Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7281 . 7282 . 7283 . 7284 . 7285 . 7286 . 7287 . 7288 . 7289 . 7290 . 7291 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Grin
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:45
- Nahlásit

ALL
holky to je krize po tom tejdnu zase v práci... psy jsem zabezpečila (donutilo mě to i uklidit obyvák) a rozstrkala jsem jim po pokoji různý ňamky a hračky a věci na ničení.. (protože pondělí je dycky nejhorší, psi jsou po tom tejdnu co sem s nima namlsaný a jsou jak demoliční četa)
ale vsadim se že si toho ani nefšimnou a hajzli zničej zas něco co nechci aby ničili... jako minule sluchátka k ifounu

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:48
- Nahlásit

Venta
Fakt, měla byste už začít cvičit
vy ste ale hubatá, my cvičíme teoreticky, každej víkend jezdíme na cvičák...na kafe...vlastně sme v neustálym zápřahu výcvikovym...a vy ste moc šikovný, to se musí nechat.

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:48
- Nahlásit

Venta
Jo a o Sašovi jsi asi slyšela, že? Má nové oblečky na míru, maže se krémama a chodí na hodně dlouhé výlety. Mám radost
Jj,vím o něm od Šárky i od stávající majitelky.
Gerda
Tkaže je to normální, že tak vražedně běsní?
Asi jo,ale je to můj první grifounek........
Musíme se s nima potkat 100%, uděláme grifončí zápasy, FIlátko už má slušnej předkus, oškube vám Vítka jako malinu ))))

Fájn,ušetříme za trimování.

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:49
- Nahlásit

kejtlinCrysa mě strašila, že zejtra zase maj bejt ňáký děsný vichřicetak nejen zítra, ale i pozítří, fičák jaxvině.
http://www.medard-online.cz/index.php řikal Medard.

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:50
- Nahlásit

Vlčáčková
Já si vzala z útulku i vyhozeného z domova.
Já ti to věřím, ale já prostě nechci křížence, mám svoje vybraný plemeno, který preferuju. Chci si vybrat rodiče svého šťeněte. Jsem v tomhle prostě sobec. Chci ten nepopsaný list, který si popíšu sama.

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:55
- Nahlásit

jablunka
Gerda
opičky jsou strašně krutostrašnéééé!!! Opičky né, prosím, opičky nééé

Venta
Děcka, Ventička s vořechem sou kvalifikovaný na mistrofství světa v obedienci, ale nemůžou tam krs vořešství.
gratulace největší!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:55
- Nahlásit

Baico
Chci ten nepopsaný list, který si popíšu sama.
A Fanda na něm má napsáno - Zrozen k ozdobě společnosti. Světu a všem pejskům mír. Mejk láf, not vór.

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:56
- Nahlásit

http://tedeska.rajce.idnes.cz/Libis_u_Kejtlin_11.4 .2011/
nešní vycházkování, jedu čmuchat s vlčákama. Pá

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:01
- Nahlásit

ještě nějaký ze dneška

Venta
Člen
- Nahlásit

Gerda
vy ste ale hubatá, my cvičíme teoreticky,
No vida, tak už jen přejít od teorie (kafe) k praxi
A pozorte! V srpnu budou asi tradiční diskriminační závody No Borders (pro všechno, co není borderka). Času máte dost, tak to byste mohla

bonc
gratulace největší!!
děkuju

Gerda
A Fanda na něm má napsáno - Zrozen k ozdobě společnosti. Světu a všem pejskům mír. Mejk láf, not vór.
A Tony na něm asi má - Zrozen k norování a dovolenkování u moře a na sněhu. Polibte mi všichni prdel a nic po mně nechtějte. Give me a break.

Baico
Člen
- Nahlásit

Gerda
A Fanda na něm má napsáno - Zrozen k ozdobě společnosti.
No snad se nám to společnou prací s Matesem povede vygumovat

Gerda
Člen
- Nahlásit

bonc
Opičky né, prosím, opičky nééé
Ale jo, opičky teď pofrčej děsně moc )))

Vlčáčková
Člen
- Nahlásit

Baico
Myslím, že nepopsaný list nedostaneš. Tohle už mají psychouši dávno zmáknutý, že to neexistuje.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:06
- Nahlásit

Nazdárek ženy

Dočítat vás nebudu, na to nemám

jablunka
pani gratujuju k přírůstku

Venta
jste velice šikovná, též gratulace k obediencení

ALL

MÁM NOVOU PRAČKU jupííííí
Sice je naše jenom jedna devítina, páč je na splátky, ale pere. Je úžasná, má i program EKO na BBščeně. Teda ne že bych ho chtěla prát v pračce, je to na dětský věci))
Dovezli jsme jí za minutu dvanáct, páč ta staráí už mi poslední prádlo nedoprala

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:06
- Nahlásit

Venta
V srpnu budou asi tradiční diskriminační závody No Borders (pro všechno, co není borderka). Času máte dost, tak to byste mohla
Ale co pro to mám udělat? Mám si někde sehnat psa, co už něco umí? My neumíme nic pro obediencování, jsme obediencový panny. a do kurzů v týdnu nemám čas chodit, jsem ráda, že občas stíhám klikáníčko. Dnes ho třeba zase nestíhám. Bych potřebovala víkendový hodiny, týden je pro mě pasé.

A Tony na něm asi má - Zrozen k norování a dovolenkování u moře a na sněhu. Polibte mi všichni prdel a nic po mně nechtějte. Give me a break.
A Maryje tam má - žije, aby jedla, nejí, aby žila. Nahraďte všechny psy koňským hnojem, mejk mí hepy.

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:11
- Nahlásit

Gerda

Blbís na něm má: zrozen jako pes, pochopen jako hat.

Zas mě bolí hlava, tentokrát to vidím na lovely migrénu.

Venta
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:14
- Nahlásit

Gerda
Já Vám můžu pomoct, ale o víkendech teď už budu moct jen někdy. No ale základy máte hodně dobrý, tak to chce jen doladit a pak naučit pár těch speciálních cviků. A to snad jen čtverec (přes target a klikání v pohodě) a dřívka (pachové práce). Ostatní máte asi v pohodě.

A Maryje tam má - žije, aby jedla, nejí, aby žila. Nahraďte všechny psy koňským hnojem, mejk mí hepy.

A Vendula tam má - žije, aby žrala a lovila. Dejte mi les plný odpadků, hoven, zvěře a zdechlin. Frst legz, den brejn.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:17
- Nahlásit

jbat
Blbís na něm má: zrozen jako pes, pochopen jako hat.
))))))) v čínckym sem taky hat, je to moc dobrý znamení! )))

Venta
Tak to do srpna nedáme, sme trochu tupější krs chápání novejch věcí, obě. A já víc.

Vendula tam má - žije, aby žrala a lovila. Dejte mi les plný odpadků, hoven, zvěře a zdechlin. Frst legz, den brejn.
Jooooo tak to nám možná odtrhávali listy těsně vedle sebe, dyš to maj holky tak podobný ))) Hlavně krs ty hovna a žraní ))

Venta
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:24
- Nahlásit

Gerda
Jooooo tak to nám možná odtrhávali listy těsně vedle sebe, dyš to maj holky tak podobný
Asi jsou zušlechtěný ve stejným šlechtitelským programu

To fakt dáte. Já se Vás teda ujmu, jestli chcete
Stačí naklikat ten target. No a ty pachovky pochopí krz tu svojí velkou inteligenci. Ostatní stačí upřesnit, fakt toho není moc.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:28
- Nahlásit

neska de kozí děděk!!!!!!!!!!!!

Atusch
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:30
- Nahlásit

Crysa
Harýsek je výbornej a ty nohy...

Venta
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:33
- Nahlásit

kejtlin
neska de kozí děděk!!!!!!!!!!!!
co to je?

BrendaBenji
gratulace k obediencení
pani, děkuju . Já zas gratuluju k nové pračce

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:38
- Nahlásit

Venta
target ještě nemáme, zeptám s na to Katky, až půjdem cvičit příští pindělí, jo? jinak budu ráda, když se nás ujmeš, to je jasný, jen aby to zas nebyl sport, ve kterym TAKY nebudeme mít žádnou medajli.

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:39
- Nahlásit

Badin má na svym listu dokonce báseň:
Já jsem malá ovečka
jdu si pěkně pastvinou
nemějte mě za blbečka
narodil jsem se autistou.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:42
- Nahlásit

MOJÍ ASTŘIČCE UMŘEL KAMARÁD:
http://www.novinky.cz/kultura/230458-zemrel-herec- ladislav-lakomy.html
Tak to mě fakt mrzí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:43
- Nahlásit

bonc
)))))) jááá krásně to má oveček napsaný ))))

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:44
- Nahlásit

Gerda
tys hat? zmyje nebo U žofka?

impact
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:44
- Nahlásit

Gerda
poctivej chovatel třeba jenom ty dva roky počká, než začne zase produkovat
A proč? Proč na tom má být bitej někdo, kdo se poctivě stará za někoho, kdo je kretén? To mi připadá, jako zákon, že bojový plemen jen na vodítku a s košem. Taky jsou na debilech bití normální.

Hele zkoušela sis to někdy? Mít takovýho týranýho čokla doma? Běž si to na pár takových uchcandírách na smrt vyděšených zkusit a možná pak budeš mluvit jinak. Sorry jako, já pomůžu, pomůžu tam, kde se JÁ rozhodnu. A ne, že mi to bude někdo nakazovat.

bonc
kterej chce a potřebuje určitý vemeno, si místo něj musí vzít nějakýho jinýho - jak velká je šance, že zrovna v období těch dvou let se ocitneš bez psa a budeš ho strašně nutně okamžitě hned potřebovat?
Aha, jsem tě nepochopila.

Vlčáčková
Bože, ještě že nejsou všichni tak zpanikaření z toho, co by kdyby.

A zbytek nedočítám asi, je toho moc.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:45
- Nahlásit

Venta
eska de kozí děděk!!!!!!!!!!!!
co to je?

jeden adept na ženění z pořadu Farmář hledá ženu

impact
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:47
- Nahlásit

Gerda
Takže ty, co tady piskujou, by si povinně vzaly 5-10 vořechů, podle metrů čtverečních ubikace.
Začnite u sebe pani. To je furt nemůžu to, nemůžu proto a nemůžu tamto. Šup, útulkáče, aspoň jednoho a jedem.

Monty
až se s Renčou sejdeme, myslím, že by mi i ona pomohla vybat pro prcky vhodné majitelé. Ona se u westíků přece jen více pohybuje
To je samozřejmě taky druhá věc. Že z dobré krve, pod dobrou a známou CHS prodáš mnohem jinak, než sama jako začínající chovatel.

<< 1 ... 7281 . 7282 . 7283 . 7284 . 7285 . 7286 . 7287 . 7288 . 7289 . 7290 . 7291 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání