Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7299 . 7300 . 7301 . 7302 . 7303 . 7304 . 7305 . 7306 . 7307 . 7308 . 7309 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:35
- Nahlásit

makrel
jablunka

páč mi to tím nejde, bojím se přitlačit, nevím, essi už tam toho není tolik, že je třeba laser. Já ho ale nechci nechat uspat jen kvůli tomuhle.
potřebovala bych to ukázat, ale vy jste daleko, co?
lybka z ovy a ty jabloni?

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:36 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

makrel
tag to je dobře, teď jen aby nezačalo chcát

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:41
- Nahlásit

no nic lidi, nerad, ale musím, za chvíli mi přijede ta pani, páč to neodvolala z důvodu hnusopočasí, tak předpokládám, že je velmi odhodlána a tak musím dorazit na místo určení včas by nebyla nasraná
tudíž zavřete oči odcházím ...

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:42
- Nahlásit

jbat
musí se přitlačit a hlavně to nasadit až u dásně. dělá se to blbě, když se pes mele.ať mu někdo podrží hlavu

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:43
- Nahlásit

makrel
když se pes mele.ať mu někdo podrží hlavu

von se nemele, jako pak je nasranej, ale není hysterka.
tož to zkusím ještě jednou.

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:45
- Nahlásit

Eldoguero
ono to MSM je totiž úplně zbytečný, pokud to dáváš preventivně a netvoří se záněty, je pak zbytečný (třeba u štěňat) za něj platit. Nemam alavis ráda právě proto že je předraženej, vždycky jsem se (koním) snažila najít to co obsahuje přesně to co potřebuju a né tisíc blbostí okolo. Dobrý koňský preparáty maj na www.farnam.cz, starý psici jsem třá preventivně dávala Chondrocan od Orlingu. Složení psí a koňský je stejný, koňský jednoznačně levnější. Ale když chceš aby ti jeden výrobek pokryl všechny, tak je lepší brát všehochuť, to určitě

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:46
- Nahlásit

jbat
tak zatlač, jednou jsem si myslela, že je to už na narkózu a vet to očistil jen škrabkou úplně na čistý zup. takže to jde.teď už to umím, ale zas to nepotřebuju

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:46
- Nahlásit

Tohle vám sem ještě musím dát, to je fakt bomba

" Nevěř světlu v mužových očích - to jen slunce prosvítá skrze jeho dutou hlavu."

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:48
- Nahlásit

bonc
√3x+10 = 2 + √x+4

(to co je tučně kurzívou je celý pod vodmocninou)

udělam to celý ², stane se mi z toho totok:

3x + 10 = 4 + 4√x+4 + x + 4

levá strana je ok, ale jak to že se z tý vodmocniny na pravý straně stane todle zvěrstvo? jak to, že taky jenom nevodstanim vodmocninu (a udělam tu 2² pochopitelně)?

protoze ta prava strana se umocnuje podle (a + b) na druhou , to nemuzes jen tak umocnit dvojku a zrusit odmocninu, protoze to neni cely pod odmocninou jako na te leve strane

holky, tady je mooooc mistral

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:49 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

jbat
potřebovala bych to ukázat, ale vy jste daleko, co?
lybka z ovy a ty jabloni?

A já z Vysočiny. Ale neboj se přitlačit.Jaký máš špachtličky?
Já používám dřevěný co jsou na nehty,ale už žádnou nemám,musím zase k nehtařce nakoupit,nebo kovový z manikůry,ty ti fotnu.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:52
- Nahlásit

bonc
tak já to dávám s jednou (teď teda dvěma) výjimkama všem psům, včetně těch co tu mám na výcvik, pokud nedostanou od majitelů něco jiného, dávala jsem to i starýmu dysplatickýmu ovčákovi a do 15,5 let chodil, vstával bez bolestí
zas se mi nechce mladejm a psům v zátěži kupovat něco jinýho a starejm něco jinýho, navíc třá i co má muš v práci zkušenost jak se starejma vysloužilcema, tak i se psema v zátěži, všichni jsou s tím MSMkovým spokojený a já doma taky
navíc jako výhodu musím ještě napsat, že čokle tabletky žerou normoš z ruky a to argentiny jsou pěkný fajnofky
třá od orlingu si myslím, že je naprosto luxusní gelacan forte, hrozně rychlej účinek a fakt výraznej, ale brala jsem ho pro psa, který už pohybový problémy měl, teda ne preventivně

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:53
- Nahlásit

jbat
A ty dřevěný vypadaj stejně jako ta horní.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:54
- Nahlásit

du uš nepyšte, gdo vás má dočítat

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:56
- Nahlásit

jablunka
já mám z barona přímo na to. na škvíry i na zup.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:56
- Nahlásit

jbat

hele já to taky čistim sama, takovym udělátkem z manikůry a naopak čim je víc kamene tim to jde líp mi přijde. Přitlačit se neboj, i krev u toho trochu teče a jako maličko zajeď i pod dáseň a odtamtut dolu. Mě se to loupe vždycky krásně po celejch šupinách

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:58
- Nahlásit

jablunka
co koliák Steve vůbec?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 15:00
- Nahlásit

leyenda
olky, tady je mooooc mistral

u nás taky už pátej den

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 15:02
- Nahlásit

kejtlin
co koliák Steve vůbec?
Pomaličku vobrůstá.

Venta
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 15:02
- Nahlásit

bonc
Taky dávám jednomu psovi čistý MSM, i koni jsem to dávala. Ale preventivně (druhýmu, zdravýmu psovi) teda to nedávám.
Eldoguero - opět ze stejného zdroje

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 15:04
- Nahlásit

BrendaBenji
jablunka
lypka

Díky, ženy, zkusím eště raz.
A řekněte mi, takový tmavší fleky na stoličkách máte taky? To je taky kámen? To mi nejde už vůbec dolů, je to jak od kafe, ale to nepije, to má zakázaný!

Venta
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 15:06
- Nahlásit

BrendaBenji
jbat
Tak zubní kámen bych asi nezvládla čistit. Nesnášim to tření zubů, a vůbec jakoukoliv manipulaci se zubama. Naštěstí to psi zatim nepotřebujou.

jablunka
proč byl ostříhanej?

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 15:08
- Nahlásit

Venta
Nesnášim to tření zubů, a vůbec jakoukoliv manipulaci se zubama. Naštěstí to psi zatim nepotřebujou.

to je mi fučík, ty zvuky, ale má ho docela dost říkala Davítkojc a já ho nechci dávat pod narkozu jen kuli mojí neschopnosti.
holt jemu se dělá hodně.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 15:09
- Nahlásit

jablunka
Pomaličku vobrůstá.

super už i připomíná kolii

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 15:10
- Nahlásit

kejtlin
u nás taky už pátej den
humus, co? Mne vadi mistral vic nez dest.

jablunka
jejda, to uz je chlupacek

makrel
Člen
- Nahlásit

jbat
tak mu pak čisti pastou každý den, až to oškrábeš a uvidíš, že se mue nebude dělat. můj nemá s tím problém, ale od našich jo a jak teď čistí, tak dobrý.

jablunka
Člen
- Nahlásit

jbat
takový tmavší fleky na stoličkách máte taky
U nás nikdo.
Venta
proč byl ostříhanej?
Protože měl místo srsti 5 ti centimetrovou filcovou deku!

Když budeš chtít,mrkni sem.
URL

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 15:11
- Nahlásit

Venta
mě to u těch psích nějak neva, asi si nepřipouštim že je to zup

jbat
tak tmavší fleky teda nevim co myslíš, jdu se kouknout psům do huby...........................hele tak to my nemáme, to máš zas něco extra

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 15:12
- Nahlásit

kejtlin
super už i připomíná kolii
leyenda
jejda, to uz je chlupacek
Jj,příští zimu už bude moc chodit ven bez oblečku.

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 15:12
- Nahlásit

jbat
no, makrelka byla zase rychlejsi, a ma pravdu, proc mu normalne necistis zuby? je to jednodussi nez sundavat kamen

Venta
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 15:13
- Nahlásit

jbat
Mně třeba vadí u zubaře i takový to kontrolování mejch zubů těma tyčkama neb o co to. Úplně to nesnášim, a vůbec cokoliv se zubama. ALe jasný, že lepší než zbytečná narkóza.

<< 1 ... 7299 . 7300 . 7301 . 7302 . 7303 . 7304 . 7305 . 7306 . 7307 . 7308 . 7309 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání