| Autor |
Zpráva |
Grin
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 09:35
- Nahlásit
nazdar žumpíci,
jsem si ulevila ve fóru pro radostný, že gríňa už nemá tolik povjest velezabijáka (ačkoli gdyš si neska ráno hrál s asi 3kg francouzskou buldočkou, tak okolojedoucí zastavovali aby se podívali proč necháváme toho polovlka rdousit to štěňátko)
Marush
oni jsou hodný
hele to sem slyšela asi tak 150x kdyš byl Grin malej, a tak 100x to byla pravda
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 09:35
- Nahlásit
Baico
No to může, to pojedem jak vláček nejdřív k to bě, tam tě naložím a pojedeme do tunelů
vytzvoříme vlastní žumpí kolonu ))))
tak jinak děcka..bajko mi teda nabere a srazíme se něgde s maruš u benzinky třá...co? at maruna navrhne benzinku co je schopná najít.-))) anebo esi trefí třá k tomajerce na párkink
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 09:38
- Nahlásit
Baico
ale můžeme tě vyzvednout v Jílovém na náměstí
tam nedojede!!! je třeba jí nabrat dříf..poctatně dříf
Grin
proč necháváme toho polovlka rdousit to štěňátko)
debilové )))))))))
Marush
hmmm,čuba rezavá svinská po Nyxe sekla ta svině...sem se fakt nasrala a na seznamu potenciálně mrtvejch Nyxíx obětí přibyla jedna velmi hubená nedomrdlá setřice,kterou brzy zakousnem a její babu též!
no na čuby bacha,někerý maj za životní poslání zabít každý jiný štěně než svý
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 09:38
- Nahlásit
davidkova renata
anebo esi trefí třá k tomajerce na párkink
ideál!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 09:40
- Nahlásit
Marush
ideál!
no a máme to!
časem se doladí f kolik bo to se eště neví...sleduj foru..
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 09:40 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Marush
davidkova renata
ideál!
Takže jí naberem u nemocnice v Krči na párkingu? A nenaložíme tam teda alspoň jedna z posádek Gerdu a Maryjí, když už tem stejnak pojedeme?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 09:42
- Nahlásit
davidkova renata
no na čuby bacha,někerý maj za životní poslání zabít každý jiný štěně než svý
no jako mi to nasralo,ona řekne dejte jí na zem a pak ta čuba jí hned napadne svině....a pak mi máma řikala že tydle setřice jsou zlý,že je zná...jako to jestli jí potkám tu babu dám jí facku asi! , mimochodem Velkogus Nyxinu úpa miluje a když na ní někdo vrčí přes branku okamžitě startuje a stává se z něj drajvovej obrlajtnant obranář! je to bobík
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 09:42 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
bonc
v sobotu jedu do Třeboně -
co bude f Třeboni? Mám to asik blízko.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 09:44
- Nahlásit
Baico
Takže jí naberem u nemocnice v Krči na párkingu? A nenaložíme tam teda alspoň jedna z posádek Gerdu a Maryjí, když už tem stejnak pojedeme?
tak já ji vemu, ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 09:47
- Nahlásit
Marush
je to bobík
je to velmi dobrý péf!
ona řekne dejte jí na zem a pak ta čuba jí hned napadne svině
to sou prostě píči,no! zkoušej to odhadovat spíš sama podle toho jaxe čokl tváří a staví atak vůbec bo to asi bé často přesnější neš odhad majitele a taky neni nutný socializovat za každou cenu s kýmkoli koho potkáte..myslim,že nyksa na tom neni nejhůř,má doma čokle,s náma jich vidí taky hafo,tak netřeba jí cpát ke každýmu zablešenci..
Baico
A nenaložíme tam teda alspoň jedna z posádek Gerdu a Maryjí, když už tem stejnak pojedeme?
uvidíme jaxe jí bé chtít aš dorazí taxe vyjádří..ale co vim tak asi bude chtít ject svým bo má pracovní vejkend zas a pomaže do práce,akorát neví kdy tak aby nebyla závislá na nikom dyby něco
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 09:47
- Nahlásit
Marush
tak já ji vemu, ne?
Domluvíme se s ní, až se objeví.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 09:49
- Nahlásit
ALL
hele, vítě některá jak je to se stopama? Gdy můžem začít?? Fčera mi kámoška nakukala že klíďo i 3měs štěňa můžou pomalu stopovat, jako že pidikrůčky a tak... já vo tom vím houno, ale že bych se zašla přihlásit na cvičák... ale koukala jsem a jsou tam jen samý starší psi... o dost.. tak jak to teda je?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 09:51
- Nahlásit
PS: Myslíte že je nezodpovědný přístup gdyš si vemu deku na louku a plácnu se tam s knihou a nechám psy ať si bjehaj sami ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 09:51 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Grin
Gdy můžem začít
uš! ))kámoška má recht
P.S. je to velmi normální přístup,dělám to furt )),ale furt kontroluj a monitoruj aby neškodili a nedělali co nechceš!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 09:52 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
davidkova renata
supeeer, to jsem ráda, já debyl myslela že až tak od púl roka, tak furt čekám
PS: To je jasný, oni stejně budou votravovat s míčkem, jelikoš sou to debylové a já nemůžu mít chvíli klid
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 09:56
- Nahlásit
toš dopiju kafe a vyrážím se saní směr lesy a háje na loukách jsme již byli....
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 09:59
- Nahlásit
Drý poledně žumpí národe Zakoupila sem velké balení klacíků na čištění psích zubů,páč hmyzopes by tu kládu nezdolal nemaje nože po ruce chtěla sem jí kousek ukousnout,nejde to mám převelice krásný chrup a klacík furt drží.:confused ále očekávám ledničko doktora s novým freonovým duchem,páč ten starej nám někde krouží po domě a nechce zpátky do lednice
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:00
- Nahlásit
Grin
hele, vítě některá jak je to se stopama
já začínala cca ve 4 měs a tím, že jsem s povelem hledej nechávaly vyhledávat pamlsky v trávě, tvrdý sýr v našem případě, aby si upevnila, že povel hledej je dát hlavu dolů a čuchat, ale možná ti poradí někdo jinej něco lepšího, každý začíná jinak
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:01
- Nahlásit
danajasa
doktora s novým freonovým duchem,páč ten starej nám někde krouží po domě a nechce zpátky do lednice
neměla bys rači zavolat vymítače????
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:03
- Nahlásit
davidkova renata
ségra mě chce zabít, stěhuje se do Modřan. Sem řikala že ceduli Modřany už nikdy nechci vidět
Lola
jsou tam Toulky - vycházky na asi 12, 25 a 40km, je tu samostatný téma:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/9_10725_0.html
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:07
- Nahlásit
davidkova renata
neměla bys rači zavolat vymítače
Stejně mastí karty na půdě s duchem Kartuše hraběnky vodvedle,takže pokud nebudou dělad bordel popůlnoci nechám je bejt
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:07
- Nahlásit
danajasa
ten starej nám někde krouží po domě a nechce zpátky do lednice
pani vy máte furt naprosto strašný historky kdyš konečně přestane vybuchovat kotel, pořídíte si aspoň ducha, a to rovnou freonovýho
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:08
- Nahlásit
kejtlin děkuju
možná ti poradí někdo jinej něco lepšího, každý začíná jinak
já mám povel hledej teda jinak, používám ho když mu schovám piškota a on ho musí najít, mno, asi budu muset jet s povelem "stopa".. ale jak jsem psala já vo tom vůbec nic nevim, tak si asi nechám něco ukázat na cvičáku, abych něco neposr.. -
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:15
- Nahlásit
ahoj dezoláti, jdete v sobotu do pr... prokopáku? Můžem se vsocknout s klubem teraristů...?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:16
- Nahlásit
davidkova renata
netřeba jí cpát ke každýmu zablešenci
taky si myslim, eště ta baba machrovala jak dyby byla velkokynolog fšech světůch..kravka...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:17
- Nahlásit
jbat
ahoj dezoláti, jdete v sobotu do pr... prokopáku? Můžem se vsocknout s klubem teraristů
jedem do Jílovýho vy maloprdi!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:17
- Nahlásit
Grin
asi budu muset jet s povelem "stopa"
já vůl to nedopsala, když má upevněno že hledej je hlava k zemi tak přidávám slovo stopa.....
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:21
- Nahlásit
bonc
kdyš konečně přestane vybuchovat kotel, pořídíte si aspoň ducha, a to rovnou freonovýho
Vomyl v kotlu už je duch potkána FiškuseII páč umřel v lednu tak nemaje hrobu učinila sem mu vemi pietní kremaci a od té doby straší jeho duch v kotli Dále se zde již vyskytuje dlouhý duch naší jezefčice Zuzanky která skonala v17letech a od té doby je očas slyšet tapkání drápků po parketách i když není nikde žádný pes.No a ted freonový Pan CalexIII
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:21
- Nahlásit
Marush
Baico
davidkova renata
Že se vám do toho už montuju...
Ale z Mníšku bude nej když dojede na Zbraslav najede na Pražský okruh a vyrazí směr Brno , sjede na Jesenici a někdo na ní počká třeba u Lídla, ale z jesenice je to i krásně značené na Jílové (z kruháku druhý výjezd a pak po hlavní až do Jílového na náměstí.)
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:21 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
Marush
jedem do Jílovýho vy maloprdi!
a jo, teď to čtu. jak tam jedete?
jo, to už jsem taky přečetla... máte někdo místo?
|