| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 15:43
- Nahlásit
Alexa
tadýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý
další provokatérka.
a v sobotu budete mít v jílovým, jak, pani? je třeba objednat sucho a teplo, hat se v dešťu nechce plazit...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 15:53
- Nahlásit
Alexa
provokacééééééé
Monty
to asi neznám leda, že bych to slyšela
třá je to ňáký znamení
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 15:54
- Nahlásit
jbat
ha, jsem si nevšimla, další provokatérka
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 16:04
- Nahlásit
Opička uš trénuje zákusy
A taky přišel za Pučim s nabídkou kvalitního seksu.
http://jablunka.rajce.idnes.cz/Danny_DeVito/#P1140 209.jpg
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 16:14
- Nahlásit
jablunka
ha ha pani to je malej kosman nebo nepovedenej makak
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 16:14
- Nahlásit
Večer se těšte na referát od Bilušky bude to stát zato
Jak Liliátko a Dafne navštívili Prahu.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 16:15
- Nahlásit
Eldoguero
ha ha pani to je malej kosman nebo nepovedenej makak
řekla bych,že je to kříženec paviána a krokodýla.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 16:17
- Nahlásit
jablunka
on je fakt strašnej ))) a opravdu pořád všichni opruzujou Tedika ))) Filátko udělalo strašlivou věc - nemělo venku na hraní Sisinu, tak to zkoušelo na Máňu, ta ho přehlížela jak krajinu a poctivě uhejbala. Až se šla uhnout na velkou, a jak se tak hrbí, že bude kadit, přiletělo Filátko a do tý zadnice vystrčený jí narazilo, málem se jí zapíchlo do zadku. Mařena vykulila oči, seřvala Filátko na tři doby a zarazila si kadění až do dalšího rána )) Filátko je mocný kaziser.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 16:18
- Nahlásit
cha chá provokatéři, vykouklo sluníčko, du zas ven zdar
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 16:20
- Nahlásit
Gerda
chudák Maryje
jablunka
jo tak to by odpovídalo byla by z něj hezká předložka
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 16:30
- Nahlásit
Gerda
Filátko je mocný kaziser.
Asi tě moc nepřekvapí,když napíšu,že nejdřív nechám velký(dospělý) psy vyvenčit a pak mezi ně pouštím Vita. Mám pocit,že jinak by z nich byly za chvíly pytle s*aček.
Eldoguero
jo tak to by odpovídalo
A ještě bych do mezidruhového křížení přidala blechu.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 16:38
- Nahlásit
Hlasim prvni letosni vykoupani v bazenu (hnusnem zelenem plnem zab a pulcu, vetvi, listi a mrtvych ptaku). Mam nad bazenem skalku, na ty skalce bordel, plavel apod. Mus se vratil z Novyho Zelandu a vyslovil nespokojenost nad udrzbou zahrady. To mel celkem pravdu, nestiham a zahonky a do tvaru vystrihany kericky jaksi nejsou moje priorita. Asertivne jsem teda rekla, at si to vypleje sam. Nevyplel, ale privezl "zahradnika". Ten od rana posedava na ty skalce nad bazenem a jakoby pleje. Opatrne ustipuje konecky pyru. Uz rano jsem mu rekla, aby to vytrhaval i s korenama. Vratila jsem se ze psem z prochazky, on porad na ty skalce ustipuje ty konecky pyru. Jsem tam teda vylezla za nim, ukazat mu, jak to ma delat. A co myslite, zaberu za koren - nic, zaberu poradne - a s korenem po zadech zblunk do ty spinavy vody. Hnus velikej. Jo a pred tim na ty prochazce jsme potkali ditko - asi osmilete- vlecene pitbulem. Teda mozna to bylo nejake jine bojove plemeno, ja rikam vsem pitbul. Jsem se bala prevelice, navic jsem mela na nohach koleckovy brusle. Jsem teda nevedela co delat, uz jsem koukala po zemi a hledala kaminky, ale pak jsem se vzmuzila, vzala psa nakratko s ocnim kontaktem, svizne jdem a minuli jsme se v pohode, akorat mi pripadalo, ze ten klucik je fakt vlecen a mrzelo me, ze mu nemuzu nejak pomoct. Ovsem netroufla jsem si se zastavit a poustet se do nakyho rozhovoru. Mi reknete, jaky pako necha tak maly dite vencit psa
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 16:42
- Nahlásit
Gerda
a pani, mus vam koupil koralky , diky tomu, ze mam dost smysl pro humor, mi nepraskla zadna cefka, ani jsem mu nerekla, ze je debil
jsou velmi barevne, na gumicce, male koralky a mezi nimi male kyticky a na cedulce, na ktery visej je napsano "made in china"
Du vam hned poslat z mobilu fotku, at se pokochate
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 16:45
- Nahlásit
jablunka
Asi tě moc nepřekvapí,když napíšu,že nejdřív nechám velký(dospělý) psy vyvenčit a pak mezi ně pouštím Vita. Mám pocit,že jinak by z nich byly za chvíly pytle s*aček.
Tak to je strašně humorný, musim to hned říct Káče, že to Vítek dělá taky )))) Moc se těšim, až se pobijou in natůra ))
leyenda
Hlasim prvni letosni vykoupani v bazenu
vy umíte žít, jako ve filmu, žádný sraní s plavkama, pěkně tak, jak člověk je a hotovka. Jen doufám, že ste měla teplý ponožky, aby vám nebyla zima na nohy v tý vodě.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 16:47
- Nahlásit
leyenda
Pani, váš muž je velice moc hodný člověk, laskavý a milý, opravdu velice moc děkuju, sbírka se krásně rozrůstá, už nutněp otřebuji nový choroš, jinak je nebudu mít kam dávat. Už sem myslela na krabičku s přihrádkama s místem na napsání, odkud jsou, zatím si je ještě všechny pamatuju, ale pomalu si nejsem úplně jistá u těch nejstarších. MOOOOOC DÍKUJU, budou velmi speciální - číncký ze zílendu, to je veliká vzácnost!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 16:54
- Nahlásit
Gerda
váš muž je velice moc hodný člověk, laskavý a milý,
ano, to je
budou velmi speciální - číncký ze zílendu
no, vsadim se, ze ty si budete pamatovat i bez popisu , deckam privezl pansky naramky, ktery jsou jim velky i na nohu a mne svetr z lamy, uz su opravdicka pakovikuna , zabalila jsem ho do vakuovyho pytle, strasne smrdi totis (ten svetr, ne mus)
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 16:56
- Nahlásit
asi zabiju samečka
dneska sem koupila Vitovi kuřecí srdíčka v masně,jen na dvě porcičky,jezdíme tam každej den,tak aby byly čerstvý.Páč sem na chodbě česala Stývýho,řekla sem mužovi,aby mu polovičku nakrájel a dal.....to střevo je nakrájelo na polovičky a dalo mu to fšechno. Blecha tady sedí,funí,rozjíždí se mu zadní i přední nožičky,ale samože nic nenechal. se pobleje i posere.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 16:57
- Nahlásit
jablunka
Trix takhle jednou měl ještě tři kila a sežral půlkila kuřecíh srdíček taky nic nenechal. ale nepoblil se, jen se nemohl celej den hýbat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 16:58
- Nahlásit
leyenda
deckam privezl pansky naramky, ktery jsou jim velky i na nohu a mne svetr z lamy, uz su opravdicka pakovikuna, zabalila jsem ho do vakuovyho pytle, strasne smrdi totis (ten svetr, ne mus)
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 17:03
- Nahlásit
Maky a Trix
Trix takhle jednou měl ještě tři kila a sežral půlkila kuřecíh srdíček
Tak půl kila to nebylo,vždycky paní řeknu aby tam prostě hrábla rukou,to jsou tak ty dvě porce,ale taky kde by vzala blecha tři kila.
leyenda
deckam privezl pansky naramky, ktery jsou jim velky i na nohu a mne svetr z lamy, uz su opravdicka pakovikuna, zabalila jsem ho do vakuovyho pytle, strasne smrdi totis (ten svetr, ne mus)
Ti chlapi sou fakt divný.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 17:46
- Nahlásit
Právě jsem se sečetla,ale byl to boj. Už to vypadalo, že vyhodím noťas z okna. Jdu se uklidnit s veverkama na procházku a nadloubáním pampelišky pro pipice.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 17:48
- Nahlásit
Pro ty, co cvičej a jinak týraj psy
Asi se to tu v tom hovnotématu ztratilo, tak se zeptám znovu:
Prosim Vás, když se snažim naučit hlídání předmětu, stačí, když ten pes jen trochu naznačí, že mě kousne? A vadí, když u toho vstane a nebo musí ležet?
Můžete mi někdo pls poradit? Díky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 18:33
- Nahlásit
Venta
stačí, když ten pes jen trochu naznačí, že mě kousne?
no ze začátku určitě, tebe taky kousat nebude, bude kousat strejdíka. Jak leží, vyjede, vstane, kousek ho může odehnat a hned se vrátit k předmětu - takhle sem to viděla na vídeju a na tréninku.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 18:44
- Nahlásit
Gerda
No tak ona by mě asi i kousla, kdybych jí normálně rozdráždila. Někdy při hraní mám na rukou šrámy. Ale nějak jí to nejde, když jí řeknu, že má ležet. Zkusim do role strejdíka nasadit muše a já jí budu při tom nějak korigovat a hecovat.... no jo, holt úděl laiků, co nechoděj nikam na cvičák
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 18:54
- Nahlásit
zdar fšicííí antykrystííí aji pakovikuny vopravdický )))
Venta
hele čokl samo může vyletět,to je přímo žádoucí,takže fstát může logicky ..začla bych timdle a pak přidala to vrácení se zpátky k předmětu páč nemůže vodejít do džá odtama..v zásadě může dělat cokolif čim mu zabrání to sebrat,čim razantnější bé tím líp!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 19:00
- Nahlásit
jablunka
aby mu polovičku nakrájel a dal.....to střevo je nakrájelo na polovičky a dalo mu to fšechno.
leyenda
diky tomu, ze mam dost smysl pro humor, mi nepraskla zadna cefka, ani jsem mu nerekla, ze je debil
jsou velmi barevne, na gumicce, male koralky a mezi nimi male kyticky a na cedulce, na ktery visej je napsano "made in china"
Táááákže jabloň a lejenda se vypnou!
A zbytek mi řekne, co ta sobota teda? Resp. ne zbytek, ale Maruš.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 19:03
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=lU9ZvQDS1eE&feature =player_embedded
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 19:07
- Nahlásit
jbat
to sem tehdy viděla,sem si cikla )))))))))
děcka hele bomba malý vzrůstem velký srdcem
http://www.youtube.com/watch?v=KIBrQS0vCiM&feature =player_embedded
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 19:10
- Nahlásit
davidkova renata
vyřvávat bych Trixu taky mohla naučit asi začnem se sportovkou
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2011 19:21
- Nahlásit
davidkova renata
děcka hele bomba
ty vadooooo, to je boží!!!!!!! A má nošky jak Blbísek!
|