| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 08:13
- Nahlásit
makrel
ne tak to teda ne!!!!
kde by jsme si dali sraz??? o půl šesté na louce???
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 08:16
- Nahlásit
Monty
tak to radši až 17.40.těsně před půl teprve přijedu dom.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 08:33
- Nahlásit
makrel
ok, tak snad zase nebude chcát, tohle mě fakt totiž nebaví, když prší a nemůžu se Sophyjí ven a nemám doma ani zapojenou tel a net
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 08:36
- Nahlásit
Monty
myslím, že bude chcát tak několikrát dneska, už je zas tma.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 08:37
- Nahlásit
zdravím vespolek
sindy už je tu se mnou 4 roky a dastymu se to taky blíží
ted chodíme na kopeček na vycházky a dastík zvládá bez problému chůzi,ale ještě jdem 22 na jednu kliniku do stodůlek aby mi řekl taky co a jak
ted si myslím že operace nebude třebas,když už nekulhá vůbec na tu nemocnou nohu
tak zas někdy
pa dárek
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 08:52
- Nahlásit
Bré ráno, koukám, že se tu všichni v noci taky buděj Já teda tuhle noc byla vzhůru každou lichou hodinu. Nechodila sem teda jíst, ale vařit si čaj. Bolí mě v krku hrozně, tak to vždycky aspoň na chvíli pomohlo... jdu si udělat další.
brezen2008
Taky si myslim, že když ti nekulhá, je operace zbytečná.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 08:54
- Nahlásit
gdo zap tu brutální zymu necht jí yhnet,opakuji yhnet!! vipne!!!
co blbnete že nespíte???? to nechápu já spim f okamžení jak lehnu,na jídlo se nebudim ,bohužel spim léta asi o 3 hodiny mín neš bych potřála k regeneraci,násletkem čehoš sem uš léta praktycky f komatu a neustále unavená a vospalá..nic moc,řeknu vám a taky miluju dyš se vzbudim abysem se neposcala a zistim,že můžu třá eště 3 hodiny spáááááát..nááádhera
jinak sem v bille prolistovala náš nový časopiis ,je velmi pjekný ,sou tam vobrásky a barevný ,tagže za mě dobrý!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 08:55
- Nahlásit
add spánek v noci, tak to já se permanentně probouzím v noci, nejhorší je, když se v noci budím i několikrát třeba co hodinu a pak mám vstávat v pět hodin, to sem pak krásně vyspaná
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 08:55
- Nahlásit
Gdo se v noci budí, ten málo maká
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 08:58
- Nahlásit
makrel
vy jste paní zase moc chytrá, co???
Ať makám moc nebo málo pořád se budím jak trotl
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 08:59
- Nahlásit
Monty
no všechno má svoje vyjímky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 09:00
- Nahlásit
makrel
Gdo se v noci budí, ten málo maká
souhlasim,pani
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 09:03
- Nahlásit
makrel
dneska jdu o pauze zanést smlouvu ohledně netu, poslali mi ji poštou, tento týden jsem vybírala poštu a málem mě to zasypalo, jen doufám, že jsem tam s těmi letáky nevyhodila i něco co potřebuju, mají mi totiž proplatit to topení, to by mě asi omylo, kdybych to vyhodila
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 09:06
- Nahlásit
davidkova renata
Jakej? Už jsi to četla? Essi je to na mě. Já ještě ne, teprvá se hrabu z pelechu a koupim si ho cestou na vlak.
A jak prolistovala??? Koupit. Ty veeee, dvackou to podpoříš, né? Na prodeji prvního čísla fakt záleží.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 09:09
- Nahlásit
impact
A jak prolistovala??? Koupit. Ty veeee, dvackou to podpoříš, né? Na prodeji prvního čísla fakt záleží.
tak za Vilémov hlásím,prozatím prodáno 5 kusů,jeden zbývá....a na to,že je to Blesk,je to fakt slušný.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 09:10
- Nahlásit
impact
Jakej? Už jsi to četla? Essi je to na mě
jo je ))))
A jak prolistovala
normálně..su lakomé,dyk víš )))))
Na prodeji prvního čísla fakt záleží
ok,koupim ho teda zejtra aš pudu do krámu,ale to ti řikám..nedělej si naděje,že to bé furt ,su eště lakotnější neš biluše
ale nudle sou tam moc pěkně a taky ty crysiny masožroutííííí .-)))sou to voni né?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 09:10
- Nahlásit
jablunka
Jou.
Máti si ho krz mě taky koupila. I když měla možnost si ho vedle v trafice jen půjčit.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 09:11
- Nahlásit
davidkova renata
Jojo, crysí žrouti sou tam. A taky Brůs od Jabloň.
Hele kup jenom to první, na tom záleží nejvíc. Pak už si třá jen listuj.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 09:12 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
impact
fčéra sem to rozšířila aji f práci,tam sou taky paka psí,eště budu pokračovat
koupim ho,neboj..dyš na tom tak záleží
v nejhoršim tady udělám sbírku na mě jinak to vodnese můj péf
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 09:13
- Nahlásit
impact
Máti si ho krz mě taky koupila.
Já vím jistě,že si ho koupí minimálně půlka Kolína,páč Jezevec to jako šéf nařídil v TPCA zaměstnancům a v Pardubicích babičky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 09:14
- Nahlásit
jablunka
Jezevec to jako šéf nařídil v TPCA zaměstnancům a v Pardubicích babičky.
impact
vo nono dyby tam příště byla nanynka,tak to si to taky koupěj fšicííí co jí znaj..jinak by se mnou nevydrželi,pochopitelně
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 09:17
- Nahlásit
davidkova renata
Nanynku v tom případku zkusíme zmanipulovat nějak.
jablunka
No ty vole.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 09:20
- Nahlásit
impact
Nanynku v tom případku zkusíme zmanipulovat nějak.
hele můžeš tam dát pak reprtáž třá z jílovýho až bé tartovej závod(do těch sportů),foto bude tuty hafo,je to 21.5. a pak tu akci s Rosácíííma ,ta je 4. června nebo tak..co?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 09:24
- Nahlásit
Dobré ráno,
dneska budu muset shánět Dálniční známku, stačí mi jen 10 denní a nevím jestli bude na benzínce nebo musím na poštu či tak. Samo si koupím Bleska, včera mi přišel do schránky Psí sport tak jsem četla o Crysovejch...
To máme ale mediální týden což?
Jinak nestačí, že jsem byla v kanclu nečekaně v pondělí, ale musím tam i dneska ač to taky nečekám a klasicky ve čtvrtek což čekám, ale netěší mě to .
Co novýho?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 09:31
- Nahlásit
drý den
Gerda
co to je zas za hnus na FB hned po ránu
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 09:33
- Nahlásit
fšem
vod kolikati hodin je ta sobota v Jílovém psím,prosím?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 09:39
- Nahlásit
V JAKYM BLESKU NALEZNU TY VAŠE ČOKLE, KDO CO VYHRÁL?!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 09:44
- Nahlásit
lidé dobří, potřebuju pomoooc! Zjišťuju že sem totální degen, brouk mozkožrout už nejspíš dávno chcípnul hlady potřbuju nutně vysvětli jednu věc ze základky, prostě si zaboha nemůžu vzpomenout jaxe to vlastně dělá:
(x+1)²
z toho se stane
x²+2x+1
úpa sem zapomněla, jaxe udělá ten prostředek. Může mi to tady něgdo vochotněj názorně polopaticky vysvětlit třá na:
(8+6)²
8² + ????? + 6²
jako co bé místo těch votazníkůch?
Dukud se to nedovim, taxi nekoupim časopis
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 09:45
- Nahlásit
Dobré jitro ženy prosté, lidé, se smradlavýma nohama. Hned si udělejte mozgový test, mě vyšlo, že je mi 51, neboť mi mozek již dávno neslouží:
Stáří mozku ...Napřed si pořádně přečti tento návod:
1. Klikni na " Start ".
2. odpočítá se 3, 2, 1.
3. Zapamatuj si fotografickou pamětí pozici číselna na obrazovce.
Potom klikej na prázdné kružnice podle velikost zapamatovaných čísel od NEJMENŠÍHO po NEJVĚTŠÍ.Pozor ukáže se to na vteřinu!!!!!
4. Na konci hry ti počítač oznámí věk tvého mozku.
http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.htm l
Co se čaposisu týká, koupim si ho určitě a rači dva a pošlu tam i kámošky a chci taky Crysí sporty, pak budu řikat - jéééé tu známe, to je Kysáááááááá. Taky bysem moc chtěla, aby Máňa byla v časopise, aspoň jednou za život...nebo za tejden.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 09:46
- Nahlásit
bonc
di do prdele boncovno!!!!!!!! Teď to zrovna s tim mosgem píšu!!!!!!!!!!!!!!! Ňáká provokace nebo co? Si počkej na Bajšu, ta má ty kybliky s vodou a spočítá ti to.
|