| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 10:12
- Nahlásit
Alexa
blbáááááá mooooc
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 10:14
- Nahlásit
Alexa
fole a já se 10 minut rozhodovala, co zvolím za odpověď
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 10:15
- Nahlásit
Monty
fole a já se 10 minut rozhodovala, co zvolím za odpověď
já chtěla taky banána,ale tady by to vzbudilo zas vlnu šílený hysterie a kecůch..známe to
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 10:16
- Nahlásit
Gerda
mě vyšlo 37, taky o něco více než mi je
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 10:16
- Nahlásit
Marush
Nebuď hysterická zase!!!
uš nebudu bo...
Ty máš kytky a dokonce i pravý
myslim,že uš ne
jo a zyma je spjet bo pes opsadil postel opjet
du číhat na snoubordááácííí bo fčera sem samo uš spala
Alexa
Výsledky testu:
si prostě kretén,no..nic novýho pot sluncem
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 10:17
- Nahlásit
http://aktualne.centrum.cz/domaci/pocasi/clanek.ph tml?id=697027
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 10:18
- Nahlásit
Marush
když mě z toho ovoc chutná všechno, tak jsem chtěla dát na Sophyji, ale ta jí taky skoro vše, jen ještě jsem ji nezkoušela dávat jahody a broskev, tak jsem si po těch 10 min. rozhodování řekla, že dám odpověď babán, protože to je to jediné co v ledničce máme, a to nám ještě donesla lybka na kolaudačku pro Sophyji
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 10:19
- Nahlásit
Monty
tak to celý bude nějakej renonc, páč nemůžu bejt vo tolik blbější než vy. Udělám si test znova.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 10:22
- Nahlásit
davidkova renata
taky vám dám qís..sprchuju kytky(NESNÁŠIM TOú a začnu s těma umělohmotnejma..páč sou zasraný jak jetel,sprchuju horkó vodó..pak přejdu na ty živý..otáska zní : myslíte,že sem přepla tu vodu na studenou?????????????????
Neměly by se pro jistotu vyvařit? Tak kůli bakteryjím.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 10:24
- Nahlásit
MĚ JE 28!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAGŽE ESSI JEŠTĚ NĚKDO BUDE MÍT PŘIPOMÍNKY K MOJEMU CHLASTÁNÍ A ZABÍJENÍ BUNĚK, TAK AŤ SI UDĚLÁ TEST
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 10:27
- Nahlásit
makrel
můžeš si říkat, že chlast eliminuje ty nekvalitní buňky, tagže to, co zbyde, je skutečná elita
jinač mně vyšlo poprvní 33 a podruhé 25
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 10:27
- Nahlásit
Gerda
tak to celý bude nějakej renonc, páč nemůžu bejt vo tolik blbější než vy. Udělám si test znova.
taky si říkám, že jsem dopadla nějak moc dobře
makrel
jsi podváděla, to je celý
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 10:28
- Nahlásit
Baysha
však to si říkám a vyšlo mě to napoprvý.
Monty
a jak jako? nezáviď
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 10:30
- Nahlásit
makrel
gde máte ten test?! Jsem zas mimo!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 10:32
- Nahlásit
Marush
o dvě stránky vzad, u Gerdy - nutno přečíst návod, test je psaný rozsypaným čajem
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 10:43
- Nahlásit
Nazdar inteligentíííí
Co to zase počítáte?
Včéra jsem byla s dobrmanicí na kontrole mízních uzlin krs tu rakovinu na nose a zatím vše v pořádku ))))) Maloeliška má hotspot.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 10:44
- Nahlásit
Tak dobrý, už mi vyšlo 39, zkusim to ještě znova a znova, dokud tam nebude 20 )))))))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 10:48
- Nahlásit
Můj mozog je starý 33let,to neni tak špatný zas sem myslela že bue třá 60!!!
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 10:49
- Nahlásit
Gerda
tak mě vyšlo 29 a obávám se, že lepší to nebude
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 10:56
- Nahlásit
hmmm, tak sem z vás nejblbější, no. Vzhledem k tomu počasí a týhle zprávě mám deprézi. Ach jo, jdu si dát čekuládu.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 10:58
- Nahlásit
Gerda
nejsi akorát nemáš tu paměť..............fotografickou ale čekulátku si samo dej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 11:01
- Nahlásit
BrendaBenji
Pani, co ta vaše bobrmanice? Jak jako rakovinu? Sem to teťkanci četla prvně, co jako s nosem má? A máte novou fotku BBščeněte?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 11:03
- Nahlásit
Gerda
Tý vole,mýmu mozgu je 57 a po druhý už to zkoušet nebudu,páč bych se mohla dostat na trojmístný číslo!
BrendaBenji
Gratuluju k výsledkům u dobrmanice.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 11:06
- Nahlásit
Votpadl nám dneska dopo výcvik, jedu si k dochtorce pro fet na záda a taky do trafíkýýýý, skoupit všechny čoklí časopise a taky ňákou čekulátku, bo mi tu zas někdo dělá nechutný chutě!!
GerdaJak jako rakovinu? Sem to teťkanci četla prvně, co jako s nosem má?
měla přecí tu bradavici na nose a tu jí vytudlento a pak bradavici roztudlento a zjistili že byla tudlento, karcinom bo co.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 11:06 - Změnil/a: BrendaBenji
- Nahlásit
Gerda
měla u nosu čarodejnickou bradavici, která nebyla bradavice, ale nádor. Ajelikož to měla takhle blízko mízních uzlin, je tam velké nebezpečí metastáz, ale zatím v poho Fotku novou hezkou nemám Ale zítra jdu dělat kamarádce březí model ke zkouškám na fotoškole. Bude to velmi ftipné, jelikož jsem straaašně nefotogenická )))
Edit: Takhle to vypadalo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 11:13
- Nahlásit
teď na Evropě 2 hrají Montyho vycí písničku
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 11:13 - Změnil/a: BrendaBenji
- Nahlásit
jablunka
Děkujem
Crysa
melanom prosím ale jinak popis naprosto sedí
Taky cííí čekulátku nebo jenom Milu, ale nechce se mi do krámu, co s tím?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 11:15
- Nahlásit
Aloha, je mi 33 a mám ráda banány.
Venku je hnusně a zima, gdo za to může?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 11:22
- Nahlásit
tagže Baysha a já jsme nejlepší? heskýýýý
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 11:24
- Nahlásit
Zdar lidi, to je zas hnus venku
Zas mám "úspěšnej" den a to ještě nejni poledne
Sem jela ke známý domluvit hlídání kanárka o víkendu a nakoupit nějaký maso pro malodogy, za prvé jsem si sebou nevzala peníze (měla jsem v peněžence 400kč) za druhé nutně jsem musela natankovat, natankovala jsem tedy jen za 150 abych jako dojela, když jsem chtěla zamknout nádrž, zjistila jsem, že nejde otočit klíčkem a zámku nádrže a to ani, když byl zámek vyndaný čtvrt hodiny jsem se s tím sra... pak jela kolem známá ze cvičáku a vzala mi to vedle do města do dílny opravit, byla rychlá cca za 20 minut byla zpět - klíč v ruce, ale zámek je v pr... inu narvala jsem do díry autě hadr a zavřela záklopku a jela pro blbejch 12 kilo masa, páč na víc mi zbytek peněz nedal
Následně po návratu domu jsem zjistila, že dvě štěňata maj opět sračku takže jsem v rychlosti ještě objednala konzervy s intestinálkou dietou (měli by být odpol.) drahý jak prase pochopitelně
K tomu to hnusný počasí a já kretén si na dnešek na odpol. pozvala pani se psem na výcvik (bude cvičit sama - to zas bude nervůch ), chudák pani pojede z Polska v tomhle nečase, no ale chtěla to, tak to má mít...
Jestli mě něgdo dnes nasere, tak ho zabiju
|