infekce co se chytá když se nakazíš kynologií. Že trpíš neustálou vtíravou představou, že máš málo - vodítek, obojků, hraček, vitamínů, krmiva, lepšího krmiva, léčebných a podpůrných preparátů...(nehodící se škrtněte)
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 17:02
- Nahlásit
kejtlin
iný žencký sou št´astný v krámu s hadrama a já v krámu se zvířecíma potřebama
mam to stejně, mě bere u zvířecích věcí děsný puzení to všecko mít, jako ve zlatnictví (za výlohou, samozřejmě ) si řikam - to je hnusný, to je divný, to by i šlo... a ve zveráku - to je super! krásný! šílený, to musim mít!
pak se podívam do peněženky a du pryč
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 17:03
- Nahlásit
BrendaBenji
Asi vás pozdravuje, páč do mě právě mlátí
to je hodny miminko , tak to uz mas za chvilku, drzim palce a trosinku zavidim
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 17:05
- Nahlásit
jablunka
A bude tam nějaká moje?
to nevim, ale místo krásný Boničky tam bude ňákej hnusnej ryčbek. Si ho ve středu koupim a ukážu to Bonici, tady si mohla bejt!!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 17:07
- Nahlásit
Gerda
Mě to tak prostě vyznělo.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 17:08
- Nahlásit
leyenda
no, ja treba nejradsi nakupuju naradi
jo to taky ráda nakupuju
bonc
Crysa
jj taky to mám tak
muš třeba rád nakupuje jak v obchodě s potravinama-což se hodí já nakupuju fakt nerada, tak i oblečení, nejhorší je, kdyš chce znát názor na tričko, džíny.......já řeknu dycky jo dobrý jenže to mu nestačí, prej to řikám furt
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 17:08
- Nahlásit
Mam vymeneny tlakomerny spinac, kus trubky, spolu s uctem za minule (vymena 1 Tspojky) 320 eur, premejslim, ze holky neposlu na studia, ale do istalaterskeho ucnaku
|