Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7290 . 7291 . 7292 . 7293 . 7294 . 7295 . 7296 . 7297 . 7298 . 7299 . 7300 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 22:23
- Nahlásit

zuzanarosakova
protože 3:15 Zemřeš
to mě přesně napadalo taky
all
vysvětlete mi něgdo jak dokážu zabloudit na cca 5ti km čtverečních řídkého lesa + jedné straně Labe, když tam chodím už 10 let se psama celkem často

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 22:26
- Nahlásit

kejtlin
to mě přesně napadalo taky

já se jednou probudila ve 3:14 a pro jistotu jsem počkala do 3:16 než jsem zas zavřela oči

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 22:28
- Nahlásit

kejtlin
Po tom prášku bezpodmínečně musíš spát nejméně sedm, raději osm hodin. Takže essi chodíš o půlnoci spát a třá v šest vstáváš tak to logicky nestačí. Proto jsi pak celý den ospalá a oblbená. Mi neříkej, že když si vezmeš Stilnox tak neusneš. Já jsem po něm spolehlivě tuhá do pěti minut.

A vůbec, du se svalyt, je čas udělat hají buci.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 22:32
- Nahlásit

Biluška
jj beru stilnox a když po něm spím i 10 hodin tak mi je tak jak mi je, spím i po půlce, ale budím se. Když si vezmu stilnox tak jdu spát třeba už kolem 21.30hod.

impact
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 22:36
- Nahlásit

Díky za odpověď.

Ty ve některej čokl mi přeběh po notesu a ukrad mi tlačítko.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 22:38
- Nahlásit

Jééé taky se budim každou noc, už několik let v stejnej čas. Buď v půl jedný, nebo v půl třetí nebo v půl pátý. V půl jedný jíst nechodim, ale v půl třetí jo a v půl pátý ne. Taky nevim, jak je to možný.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 22:44
- Nahlásit

Gerda
ty chodíš vnoci jíst

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 22:46
- Nahlásit

Gerda
Jééé taky se budim každou noc, už několik let v stejnej čas
fůůůj to nechci, já teda pak nemůžu spát ještě tak 2-4 hodiny.
all
beru časopis, knihu, krysy a jdu číst do postele.
dobrou

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 22:55
- Nahlásit

zuzanarosakova
ty chodíš vnoci jíst
bohužel, právě proto sem tak děsně přibrala, prostě se vzbudim, jim, pak zase spim, někdy ani nevim, že sem jedla. Je to takové podezřelé. Nejhorší je, když spim někde jinde, nemůžu se vůbec orientovat, kde maj lednici.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 22:57
- Nahlásit

Gerda
prostě se vzbudim, jim, pak zase spim, někdy ani nevim, že sem jedla.

a to máš hlad nebo chuť? to je úlet, to by se mi nechtělo lézt z postele až do kuchyně, máš aspoň lednici v pokoji

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 23:02
- Nahlásit

zuzanarosakova
nevim, prostě to tak je, asi hlad mam...úlet to je, páč když se náhodou nevzbudim, vzbudí mě mařena, páč si na to zvykla a vyžaduje to, dostane taky trochu ))))

Du spát, koukám na Rambo-do pekla a zpět, ale je to moc hustý, tak jdu radši chrnět.

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 23:16
- Nahlásit

Gerda
ty chodíš vnoci jíst
napadlo me presne to samy
ja se taky v noci budim, vetsinou kolem pul druhe, nevadi mi to, jsem rada, bavi me usinat

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 23:21
- Nahlásit

leyenda
šiš tu bundu sem ti neposlala! sem debil, tak zejtra!

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 23:24
- Nahlásit

zuzanarosakova
sis, az si vzpomenes a budes mit cestu kolem pocty

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 23:32
- Nahlásit

leyenda
oukej jdu spát, dobrou

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 23:34
- Nahlásit

zuzanarosakova
dobrou

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 06:21
- Nahlásit

fstávat a makat lemuřice lenivácký

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 07:00
- Nahlásit

GDO ZAPNUL TU NECHUTNOU ZIMU???!!!! Dva stupně a poletuje tam sních

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 07:20
- Nahlásit

Biluška
Věčně mám v přihláškách japonské špice (dokonce i čistokrevné bez pépé a představ si, že to vzácené raritní plemeno dones táta z práce, bo jich tam vrhla fenka hned vosum za hromadou dřeva u pily ), modré gaskoňské ohaře (kteří vypadají nemlich jako tenhleten zušlechtěnej dobrman od Mařky) a tak podobně
Navíc jsou děsně nasraní gdyž se s tím odmítnu vypisovat do startovky a napíšu tam "mix"

no tak ještě že je ovec Holandský pastevecký psík a ne ňákej mix!!
zas mě ale lidi udivujou, že řeší co je Bonice zač. Častějš, než je průměrná norma tuposti na počet obyvatel. Tudle mi ňákej tatík od rodiny velmi, ale velmi důležitě povídá: "Já vim co je to za psa!!" Taxem mu chtěla říct že to sme dva, ale měla sem ještě tik z práce, takže jsem se jenom mile nablble usmála a držela hubu. Na to mi pán, rozladěn že nebyl vyzván k objasněný týdle záhady a rozřešení mýho životního dilematu, konečně vítězoslavně sdělil "to je totiž baset. ty já znam."

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 07:26
- Nahlásit

dobré ráno,
lybičko, už to máš vytisklé

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 07:37
- Nahlásit

Ste divný, jak nespíte, pak se divíte, že ráno nemakáte!!!! Teda to nespaní chápu celkem u těch, co maj rozhozený biorytmy na nončních.Ale i tak by měli chrápat furt a ne čučet do tmy
Monty
dík gabrielko

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 07:40
- Nahlásit

bonc
konečně vítězoslavně sdělil "to je totiž baset. ty já znam
a co máš za hafa?

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 07:41
- Nahlásit

makrel
za tu Gabrielku ti příště NIC nevytisknu

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 07:56
- Nahlásit

Monty
a co máš za hafa?
bigla

nespavkám vůbec nezávidim, vůbec to neznam, chce se mi spát furt a pořád, třeba teď by se to spalo..... stejně jako leyenda hrozně ráda usínam, ale vůbec si toho neužiju - do několika vteřin co padnu sem mrkef, někdy eště dříf než se dotknu polštáře navopak mam radost, když se v noci vzbudim, z toho slastnýho pocitu že se můžu otočit na druhej bok a chrnět dál. Usnu i během dne v podstatě kdykoliv a kdekoliv. Třá zrovna včéra v práci - sem asi hodinu bojovala s šílenou únavou a mikrospánkem, normálně čučim do počítače a najednou se mi zdá sen

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 07:57
- Nahlásit

bonc
navopak mam radost, když se v noci vzbudim, z toho slastnýho pocitu že se můžu otočit na druhej bok a chrnět dáljo přesně a ještě si řeknu, super , ještě můžu spát třeba 3 hodiny. miluju spánek prostě.Monty
nemělas to tady psát tenkrát

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 08:00
- Nahlásit

bonc
jsem si to myslela, podle toho baseta
z toho si nic nedělej, jak jsem měla Montyho tak to jsem se kolikrát tak nasmála, co lidi vyplodili za kydy, byl to krásný kříženeček, kočička, králíček, pak nám v paní lese řekla, že je to vipet - úplná podoba
a pak taky šla skupinka starších lidí a tak důležitě ten jeden na druhého... toto je český teriér, no prostě jsem nemohla, kdyby to alespoň neříkal tak důležitě
a Sophyje už byla za bišonka

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 08:02
- Nahlásit

makrel
jste hrozná paní, víte to???
Dnešek by měl snad vyjít, ikdyž to počasí je tak aprílové, že člověk nikdy neví
kdyby to vyšlo tak ti pak něco povím

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 08:05
- Nahlásit

Monty
kdyby to vyšlo tak ti pak něco povím
budeš se vdávat?

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 08:09
- Nahlásit

makrel
budeš se vdávat?
ty jsi fakt cáklá na mozek
myslela jsem kdyby vyšlo to počasí ty pako

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 08:11
- Nahlásit

Monty
no dyť jo, když vyjde počasí tak mi něco povíš. Tak jsem myslela, že mi povíš, že se budeš vdávat třeba.

<< 1 ... 7290 . 7291 . 7292 . 7293 . 7294 . 7295 . 7296 . 7297 . 7298 . 7299 . 7300 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání