Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7281 . 7282 . 7283 . 7284 . 7285 . 7286 . 7287 . 7288 . 7289 . 7290 . 7291 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:08
- Nahlásit

makrel
asi ne asi mi z toho pukne hlava co mi to nabídla???? měla mlčet, měla si najít jinou kozu co miluje psy a nevadilo by jí aby její fena měla jeden vrh....

kejtlin
máte paní moc sympatické psy

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:08
- Nahlásit

Venta
Pani, u vás konkrétně mě zajímá ta věc, tamta, jesi víte, jak se na ní ptám. Tamta - chápete? Chci vám gratulovat.

bonc
máme jenom 250m
čtverečních? To je málo, ne? Myslela sem, že máš velikánckou zahradu...Tak to si nech, to by ti nezbyl ani chodníček podél fasády.

kejtlin
jééé heskááá procháskaaaa

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:10
- Nahlásit

kejtlintak nějaký z dnešní prochajdy
pěkný
já už jsem taky doma, dokoupila jsem jugurtky a zeleninku a vovoce, a za chvilku vytasim z foťáku kartu a taky to naRajčím.
Pak zas na stopy a dovenčíkovat zbytek.

Jo a v sobotu asik nepojedu na závot, páč má Crysátko na přední nožičce odhaleno už 2. bebí!!! tam v sobotu tak blbě poskočila na výštěku do toho bordelu v roští, že jsem se dilila že jí pálí kopřivy do chodidel a ono prd, ona si tam asi někde rozřezala nohy..

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:12
- Nahlásit

Gerda
bohužel čtverečních - nadávam kudy chodim že to nejni zahrada ale plivátko. Je mi ale záhadou, kolik bordelu a práce může bejt i na takle malym prostoru. Takže nabídka práce platí pořád.

kejtlin
no jo, sem blb, life sem potkala vždycky jenom hnědý - náhoda nebo je těch šedejch míň?

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:12
- Nahlásit

http://jablunka.rajce.idnes.cz/Danny_DeVito/#P1140 1840.jpg
http://jablunka.rajce.idnes.cz/Danny_DeVito/#P1140 187.jpg

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:13
- Nahlásit

makrel
a já se s tebou budu bavit i tak. to že mám tak vyhraněný postoj je moje soukromá věc a neznamená to, že mám něco proti lidem, třeba jako Baico, Leyenda atd.
tak to jste paní moc hodná, ale jsem fakt z toho v prdeli a nemyslím na nic jiného než na to jak se mám sakra rozmyslet.
Já se jen bojím, že by tu fenku dala někomu jinému a že bude ve vrhu jen jedna fena a já budu mít smůlu, už tak je to pro mě dlouhá doba

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:13
- Nahlásit

Crysa
víš přece, co máme v sobotu v plánu, jedeme k aleksoviiiiii

bonc
Takže nabídka práce platí pořád
tak to ne, to bysme se nedohodly.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:14
- Nahlásit

Monty
mě je na nich nejsympatičtější, že se snesou s jakýmkoliv psem venku

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:15
- Nahlásit

jablunka
bože! Pámbu s náma a zlej pryč - je horší než naše Filátko:

http://jablunka.rajce.idnes.cz/Danny_DeVito/#P1140 195.jpg

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:15
- Nahlásit

kejtlin
tak to je super, já jsem taky moc ráda, že je Sphyje nekonfliktní

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:17
- Nahlásit

bonc
no jo, sem blb, life sem potkala vždycky jenom hnědý - náhoda nebo je těch šedejch míň?

myslím, že vlkošedých je čím dál tím míň, mě se teda líbí nejvíc

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:17
- Nahlásit

Monty
ty jo nevím, to si musíš rozhodnout ty, jestli ti to nebude vadit a dáš pak ty štěňata pryč. Pokud by ti to mělo být nepříjemné a měla jsi s tím mít starosti, tak se na to vyser.Prostě dělej podle sebe a ne co my tu píšeme

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:18 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Gerda
- je horší než naše Filátko:
To beru jako pochvalu
Hlavně je drsnej.....totálně rasí Pučiho,ten už před ním utíká do vejšek kam Vito nemůže a zlikvidoval mi během 5 minut co jsem byla na WC ,kočičí trávu,komplet po kuchyni byla tráva a hlína.

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:19
- Nahlásit

Monty
nemyslím na nic jiného než na to jak se mám sakra rozmyslet.
Pani konečné rozhodnurí je jen na vás. Žumpa má pouze hlas poradní. Záleží na tom, jak moc dobře se s chvatelkou znáte a jakej máte vztah. Já jsem měla štěstí, já jsem si s první veverkou koupila druhou rodinu. Na základě toho mám Fandu, pes zůstal papírově chovatelky, jen bydlí u mě. Dohodu máme jen takovou, že v případě uchovnění mám přesně stanovenou cenu za krytí, kterou musim chtít.

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:20
- Nahlásit

makrel
no pokud by se do té doby změnila situace a měla bych lépe placenou práci, možná bych si jedno štěně nechala, uvidím co řeknou i naši, jestli by si taky jedno nenechali a pak už by bylo asi rozhodnuto.
Westíci moc štěňat nerodí, ale jsou i výjímky, kdy bylo ve verhu 7 štěňátek. Času ještě dost a jak říkám, uvidím více, až se s Renčou sejdeme, myslím, že by mi i ona pomohla vybat pro prcky vhodné majitelé. Ona se u westíků přece jen více pohybuje

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:20
- Nahlásit

Gerdavíš přece, co máme v sobotu v plánu, jedeme k aleksoviiiiii
tak já měla přihlášenej závod ještě z doby kdy tu půlka žumpy chtěla rovněž startovat a víkend trávit tady na závodech. Tak mě to docela sejří, páč nevím esli se čubě noha stihne zhojit když už s ní od ledna dělám aby na ty závody měla.

Venta
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:21
- Nahlásit

Gerda
Tamta - chápete? Chci vám gratulovat.
Pani, děkuju Vám, ale není k čemu. Byly jsme pátý .... mít o půl bodu víc (z 320 celkem), mohly jsme být 4. Mít o další 1,5 bodu víc, mohly jsme být 3. A mít o další asi 4 body víc, mohly jsme mít výbornou místo velmi dobře.
No ale kvalifikace na MS je bohatě splněná, jen teda mít toho psa s PP
My jsme s kamarádkou den předtím celý odpoledne byly venčit a psi lítali po kopcích jak splašený, takže jsem si tím psa asi trochu unavila a pak to nebylo úplně ono.

Gerda
Člen
- Nahlásit

jablunka
a víš, že se pere stejně jako Filátko? To je taky příšerně vzteklý, když jde do boje. On teda děsně bojuje a vražedně u toho zurčí jako potůček jarní, stejně jako Víťa....no ty vado, to je asi nějaká rodová indispozice...a přijde ti, že hodně čumí nahoru? Filátko furt čumí nahoru, asi jak maj ty zdeformovaný hlavy, kouká se jim líp hore než dole. Jsou ultrasrandovní

Alexa
Člen
- Nahlásit

Cigi
Proč? Kvůli vizáži nebo kvůli neznámé povaze nebo..?
třeba proto že psa mám i na cvičení a to bez plemenné příslušnosti a ověřených rodičů jde těžko, neříkám že nejde, ale prostě chci svýho vybranýho chovatele a svýho vymazlenýho prckouna se kterým budu cvičit, kdby to nešlo, což se samože může stát, neznamená to že psa dám pryč.
Monty
hele prober si to sama, já mívám štěňata cca 1x za dva roky a je to úžasný, když vidíš jak se roděj, a jak rostou atd atd, jasně že pak nemá člověk jistotu ke komu se dostanou ale zatím jsem měla celkem kliku na majitele a žádný hrůzostrašný historky s nima nemám. Důležitá je selekce hned jak projeví zájem a případně i potom když se mi něco nezdá

Venta
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:24
- Nahlásit

jablunka
ježiš to je ošklivej psík. No ale kouká moc sympaticky

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:25
- Nahlásit

Gerda
u toho zurčí jako potůček jarní
Krásně popsané vražedné běsnění.
..a přijde ti, že hodně čumí nahoru? Filátko furt čumí nahoru, asi jak maj ty zdeformovaný hlavy, kouká se jim líp hore než dole. Jsou ultrasrandovní
No ono je celkem pochopitelný,že kouká furt hore,když i nejmenší Puči a Cecílije jsou pro něj vysoko.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:25
- Nahlásit

Crysa
z doby kdy tu půlka žumpy chtěla rovněž startovat a víkend trávit tady na závodech.
jojo, to je jasný, mám dovolenou zamluvenou, ale padne jako facka na bále, páč máme víkend pracovní, budu ráda, když se urvu aspoň na chvíli k Aleksovi. Doufám, že se teda hnát zahojí a vy je tam všechny vykrysíte velkým třeskem.

Venta
No ale kvalifikace na MS je bohatě splněná
HOHOHO STE VELKOCVIČENEC A MÁTE NEJLEPŠÍ ZUŠLECHTĚNOU FENKUUUUU A GRATULUJU VÁM STRAŠNĚ MOC A TEĎ ŘEKNĚTE, KOHO VŠEHO JSTE PORAZILI!

Děcka, Ventička s vořechem sou kvalifikovaný na mistrofství světa v obedienci, ale nemůžou tam krs vořešství.

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:26
- Nahlásit

Venta
ježiš to je ošklivej psík. No ale kouká moc sympaticky

Děkujem za pochvalu.

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:26
- Nahlásit

Alexa
jako určitě bych majitelé hodně prověřila, ale i tak y se mohlo stát, že by se nemuseli mít dobře, ikdyž já mám na lidi dobrý čich.
Jo chovatelka mi taky popisovala, že jak je to krásné, jak rostou atd. jak jsem to pak převykládala mamči, tak jsem ji pak řekla, jo je to krásné a já bych pak nebyla schopná ani jedno dát pryč (kromě toho chovatelčiného) a měla bych pak doma 101 westíků

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:27
- Nahlásit

Monty
měla bych pak doma 101 westíků no právě, jsi cíťa, abys z toho neměla nervy

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:36
- Nahlásit

jablunka
vražedné běsnění.
Tkaže je to normální, že tak vražedně běsní? Musíme se s nima potkat 100%, uděláme grifončí zápasy, FIlátko už má slušnej předkus, oškube vám Vítka jako malinu ))))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:40
- Nahlásit

Baico
Já si vzala z útulku i vyhozeného z domova. A oba OK. Ačkoliv Vlčáček je trošku ranař na velké pejsky - asi chce být zakousnut. Ale jinak v pohodě.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:41
- Nahlásit

Crysa mě strašila, že zejtra zase maj bejt ňáký děsný vichřice, už dneska navečír má začít foukat, já to nechci, já chci courat s čoklama po lese, dělat stopy a tak podobně dyš mam volno

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:43
- Nahlásit

Biluška
Proč mám samé hajzly co mají plno zlozvyků a od rána do večera vymýšlejí jak ty zlozvyky ještě zdokonalit?
A není tedy chyba v Tobě?

Venta
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:44
- Nahlásit

jablunka
Jo a o Sašovi jsi asi slyšela, že? Má nové oblečky na míru, maže se krémama a chodí na hodně dlouhé výlety. Mám radost

Gerda
GRATULUJU VÁM STRAŠNĚ MOC A TEĎ ŘEKNĚTE, KOHO VŠEHO JSTE PORAZILI!
Pani děkuju moc, ale fakt nepřehánějte. Právě že teď jsme toho moc neporazily, za náma jen 1 vícemistr ČR a další 2 další psi.
Chtěla sem Vám navrhnout, abyste se svým zušlechtěným psem začala pořádně makat a připojila se do závodění, už jen kvůli těm nudným barvám tam - teď v sobotu z těch 8 psů bylo 7 černobílých a 1 můj zušlechtěnej vořech. No ale vlastně Vy byste to těma barvama teda taky moc nevytrhla Aspoň teda tím prošlechtěným plemenem. Fakt, měla byste už začít cvičit

<< 1 ... 7281 . 7282 . 7283 . 7284 . 7285 . 7286 . 7287 . 7288 . 7289 . 7290 . 7291 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání