Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7308 . 7309 . 7310 . 7311 . 7312 . 7313 . 7314 . 7315 . 7316 . 7317 . 7318 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 18:08
- Nahlásit

Biluška
jablunka
Koupila jsem si takový ty obrovský skleničko na víno. Mají objem 0,73 litru. Už můžu říkat, že si dám jen jednu skleničku.
Ti nechci kazit radost, ale to není sklenička na víno, to je kulatý akvárko

Ale jestli to nemá nožičku,tak je to f prdeli.
a jestli v tom plave malá zlatá rybička....hlavně to nepij.

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 18:08 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Gerda
5ešení mrtvého úhlu mě zabilo.
a jestli v tom plave malá zlatá rybička....hlavně to nepij.
Gdyž bude plavat v myslifci,nebo dobrým vínku,tak má rypka smolíka.

Crysa
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 18:13
- Nahlásit

Gerda mazééééééééc až jsem to hodila na FB

pawLINka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 18:14
- Nahlásit

jablunka
je to vytuněný baráček???Jestli myslíš,že jako bydlíme v psí boudě,tak to bydlíme.
Přesně tak, pani. Vím, jak to vypadá u nás, byla jsem u ympakta a umím si představit např. Bilušky barák. Prostě psí barák. To není myšleno jako urážka, to je jen konstatování. Jsem ráda, že nejsem sama. Teda, já mám většinu psůch venku, ale i tak.

Ha,zejtra donutím muže dojet do Tesca na nákup.
Já už jsem si dala.

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 18:17
- Nahlásit

pawLINka
hej tak to chcu taky!!!!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 18:19 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

pawLINka
Přesně tak, pani.
Tak nigdy nebudu bydlet ve sterilní bublině,na to sem moc líná na uklízení a mám moc psů,ale jestli myslíš ty zdi,tak to je důsledek toho,že sme se sem nastěhovali v prosinci 09 a to se nic dělat nedalo a pak většinu našich peněz spolkla neuspěšná léčba Otíka,takže prostě asi počkáme až to opadá fšechno a pak to něčím přetřeme.
edit
eště sem chtěla dodat,že sou prostě důležitější věci,než sněhobílé zdi a lesklé podlahy a přez to vlak nejede.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 18:29
- Nahlásit

pawLINka
a umím si představit např. Bilušky barák. Prostě psí barák.
Tě ujišťuju, že neumíš Tohle je nepředstavitelné. Namátkou si vzpomínám na naše diskuze.
Výběr dlažby do chodby:
- Mě se líbí tenhle vzor
- Jo, ten ujde, vezmem ten světlý
- Ty si debil, budeš dalších patnáct let dennodenně vytírat chodbu?
- Máš pravdu, ten tmavý je lepší

Výběr dveří, diskuze s prodavačem:
- Víte, já chci, aby ty dveře vypadali jako dřevěné. Je mi jasné, že dřevěné nebudou, ale aby tak vypadali. My máme psy. Velké psy. Blbé psy. Oni budou chtít ty dveře rozkousat. Potřebuju,aby byli naprosto psovzdorné.
Prodavač zblednul, šel se poradit s kolegou a pak došel s dveřma, kterýma údajně neprojede ani tank . Vydrželi tři roky, pak jima prošla Mega

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 18:31
- Nahlásit

jablunka
Crysa
ženy, mrtvej úhel z OSLA mě zabil též ))

Pumpa
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 19:26
- Nahlásit

Gerda

bylas v práci na oslu?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 19:31 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

hmm až ted´ jsem odvzdušnila topení v obýváku, mi bylo divný, že je tu taková zima, když celý den topíme.....hřály jen 2 žebra u topení, ale už to frčí.......

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 19:35
- Nahlásit

vy hovada dělá něgdo vejcuc????????????????????
to neni možný co vy ste za úchyláky psací

hele uš 2krát sem viděla f telce reklamu na náě časák

aleksáááááááááááááááááááááááááá
no tak fotky fak dobrý,vidim na nich akorát nějaký čokly na louce,to mi fak pomůže nicmémě chatky M*dal sem tu sou fšude stejný
OK teda ,pojedu,musíme pořešit dopravu a jiný věci,bude to po mlíkoších taxnat něco natrénujem..tak se mnou pičítej pokud se nestane cosi nepředvídatelnýho

jo a prej esi zítra 17h prokopák ptá se skřítek,tak mu napiš esi jo nebo ne

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 19:46
- Nahlásit

Čus důry!
Byla jsem dnes na Moravě, takže vůbec nevím, co se tu za 24 hod událo. Za to mám za sebou dvě velmi dobrodržné cesty po D1, zvláště Vysočina byla velmi fajná, kdy se zhruba po kilometru střídal liják, se sluníčkem a sněhovou vánicí.
davidkova renata
Zlatovlasýmu skřítkovi jsem napsala, že já a veverky to nestíháme. V pět budu teprvá dom z práce.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 19:49
- Nahlásit

Baico
Byla jsem dnes na Moravě, takže vůbec nevím, co se tu za 24 hod událo
já byla celej den na petřinách a vim úpa stejně kulový jako ty

taky nestíhám,tak eště aleksa at mu písne

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 19:52 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

ty woe teď sem koukala na zprávy a ty lidi sou fakt paka jak vůl. Voni posílaj se sčítacíma papírama občanyk, pasy, smlouvy, oddací a úmrtní listy a někdo i přihlášku na vejšku

davidkova renata
no tak fotky fak dobrý,vidim na nich akorát nějaký čokly na louce,to mi fak pomůže
no rybník ten si neviděla??? a ty panorámata????? taky
musíme pořešit dopravu a jiný věci, no tak mohli bysme to pojmout jako výlet a žumpí sraz koho máme na jihu?????????????????????,

jo a prej esi zítra 17h prokopák ptá se skřítek,tak mu napiš esi jo nebo ne

rozhodně ne, nemám na něj číslo jo a víš že má Bambi neska svátek??????????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 19:54 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Alexa
víš že má Bambi neska svátek
twe musim mu napsat!! ráno sem na to zabudla(((
no tak mohli bysme to pojmout jako výlet a žumpí sraz koho máme na jihu?????????????????????,
to mi taky napadlo))) ja jichu jistě někoho máme! to domluvíme!bé prdel...asi...možná...snad...

číslo na něj máš v mailu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 20:03
- Nahlásit

http://www.euractiv.sk/zdravotnictvo/clanok/riziko -radiacie-v-europe-nie-je-zanedbatelne-016924

Marush
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 20:14
- Nahlásit

davidkova renata

jedeš si fukušimu,jo? Začlo to tou brokolicí v sobotu.... narostla ti ňáká nohá končetina,nebo jak?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 20:26
- Nahlásit

Marush
Začlo to tou brokolicí v so

jedeš si fukušimu,jo
no mohli bysme tam ject hromadně..jako žumpazájest..budou možná levnější lístky ..lodní třá nebo tak.. nechci slevu zadarmo

Marush
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 20:31
- Nahlásit

davidkova renata
nechci slevu zadarmo

jo myslíš jako zájezd zvláštní školy..že by aspoň psům narostly třá nový hlavy...lepčí třeba bez vostrejch malejch svinskejch zubůch?! mám moc děr na rukouch..ikdyž mi nikdo nevěří furt!

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 21:04
- Nahlásit

Alexa
no tak mohli bysme to pojmout jako výlet a žumpí sraz koho máme na jihu?????????????????????,
Na jihu máme Lolu a myslim že snad i Pumpu s nosníma dírkama...přerostlejma samozřejmě.

Maryje teda asi bude závodit v kategorii rozbití OBI, dneska sem se jí ptala, jestli chce vyhrát nějaký mistrofství, a řikala, že "asi jo". Nebo aspoň tak sem jí to rozuměla. Je to hodný pes. Už musíme ven, takže nazdar, zkusim se na vás napojit z domku.

Grin
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 21:15 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

Gerda
davidkova renata

holky tuhle sobotu nemůžem páč
1. jsem od jedný v práci, tak jedině kdybyste tam byly už od 10
2. Grin má namoženej loket zhmoždila mu ho kámoška RR, tudíš má 10 dní klid (dnes je den 1 a už je nesnesitelnej) takže i kdybyste tam byly od 10, tak my stejně nesmíme skoro ňyc jenom koukat a procházet se

edit: PS: tak já toteda nebudu hrotit, no, gdyš jinak nedáte

Crysa
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 21:16
- Nahlásit

brou noc a zítra tu nezlopte!! a pokud bude něco důželitýho, tak mi to pls lískněte do mailu

Marush
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 22:16
- Nahlásit

Jinak malopes huš má hygienu na výbornou,žádnej chcanec ni kaďanec uvnitř!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 22:20
- Nahlásit

Marush
Jinak malopes huš má hygienu na výbornou,žádnej chcanec ni kaďanec uvnitř!!!

Atusch
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 23:49
- Nahlásit

Nazdááár, nic nestíhám!
Chci výcuc nebo aspoň vědět co máte s oslem? Co budete dělat na jihu? Komu tu roste další končetina?
Jsem dneska skoro i děsně moc pracovala! Kdo z vás jede zítra kousat do Prokopáku neb já asik nejedu, bych tam byla sama se svým šíleným psem a to to asi nestíhám

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 05:58
- Nahlásit

Fstávat a makat, lije a je kosa, mám debylní náladu, takže tu dneska nebudu.

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 07:41
- Nahlásit

čus lidijové
Odjíždím směr pracák a finančák.....házejte svoje typy,gde mě naserou jako první.

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 07:44
- Nahlásit

dobré ráno, dnes je čtvrtek, to už zní lépe ale u nás je hnusně

bonc
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 07:54
- Nahlásit

MŮŽETE LASKAVĚ VYPNOUT TEN HNUS??!! NEVIM GDO SI TO VOBJEDNAL, ALE MOC MĚ TIM NASRAL

dneska ráno -2, fčéra odpoledne totál sibiř, vichr že mě to téměř smetlo z povrchu zemskýho, 1 stupeň. Mě, debila, samozřejmě nanapadlo jít v dubnu v čepici a v rukavicích. Pracky mi umrzly, zfialověly, doma zežloutly, zebou mě ještě teď.

Ale mam Časopis! Brůsíček tam má moc pěknou fotku, takovou něžnou... Co ta osmiletá Mařenka, je to omlazená Maryje, neni to Maryje? Si pořádně prohlídněte tu polepšovnu na str. 40, ten ryčbek je fakt hnusnej když zabírá místo Boničce, mohla z ní bejt megamedyjální hvjezda, mít foto na dvje stránky!! a má zase prd

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 08:38
- Nahlásit

Alexa
vše nej k tvým 20ti nám
all
chjo ten 10ti letej čivavák v Troji je moc krásnej, jen nechápu, že ho nikdo neshání
jinak hezký ráno všem

<< 1 ... 7308 . 7309 . 7310 . 7311 . 7312 . 7313 . 7314 . 7315 . 7316 . 7317 . 7318 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání